brak logo

IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

Radom

Opinie o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.

xyx 2016-01-25 00:38
tak jak pisze kolega Norek, aktualnie na początek ok 1850zł netto, po 2 latach na produkcji bez żadnych zakładowych znajomości dobiję i do 2700 netto z premią i dodatkiem nocnym. dostałem 13tke, coroczna podwyżka, choinka i paczki na świąta dla dzieciaków, bony sodexo, multisport za pół darmo, przychodnia lekarska na zakładzie bez kolejek, bilety do kina, dofinansowanie do wakacji, możliwość pożyczki zakładowej na niski procent, urlop kiedy chciałem bez szemrania, 160h pracy w miesiącu, płatne nadgodziny (no istne szaleństwo w Polsce, to nie jest charytatywnie? to za to płacą? noo serio) i wypłata co miesiąc bez opóźnień
Robota jak robota, nigdzie za pierdzenie w stołek i walenie kupy po krzakach nie płacą...trzeba się nauczyć robić w stresie albo mieć wywalone na wszelkie chore pomysły bo i jest tego sporo i zwyczajnie robić swoje bez stresu. ludzie którzy narzekają na zakład to głównie frustraci co wylecieli za alkohol, kradzież papierosów albo własną głupotę (jak w sierpniu dwóch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co na jakichś fejbukach udostępniali dokumenty zakładowe, wyzywali kierownictwo i ich decyzje) lub są to ludzie którzy pracują na zakładzie bardzo długo i żyją w przekonaniu że kiedyś za komuny, Seity czy Altadisu to było lepiej, bo kobiety robiły na maszynach po 8 osób, chłopy chlały wódę dzień w dzień a na nockach spali na leżankach... świat się zmienia, nie podoba się to wypowiedzenie i powodzenia w szukaniu pracy na obecnym rynku, to nie jeden by się ździwił jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oferują pracodawcy (śmieciówka albo minimalna krajowa, bród, smród, zero bhp, bezpłatne nadgodziny, praca w sobotę, upominanie się o wypłatę)
2
xyx 2016-01-25 00:51
zapomniałem dodać, ża zakład nawet daje dodatek do pensji za powiększenie się rodziny czyli becikowe ci zakład płaci a kobieta na legalu może iść na macierzyński...
Można by jeszcze pisać długo o pracownikach agencyjnych, i tych młodych wyzyskiwanych i tych starych byłych pracownikach na umowę o pracę co się zwolnili dawno temu i wzieli grube odprawy a teraz narzekają ale to już inna para kaloszy
1
elaela 2016-03-08 07:53
Zapomniales dodac jak sie traktuje agencyjnych przynies wynies pozamiataj zaiwaniaj wiecej niz stali pracownicy a i tak na umowe szans nie ma.brak socjalu 13-tek .lekarza .bonow na swieta itd a praca taka sama jak stalych pracownikow.
3
agnieszka 2016-03-09 17:45
Ciekawe czy młode panie przyjmują na produkcję?bo to branża tytoniowa z tego co się orientuje.Więc zastanawiam się nad taką pracą ale z tego co mi wiadomo to cięzko się dostać
1
Grey Radom 2016-05-11 12:23
Witam czy może ktoś mi powiedzieć jaka jest obecnie sytuacja w tej firmie w Radomiu , staram sie o prace w tej firmie przez agencje pracy ale po tych opiniach co przeczytałem szczerze zastanawiam sie czy to dobry pomysł by do tej firmy sie zatrudnić... tak ze jak obecnie traktowani sa pracownicy agencyjni , jaka płaca , czy jakies dodatki są w postaci premi dla agencyjnego pracownika czy np praca jest od pn-pt czy tez soboty są a jesli soboty sa np to jaka stawka czy są setki itp ,proszę powiedzcie mi jak to wszystko wygląda , z góry dzieki wielkie za info .
Grey Radom 2016-05-11 13:45
Rozumiem a jak traktuja w firmie pracowników agencyjnych np ? z tego co czytałem z tych starych komentarzy to nie wygląda to dobrze
W temacie. 2016-05-11 19:12
