brak logo

IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Radom

Opinie o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

imperial 2016-09-09 10:34
agencyjni mają dobrze w imperial
Pan 2016-09-09 19:15
to się nazywa bezczelny trolling na zlecenie. A od kiedy to zatrudnienie przez agencję jest korzystniejsze niż bezpośrednio u pracodawcy? Chyba nikt z czytających i zainteresowanych nie nabierze się na te bajki pisane przez jednego trolla ukrywającego się pod różnymi nickami.
4
Stary Pracownik 2016-09-10 20:11
Trochę to nie w porządku wobec nas starych pracowników, że nowy na starcie dostaje większą pensję niż my starzy po wielu latach pracy. Ale trudno, trzeba się poświęcić bo najważniejsze żeby przychodzili nowi i żebyśmy wszyscy pracowali na zysk firmy.
2
9787 2016-09-14 14:57
WARTO STARAĆ SIĘ O PRACĘ W ZAKŁADACH JEST SPOKO
olo 2016-09-20 17:07
Widać nie ma chętnych do pracy, że takie bzdury co po niektórzy tu wypisują. Minęły te czasy kiedy na jedno miejsce było 5-6 chętnych. Nabrało się pociotków i innych skoligaconych nierobów a produkcja stoi... ?
Teraz gdy potrzeba kogoś manualnego i w miarę ogarniętego to piszą takie farmazony może jakiś się skusi. Powodzenia.

ps. Jestem zatrudniony od kilkunastu lat w jednej z radomskich firm. Mam 3k na łapę ale szukam jakiejś alternatywy. Lecz czytając takie bzdety o agencjach bonusach i innych dyrdymałach to zdaje sobie sprawę, że nie tylko w mojej firmie osoby od HR przechodzą szkolenia z "zamydlania" och przepraszam Skutecznego Pozyskiwania Kapitału Ludzkiego.
7
Bryndza 2016-09-20 17:47
Brawo ziomek taka prawda, ludzie idą na 500+, otwierają sklepy internetowe, manufaktury przydomowe, robią konkurencje tym firemkom spod znaku Januszkowo, a oni płaczą i szukają na miejsce tych co odeszli pracowników za 100zł więcej. Ha Ha Ha powodzenia. W biedronkach już płaczą, że nie ma rąk do pracy na kasie, podnieśli nieźle pensje to i Januszki będą płakać. A wystarczyło płacić jak się należy to by 500+ nie było. Oj będzie pupka pracodawców bolała teraz. Nasmarujcie sobie wazelinką.
4
Programista wyklęty 2016-09-23 17:26
zapewne jest terminowa, jak nie, to można iść do prokuratora i jeśli obsuwa jest zbyt długa, pracodawca pójdzie do więzienia.
Programista wyklęty 2016-09-25 17:21
chyba?
naruszenie obowiązku pracodawcy - nie wypłacenie wynagrodzenia to przestępstwo generalnie. Co i jak pewności nie mam, możliwe że chodzi o kwoty, czas obsuwy, możesz poszukać kiedy niewypłacenie wynagrodzenia jest przestępstwem. Generalnie ktoś (zapewne Belmond) biega po forum i pisze jakie to dobre firmy, bo wypłacają wynagrodzenie w terminie. Mają taki obowiązek generalnie, za jego uporczywe unikanie prokurator może wnioskować o grzywnę lub pozbawienie wolności - ale to pytaj prokuratora kiedy pracodawca może pójść siedzieć za niewypłacenie pracownikowi pensji.
Manipulant się tutaj podnieca, że pensje są na czas. Ha Ha Ha.
Pozdrawiam
Programista wyklęty 2016-09-26 11:35
no nie zawsze, ale pracodawca ma obowiązek wypłacić w terminie za pracę i tyle. nie ma co się podniecać, grunt to mieć umowę.
