brak logo

GCB Centrostal

Bydgoszcz

Opinie o GCB Centrostal

bbbb 2011-07-19 14:17:34
chyba wszystkiego!!!
bbbb 2011-07-19 14:20:28
w tej firmie pracowałem wiele lat temu, pamiętam czasy kolejek klientów do magazynów i same magazyny zawalone towarem, teraz czasami przejeżdżam ulicą Stalową wzdłuż płotu Centrostalu i aż żal patrzeć na puste place i brak klientów!!! Szkoda tego wszystkiego!!!
anonim 2011-07-19 19:55:33
w 100 letnią rocznicę istnienia :(
ano 2011-07-20 22:00:15
a kto wie dokładnie kiedy mija 100 lat GCB?! może na koniec jakas imprezka niekoniecznie stypa oczywiście. jak ktoś ma info kiedy mija 100 lat
ano 2011-07-20 22:41:42
to zalerzy co bedzie do picia
anonim 2011-07-21 21:57:35
Finito!!! Wniosek o upadłość zgłoszony!!!
Szkoda firmy bo nie jedna osoba ma sentyment do niej!!!
nim 2011-07-27 21:18:49
i co dalej z GCB naszym?
Nikita 2011-07-28 14:21:59
Tej "wspaniałej ekipie", co do Łodzi po najmniejszej linii oporu nawiała jeszcze pomnik postawcie!Zmarnować taką potęgę GCB:-(
anonim 2011-07-28 17:12:45
Laki Luk - 2011-07-28 17:06:54

o jej jak mało wiesz........
za kompletny brak zrozumienia beznadziejnej sytuacji 246 ludzi ..... vice versa dla Ciebie.
pozdrawiam ,
lamentujący kaszalot

ps. niektóre wpisy to rzeczywiście żenła .Nie szukajcie ciągle winy w ekipach. To przez ten zimny front ze wschodu (i zaraz cieplej na sercu:( )

Ta, jeszcze zwalcie na (usunięte przez administratora)...buahahaha
były 2011-07-28 19:25:18
Ucieczka ? w popłochu ? tobie chyba coś się pomieszało .Trzeba było mieć jaja żeby zejść z pokładu - każdy kto przeszedł nie żałuje i był uczciwy ..pomyślał o sobie . A co powiesz o tych co jeszcze siedzą i od dawna pracują dla innych firm to dopiero postawa moralna .
Dajcie spokój .
anonim 2011-07-28 21:02:57
były - 2011-07-28 19:25:18

Ucieczka ? w popłochu ? tobie chyba coś się pomieszało .Trzeba było mieć jaja żeby zejść z pokładu - każdy kto przeszedł nie żałuje i był uczciwy ..pomyślał o sobie . A co powiesz o tych co jeszcze siedzą i od dawna pracują dla innych firm to dopiero postawa moralna .
Dajcie spokój .