Ogólnie agencyjni na wyrobie tytoniu moga liczyć na 2,5k z premiami przy dobrym miesiącu, gdzie masz np 2 niedziele przepracowane, tylko za nd masz wyższe stawki godzinowe. 2,3k to myślę taka realna wypłata. Jak na Radom niby ujdzie, ale jeśli masz trochę w głowie i jesteś ambitny to próbuj dostać się przez imperial na umowę. Bo bez tego ani płatnego urlopu, ani premii takich jak zakładowi czy innych bonusów nie uświadczysz, nie wspominając o tym że są częste rotacje i przestoje jak produkcja jest mniejsza - wtedy ci z największym stażem przez agencję mają pierwszeństwo w pracy. A niektórzy nawet 6-8 lat albo i dłużej robią przez nią nie mając już żadnych szans na rozwój i zmianę perspektyw płacowych i lepszego stanowiska.
2
W temacie. 2016-05-11 19:20
Nie wspomniałem ze praktycznie zawsze jak jest szansa na umowę związana z nowym stanowiskiem lub zmianą personalną na nim to osoba z góry już jest znana, która takowe miejsce bierze, a 'rekrutacja' z kilku osób aplikujących ma tylko na celu formalnośc, żeby potem nie mówili że etat bez procedur został przyklejony komuś przez kierownictwo działu i osoby z rekrutacji. No i dostanie ktoś kto najlepiej smaruje przełożonemu i wykazuje się takimi typowymi 'umiejętnościami miękkimi'. Nie ma przypadku chyba że naprawde masz duże skille i doświadczenie. Powodzenia, agencja to ostateczność, pamiętaj.
7
Grey Radom 2016-05-16 12:40
Witam , no dzieki wielkie za info jak w temacie tak ze ogólnie nie mam zamiaru włazić w du..e komu kolwiek by dostac lepsze stanowisko np czy umowe hehe , jesli sie dostane nawet przez agencje pracy to zwyczajnie bede robił swoje a jak będą mieli dać umowe przez zakład to dadzą sami .
yyy 2016-05-17 11:06
czy wiecie ile przestój moze trwac przez ta ustawe ? wchodzaca
Pete 2016-05-18 20:21
Na pewno sporo się zmieni w produkcji, skoro agencyjnych zdejmują z roboty.
sponiewierany ;) 2016-06-10 23:38
Norek? czyżby Radzio ? hehehe hahaha ;)
2
Jeszcze pracownik 2016-07-13 22:49
Osoby z którymi pracowałem w tej firmie na DPiPP i były zatrudnione bezpośrednio przez ITM to niestety w większości szumowiny zakładowych związków zawodowych i nie da się ukryć. Pozytywu tam obecnie nie ma dla osób ambitnych które się chcą zdobyć umiejętności techniczne. Jedynie utrzymały się tam osoby co mają gumowe uszy. Ani o kulturze, organizacji i zarządzania na DPiPP nie ma mowy. W tej firmie nigdy tego nie usprawnią bazując na systemie 5S i KAIZENie. Tam nigdy nie było i nie będzie porządku to tylko sama PROPAGANDA ludzi tam pracujących w pocie czoła.
1
Jak 2016-08-21 15:25
Doskonały pracodawca, dbający o pracownikow. Jest pensja, bonus, 13stka, dopłata do stołówki, pakiet medyczny Falck, szkolenia, Imperium Pomysłów. I dbałość, żeby wszyscy pracowali bezpiecznie.
nano 2016-09-05 10:07
moża się dostać do zakładów tytoniowych przez agencję pracy, podobno poszukują pracowników
pr 2016-09-05 10:42
chyba przez agencję grey się można dostać do zakładów tytoniowych
mario 2016-09-07 09:03
imperial tabacco zatrudnia też osoby przez agencję pracy i nawet dobrze jest przez agencję pracować,
la 2016-09-08 10:48
to warto zatrudnić się przez agencję jest dobrze
imperial 2016-09-09 10:34
agencyjni mają dobrze w imperial
Pan 2016-09-09 19:15
to się nazywa bezczelny trolling na zlecenie. A od kiedy to zatrudnienie przez agencję jest korzystniejsze niż bezpośrednio u pracodawcy? Chyba nikt z czytających i zainteresowanych nie nabierze się na te bajki pisane przez jednego trolla ukrywającego się pod różnymi nickami.
4
Stary Pracownik 2016-09-10 20:11
Trochę to nie w porządku wobec nas starych pracowników, że nowy na starcie dostaje większą pensję niż my starzy po wielu latach pracy. Ale trudno, trzeba się poświęcić bo najważniejsze żeby przychodzili nowi i żebyśmy wszyscy pracowali na zysk firmy.
1
9787 2016-09-14 14:57
WARTO STARAĆ SIĘ O PRACĘ W ZAKŁADACH JEST SPOKO
olo 2016-09-20 17:07
Widać nie ma chętnych do pracy, że takie bzdury co po niektórzy tu wypisują. Minęły te czasy kiedy na jedno miejsce było 5-6 chętnych. Nabrało się pociotków i innych skoligaconych nierobów a produkcja stoi... ?
Teraz gdy potrzeba kogoś manualnego i w miarę ogarniętego to piszą takie farmazony może jakiś się skusi. Powodzenia.