O belmondzie poczytaj na radwagu i sorterze
lojalny 2016-10-02 12:50
Niestety, u nas często tłumacza to chwilowym problemem z płynnością. Co by to nie znaczyło ja i wielu takich samych jak ja i tak wierzę w to co mówi mi mówi mój kierownik i jestem gotowy na takie poświęcenia dla dobra firmy. Trzeba umieć z rodziną cierpliwie poczekać na pensję, troche pożyć z oszczedności a nie od razu lecieć z donosem.
1
Programista wyklęty 2016-10-02 23:01
wiesz oczywiście mogą zdarzyć się poślizgi, ale jesteś w ten sposób dymany, gdyby mi szef nie wypłacił w terminie, musiałby oddawać z odsetkami (utracone korzyści), ale ja to pierwsza liga.
olo 2016-10-12 21:59
Co za czasy... . Taka poważna Firma a w tak desperacki sposób poszukuje pracowników, że nawet wielkie bilbordy w mieście wiszą zachęcające od aplikowania. Czyżby nikt za najniższą krajową nie chciał przyjść pracować w tak prężnej i dynamicznie się rozwijającej firmie??? Proponuje jeszcze "kler"przekupić niech z ambony niewolników straszą czeluściami piekielnymi za niepodejmowanie pracy uniemożliwiającej godne życie. A co na bogato.
Bo po co ludziom dawać więcej zarobić żeby nie daj boże więcej wydawali ... .
9
Bryndza 2016-10-15 12:18
olo taka prawda, a Belmond to lizus
olo 2016-10-21 20:34
Belmond jest na tyle sławny, iż prawdopodobnie przebiera w ofertach pracy... .
Bryndza 2016-10-24 18:04
przebiera to na pewno, kwestia czy w śmietniku czy w... ciuszki
Nik 2016-10-27 11:38
Niestety ale się zgadzam z opiniami. Bez wójka kierownika, brata sołtysa z którym kierownik może zrobić interes czy wielkiej administracyjnej dupu na którą można złapać kierownika kariery w tej firmie nie zrobisz. Oczywiście jeszcze trzeba strzelac z ucha to wtedy bedziesz idealnym kandydatem na pracownika imperiala. Poobcinane dodatki i marne podwyżki sprawiaja że pensja od kilku lat praktycznie stoi w miejscu. Nie polecam i sam z tąd spadam!
7
Kijemgooo 2016-10-27 11:52
To prawda i zadna laska. Pakiety socjalne mamy na poziomie bardzo dobrym moge powiedziec. Ale jest to troche mydlenie oczu. Dam ci machewke a ty bedzies, dymal jak osiol za marne groszs i 3% podwyzki rocznie. W niestabilnych warunkach psychicznych i sie cieszyl ze bilet do kina 3D za pol ceny dostaniesz
4
Mech1 2016-10-28 15:22
Zastanawia mnie jakim cudem po dwoch latach dotales taka podwyzke bez znajomosci. Ja juz kilka lat mam mechanika 1 i narazie o awansie moge zapomniec. Nie bylo i nie ma mnie na smiesznej liscie nominowanych. Poprzedni kierownik wstrzymal ws,ystkie awanse a obecny chce tylko swoich przydupasow i konfidentow. Dodam ze pracuje na kilku zestawach jak mechanik 3 a stawka mechanika 1 niewiele wieksza od maszynisty. Poprostu zal.
7
Gach 2016-11-06 14:34
Jak się nie dostosujesz do oczekiwań to będziesz tkwił jak widły w swoim miejscu i zapomnij o jakiejkolwiek podwyżce. Trzeba schować ambicję i honor, zacisnąć zęby i wkręcić się do grona zaufanych szefa. Potem już bez sentymentów donosić na wszystko i na wszystkich. Co najwyżej możesz stłuc sobie lustro w domu żeby nie patrzeć na gębę konfidenta. Ja tak zrobiłem i mam się dobrze póki co.
10
kasetrace 2016-12-16 17:34
To nie DW wstrzymał awanse, tylko management team.
