brak logo

Rudolf Behr Gartenbaubetrieb

Stelle

Opinie o Rudolf Behr Gartenbaubetrieb

bzyczek 2012-06-13 19:25:30
Pracodawca wypłacalny .Można zarobić b . duże pieniążki . Polecam osobiscie tam pracowałam 12 lat , ale teraz tam nas Polaków wymieniaja na Rumunów.
irusia 2012-06-27 21:14:02
Pracowałam 12 lat w firmie Rudolf Behr zarobiłam dużo pieniędzy .Uczciwy pracodawca i wypłacalny co do grosza , miły personel biura .Diego na ,którego mozna zawsze polegac i jest bardzo pomocny przy znalezieniu pracy albo zmianie pracy jesli ktos jest nie zadowolony. .Polecam to jeden uczciwy pracodawca no i mozna zarobic b. duze pieniadze. POLECAM [usunięte przez moderatora]
bylam 2012-08-03 19:56:59
jak dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y to diego ci zalatwi kontrol
2
bartek Pabianice 2013-08-17 12:04:19
byłem tam 3 razy po 2 miesiące u Lakazzo, brałem urlop bezpłatny i płatny i jechałem dorobić i się narobić za cały rok, zapiermandol jak cholera, tam trzeba być twardym nie miętkim, opłaca się tam robić jak jest minimum 200 h w miesiącu i nie ma żadnej pracy w POLSCE.
2
Katarzyna 2013-09-03 19:01:26
Witam mogę prosić Was o kontakt telefoniczny do Rudolf Behr Gartenbaubetrieb, z góry bardzo dziękuje
OLI 24 2013-09-29 15:32:08
Witam! pracowałem tam kilka lat z przerwami. na początku spoko, ale wiadomo konkurencja duża - zapiernicz i trzeba być twardym, praca po 12 godzin nie raz więcej (tak przynajmniej było kiedyś) nie raz mniej - w zależności co robisz i jakie zamówienie. Babki w biurze OK, szkoda że polski mało co łapią:) ale zawsze pod ręka jest [usunięte przez moderatora] lub jakiś Turas:) to przetłumaczy co i jak. teraz wymieniają polaków na Rumunów ogólnie OK. warunki bytowe takie sobie - mieszkasz w kontenerach 3 osobowych, takich budowlanych za który płacisz 3,50 E dniówka. jeżeli masz dobre papiery to ci podatku nie zabiorą a jak jedziesz na urlopach - czyli legalnie to należy się przygotować na 23% podatek. co do [usunięte przez moderatora] - to co pisze "irusia" to prawda i to co pisze "bylam" tez prawda:) nie wiem czy teraz jakiegoś "nowego " pracownika z Polski potrzebują bo słyszałem że jeżdżą teraz tam stare wyjadacze i w tej firmie teraz bazują przeważnie na Rumunach. pozdrawiam i życzę szczęścia
1
kolop7 2015-02-17 23:33:16
Aplikowałem dokumenty i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi ...
1
pawel 2015-11-15 13:38:46
witam wszystkich na forum osobiscie pracuje w tej firmie od 5 lat ze stalym kontraktem wczesniej jezdzilem sezonowo co do tematu rekrutacji to...go nie ma ci co jezdza to sciagaja nowych(polacy) jesli brakuje ludzi to maja biuro rekrutacyjne w rumuni dokladnie w miejscowosci SOLCA a tam juz jest tyle chetnych ze szok wiem bo pracuje z rumunami i znam to wszystko od podszewki POZDRAWIAM
hubcio 2016-01-05 14:25:28
Witam !!! Ja tez tam czesto bywam od 15lat jestem w sezonie jak do tej pory jestem zadowolony 7.20 na godz wiec tak dorabiam na urlopie bezplatnym jeszcze mi sie oplaca jak d;ugo nie wiem bo polakow juz bardzo malo no ale opinie sa rozne kto ma checi do pracy to zarobi a kto tylko narzeka to nie stety nie ma godz nie ma kasy wiec pozdrawiam tych co sie jeszcze utrzymali juz garstka !!
kubel 2016-01-05 16:20:23
Hubcio,a jak sie tam dostać są wogóle przyjęcia? Pracowałem w podobnych firmach,ale tu też chętnie bym zobaczył jak się sprawy mają,być może jest lepiej!
Dzwoniłęm do biura kazali wysłać dane na email,ale czy to wystarczy?hmm
1
johny 2016-02-08 12:05:02
podajcie nr do biura do polki
dex 2016-07-13 20:33:37
Dawno temu kiedy i ja tam jeździłem to aby dostać się do takiej pracy trzeba było nie jednokrotnie uiścić opłatę u pana brygadzisty i wtedy było załatwione że dostawałeś umowę a później jeszcze przesz cały czas pobytu trzeba było jeszcze wdzięczyć się koło pana brygadzisty aby jeszcze dał ci możliwość pójścia do pracy. no mam tylko nadzieję że te czasy to już przeszłość i cywilizacja sprawiła że czasy polskich panów za granicom już minęły i można tam normalnie ciężko pracować na swoje 6 euro za h . ale kasa ok pozdrawiam pracujących
kris 2016-09-16 00:48:05
pracowałem u Behra w roku 1999, jeszcze płacono w markach, miałem wakacje na studiach, zapierdol niezły, od razu jak przyjechałem to pierwsza szychta 16 godzin, zaczynaliśmy w nocy w deszczu. poganiaczami byli murzyni albo turcy. warunki bytowe kiepskie, sporo spirytu się lało. wspomnień masa, chodziliśmy z kumplem na wędkę. Zarobiłem w miesiąc wtedy w przeliczeniu coś koło 6 tysięcy
Ustawa 2016-09-18 19:20:18
Ogólnie w jakim języku mówi się w Rudolf Behr Gartenbaubetrieb?
Patiii 2016-10-24 14:24:41
Czy kotos posiada kontakt nr tel do tej firmy lum emalia bardzo prosze
Zostaw swoją opinię o Rudolf Behr Gartenbaubetrieb - Stelle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rudolf Behr Gartenbaubetrieb