Mówisz o kilkunastu osobach z tej całej masy (246 osób) i nie rób z racji swojej swymi oszczerstwami krzywdy reszcie. Zaręczam Ci , że większość z tych , którzy odeszli również robiła i robi nadal to o czym piszesz. Bo jak raz zacząłeś , to i nie przestaniesz ... prawda? Może sam o tym coś wiesz. Nie przeceniaj również funkcji swych jaj , bo 1/10 z tych , którzy odeszli , to rzeczywiście miała jaja , natomiast reszta tylko kalkulator. A moralność mój drogi dzisiaj dla każdego znaczy coś innego. Dla starych kaszalotów coś bardzo ważnego i świętego , a dla tych , którym wydaje się , że posiadają te sławne jaja , to tylko wiszący u nich dzwoneczek.
były 2011-07-28 21:40:41
Przemówił obłowiony kaszalot ! bla bla bla Przypomina mi to teksty pewnego gościa - (usunięte przez administratora). Jaja kaszalocie to wziąć odpowiedzialność nie tylko za siebie , zamykają ci oddział trzeba ludziom znależć pracę wszystkim !!! - ( usunięte przez administratora )
kama 2011-07-28 23:18:19
wiecie co, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mnie też zwolnili, ale długo nie czekałam i bardzo sobie chwalę pracę w nowej firmie...pod każdym względem, choć odchodząc żal mi było nawiązanych znajomości i chwili kiedy mnie zatrudniali -GCB Centrostal Bydgoszcz tak ładnie, dumnie to brzmiało, kojarzyło mi się z taka potęga,a potem...pozdrawiam wszystkich pracowników
Nik 2011-07-28 23:38:01
246 osób( usunięte przez administratora )też było przykro jak poleciały ciche zwolnienia grupowe i zastraszanie wszelkimi możliwymi metodami przez właśnie tych pseudo bohaterów co zwiali do Łodzi. Trzymajcie się Ci co pracowali a nie ściemniali.
on 2011-07-29 13:33:40
To prawda ,proces rekrutacji , zatrudniania to było fajne ...ale już po paru miesiącach wiedziałem że trafiłem do bizancjum ,prywatnego folwarku .Wartiości unikalne to ludzie których poznałem .Najbardziej wyraziste ( usunięte przez administratora ) .Pozdrawiam .
1
anonim 2011-08-14 22:15:11
W pażdzierniku podobno
CB oleeee 2011-08-15 16:38:35
do października jak dobrze pójdzie to już nie usłyszymy o czymś takim jak GCB
wrocław 2011-08-15 16:49:22
następny będzie Centrostal Wrocław, ale to pewnie w przyszłym roku padnie, bo na razie jeszcze na rezerwie śmiga
TW Satyr 2011-08-16 21:27:50
W końcu się ujawnił . Ponad 30 lat gadania na koszt właścicieli , niech porozrabia w innym rezerwacie .
anonim 2011-08-24 13:14:32
GCB CENTROSTAL BYDGOSZCZ OFICJALNIE W UPADŁOŚCI!!!! SSwięza informacja z przed 5 min. od pracownika.
wroclaw 2011-08-25 00:39:00
Wrocław właśnie szuka miejsca w Bydgoszczy pod nowy oddział i skład. Na pewno praca dla kilkunastu osób na początek się znajdzie.
anonim 2011-09-16 12:59:22
A więc nie wiem czy słyszałeś o Centrostalu KUJAWY z siedzibą w Mogilnie?! .( usunięte przez administratora ).
były pracownik 2012-05-14 22:27:13
To już widzę ostatnie wpisy dogorywającej pamięci po GCB CENTROSTAL BYDGOSZCZ S.A. 15 lat pracowałem w tej firmie i dziś tęsknię za firmą którą traktowałem jak rodzinę. Raz było lepiej raz gorzej jak w życiu. Pozdrowienia dla wszystkich byłych.
aa 2012-05-17 21:42:12
masz rację... łezka się w oku kręci....
thunderbolt 2012-06-30 16:04:34
Kto wie co się stało z GCB Bydgoskim? strona www.centrostal.pl to strona jakieś centrostalu łódzkiego a nie bydgoskiego. Czy GCB wyciągnął już nogi ? Co sie stało? Ktoś coś wie?
była.... 2012-09-05 21:42:16
...ja też tęsknię.....
stefan 2012-09-29 20:36:17
A zaczym tęsknisz? Była
Zwolniony 2013-05-08 06:56:31
Po wielu latach pracy i wieku 50+ tęskni się za stabilizacją i pewnością jutra.
mars snikerowski 2014-12-11 13:06:43
na serio zostali przejęci p[rzez ŁÓdź? możecie powiedzieć skjąd macie takie informacje i gdzie można je sprawdzić zweryfikować? no i ciekawe co oznacza to w praktyce, czy to opznacza poprawę warunków i zwiększenie zatrudnienia czy może wręcz przeciwnie? o obu zakładach dużo dobrego słyszałem, co o tym sądzicie?
1
retu 2015-01-24 21:34:22
myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa...Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.rozmów w tej firmie? z góry dziekuje bardzo za odpowiedzi pozdrawiam serdecznie.
tomek 2015-03-26 12:55:15
chyba nic nowego się nie dzieje w temacie.. chciałem do nich aplikowac, no ale cekawych ogłoszeń jak było brak tak nadal jest brak.. a sam zastnawiałem się już wczesniej czy dzieje sie coś w firmie szczególnego oprócz tych przejęć.. mam nadzieje, ż enowey zarzad nie wprowadzi jakiś drastycznych zmian.
1
Izaaa 2015-04-17 12:04:32
Ukraincy przejeli wladze i firmy juz nie ma, dlugi i jeszcze raz dlugi wszedzie maja. Dajcie sobie spokoj z ta firma!
2
Izaaa 2015-04-27 09:44:02
Noo do koszenia trawy za 5zl/h i na magazyn za 7zl/h
2
Majkel 2015-04-28 18:58:32
Wejdz na:
Centrostal Jarocin - tam sie temat tej upadajacej spolki rozkrecil.
Koniokrad M.M. jeszcze udaje ze pracuje czy juz uciekl do innej spolki?
1
znawca 2015-04-28 23:45:17
wali tanie piwo pod biedronką z rozpaczy, czasy młodości mu sie przypominają czyli wrócił do żródeł haha
2
Ex Monia 2015-04-29 17:59:46
Palec gleboko trzyma w D... u prezesa a jak trzeba to wpycha jeszcze glebiej.
Donosciciel i kretacz, tylko siedzi i weszy z nudow bo co on moze robic!
Odradzam wspolprace z dyrektorem handlowym - niech sobie siedzi w tej Bydgoszczy i w Lodzi w ogole nie pokazuje! A Zbyniu jeszcze biega dla niego?
1
Handel 2015-05-18 18:13:47
Panie Dyrektorze M.M. duzo jeszcze tych tabelek, bo nie wiem czy kserowac na nastepny rok? Niech mi Pan powie, co Pan Wielki Dyrektor z Rancza ostatnio zrobil dla firmy? A juz wiem, NIC!
3
Młody 2015-05-22 22:33:47
Jakie BHP o czym ty mowisz, to chyba na magazynie nie byles!
Czas pracy, zdarza sie ze jest ok, ale jak ci wjedzie auto na magazyn 5min przed zamknieciem - a tak organizuja to wspaniali handlowcy to co pojedziesz do domu i samo sie rozladuje? Glupoty piszesz, a GCB juz dawno nie ma! Teraz firme przejeli ukraincy, ktorzy rzadza swoimi prawami nie liczac sie z ludzmi.
Popraw sobie koszule i ogarnij sie czlowieku albo wloz rekawiczki i chodz na magazyn na 2-3 godziny to poznasz co to praca!
3
Byly murzyn 2015-05-26 21:00:02
Oj Macieja taki mądry podobno jesteś ,a sprzedaży nie możesz utrzymać. Zjedz snikersa może wejdzie w Ciebie duch handlowca
2
MurzynyDwa 2015-05-28 19:03:32
Vice Prezio juz dawno by go wyrzucil i z czasem pewnie to zrobi jak stary ustapi albo M.M. mu podpadnie to skonczy sie jego ochrona. Skoncza sie firmowe obiadki, zabawy za kase z ukrainy, zabiora honde, firmowa karte i spadnie z tego pierwszego pietra na sam parter! Od dyrektora do robola!
3
StaloweNerwy 2015-05-31 22:37:13
Bydgoszcz, szykujcie sie na porazke. Zamkniecie Waszego smiesznego oddzialu sie zbliza :)
1
Sk-Zd 2015-08-15 12:56:08
Tak sie rozwija, ze upadl :)
3
miras 2015-08-15 23:10:48
Po Bydgoszczy tez juz sladu nie ma...
2
Sk-Zd 2015-08-16 22:17:35
@Luk przejedz się do oddzialu i zobacz jakie tłumy ludzi pracują.
Towaru zero, handlowców pozwalniali

Firma padła tylko zarząd i dyrektor maja się dobrze
2
kik 2015-08-16 22:55:20
zarząd jest od brania pieniedzy! Miszczu od rozprowadzeń coś wymyśli:-) chłopie bys poszedł do woja i jakby tam ci rozprowadzenie zrobili to byś sie czołgał w błocie i z twoim podejsciem z niego nie wyłaził!!!
Zbyszko- ty idź na prawko bo jak ci szofera zabiora to co PKS czy UKRAINA-rower na dojazdy ci zostanie? kurs obsługi komputera tez sie przyda bo jak sekretarke zwolnisz to co? jak zamkniesz WINDOWSA? klamką czy wkrętakiem?
tak na serio to chyba liczysz ze do 67 roku zycia dociagniesz w tej kurtowni wszystkiego i niczego? no chyba ze wystawia ci swiadectwo za prace w szczególnych warunkach:-D
1
Sk-Zd 2015-08-16 23:48:03
Zbysiu doczołga się co najwyżej do bramy niż do 67 roku
ale ktoś musi d..e lizać Maciusiowi wiadomo nikt nie zrobi tego lepiej niż Zbysio.
3
Luk 2015-08-31 20:33:59
Zbyszko czego wyczekujesz na magazynie? Hala wynajęta a ty myślisz ze ktoś wynajmie cie do sprzątania?
1
Maciuś 2015-08-31 23:35:57
do sprzątania to nie ale za ciecia jak najbardziej. Nazwisko zobowiązuje.
Harry Potter- pseudonim artystyczny wspaniale odzwierciedlający bujanie w obłokach pana podwójnego kierownika
jestes chłopie jak opona wielosezonowa-do wszystkiego i do niczego.
ludzie ci opinie wystawia to sie wlasna ręką zaciupiesz
1
Luk 2015-09-02 21:26:39
Co się dzieje w waszej firmie? Maciuś szukasz pracy? lepiej wróć do szkoły i naucz się pisowni polskiej bo co drugie słowo jest z błędem.

Mogę zatrudnić Maciusia do sprzątania kibli za 5zł brutto. Wchodzisz w to?
1
sęp 2016-05-11 16:14:43
Witajcie, a nie wiecie może czy nie prowadzą tam teraz rekrutacji? sam byłbym zainteresowany. firma istnieje czy już nie? jest tu ktoś kto zna sytuację GCB Centrostal. jest wiele różnych opinii i szczerzę napiszę,że się trochę pogubiłem. Pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię o GCB Centrostal - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GCB Centrostal