brak logo

zaklady drobiarskie kozieglowy

Koziegłowy

Opinie o zaklady drobiarskie kozieglowy

Kinga 2015-01-13 10:53:25
odradzam wszystkim którzy chcą pracować w sklepach kozigłowskich!!
Ludzie tam was tylko okradną z waszej pensji!! robiac inwenture którą nigdy nie mozesz sprawdzic !! a dodam ze pensje są marne jak kit w oknach podstawa plus niecała 80 zł premii
smiech na sali , praca cieżka dzwiganie skrzyn , i opiekunowie którzy chcca miec pełne lady a ty jestes za to odpowiedzielany materialne, masz miec pelen asortyment, a miesą ważne tylko 3 dni jak nie sprzedaz twoja strata, płacisz z nędznej zarbionej cieżko wypłaty!! potem zaczyna się : mielenie miesa i mycia starych kurczaków !! Odradzam wszystkim tą firme !! tylko na koniec zostaniecie z długami do spłacenia Panu stokłosie !!!! bo za niesprzedany stary towar i przeterminowane kiełbaski odpowiadacie wy !! i nikogo to nie obchodzi że nie ma ruchu!! i ludzie nie chca kupować u stokłosy!!!!!!
2
anonim 2015-02-02 22:47:09
Praca ciezka opiekunowie maja wszystko w nosie tylko wymagania zero pomocy pani Hania potrafi tylko likwidowac sklepy inwentury caly czas na minusie glogow i szlichtyngowa zlikwidowana w blyskawicznym tepie ciekawie dlaczego moze wartobudac sie do inspekcji pracy i do sadu ?.!
anonim 2015-02-05 23:53:15
Tak faktycznie... nie dość że mała pensja (chodzi o pracę w sklepie), dzwiganie skrzynek, to jeszcze produkowanie się żeby cokolwiek ludziom wcisnąć... lady trzeba mieć pełne a jak nie to problem. nie ważne że potem my czyli ekspedientki odpowiadamy za to co jest przeterminowane i nie sprzedane ze swojej kieszeni. i tu z naszej strony zaczynala sie kombinacja, mrozenie miesa, odmrazanie byleby tylko nie byc stratnym i to sprzedać bo inaczej połowa naszej pensji by na to poszła... tragedia. A jaki wstyd jak ludzie komentują że coś nie tak z mięsem... ale niestety czego się nie robi dla pieniędzy. Ale to i tak nie przebije tego jak z dnia na dzień zamknęli sklep i zostałyśmy bez pracy. nikt nas nawet nie raczył wczesniej powiadomic abysmy zaczely szukac nowej pracy. Przyjechali 'powiedzialy "zamykamy sklep przykro nam" i szukaj wiatru w polu. A pracę naprawdę bardzo trudno jest znaleźć zwłaszcza kiedy jest to zima. Zresztą zauważyłam że większość sklepów zamykają... więc dobrze. Uciekajcie z tym dziadostwem!
annim 2015-02-06 16:22:34
zgadzam się z tym co wszyscy piszą to jest cała prawda o koziołkach ,aż żal ludzi którzy kupują w naszych sklepach .Ja pracuję już 5 lat ale na pewno nic bym nie kupiła dla swojej rodziny w naszych sklepach .A opiekunki to nie opiekunki sklepów tylko osoby które do niczego się nie nadają a na pewno już nie do pomocy pracownikom ,tylko do nękania i sprawdzania czy towar który narzucili już jest sprzedany jeśli nie to oczywiście my płacimy,
Porażka 2015-02-11 07:49:52
Pracowałam i dziękuje bardzo uważajcie na ten zakład a szczególnie opiekunów.
Dziewczyny na sklepie kradną a uważają się za koleżanki.
Najgorsza Pani opiekun z Konina Agnieszka, pracowała jak każda na sklepie a jak została opiekunem to była gorsza niż zarząd firmy. Nic nie robiła tylko martwiła się swoją osobą. Na pytanie czy pomoże z towarem odpowiadała: "sama nie wiem jak długo jeszcze będę pracować" takie podejście ma opiekun? Wszystkie pierdoły przenosiła na inne sklepy a pretensje miała że nie policzone przyprawy do inwentury bo spieszyła się na Golinę aby z kierowniczką Beatą palić fajki na zapleczu.Jedyne po za wypłatami na czas to nic mnie tam nie trzymało.
maja 2015-02-12 16:51:23
Pracowałam w sklepie dopóki nas nie zamkneli o zamknięciu dowiedziałyśmy się dwie godziny przed .Podobno chcą zamknąć wszystkie sklepy dziewczyny dobrze wam radzę za wczasu szukajcie nowej pracy i uciekajcie.Sama praca każda z dziewczyn dobrze wie jaka jest mrożone nie świeże.Dzisiaj mam inną pracę i aż mi wstyd jak mi ludzie mówią że nie lubili kupować w kozichgłowach bo tam zawsze stare i śmierdzące.
5
lol 2015-02-13 10:05:54
Jednym słowem masakra! Nigdy wiecej,i dobrze,ze sklepy likwiduja bo tylko szkoda klientow... odmrazamy,zamrazamy ii tak w kolko...
3
lola 2015-02-16 12:46:12
ale kierowcy to chyba maja super bo zwalniaja sie i wracaja
1
Samek 2015-02-26 13:25:06
Trzeba sie było zwolnić! nikt na siłe Cię tam kobieto nie trzymał !!
Podreperowałabys troche pisowni z jezyka polskiego!!I tu napewno też masz manko!!

SKINU69 2015-03-02 05:04:51
KIEROWNIK ŁOS NADAL TAM DZIAŁA?

A ROBOTY NIE POLECAM DNIÓWKI PO 11- 12 GODZ NOCKI PO 10

JEDYNIE BRYGADZISTKA GOSKA JEST NORMALNA
haha 2015-03-02 11:37:37
rowniez sie zgadzam z tymi opiniami -opiekunowie wymagali narzucali towary i bardzo lubili jak kierownik sklepu im sie podlizywal kawki spijały a puzniej im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeb...a juz nie mówię jak kierownik sklepu sie zachowywał jak by ten zakład był cały ich masakra takie podejśćie kierownika a nic niepotrafił sam zrobić tylko 1500 telefonów jak co i dlaczego a kazdy za plecami sie smiał z nich poprostu PATOLOGIA
1
mam 2015-03-26 09:32:37
Dalej niech ktos napisze cos swietnego na temat koziegłow... taka wspaniala firma a na zwroty nie moze sobie pozwolic bo niby po co skoro pracownik moze za to zaplacic.
jam 2015-03-29 18:58:22
Dokladnie...Patalogia
hihi 2015-04-22 20:36:07
a te brygadzistki tylko sie nadaja do niczego jak pani zosia i marta tylko umieja trzymac rece w kieszeniach i nic nie robic tylko sie popisuja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza zeby zostac brygadzistkami traktuja ludzi jak smieci zero szacunku do ludzi rece opadaja.......
5
pani 2015-06-23 09:26:06
sammy-jak chcesz jedno zle doswiadczenie wiecej to idz tu do pracy ja juz tu nie wroce jak inni
Jezusie 2015-08-02 15:09:51
Jeszcze nigdy w takim bagnie nie pracowałem,już na wejściu widać po tych mordach że nic dobrego cię tu nie czeka.Syf,brud,chłód i praca za grosze...Chyba nie ma gorszego pracodawcy od tego zakładu w Poznaniu i okolicach.
Jola 2015-09-03 21:01:05
Czy moze mi ktoś napisać jakie faktycznie sa wypłaty na produkcj robiac po 10 godzin ale tak szczerze. Z góry dziękuję
kaska 2015-09-18 11:51:35
zalezy od miesiaca 3200 :)
Jola 2015-10-01 09:51:48
Napiszcie proszę jakie dawaja umowy zlecenia czy umowa o pracę? Jaki jest okres próbny?
olala 2015-10-06 10:18:56
ja mialam 3600 na kwartal
2
ania 2015-10-25 19:11:18
co za bzdury zarobki najniższa krajowa jakie 3200 umowa próbna 3 miesiące w dalszym ciągu nie miesiąc i prawda bolesna to te mycie mrożenie itd bo inaczej nie wyrobi się a i tak jest żle tak że nie wiem co za głupoty piszecie i chwalicie złodzieja i jego po ma ga czy bo my to pionki od za pie.....nia.
2
Daria 2015-11-09 20:46:07
Praca na umowę zlecenie za grosze i sporo godzin w miesiącu trzeba pracować aby te 1600 było.Nie polecam.Te komentarze,że się zarabia 3000 to pewnie jacyś kierownicy piszą aby tylko kolejnych naiwniaków nabrać.
4
mena 2015-11-19 14:55:55
Witam zna ktos moze tam kto teraz pracuje tasmie lub kole ?
Misia 2016-01-02 14:56:52
Sylwestra odpracowaliśmy w sobotę, mimo to chętni mieli przyjść w Sylwka za 120zl. Za to, że nie było chętnych, ostatniego dnia po pracy nie podstawili nam busa i czekaliśmy prawie 2 godz.aby z innym działem zabrać się do domu. Tak nas ukarali. Mieli gdzieś, że człowiek wstawał w ostatnie dni o 3 w nocy i wracał o 19tej(z rodziną się nie widział), masz mieć siły przyjść jeszcze w Sylwestra, nawet jak padniesz ze zmęczenia. Żadnej wdzięczności za tak ciężką pracę. A jak opuścisz chociaż dwa dni w roku, to umowę zlecenie możesz mieć przez kilka lat. Mają człowieka za nic. Nie polecam nikomu takiego zakładu.
3
Misia 2016-01-02 15:48:11
Gdy pracujesz na umowę zlecenie, to miesięcznie masz o kilka stów mniej, bo nie płacą ci dodatku nocnego i za nadgodziny (chorobowe oczywiście bezpłatne). Rocznie zarabiasz mniej o około 3000 zł, chociaż robisz ciężko po 10,12 godz. tak jak ci co mają umowy o pracę. Dla pracodawcy to czysty zysk, więc zlecenie daje za zleceniem, a jak coś ci wypadnie i nie przyjdziesz raz lub dwa razy w roku (!!!)(w końcu każdy ma rodzinę), to ci powiedzą, że chodzisz w kratkę, a na umowę o pracę trzeba sobie zasłużyć. Nie ma cię w chacie 16 godz. na 24h, a jak wrócisz to nie masz siły na nic - czy 1600zł jest tego warte?
2
olala 2016-01-07 09:55:29
widac ze pracuja tu po szkole specjalnej bo pisze wyraznie ze mialam 3600 na kwartal tzn 1200 na miesiac ale niektorzy sie podniecaja i mysla ze 3600 na miesiac ele ciemnota tam pracuje -dzieci pgr
aaa 2016-01-10 01:20:49
misia nie podoba się to won!!
ala 2016-01-11 10:33:50
kierowcy ok ale z mniejszych aut bo ci z duzych to takie cwaniaki
3
kika 2016-01-24 07:25:36
praca fajna sama rozrywka smigasz kurczakami na lewo i prawo. Brygadzisci hmmm... różni jedni lepsi drudzy gorsi... zarobki smiało te 2000 zl mozna zarobic w koncu stawka 12 zł na godzine to szał czego mozna chciec wiecej zyc nie umierac
3
bez sił na ZDK 2016-01-30 22:25:52
pracuję w ZDK, nie polecam ZDK, ale nie zgodzę się z jednym - pani H. nie podejmuje decyzji o zamknięciu (likwidacji) sklepów, jak również inni regionalni (których już w tym momencie też nie ma, i sami też się nie zlikwidowali)
Misia 2016-02-19 16:12:06
@Ala najpierw dostaniesz umowe zlecenie. Na umowę o pracę możesz czekać nawet 5 lat. Dlatego wielu ludzi ma dosyć czekania i zwalnia się. Na zlecenie jeb..esz jak ci na umowie po 12h, ale zarabiasz od nich dużo mniej (wcześniej o tym pisałem). Gdyby negocjacje były możliwe, tyle osób nie rzucałoby tej roboty.
