brak logo

P.H.U. ROY Józef Przybyła

Pszczyna

Opinie o P.H.U. ROY Józef Przybyła

b5 2015-10-12 02:16:29
dramat!
4
bylypracownik 2016-03-13 15:57:01
Spóźnianie wypłat od tygodnia do 2 miesięcy.Najczęściej w 2-3 ratach (często trzeba się prosić) Świecenie oczami przed dostawcami oraz klientami (że np nie ma pieniędzy na towar) Szef wymaga profesjonalizmu,wszystko ma być zrobione perfekcyjnie i tak jak tego wymaga,a sam nie potrafi docenić pracownika i dać mu to co do niego należy - czyli terminową wypłatę.Częste rotacje pracowników właśnie przez opóźnione wypłaty oraz nerwową atmosferę wprowadzaną przez szefa.Umowy o pracę są ściemniane - pracujesz na etat lub 1/2,a naprawdę siedzisz w pracy po 200h.
4
Józef Przybyła 2016-03-22 19:45:35
Niech się zgłoszą wszyscy Ci kelnerzy, którzy nie dostali wynagrodzenia. A w szczególności Ci, którzy zostali zwolnieni dyscyplinarnie za kradzieże i picie w pracy.
Właściciel Restauracji Frykówka
1
lala 2016-05-12 11:59:38
To po co tam dalej pracujesz skoro jest tak tragicznie? Pewnie jesteś takim geniuszem, że masz tysiąc lepszych ofert, więc bierz nogi za pas, a nie wylewaj tu swoich żali!!!
Klakier314 2016-07-07 17:19:35
Ja ròwnież pracowałam u tego pracodawcy ale 2 lata temu. Wypłatę dostawałam na czas, ewentualnie 2-3 dni opòźnienia. Atmosfera nerwowa to fakt, ale sama praca przyjemna.
1
angie 2016-08-06 21:42:34
Tam zawsze i wszyscy są"nowi" :D
5
wwu 2016-08-07 10:34:59
Ludzie,nie zatrudniajcie sie u tego goscia.Ledwo zaczniesz prace,jeszcze nic nie potrafisz,a on juz wymaga niewiadomo czego(usunięte przez administratora)Zero wyrozumialosci i lojalnosci wobec pracownikow dlatego sa ciagle roszady.Nie polecam
4
Kucharzyk 2016-09-25 15:57:01
Generalnie dobrze mi sie tam pracowalo bo lubie prace na kuchni, mimo za duzej ilosci godzin spedzonych w restauracji i wyczerpania fizycznego... atmosfera w pracy calkiem calkiem ale za to o panu jozefie nie moge dobrego slowa powiedziec, przykre jak traktuje ludzi ktorzy sie staraja. Zero zrozumienia, wdziecznosci za prace po ok 15h 5 razy w tygodniu, w kazda niedziele i swieta. Robimy wszystko aby klient byl zadowolony, mam nadzieje ze czasami sie udaje ale nadzieje ze szef bedzie zadowolony juz dawno stracilem. Uklony dla szefa kuchni, nie wiem za jakie grzechy tam juz tak dlugo pracuje tak dobry kucharz.
2
prawdziwek 2016-12-07 20:51:14
Opinie cały czas maskowane,czyżby nikt nie chcial pracowac u pana przybyly ? Na taka opinie pracuje sie latami :) Napisze dla przestrogi : NIE PLACI,OSZUKUJE,JEST NIESLOWNY,NERWOWY,NIE POLECAM PRACODAWCY CHYBA,ZE LUBICIE PRACE NIEWOLNICZA
1
Zostaw swoją opinię o P.H.U. ROY Józef Przybyła - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. ROY Józef Przybyła