ps. Jestem zatrudniony od kilkunastu lat w jednej z radomskich firm. Mam 3k na łapę ale szukam jakiejś alternatywy. Lecz czytając takie bzdety o agencjach bonusach i innych dyrdymałach to zdaje sobie sprawę, że nie tylko w mojej firmie osoby od HR przechodzą szkolenia z "zamydlania" och przepraszam Skutecznego Pozyskiwania Kapitału Ludzkiego.
6
Bryndza 2016-09-20 17:47
Brawo ziomek taka prawda, ludzie idą na 500+, otwierają sklepy internetowe, manufaktury przydomowe, robią konkurencje tym firemkom spod znaku Januszkowo, a oni płaczą i szukają na miejsce tych co odeszli pracowników za 100zł więcej. Ha Ha Ha powodzenia. W biedronkach już płaczą, że nie ma rąk do pracy na kasie, podnieśli nieźle pensje to i Januszki będą płakać. A wystarczyło płacić jak się należy to by 500+ nie było. Oj będzie pupka pracodawców bolała teraz. Nasmarujcie sobie wazelinką.
4
Programista wyklęty 2016-09-23 17:26
zapewne jest terminowa, jak nie, to można iść do prokuratora i jeśli obsuwa jest zbyt długa, pracodawca pójdzie do więzienia.
Programista wyklęty 2016-09-25 17:21
chyba?
naruszenie obowiązku pracodawcy - nie wypłacenie wynagrodzenia to przestępstwo generalnie. Co i jak pewności nie mam, możliwe że chodzi o kwoty, czas obsuwy, możesz poszukać kiedy niewypłacenie wynagrodzenia jest przestępstwem. Generalnie ktoś (zapewne Belmond) biega po forum i pisze jakie to dobre firmy, bo wypłacają wynagrodzenie w terminie. Mają taki obowiązek generalnie, za jego uporczywe unikanie prokurator może wnioskować o grzywnę lub pozbawienie wolności - ale to pytaj prokuratora kiedy pracodawca może pójść siedzieć za niewypłacenie pracownikowi pensji.
Manipulant się tutaj podnieca, że pensje są na czas. Ha Ha Ha.
Pozdrawiam
Programista wyklęty 2016-09-26 11:35
no nie zawsze, ale pracodawca ma obowiązek wypłacić w terminie za pracę i tyle. nie ma co się podniecać, grunt to mieć umowę.
O belmondzie poczytaj na radwagu i sorterze
lojalny 2016-10-02 12:50
Niestety, u nas często tłumacza to chwilowym problemem z płynnością. Co by to nie znaczyło ja i wielu takich samych jak ja i tak wierzę w to co mówi mi mówi mój kierownik i jestem gotowy na takie poświęcenia dla dobra firmy. Trzeba umieć z rodziną cierpliwie poczekać na pensję, troche pożyć z oszczedności a nie od razu lecieć z donosem.
1
Programista wyklęty 2016-10-02 23:01
wiesz oczywiście mogą zdarzyć się poślizgi, ale jesteś w ten sposób dymany, gdyby mi szef nie wypłacił w terminie, musiałby oddawać z odsetkami (utracone korzyści), ale ja to pierwsza liga.
olo 2016-10-12 21:59
Co za czasy... . Taka poważna Firma a w tak desperacki sposób poszukuje pracowników, że nawet wielkie bilbordy w mieście wiszą zachęcające od aplikowania. Czyżby nikt za najniższą krajową nie chciał przyjść pracować w tak prężnej i dynamicznie się rozwijającej firmie??? Proponuje jeszcze "kler"przekupić niech z ambony niewolników straszą czeluściami piekielnymi za niepodejmowanie pracy uniemożliwiającej godne życie. A co na bogato.
Bo po co ludziom dawać więcej zarobić żeby nie daj boże więcej wydawali ... .
