logo Medipe

Medipe

Wrocław

Opinie o Medipe

MEDIPE 2016-07-26 09:22
@Julka
Szanowna Pani Julio,
Stawki w naszej firmie są jawne za konkretne zlecenie. Przed zgłoszeniem się na do konkretnego pacjenta otrzymuje Pani informację jaki jest termin, a także jakie są warunki finansowe oraz mieszkaniowe w wybranym miejscu. Jeżeli ma Pani wątpliwości dotyczące wynagrodzenia zapraszam do kontaktu z koordynatorem, który jest do Pani dyspozycji i wyjaśni nieporozumienie. Może Pani również skontaktować się z działem administracji lub wynagrodzeń pod numerem: 71 377 88 03. Chętnie udzielimy Pani wszelkich informacji na temat Pani wynagrodzenia.
4
Teresa 2016-08-18 09:48
Dobra rada dla wszystkich Pań opiekunek/ i Panów opiekunów wynagrodzenie radziłabym zawsze przeliczyć kalkulatorem w dłoni,kombinacje ze strony medipe.Z opiekunki wyłacznie kpiny sobie robią,radziłabym dla zainteresowanych osób o współprace z innymi firmami,bo inne firmy są o wiele lepsze!!!z daleka od firmy medipe.Nikt osób,które znają wartość nie bedzie współpracowałam z tą firmą!!!
9
Teresa 2016-08-18 22:26
Radze wynagrodzenie liczyc z kalkulatorem w dłoni.Kpiny z opiekunek i nic wiecej,z daleka od tej firmy!!!
5
MEDIPE 2016-08-19 11:43
Szanowna Pani Tereso
Nigdy nie dopuścilibyśmy do sytuacji, w której nasza Opiekunka mogłaby pomyśleć, że robimy sobie kpiny. Wszystkie nasze Opiekunki i Opiekunów traktujemy z ogromnym szacunkiem. Jeżeli jest jakaś sytuacja, która mogłaby być dla Pani niejasna, prosimy o kontakt z firmą, w wiadomości opisując sprawę i podając swoje dane: medipe@medipe.com, marketing@medipe.com lub telefonicznie 71 377 88 88. Zapraszamy także do siedziby firmy we Wrocławiu, lub do któregoś z oddziałów, aby wyjaśnić to nieporozumienie na żywo. Pani komentarz jest nieuzasadniony. Prosimy o wyjaśnienie.

Pozdrawiamy,
Zespół MEDIPE
2
Henryk2724 2016-09-11 14:40
Co to jest??? Strona poświęcona firmie, czy opiniom o niej???
ewelina 2016-10-12 11:11
witam dostaja na swoja poczte indywidualne oferty pracy dopasowane do moich doswiadczen i znajomosci jezyka .....aplikowalam na kilka z nich ....odezwala sie pani i co?????powiedziala ze zadnego z tych aplikowanych ofert nie dostane na moje pytanie dlaczego ????nie potrafila odpowiedziec .....PORAZKA ....dlaczego wiec wysylacie te oferty na prywana poczte????zadnej odowiedzi do dzisiaj nie otrzymalam ....
3
Opiekunka z polski. 2016-10-20 10:08
Witam... w tej wiadomosci wszystko jest prawda. Pracowalam przez agencje pracy z polski w niemczech i to nie jednej
1. zanizane sa skladki na fundusz zdrowia
2. agencje wymagaja podpisu dokumentow bez dat
3. agencje wymagaja podpisu na dokumentach ze nie wyrazamy zgody na oplaty skladek emerytalnych a gdy powiedzialam ze wyrazam zgode za skladki emerytalne to dostalam informacje ze w takim ukladzie bede miala zanizona stawke netto.
4. wysokosc stawki mimo komunikatywnej znajomosci jezyka i dobrych referencjach od rodzin niemieckich stawki sa tak jak pan tu podaje do 1100 euro. Agencje nie biora pod uwage doswiadczenia tylko znajomosc jesyka. W pracy absolutnie w niczym to nie koliduje a wrecz dostaje wsparcie i pomoc od rodziny. Rodziny niemieckie podchodza z ogromnym zrozumieniem. Liczy sie ze rozumiemy co do nas mowia i umiemy w stopniu dla nich zrozumialym porozumiec sie.
5. nie jest unormowana sprawa pracy w nocy
6. nie jest unormowana przerwa poludniowa, spotkalam sie z poleceniem gdy spytalam o taka przerwe / usiadzie sobie pani z ksiazeczka przy starszej osobie - to ma byc przerwa???
7. obciazane jestesmy za kursy a z zadnych kursow nie kozystamy
8. zanizane zwrot kosztow podrozy. Agencje wykupuja bilet na autobus z wiekszych miast odjazd a nie biora pod uwagi ze opiekunka z odleglejszej miejscowosci musi dojechac do miejsca odjazdu i na dokladke z pokaznym bagazem.

Nie podejme wiecej pracy przez Polskie agencje pracy. A wnioski nich potencjalni kandydaci wyciagna sami po przeczytaniu moich doswiadczen.
8
gość 2016-10-25 22:34
Witam, Ja tez skończyłam taki kurs i byłam zadowolona, pierwsza rodzina do której trafiłam była pomocna, wiedzieli,że to moje pierwsze zlecenie i moim zdaniem byli w porządku. Kontakt z koordynatorem też dobry, wynagrodzenie dzień wcześniej, drugie zlecenie też ok.
3
MEDIPE 2016-10-28 11:27
@Szanowna Pani Ewelino, być może wybrała Pani oferty, które zostały przydzielone innym opiekunkom, dla których te okazały także atrakcyjne. Oferty dobierane indywidualnie powielają się zwykle wśród osób o podobnych kompetencjach lub w niewielkim stopniu zróżnicowanych.
MEDIPE 2016-10-28 11:35
Cieszymy się, że wszystko się układa pomyślnie.
Dziękujemy za dobre słowo - pozdrawiamy serdecznie!

Zespół MEDIPE
Monia 2016-11-16 08:50
Widzę,że panuje tu duża niewiedza w temacie PIP - nie zajmuje się zatrudnieniem na umowy cywilno-prawne , a taka jest umowa-zlecenie. A i na umowę o pracę niewiele można wskórać. Walczyłam o swoja kasę za urlop 2.5 roku , musiałam wziąć adwokata , bez niego ani rusz ....ale jest satysfakcja i odzyskane pieniądze za urlop.
4
gosc 2016-11-18 10:55
Mialam , przejść do tej agencji ,ale widze po wpisach ,ze szkoda zachodu . Wdepnelabym chyba w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
MEDIPE 2016-11-18 11:41
Szanowna Pani
Mimo wszystko zapraszamy Panią do kontaktu i samodzielnego zapoznania się z nami :)
Nie możemy odnieść się do wszystkich opinii nie znając szczegółów (jeżeli opiekun/opiekunka nie skontaktuje się z nami). Możemy jednak zagwarantować, że staramy się aby nasze relacje z Opiekunkami i Opiekunami zachowane były na najwyższym poziomie. Jesteśmy otwarci na pomysły i rozmowy z pracownikami. Zapraszamy Panią na wydarzenie "Wtorek z MEDIPE", gdzie przy ciastku i kawie można porozmawiać na żywo z naszymi Opiekunkami i Opiekunami a także z innymi pracownikami firmy.
Wydarzenia można śledzić na naszej stronie internetowej ;lub na naszym fanpage na facebooku https://www.facebook.com/MedipeSpZoo/?fref=ts

Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
gosc 2016-11-21 10:52
Przykro , ale nie z korzystam , ponieważ aktualnie przebywam w Niemczech
Pozdawiam
pkol 2016-11-23 20:06
No wy to ciągle macie nieporozumienia i ciągle wyjaśniacie jakieś sytuacje....
2
MEDIPE 2016-11-24 10:04
Szanowni Państwo, zatrudniamy bardzo dużo Opiekunek i Opiekunów. Wśród tak licznego grona osób, zawsze znajdą się jakieś niejasności i wątpliwości. Staramy się je po prostu wszystkie wyjaśniać na bieżąco :) Nie mamy niczego do ukrycia. Zależy nam na jak najlepszych relacjach z naszymi Opiekunkami i Opiekunami.
Na codzień odbieramy więcej sygnałów pozytywnych niż wątpliwych od Opiekunek i Opiekunów z nami współpracujących, co jest dowodem wzajemnej sympatii i zadowolenia! :)

Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
była pracownica 2016-12-11 07:22
Ja również byłam na zleceniu i odradzam szczerze,ponieważ podopieczna nie spała po nocach,demencja,byłam wyczerpana,zero kontaktu z koordynatorem,nie wspomne po niemieckiej stronie,biletu zapomniały mi kupić-masakra,prosiłam o nocny dodatek,obiecanki-cacanki,nie jestesmy robotami i one wysiadają
5
Magdalena P 2016-12-12 08:29
Witam. Pracuję z medipe już od ponad roku i musze powiedzieć że jeszcze mnie ta firma nigdy nie zawiodła. Umowa ok wypłata zawsze w terminie. Zarobki bardzo dobre. Znam perfekcyjnie język więc i dużo zarabiam. Nie wiem co wy za bzdury wypisujecie utaj o tej firmie :-/ Radzę tym osobom które wiecznie narzekają podszkolić język i wtedy bd sobie mogli zarobić więcej, jak się nie podoba jak ta firma jest taka zła to zostańcie w Polsce.
1
Maryska 2016-12-12 23:49
Magdalena swiete imie, czy cos Ci sie niepodoba , a moze Cie Ag. zatrudni w biurze tak .... to nie dlugo bys pracowala , doprowadzajac Ag do upadlosci
Stefania 2016-12-18 21:03
Dziewczyno, ( kobieto?)o czym ty piszesz? ja jeżdżę z Medipe od ładnych paru lat i nie mam do tej firmy żadnych zastrzeżeń. To istny stek bzdur i bezpodstawnych oskarżeń. Wiem, że zaraz ktoś mi zarzuci, że jestem pracownikiem biura Medipe i sama piszę peany pochwalne na jej cześć. To jest dla mnie bez znaczenia, istotne są fakty, a one mówią, że firma jest rzetelna. Inaczej szukałabym innej.
1
JA 2016-12-20 23:48
POTRZEBUJECIE JESZCZE KOORDYNATORA? JAKIE WYMAGANIA?
Kancelaria Prawna Care 2016-12-22 15:50
Szanowni Państwo,

Jesteśmy kancelarią specjalizującą się w transgranicznym zatrudnianiu pracowników, reprezentujemy osoby pokrzywdzone przez firmy takie jak Promedica. Jeśli za pracę w Niemczech, otrzymali Państwo zaniżone wynagrodzenie (zgodnie z obowiązującą obecnie stawką godzinową jest to 8,5 Euro brutto) lub też nie otrzymali go wcale, prosimy o kontakt. Pomożemy w dochodzeniu należnego wynagrodzenia na etapie przedsądowym ale i w procesie. Zainteresowanych prosimy o kontakt pod adres elektronicznym: kancelariaprawnacare@gmail.com .

Kancelaria Prawna Care
3
Opiekunka 2016-12-23 10:34
Dobrze że przeczytałam opinie na temat firmy Medipe ,czyli okazuje się że to oszuści którzy mamią pracowników premiami, na pewno nie skorzystam z tej firmy.
3
Hanna 2016-12-23 13:15
Najlepsze jest to, że konkurencja lubi się wypowiadać na forach i pisac negatywne opinie innym firmom. Że w Medipe nie ma kontaktu z koordynatorem, to nigdy nie uwierze, bo mają nawet dyżury z telefonem alarmowym... Stek bzdur.
4
Dociekliwa 2016-12-27 10:07
A kancelaria prawna CARE to jakaś firma-kogucik? Nie ma w spisie Krs.
5
opiekuneczka 2016-12-27 18:36
Renomowana i dobra kancelaria nie potrzebuje reklamować się na forach internetowych i zachowywać się nieetycznie. To jest podejrzane, że akurat na forum tej formy się ujawnia. Ja współpracuję z Medipe od 3 lat i nie mogę narzekać na współpracę. Właśnie jestem na wyjeździe świątecznym, premia zawsze jest wypłacana z wynagrodzeniem, a 300 euro to nie jest mała kwota. Mogą polecić z czystym sumieniem.
3
MEDIPE 2016-12-28 09:18
Szanowna Pani
To niestosowne nazywać nas "oszustami" przez niewiedzę. Nie mamy nic do ukrycia, nikogo nie "mamimy " premiami. