brak logo

novol / Pałac Mierzęcin

Komorniki

Opinie o novol / Pałac Mierzęcin

ona 2012-08-29 13:06:28
A na jakim stanowisku pracowałaś? Staram się tam o pracę i po tej opinii nie wiem czy tam iść. Proszę o więcej informacji
2
dawny pracownik 2013-07-04 15:54:05
Każda firma ma różne opinie - dobre i złe.
Ja - jako dawny i stosunkowo długoletni pracownik tej firmy mogę tylko powiedzieć, że nie była to zła firma jeśli chodzi o zarobki i opiekę pracownika. Nie jest to jednak firma dla ludzi ponad przeciętnych - z twórczym potencjałem. Oni tam się nie nadają. Wykończy ich główny prezes. Generalnie - górna kadra - to te same twarze od wielu, wielu lat. Ludzie bardzo przeciętni i nie lubiący zmian - robią tak jak im poleci prezes - dostają za to dobry wikt i utrzymanie. To firma dla tych, którzy swoją karierę budują na polityce prezesa - śledzić, kontrolować, donosić i mieć na każdego haka
1
dawny pracownik 2013-07-10 10:59:05
Jak się dobrze wkręcisz - to będziesz miała fory u prezesa. Ale musisz być całkowicie lojalna wobec niego do końca. Znam pracownicę z pionu kierowniczego, która była pupilkiem prezesa przez długi czas - a finał był taki , że została dyscyplinarnie zwolniona z wilczą opinią - za jego cichym przyzwoleniem, Jak będziesz jeszcze trzymała z P. dyrektor personalną i P dyrektorem administracyjnym - to będziesz się tam czuła jak "ryba w wodzie" Oni są lepsi od [usunięte przez administratora] w śledzeniu. Jeszcze raz mówię - to dobra firma - ale nie dla osób kreatywnych, twórczych, nieprzeciętnych
1
Bartek W. 2014-04-09 20:19:32
Bardzo słabo, nie polecam tej firmy. Złe traktowanie ludzi. Bardzo słabo.
1
kandydat 2014-09-23 22:17:50
Poszukiwali osoby na stanowisko Kierownika ds. infrastruktury informatycznej. Rekrutacja ukryta. Zaprosili trzech na rozmowę. Test na wiedzę i inteligencję. Potem prawie godzinna rozmowa. Zapewne nie wzięli nikogo, ponieważ tydzień później rzucili ogłoszeniem na Koordynatora ds. tego samego, tym razem nie zataili nazwy firmy. Ciekawe czy za drugim podejściem znaleźli odpowiednio taniego kandydata? Rekrutujący dyrektor informatyczny sprawiał wrażenie nieufnego człowieka, lubiącego trzymać całą władzę w łapie, jakby sam nie wiedział czego chce.
2
M 2014-10-28 11:22:49
Nie wiem czy akurat teraz szukają kogoś do kuchni, ale najlepiej skontaktuj się z kadrową w Mierzęcinie.
MM 2014-11-19 14:06:40
Obiekt jest piękny i cały czas się rozwija, gości jest w nim coraz więcej, a pracować trzeba - jak wszędzie. Pracownicy sympatyczni i uśmiechnięci, więc chyba zadowoleni. Ale zawsze się znajdą tacy narzekacze, którym się nie podoba, tylko po co innym zawracają głowy swoimi frustracjami?
obserwator 2014-12-18 17:53:47
Praca dobra dla osób przeciętnych nie ambitnych. Co nie jest negatywne bo nie każdy musi taki być.Im poważniejsze stanowisko tym bardziej dotyczy ta opinia. Stagnacja brak rozwoju ale pensja stała, dobry socjal. Pracodawca ma duże ambicje ale nie potrafi utrzymać wartościowych pracowników. Proponuje negocjować dobre warunki na wstępie bo podwyżki nie zobaczysz nigdy.
biały 2015-01-22 19:00:40
Pytanie mam...Czy dużo jest tam indywidualnych gości...jak tam jest z napiwkami?Można dobrze zarobić bo jak wiadomo dla kelnera to przynajmniej druga wypłata?Czy napiwki są do podziału?
kantor 2015-03-06 08:56:22
Słyszałem, że ten obiekt jest wystawiony na sprzedaż już od dłuższego czasu.
2
waiter 2015-03-06 21:56:51
Kantor to na pewno źle słyszałeś;)
Jeżeli chodzi o gości indywidualnych to jest bardzo dużo(najwięcej weekendy).
Napiwkami się nikt nie dzieli, możesz zawsze odpalić coś kucharzowi lub młodemu który Ci pomagał....
kantor 2015-03-12 09:05:37
Wiesz "walter" - ja nie przeczytałem tego w gazecie z ogłoszeniamy.
pracownik82 2015-04-01 18:42:18
W zakładzie panuje straszny mobbingu, szczególnie w dziale gastro. Wypłaty to czysta podstawa bo pracodawca ciągle mówi o niskich przychodach.
Napiwki to śliski temat. Zanim wyjdziesz na salę trochę minie. Nie polecam kontaktów z Panią Kamila gdyż ona w szczególności uwielbia wylewać swoją agresję na innych współpracowników. Zakład od kilku lat ma słaby socjalizm o czym świadczy ograniczenie 1 wyjazdu pracowników na integrację do zera. Podwyżki W tym miejscu są już legendą o ktorwj nikt nie pamięta. Kierownik działu gastronomii stara się panować nad wszystkim za pomocą systemu upomnień dywaników i nagan. Szkoleń nie ma, są jedynie podstawowe programy realizowane przez przedstawicieli handlowych firm alkoholowych itp. Pracując w tej firmie podasz się w rozwoju gdy sam w siebie nie zainwestujesz,pamiętaj że twoje wynagrodzenie Ci na to nie pozwoli;-)
Miejsce idealne lecz tylko tylkp idealne dla gości. Pyszne jedzenie, wygodne pokoje, piękne widoki, rewelacyjne zabiegi i spa,dużo dodatkowych rozrywek bilard,kręgle,konie,rowery, kajaki itd....
1
dawny pracownik 2015-04-16 15:16:31
Oj chłopie - jesteś odważny. W sumie żal mi Ciebie. Ale powiem Ci jedno na pocieszenie - kiedyś był inaczej
1
kuki 2016-05-08 18:39:34
hej! wiecie moze jak to wygląda obecnie z ofertami pracy teraz?
Zostaw swoją opinię o novol / Pałac Mierzęcin - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie novol / Pałac Mierzęcin