brak logo

GREEN WAY TRANSPORT

Gorzów Wielkopolski

Opinie o GREEN WAY TRANSPORT

Veron 2014-04-18 10:37
Nie pracowac tam!
8
kojot 2015-06-18 19:56
W tej Firmie rządzą spedytorzy to oni wybierają kto ma pracować nie szefowa ani prezesi (synowie) to nic,zabierają pieniądze za spalanie obiecują 2.500tyś a zarabia się może 2.000 szkoda gadać nie polecam pracować w takim nieporządku...
7
Kierowca 2016-06-24 10:27
2000?? Pracuje tam kilka lat i nie dostałem nigdy takiej małej kasy. Chyba, że jesteś pracownikiem "wymagam, od pracodawcy, a sam od siebie nic nie daje..." Zawsze można pójść na rozmowę i dowiedzieć się jakie są warunki dobrego wynagradzania, a nie gadać coś bezpodstawnie.
6
driwer 2016-06-28 10:20
Pracowałem w tej firmie i jakoś nigdy nie zarabiałem mniej niż 2000 a ty kolego tak mocno płaczący nie dodałeś że to za wyjazd na 2 tygodnie więc zastanów się co piszesz,i jeśli myślałeś że będziesz sobie jezdził jak ci się podoba to prywatke sobie otworzyć powinieneś ty byłeś tam pracownikiem a wiadomo od pracownika się wymaga,zaś wszelkie niejasności odnośnie zarobków zawsze można było wyjaśnić z szefostwem nigdy nie było problemów i kasa zawsze na czas była .
5
Punio 45 2016-08-09 16:14
Firma ogółem nie jest najgorsza.Pracowałem kilka miesięcy i z kasa nigdy nie było problemu.Spoko ekipa na magazynie.Jak na Gorzowskie warunki jedna z lepszych.Teraz robię na tirach bo kasa jeszcze lepsza.
2
dawid 2016-10-25 19:07
Jeśli jest tak super to dlaczego szukają ludzi? Po za tym 2000 czy dwa i pół za spanie w aucie i robienie 10000 km miesięcznie to chyba żaden szał.
3
ja 2016-11-07 13:33
chcecie zarabiać 4-5 na rękę jest firma w głogowie co dobrze płaci
karo 2017-02-14 11:21
ja nie zarabiam mniej niz 2500 za 2 tyg., wiec nie wiem o co chodzi
3
moloko 2017-05-22 12:22
a szkoda gadac i pisać na temat tej zjebanej firmy pracowałem tam troche długo pedalstwo i podpierdalaczy dużo nie polecam nikomu tej firmy
1
Ram pam 2017-05-22 17:37
Szczerze nie polecam. Dużo obiecują a w rzeczywistości tego nie ma. Mydlą ludziom oczy. Wiecznie znajdują powody aby ujebać z wyplaty. Zastanówcie się dwa razy czy tam iść bo szkoda czasu i nerwów. Jeden wielki cyrk. Porażka
Karol 2017-06-18 18:57
Przestrzegam przed tym kolchozem. Pracowalem 2 miesiace. Zasuwasz po 20h na dobe. Jeden wielki syf. W biurze naobiecuja a rzeczywistosc, co innego. Powinni zmienic nazwe na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
yoyoyo 2017-07-26 10:30
jak są pozytywne opinie- to znaczy, że sami o sobie piszą, Negatywne- prawdziwe!
Zostaw swoją opinię o GREEN WAY TRANSPORT - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GREEN WAY TRANSPORT