To, że nie ma cię na "liście" to albo efekt twojej (nie)znajomości maszyn, albo twojej postawy (ciągłe uż, które przeradzają się w L4, wieczne regulacje, brak samokontroli, wieczne narzekanie na grafik 4brygadówki albo agresja).
Jeśli jest inaczej - jest kawa na ławę. Tu, na go work Ci nikt nie pomoże. Tam przynajmniej zmusisz menago do jakiegoś uzasadnienia.
3
TakiTom 2017-01-06 00:01
Tu nie chodzi o rozwiazywanie problemow tylko o przedstawienie zainteresowanym jakie warunki i zasady panuja w firmie. I swoja wypowiedzia potwierdziles wszystkie negatywne opinie o zakladzie. Nie liczy sie to co umiesz i jakim jestes fachowcem tylko kogo znasz, kto cie lubi i jak cie widza. Wspolczuje wszystkim nowo przyjetym z tzw programu rekomendacji. Kariery tu nie zrobicie. A o sytuacji w tytoniowce swiadczyc moze sama za siebie bardzo duza rotacja stalych pracownikow w ostatnim roku.
3
kasetrace 2017-01-09 09:03
Ty czytałeś moją wypowiedź? Bo piszesz tak, jakbyś albo jej nie czytał, albo nic z niej nie zrozumiał...

A co to niby była za rotacja? Piszesz, że bardzo duża. Jakieś konkrety?
5
pracownik 2017-01-22 10:18
Witam pracuje obecnie w tym zakładzie praca nie jest zła, natomiast nie podoba mi się się agencja pracy Ranstad przez którą jestem zatrudniony. Obiecywali mi jak się przyjmowałem że tą umową comiesięczną mogę popracować maksymalnie pare miesięcy i pózniej przejdę na umowę pod zakład. Wszystko to co obiecywali to oszustwa tylko po to aby złapać ludzi. Kiedy pierwszy dzień zacząłem pracę prawda wyszła na jaw ponieważ pracownicy musieli pracować ponad 5 lat a nawet dłużej pod agencją z umowami comiesięcznymi. Koszmar normalnie dlatego od niedawna szukam sobie pracy z normalną umową o pracę ponieważ dość mam oszukaństwa ze strony agencji Randstat pozdrawiam
2
TakiTom 2017-01-25 14:35
Konkrety sa w intranecie. A z tego co wiem to od grudnia do lutego conajmniej 5 osob zrezygnowalo lub rezygnuje (dwoje adminiztratorow oraz trzech mechanikow DPP, a deklaracje sa wieksze), wrzesien, pazdziernik trzy osoby z WT oraz dwoch mechanikow z DPP. Poza tym wczesniej z logistyki, wysylek i planowania. Niw wspomne tutaj o mechanikach stazystach, ktorych kilku odeszlo jeszcze przed zakonczeniem szkolenia lub zaraz po okresie probnym.
Co do kawy na lawe to odpiwiedz zawsze jest jedna: nie, taka polityka firmy. A w twojej wypowiedzi zawieraja sie potwierdzenia, ze trzeba byc uleglym zeby cos otrzymac. Zero wlasnego zdania.
1
kasetrace 2017-01-26 11:53
To może doprecyzujmy:
"A w twojej wypowiedzi zawieraja sie potwierdzenia, ze trzeba byc uleglym zeby cos otrzymac. Zero wlasnego zdania."

Od kiedy to notoryczne poniedziałkowe lub piątkowe choroby są wyrazem własnego zdania? Od kiedy robienie braków jest sprzeciwem wobec uległości? Można tak mnożyć.

Jeśli chodzi o rozwój mechaników, to jest on usystematyzowany i transparentny. Problemem jest właśnie polityka firmy (a raczej jej szefów) względem ilości awansów i pieniędzy jakie tym awansom towarzyszą. O tym decyduje kilka osób, które dbają wyłącznie o swój portfel, premię i służbowego VW albo o biuro w klatce B... Póki związkowcy będą milczeć póty dyrekcja będzie dbać o niskie wynagrodzenia i małą liczbę awansów.

Znajomości, sympatie, rodzinka - to głównie wpływa na pracowników "biurowych". Tam faktycznie decyzje są dziwne. Nas szaraczków się traktuje różnie, ale przynajmniej masz zagwarantowane, że jak robisz swoje i nie odwijasz dziecinady to jesteś skazany na dojście do MM2 albo MM3. Jednemu zejdzie z tym 5 lat, a innemu 10, ale masz tą możliwość. UR też jest otwarte i bierze głównie z hali, a nie z zewnątrz. Tylko coś trzeba umieć, trzeba być solidnym i komunikatywnym. Jeśli bycie fair wobec szefa, kolegów z maszyny i zaangażowanie nazywasz brakiem własnego zdania i uległością... to zgadzam się - bez własnego zdania i z uległością będzie Ci łatwiej być MM3 albo MUR.
3
pracownik DPP 2017-01-27 23:23
praca MM i MUR nie jest prosta, co można zauważyć. Zarówno jedna i druga osoba ma bardzo podobne cele, a dogadać się czasami nie jest łatwo. Zatrudnienie jako MUR łatwiej dostać jest wewnątrz organizacji chociaż ostatnio z DPP nie chcą wypuszczać mechaników ze względów na dużą produkcję. Sam zakład cały czas się rozwija i aktualnie park maszynowy jest zmieniany. Warunki jak na Radom są średnie ( niektórzy powiedzą że dobre patrząc na dodatki i stabilność zatrudnienia ) Gdy trafi się osoba kumata w mechanice to łatwo i szybko można awansować, jedynie trzeba trzymać się celów i być komunikatywnym
2
iROBOT 2017-01-31 01:19
UR OBECNIE BIERZE TYLKO Z ZEWNATRZ!
loki 2017-01-31 13:11
Teraz wolumen skoczył radykalnie, ale (jak zwykle) podwyżek nie było. Ludzie za 2500-2800 podstawy brutto nie chcą tu pracować (albo popracują 5-10 miesięcy, przeczekają i uciekają). Dawać nowym mechanikom 3000+ dyrekcja nie chce (to przecież "fura" pieniędzy, jeszcze by pracownicy powariowali).

Więc robi się taki paradoks, że ludzie z zewnątrz nie przychodzą na produkcje ze względów finansowych. Przez to produkcja nie ma nowych pracowników i nie puszcza do UR. W efekcie ci, co mogliby iść do UR odchodzą całkiem i kompetentnych pracowników coraz mniej. A przecież równolegle ludzie odchodzą na emerytury...

Tak właśnie szefostwo tnie gałąź, na której siedzi :)

No ale przecież 45,6 miliona złotych zysku netto i wkurzeni ludzie, to ewidentnie lepiej niż dajmy na to: 42 miliony złotych zysku netto, wysokie zaangażowanie i miano jednego z najlepszych pracodawców w regionie...
4
olo 2017-02-01 20:33
42 miliony zysku na Radom to nie tak bogato.
Pracuje w Firmie gdzie zysku na jest w granicach 200-300 milionów rocznie i rokrocznie rośnie. Pracownika traktuje się jak czytam Wasze komentarze chyba wszędzie jednakowo. Paradoks polega w tym momencie na braku chętnych do pracy za stawkę "radomską" -3000zł. Plan produkcyjny jest, zamówienia płyną szerokim strumieniem tylko zapomniał KTOŚ wyłączyć kryzysu w telewizji i tym sposobem niestety nie możemy zarabiać więcej.
Ale od kilku dni da się zauważyć pewne ożywienie na rynku pracy dla elektromonterów/automatyków. Wystarczy posłuchać giełdy pracy na Radiu Rekord. Stawki na chwilę obecną oscylują w granicach 17-20zł dla zwykłego "śrubokręta" w firmie Eltast.
Można... ?