8
Bryndza 2016-10-15 12:18
olo taka prawda, a Belmond to lizus
olo 2016-10-21 20:34
Belmond jest na tyle sławny, iż prawdopodobnie przebiera w ofertach pracy... .
Bryndza 2016-10-24 18:04
przebiera to na pewno, kwestia czy w śmietniku czy w... ciuszki
Nik 2016-10-27 11:38
Niestety ale się zgadzam z opiniami. Bez wójka kierownika, brata sołtysa z którym kierownik może zrobić interes czy wielkiej administracyjnej dupu na którą można złapać kierownika kariery w tej firmie nie zrobisz. Oczywiście jeszcze trzeba strzelac z ucha to wtedy bedziesz idealnym kandydatem na pracownika imperiala. Poobcinane dodatki i marne podwyżki sprawiaja że pensja od kilku lat praktycznie stoi w miejscu. Nie polecam i sam z tąd spadam!
7
Kijemgooo 2016-10-27 11:52
To prawda i zadna laska. Pakiety socjalne mamy na poziomie bardzo dobrym moge powiedziec. Ale jest to troche mydlenie oczu. Dam ci machewke a ty bedzies, dymal jak osiol za marne groszs i 3% podwyzki rocznie. W niestabilnych warunkach psychicznych i sie cieszyl ze bilet do kina 3D za pol ceny dostaniesz
4
Mech1 2016-10-28 15:22
Zastanawia mnie jakim cudem po dwoch latach dotales taka podwyzke bez znajomosci. Ja juz kilka lat mam mechanika 1 i narazie o awansie moge zapomniec. Nie bylo i nie ma mnie na smiesznej liscie nominowanych. Poprzedni kierownik wstrzymal ws,ystkie awanse a obecny chce tylko swoich przydupasow i konfidentow. Dodam ze pracuje na kilku zestawach jak mechanik 3 a stawka mechanika 1 niewiele wieksza od maszynisty. Poprostu zal.
7
Gach 2016-11-06 14:34
Jak się nie dostosujesz do oczekiwań to będziesz tkwił jak widły w swoim miejscu i zapomnij o jakiejkolwiek podwyżce. Trzeba schować ambicję i honor, zacisnąć zęby i wkręcić się do grona zaufanych szefa. Potem już bez sentymentów donosić na wszystko i na wszystkich. Co najwyżej możesz stłuc sobie lustro w domu żeby nie patrzeć na gębę konfidenta. Ja tak zrobiłem i mam się dobrze póki co.
9
kasetrace 2016-12-16 17:34
To nie DW wstrzymał awanse, tylko management team.
To, że nie ma cię na "liście" to albo efekt twojej (nie)znajomości maszyn, albo twojej postawy (ciągłe uż, które przeradzają się w L4, wieczne regulacje, brak samokontroli, wieczne narzekanie na grafik 4brygadówki albo agresja).
Jeśli jest inaczej - jest kawa na ławę. Tu, na go work Ci nikt nie pomoże. Tam przynajmniej zmusisz menago do jakiegoś uzasadnienia.
2
TakiTom 2017-01-06 00:01
Tu nie chodzi o rozwiazywanie problemow tylko o przedstawienie zainteresowanym jakie warunki i zasady panuja w firmie. I swoja wypowiedzia potwierdziles wszystkie negatywne opinie o zakladzie. Nie liczy sie to co umiesz i jakim jestes fachowcem tylko kogo znasz, kto cie lubi i jak cie widza. Wspolczuje wszystkim nowo przyjetym z tzw programu rekomendacji. Kariery tu nie zrobicie. A o sytuacji w tytoniowce swiadczyc moze sama za siebie bardzo duza rotacja stalych pracownikow w ostatnim roku.
3
kasetrace 2017-01-09 09:03
Ty czytałeś moją wypowiedź? Bo piszesz tak, jakbyś albo jej nie czytał, albo nic z niej nie zrozumiał...