Misia 2016-02-28 14:52:24
Na tym forum pisze się prawdę i tylko prawdę, po to ono jest. Jak nie tolerujesz krytyki, to przejdź na forum o Bolku i Lolku.
1
Daria 2016-04-11 20:43:49
Witam ! Też tam pracowałam.. Robisz po 10 lub 12 godzin. Dźwigasz nie tak jak na szkoleniu BHP mówią, że kobieta sama może 10 kg, a w dwie 15 kg. Sam musiałam robić nikogo nie dawali, a jak dali to kogoś kto ma wszystko w d... Ile razy byłam zerwana z przeciążenia. Najbardziej ucierpiało zdrowie.. Najbardziej wspominam tam kilka ludzi z którymi było z czego się pośmiać, powygłupiać. Każdy pomagał jak tylko mógł. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. A brygadzistki dno.. (nie wszystkie) .
3
anonim222 2016-05-10 14:03:58
Żałosne jest proponowanie osobie na stanowisku technologa żywności 1000zł BRUTTO + premia 1000 zł. Premię mogą zabrać, w każdym momencie. Także nie jest dokładnie sprecyzowane za co można ją stracić.
Pani główna technolog powinna postarać się o większy profesjonalizm. Przerywanie rozmowy o prace, bo telefon dzwoni, albo dlatego, że ktoś wchodzi do gabinetu jest NIEDOPUSZCZALNE.
Do Pani technolog: Szanujmy swój czas. Jeśli nie ma Pani czasu na przeprowadzenie rozmowy to niech zajmie się tym inna osoba, która będzie szanowała czas drugiej osoby.
6
smok 2016-05-13 07:18:36
A jak będziesz pracowała 24h na dobę to zarobisz nawet 6000 , bo 3000 to się wyciąga w 12h,oczywiście brutto.
1
nikolas 2016-06-19 18:27:42
ty chyba jesteś tempa dzida :)
anonimmmm 2016-06-28 20:50:45
nie licz na większą kasę, na żadnym stanowisku się tutaj nie dorobisz, a do tego zero szacunku. czy jesteś technologiem czy pracownikiem fizycznym.
1
wykończona 2016-07-01 07:42:49
zarobki masakra pracujesz 8lat a zarabiasz cały czas tyle samo chociaz jestes bardziej obciazony obowiazkami. Jak zapytasz o podwyzke to odpowiedz oczywista NIE MA TAKIEJ OPCJI NIE MA PIENIEDZY
zarabiac 1600 zł mies w tych czasach skandal nawet na rachunki nie wystarcza brygadzistki masakra (mowa o WW pani W.A. to sie tak panoszy smarkula jakby była conajmniej dyrektorem zakładu tylko patrzy kiedy kogoś niesłusznie opierdzielić a na rannej zmianie jeszcze dobrze nie rozda pracy a juz leci na kawe nie ma jej dobre 40 min pozostawiajac pracowników bez nadzoru)nie polecam zakładu PORASZKA
4
wykończona 2016-07-05 06:27:26
tak ale mowa tutaj o pracy 3zmianowej i nadgodzinach przy normalnej ilosci godzin to nie wychodzi nawet 1400 na reke czy te zarobki sa adekwatne do zycia w polsce???? no i za same meczenie sie z niektórymi brygadzistkami powinni dac jakis dodatek hehehe ogólnie szanowanie i wynagradzanie pracownika zerowe tylko krzyki i marudzenie ze strony przełożonych
3
Pracownik 2016-07-06 07:05:12
Przyjdź i powiedz ze chcesz prace zdolność dostaniesz to i praca będzie. Ale nie polecam zmiany na makro u p.zofi
Drobiarz 2016-07-06 07:23:09
Generalnie nie polecam . A wręcz odradzam .