4
Człowiek 2017-02-15 01:54
Wyzysk człowieka przez człowieka! Ta firma idzie na dno. Już brakuje mechaników do pracy.
3
pracownik 2017-02-15 02:53
Witam pracuję tutaj jestem na agencji. Powiem Ci żeby przejść pod firmę to koło 5-6 lat
1
pracownik 2017-02-15 04:12
Siema chłopie co ty gadasz jak mają znaleźć ludzi skoro oszukują z agencji o warunkach zatrudnienia jeżeli pracujesz 2 tygodnie a 2 tygodnie masz przestój niepłatny. Brak stabilnego zatrudnienia i dlatego tak się dzieje. Będzie jeszcze gorzej jeżeli tak dalej będą robić
2
ja 2017-02-25 17:18
teraz przyjmuja ukraincow zamiast polakow i im daja to sama pensje plus taxi pod robote i znizke na mieszkanie....
1
oko 2017-02-25 17:20
dokladnie praca przez agencje bez perspektyw. za duze uklady tam sa jednych co nie umieja pracowac przez zaklad bo to znajomy a takiego co dobrze robi trzymac krotko prze agencje badz z obietnicami ze cos osiagnie. agencyjni i z marzeniami sa po to aby ci co maja plecy imi sie wyslugiwali wiem bo 3 lata tam robilem
1
kamil 2017-02-25 17:23
praca w imperialu wyglada tak zawsze 4 brygadowkai 3zmiany. nic sie nie odzywasz pracujesz zaczynasz sie upominac o swoje to cie zwolnia. zarobki dobre ale teraz przyjmuja ukraincow wiec patrzec jak obniza polaka..ogolnie bylo tam dorze jest jak wszedzie...ps baaaardzo duze kolesiostwo
3
xyx 2017-03-02 10:43
Zamiast na palarnie to byś wpadł na spotkanie zmianowe. Rzadko ale czasem coś istotnego powiedzą. Okres chorobowy, na pakowaniu i produkcji co miesiąc ok 20 osób na L4, dużo zleceń, duża produkcja. Nie zatrudniają ukraińców tylko ukraińcy z zakładu z kijowa zostali do radomia oddelegowani do pracy. Połowa wczoraj wyjechała, połowa wyjedzie za miesiąc i więcej ich nie zobaczysz. Tak cie odbyt boli o te parę złotych dla taxi sowy? To co im mieli kupić po karnecie i kazać jeździć mzdik w obcym mieście po drugiej zmianie o godz 22:00. Zachowali się po ludzku, szczególnie że są w obcym kraju. Jak radom oddelegowali w wakacje do Tarnowa to wcale nasi gorzej nie mieli, do tego byli w ojczyźnie wiec nie siej fermentu.
xyx 2017-03-02 11:14
Mechaniku rozmowa kwalifikacyjna to walka o prace i pensję. Przypomnij sobie co powiedziałeś kilka lat temu na pytanie zadane "Jakie są Pana oczekiwania finansowe?". W każdym zakładzie o to pytają a Ty masz prawo powiedzieć co chcesz. Ja powiedziałem na wyrost 2tys netto wiedząc, że tego nie dostanę, zaproponowali 1850. Po zdanym egzaminie z mech stażysty na mech1 podyżka stanowiskowa 400brutto. Premia, nocka kilka nadgodzin i robi się 2700netto. Frustraci narzekają na marne 3% podwyżki co roku tj jakieś 70-80zł netto co miesiąc to mało. Każdy dostał wyrównanie w styczniu ok 120zł, dalej mało. Wypełniam swoje obowiązki czasem w pocie czoła, prowadzę tą głupią papierologię przy maszynie, wystawiam nieistotne ZPW byle cel do oceny mieć 100%. Mi taka robota pasuje i wypłata również, bo robiłem w kilka zakładach i nie mam ochoty zmieniać Machory na nic innego. Jeśli się nie podoba, złóż wypowiedzenie, nikogo do maszyny łańcuchami nie przypinają, znajdz inną pracę i napisz tutaj czy masz lepiej czy może tęsknisz :) aha podkreślam i powtarzam nie posiadam znajomości na zakładzie aby ktoś traktował mnie ulgowo.