A co to niby była za rotacja? Piszesz, że bardzo duża. Jakieś konkrety?
5
pracownik 2017-01-22 10:18
Witam pracuje obecnie w tym zakładzie praca nie jest zła, natomiast nie podoba mi się się agencja pracy Ranstad przez którą jestem zatrudniony. Obiecywali mi jak się przyjmowałem że tą umową comiesięczną mogę popracować maksymalnie pare miesięcy i pózniej przejdę na umowę pod zakład. Wszystko to co obiecywali to oszustwa tylko po to aby złapać ludzi. Kiedy pierwszy dzień zacząłem pracę prawda wyszła na jaw ponieważ pracownicy musieli pracować ponad 5 lat a nawet dłużej pod agencją z umowami comiesięcznymi. Koszmar normalnie dlatego od niedawna szukam sobie pracy z normalną umową o pracę ponieważ dość mam oszukaństwa ze strony agencji Randstat pozdrawiam
1
TakiTom 2017-01-25 14:35
Konkrety sa w intranecie. A z tego co wiem to od grudnia do lutego conajmniej 5 osob zrezygnowalo lub rezygnuje (dwoje adminiztratorow oraz trzech mechanikow DPP, a deklaracje sa wieksze), wrzesien, pazdziernik trzy osoby z WT oraz dwoch mechanikow z DPP. Poza tym wczesniej z logistyki, wysylek i planowania. Niw wspomne tutaj o mechanikach stazystach, ktorych kilku odeszlo jeszcze przed zakonczeniem szkolenia lub zaraz po okresie probnym.
Co do kawy na lawe to odpiwiedz zawsze jest jedna: nie, taka polityka firmy. A w twojej wypowiedzi zawieraja sie potwierdzenia, ze trzeba byc uleglym zeby cos otrzymac. Zero wlasnego zdania.
1
kasetrace 2017-01-26 11:53
To może doprecyzujmy:
"A w twojej wypowiedzi zawieraja sie potwierdzenia, ze trzeba byc uleglym zeby cos otrzymac. Zero wlasnego zdania."