Drobiarz 2016-07-11 20:11:40
W kwestii wynagrodzenia to zgadzam się że jest ono na czas , co do tego nie ma wątpliwości . Co do przyzwoitości owego wynagrodzenia , to już podlega dyskusji . Moim skromnym zdaniem nie jest one adekwatne do wykonywanej pracy . Daje się wszystkim równo nie zależnie od zaangażowania , lub w niektórych przypadkach jego braku . Nie ważne czy zapiepszasz czy się lenisz masz równo. Najgorsze to te godziny pracy :( Atmosfera :( Ludzie :( Jedni drugim świnie podkładają . Dobrze że mam urlop to trochę sobie od Nich odpocznę .
3
Zainteresowany 2016-07-12 07:46:39
No właśnie słyszałeś/aś a drobiarz z tego co czytam tam pracuje i chyba wie lepiej ? Drobiarz dasz mi swój adres ? Pogadamy na PV
Drobiarz 2016-07-12 17:53:26
Jasne że sami . Chciała bym pracować 8h i mieć 2000 zł na rękę . Oj poprawiła by się wtedy atmosfera Tym czasem ? Nie chce mi się gadać :( Jestem zmęczona tymi godzinami . A może Patrycjo zaprzeczysz ? Powiedz prawdę jeśli chodzi o czas pracy na makro .
bankrut 2016-08-10 12:20:52
wiedz twierdze ze jeżeli patrzeć na atmosfere to powinni płacić przynajmniej 3tys. bo atmosfera jest straszna zapraszam na próżnie z brygadzistka W.A nikt nie wytrzyma chociaz ma zaledwie dwadziescia pare lat to bedzie toba pomiatała nawet jak bedziesz duuuzo starszy jak ona szacunku nie ma nawet dla swojej przełożonej wrzeszczy pyskuje itd brak słów. Ale cóż wielka gęba bardzo mały rozum nie polecam zakładu niko mu a przynajmniej nie za te pieniądze wcale sie nie dziwie ze wszyscy sie zwalniają za miesiąc góra dwa to chyba bedzie musiało prezesostwo stanąc do maszyn bo pracowników juz tam nie bedzie
5
Agnieszka P. 2016-08-16 00:38:57
Ja tam pracowałam 11 lat temu i dziękuję mojemu mężow że mnie z tamtąd wyrwała bo pewnie bym do dzisiaj tam pracowała i bym się wykończyła psychicznie i fizycznie, chociarz na wędlinach nie było tak źle
1
Elmka 2016-08-16 10:27:21
A ja polecam trzeba. Poprostu pracowac i robic swoje... A ze krzyczysz to normalne od tego jest
1
Elmka 2016-08-16 10:34:32
Cała weroniczka przyszla do tego zakladu jak zwykłą lumpiara w starych ciuchach i butach rozwalonych wtedy jeszcze solarom nie byla a teraz... Wielka pani po zawoduwie fryzjerstwa uważa sie za pępek swiata
2
wafelgrzegorz 2016-08-18 15:23:52
Trafił się ślepej kurze z rosołu sponsor ;-)
hans klos 2016-08-18 20:43:37
@ wafelgrzegorz ślepa kura z rosołu ? ciekawe określenie, ale nie znałam xD Tak czy inaczej chciałam się zpaytać czy na chwilę obecną poszukują może pracowników do Zakładów Drobiarskich Koziegłowy? bede wdzięczna za odp
Zostaw swoją opinię o zaklady drobiarskie kozieglowy - Koziegłowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zaklady drobiarskie kozieglowy