logo Toyota

Toyota

Wałbrzych

Opinie o Toyota

Monika 2011-11-28 15:27:09
To co niżej jest napisane to jakaś ściema. Jeśli chodzi o ludzi tam pracujących to jest ok. ale atmosfere jaka tam panuje, tragedia! Degradacja, spisek i tyle. Jeśli chodzi o płace to marna płaca, święta i inne okoliczności są nagradzane tradycyjną "100", zero talonów, imprez! Kierownictwo wysługuje się pracownikami i zbiera za to "plusy". Mało tego, zamiast traktowac ludzi z szacunkiem to nie traktują ich poważnie! Nie polecam!!!
4
Henryk 2011-12-11 14:51:30
Witam. W salonie Toyoty Nowakowski zakupiłem dwa samochody, w Świebodziacach i Wałbrzychu. Jeżeli chodzi o obsługę działu handlowego na wysokim poziomie. W pełni przeszkoleni ludzie posiadający dużą wiedzę. Obsługa w serwisie również bez zarzutów.
Polecam!!!
Irenka 2011-12-11 14:56:22
Gdy szukałam dla siebie nowego autka, znajomy polecił mi salon Toyoty w Wałbrzychu. Jestem zadowolona z zakupu i to co napewno mogę powiedzieć o obsłudze bardzo fachowa. Handlowcy nie faworyzują marki Toyoty w stosunku do innych.
Tomek 2011-12-11 15:03:53
W 2006 roku kupiłem Toyotę Avensis jeszcze w salonie w Świebodzicach, gdy przenieśli salon do Wałbrzycha za namową znajomego podkusiło mnie żeby pojechać na Bielany zakupić nową Avensis i to był błąd. Bo niby tam dają więcej. Słaba obsługa, samemu tzreba się prosić żeby ktoś się zainteresował. Zdecydowanie polecam salon w Wałbrzychu.
Izabela 2011-12-11 15:08:16
Obecny salon Toyoty w Wałbrzychu mogę śmiała polecić. Obsługa na serwisie bez zarzutów, szybko i dokładnie.
Marek 2011-12-11 15:18:00
Witam. Jestem z Wrocławia, użytkuję już trzecią. Dwie kupiłem w Świebodzicach, ostanią w Wałbrzychu. Na serwis również jeżdże do Wałbrzycha ponieważ mam bardzo dobre zdanie na temat obsługi doradców. Polecam Panów z działu handlowego, nie wciskają tylko doradzają.
Pani J 2011-12-11 15:20:42
Ostanio zakupiłem w Wałbrzychu używaną Toyotę. Bardzo dobra obsługa ze strony Pana który sprzedawał mi samochód.
1
Kolega 2012-05-09 14:15:09
Masz racje kierownictwo się zmieniło na gorsze, mniej kompetentne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e liże każdemu klientowi ale myśli tylko by jemu było dobrze. Awansów zero rozwoju jak na razie też żadnego cofamy się koledzy:( a jeszcze kiepsko teraz płacą!!!!!
1
szczery 2012-12-04 11:24:33
Nie polecam pracodawcy Toyota Nowakowski ze względu na perfidną atmosferę stworzoną przez dwie panie córkę właściciela (usunięte przez administratora) i jej koleżankę panią ((usunięte przez administratora) Panie te stwarzają w tej firmie atmosferę niepewności i szantażu, nadają się nie do zarządzania ludźmi lecz do pracy na produkcji w firmie Toyota.
Panie te mszczą się na pracownikach, w sposób który nie przystoi firmie działającej pod szyldem tak świetnej marki.
Niestety drogie panie opinie się niesie i mam nadzieję, że opina trafi do szukających pracy.
Cały cyrk dzieje się pod okiem szefa pana Jana który przywala na takie postępowanie.
7
Czaso-Umilacz 2012-12-19 13:14:11