Od kiedy to notoryczne poniedziałkowe lub piątkowe choroby są wyrazem własnego zdania? Od kiedy robienie braków jest sprzeciwem wobec uległości? Można tak mnożyć.

Jeśli chodzi o rozwój mechaników, to jest on usystematyzowany i transparentny. Problemem jest właśnie polityka firmy (a raczej jej szefów) względem ilości awansów i pieniędzy jakie tym awansom towarzyszą. O tym decyduje kilka osób, które dbają wyłącznie o swój portfel, premię i służbowego VW albo o biuro w klatce B... Póki związkowcy będą milczeć póty dyrekcja będzie dbać o niskie wynagrodzenia i małą liczbę awansów.

Znajomości, sympatie, rodzinka - to głównie wpływa na pracowników "biurowych". Tam faktycznie decyzje są dziwne. Nas szaraczków się traktuje różnie, ale przynajmniej masz zagwarantowane, że jak robisz swoje i nie odwijasz dziecinady to jesteś skazany na dojście do MM2 albo MM3. Jednemu zejdzie z tym 5 lat, a innemu 10, ale masz tą możliwość. UR też jest otwarte i bierze głównie z hali, a nie z zewnątrz. Tylko coś trzeba umieć, trzeba być solidnym i komunikatywnym. Jeśli bycie fair wobec szefa, kolegów z maszyny i zaangażowanie nazywasz brakiem własnego zdania i uległością... to zgadzam się - bez własnego zdania i z uległością będzie Ci łatwiej być MM3 albo MUR.
3
pracownik DPP 2017-01-27 23:23
praca MM i MUR nie jest prosta, co można zauważyć. Zarówno jedna i druga osoba ma bardzo podobne cele, a dogadać się czasami nie jest łatwo. Zatrudnienie jako MUR łatwiej dostać jest wewnątrz organizacji chociaż ostatnio z DPP nie chcą wypuszczać mechaników ze względów na dużą produkcję. Sam zakład cały czas się rozwija i aktualnie park maszynowy jest zmieniany. Warunki jak na Radom są średnie ( niektórzy powiedzą że dobre patrząc na dodatki i stabilność zatrudnienia ) Gdy trafi się osoba kumata w mechanice to łatwo i szybko można awansować, jedynie trzeba trzymać się celów i być komunikatywnym
2
iROBOT 2017-01-31 01:19
UR OBECNIE BIERZE TYLKO Z ZEWNATRZ!
loki 2017-01-31 13:11
Teraz wolumen skoczył radykalnie, ale (jak zwykle) podwyżek nie było. Ludzie za 2500-2800 podstawy brutto nie chcą tu pracować (albo popracują 5-10 miesięcy, przeczekają i uciekają). Dawać nowym mechanikom 3000+ dyrekcja nie chce (to przecież "fura" pieniędzy, jeszcze by pracownicy powariowali).

Więc robi się taki paradoks, że ludzie z zewnątrz nie przychodzą na produkcje ze względów finansowych. Przez to produkcja nie ma nowych pracowników i nie puszcza do UR. W efekcie ci, co mogliby iść do UR odchodzą całkiem i kompetentnych pracowników coraz mniej. A przecież równolegle ludzie odchodzą na emerytury...

Tak właśnie szefostwo tnie gałąź, na której siedzi :)

No ale przecież 45,6 miliona złotych zysku netto i wkurzeni ludzie, to ewidentnie lepiej niż dajmy na to: 42 miliony złotych zysku netto, wysokie zaangażowanie i miano jednego z najlepszych pracodawców w regionie...
2
olo 2017-02-01 20:33
42 miliony zysku na Radom to nie tak bogato.
Pracuje w Firmie gdzie zysku na jest w granicach 200-300 milionów rocznie i rokrocznie rośnie. Pracownika traktuje się jak czytam Wasze komentarze chyba wszędzie jednakowo. Paradoks polega w tym momencie na braku chętnych do pracy za stawkę "radomską" -3000zł. Plan produkcyjny jest, zamówienia płyną szerokim strumieniem tylko zapomniał KTOŚ wyłączyć kryzysu w telewizji i tym sposobem niestety nie możemy zarabiać więcej.
Ale od kilku dni da się zauważyć pewne ożywienie na rynku pracy dla elektromonterów/automatyków. Wystarczy posłuchać giełdy pracy na Radiu Rekord. Stawki na chwilę obecną oscylują w granicach 17-20zł dla zwykłego "śrubokręta" w firmie Eltast.
Można... ?
3
Człowiek 2017-02-15 01:54
Wyzysk człowieka przez człowieka! Ta firma idzie na dno. Już brakuje mechaników do pracy.
3
pracownik 2017-02-15 02:53
Witam pracuję tutaj jestem na agencji. Powiem Ci żeby przejść pod firmę to koło 5-6 lat
1
pracownik 2017-02-15 04:12
Siema chłopie co ty gadasz jak mają znaleźć ludzi skoro oszukują z agencji o warunkach zatrudnienia jeżeli pracujesz 2 tygodnie a 2 tygodnie masz przestój niepłatny. Brak stabilnego zatrudnienia i dlatego tak się dzieje. Będzie jeszcze gorzej jeżeli tak dalej będą robić
1
Zostaw swoją opinię o IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPERIAL TOBACCO POLSKA MANUFACTURING S. A.