Ponad to jak ludzie traktują zakład tak zakład odpłaca się pracownikowi. Przykład: Święta Bożego Narodzenia 2016. Wigilia w sobotę, piątek zakład dał wszystkim dzień wolny pełnopłatny!!! We wtorek ogłoszenie "Kto planuje nie przyjść i zgłosić urlop na żądanie na ostatnią nockę bo mu się nie chce niech to zrobi wcześniej".... i co?? nikt nic nie zgłosił, ostatnia noc z czw na pt. godz 21:00 7 mechaników dzwoni na żądanie... no patologia, idioci, roszady w obsadach, zatrzymywanie zestawów, dzwonią kolejni.... istny bałagan jak nigdy...a potem pisze taki jeden z drugim smuty że marna podwyżka i zero przyszłości.
xyx 2017-03-02 11:26
Tutaj piszemy o pracodawcy, którym jest Machora. Pracodawcą pracowników agencyjnych jest agencja. Jak już zaczynasz o tej parze kaloszy to ja nie akceptuję takiego sposobu zatrudnienia, praca często identyczna np. "maszynistka na zestawie" a wypłata niższa, brak socjalu, 13tki itp. Tutaj ludzie sami są sobie winni, gdyby nikt się nie zgodził na pracę przez agencję to zakład musiałby zatrudnić na stałe. Ale do tego nigdy nie dojdzie, prawo dopuszcza umowy śmieciowe i zawsze ktoś się znajdzie aby podjąć pracę "dorywczą" która jest często jedyną. Pozostaje szukać do skutku pracy na stałe, nie tkwiąc w agencji bo z tego nic dobrego nie wyjdzie.
1
Mech1 2017-03-03 19:53
Ja pi...ole! Machora ma już swojego wielbiciela i rzecznika prasowego. Ile ci zapłacili za tę opinie? Czy to kolejny akt rozpaczy? Kto ci kazał takie bzdury pisć? Piszą wypowiedzenia i będą pisać albo do końca umowy wyczekają i uciekną. 2700 netto to ja na mech III nie wyciągne z kilkunastoletnim stażem. O nadgodzinach dawno nie słyszałem, bo i jak kiedy codziennie na innej maszynie pracuje. Urlopy na żądanie zgłasza coraz więcej ludzi w ostatniej chwili bo po co miesiąc wcześniej jak i tak usłyszysz od przłożonego że ludzi niema. Popytaj wśród kolegów z pracy (jeżeli masz) jak się zarabiało 10-15 lat temu kiedy dodatki były. I 3% podwyżki to nic jeżeli jak sam napisałeś trzeba o to "walczyć" śmiesznymi celami w ocenie a nie umiejętnościami. I nie wiem skąd masz informację o jakimś wyrównaniu w kwocie 120zł bo ja nie dostałem. A żeby dostać 70-80 zł netto pidwyżki to trzeba zarabiać 3500-4000zł brutto i 2700 netto to wychodzi około 4100 brutto. Nie eiem jakim cudem po egzaminie na mech I tyle masz kiedy ja powtarzam z mech III nie jestem w stanie wypracować! Z twojego opisu wynika że jesteś masochistą skoro to lubisz. Chociaż wydaje mi się że prawda jest taka że poprostu kłamiesz na zlecenie żeby poprawić wizerunek.