tak w skrocie.... syf, kila i mogila, gdyby nie fakt ze o prace teraz ciezko to juz dawna bym stad zwial nawet za troche mniejsze pieniadze. W tym bajzlu i z kilkoma osobami w tym salonie to juz sie pracowac nie chce, a na ich skopanie to mi butow szkoda a w jednym tylku to jeszcze bym noge zgubil.
4
czaso umilacz 2013-06-11 14:24:14
Jaki etat.. ogarnij sie. Umowa o dzielo, zapier.... w soboty za ktore nie placa, dni wolne za soboty (usunięte przez administratora) tylko na papierze a place minimalne.
No i 100 przy dobrych wiatrach na swieta dostaniesz ekstra. Oczy musisz miec wokolo glowy bo donosicielka z handlowego oczami strzela o czym by tu mozna doniesc, dobrze ze smierdzi wiec jak nadchodzi to wczesniej ja czuc :)
1
Pomorzanin 44 2013-08-05 17:09:04
Witam.
Będąc na wczasach w okolicach Wałbrzycha byłem zmuszony zrobić przegląd swojego auta,aby nie stracić gwarancji. Jakież było moje zaskoczenie. Pracownicy bardzo odpowiedzialni, przemiła i fachowa obsługa. Na czas przeglądu dostałem auto zastępcze, tak więc mogłem pozwiedzać z rodziną Zamek Książ.Ceny bardzo konkurencyjne (na Pomorzu koszt przeglądu wyceniono mi na 1500 zł,w Wałbrzychu zapłaciłem niecały 1000 zł). Salon posiada super promocje dnia,miesiąca, dzięki takiej promocji zakupiłem orginalne, aluminiowe felgi za korzystną cenę. Polecam ten salon w 100%.
stały klient 2013-08-22 13:54:26
Skoro jest tak źle to dlaczego ludzie się nie zwalniają tylko trzymają się rękami i nogami salonu ? Prywata panie czaso umilacz. Chyba ma pan jakiś uraz do kogoś w tym salonie i przysłania to panu zdrowy rozsądek
asia 2014-12-01 18:25:52
Jeśli was to interesuje to firma Toyota ogłasza nowe rekrutacje. Zajrzyjcie na forum i zobaczcie świeże stanowiska do wzięcia. Pozdrawiam Opis stanowiska : pozyskiwanie klientów z segmentu korporacyjnego poprzez kontakt telefoniczny (telemarketer) wy...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5588495?keywords=&region=
ktos 2014-12-27 19:24:22
TO jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko tak dobrze wygląda z zewnątrz.Traktuja ludzi jak niewolników okradają z godzin jak tylko mogą czyli maja człowieka za nic jednym słowem omijac z daleka
3
Agusia L. 2015-02-04 10:43:39
Uważajcie na tą firmę! Przyjmują pracowników bez umowy pod pozorem jakichś wewnętrznych opóźnień nie dają jej przez kilka dni a następnie pod byle pretekstem wyrzucają na zbity py** i to najchętniej bez zapłaty wynagrodzenia za przepracowany czas. W samej fimie panuje atmosfera inwigilacji, podejrzeń. Klimat jest nieprzyjazny i niekolezenski a konfidenctwo jest obecne na każdym kroku...Dlatego wiekszosc ich ofert pracy jest od zaraz juz pilne..
6
Ktos 2015-08-30 10:23:09
Mareczek przecież każdy wie jaki ty jesteś dwulicowy nieodbiegasz od sosika oraz Jankowskiego po prostu wynoszą ale z kogoś robią naj gorszych pozdrawiam was osiedle geje
2
opinia trafiła 2016-08-02 14:34:11
trafiła kolego...
ha 2016-08-04 20:54:36
@ptqasior tylko weź pod uwagę że jak idziesz nich na zatrudnienie jako pracownik myji to jednak jest możliwość podjęcia pracy w ciągu max 14 dni a to wiesz że nie kaŻdemu może do końca odpowiadać, no wiadomo że nie obejdzie się bez prawo jazdy na takim stanowisku
Zostaw swoją opinię o Toyota - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toyota