5
TakiTom 2017-03-04 09:25
Nie uogólniaj. Może jeszcze została garstka piątkowo-poniedziałkowych urlopiwiczów na żądanie. Bo z tego co piszesz to wszyscy tak robią. Poza tym urlopy na żądanie nauczyli brać koordynatorzy. Tylko jak powiesz o nim 2-3 tygodnie wcześniej to jest ok a jak tego samego dnia to juz jesteś złym pracownikiem. Wytkniesz złą decyzję przełożonemu i będzie sie mścił przez długie miesiące utrudniając Ci pracę poprzez np. Stawianie na dziadowskich maszynach lub po kilka dziennie. Nie mówie o robieniu na złość przełożonemu, tak ja Ty to odbierasz, tylko o wyrażeniu własnej opinii do czego mam pełne prawo. Nie jetem w armii żeby bezwarunkowo słuchać rozkazów. A to że moja opinia jest czasem trafniejsza i może urazic godność jaśnie nam panującego koordynatora nie oznacza to że chce go poniżyć. A co do usystematyzowanych awansów to stało sie to dopiero trzy lata temu. I oczywiście są możliwości. Mi też ktoś powiedział że jak się będę tak dalej starał to może za 20-30 lat zostanę nawet dyrektorem. Wiec jak widzisz możliwości awansu są usystematyzowane na wszystkie stanowiska. A Ur już dawno nis bierze ludzi z produkcji tylko z zewnątrz! Niedoinformowany.
1
xyx 2017-03-04 13:13
Przeczytaj znaczenie słowa "masochista" potem przypinaj ją ludziom. Masochistą jesteś ty skoro nie lubisz tej roboty a tkwisz w machorze jak widły w gnoju. Po co tu jeszcze pracujesz?? Piszesz tylko żale jak to ci źle, bo 15 lat temu to sie zarabiało, natłukłeś nadgodzin na drugą wypłatę i 10 pakietów dziennie przykleiłeś do swetra. Dbaj o swoje zdrowie psychiczne, nie pasuje, ZWOLNIJ SIĘ. NIKT NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA!!! Trzymam kciuki :)
2
kasetrace 2017-03-06 10:25
Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Szkoda mojego czasu.
1
p0dyan 2017-03-10 15:50
Czytam tak te opinie i czytam i dalej nie wiem ile zarobi nowy pracownik jako operator na próbnej na ręke zatrudniony przez tą firmę, ile po próbnej, na ile może liczyć po np. dwóch latach ile może więcej zarobić w stosunku do tego ile zarabiał na początku. Chodzi mi o stan jak na teraz, na ten moment.
Adam 2017-03-12 08:40
Na poczatek operator mechanik zarabia 2800brutto plus premia to wychodzi ok 2.5tys na reke
Adam 2017-03-12 08:56
Zastanawia mnie tylko czy praca jest lajtowna czy znowu kolchoz dla czarnych jak w wiekszosci firm
Pracownik 2017-03-12 09:52
Witam pracuję w tej fabryce na dziale logistycznym przez agencję Ranstad. Boli mnie tylko to że fajnie jest jak jest robota a jeżeli nie ma wysyłają nas na bezpłatne przestoje a niektórzy pracują latami przez tą agencję bez możliwości przejścia pod zakład koszmar. Nie polecam tej agencji osobiście
Albert 2017-03-12 13:18
Ciezka jest praca na stanowisku operator mechanik? Czy ciagle tylko w pocie czola przy maszynie trzeba stac?
Mech4.2 2017-03-13 18:47
W realu to jest około 2300 na rękę , no chyba że nałapiesz nadgodzin, nocek, sobót to osiągniesz 2500.
A czy lajtowna czy kołchoz to raczej bym postawił na to drugie.
Brat 2017-03-23 08:59
Tyle sie zarabia w tytoniowce, ze nawet anonimowo wstyd sie przyznac. Ja bym chcial miec tyle ile tu opisuja a pracuje juz od kilku lat. Tyle co stawki brutto sa zblizone to netto odbiegaja razaco od rzeczywistosci. Nocki wykanczaja!
lol 2017-03-23 15:51
Ja Was ludzie nie rozumiem. Skoro jest tak źle, to po co tam siedzicie? Mało pracy w regionie?
Gadać i nic nie robić to łatwo. Poszukać to już dla niektórych za trudna sprawa :)
Zostaw swoją opinię o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.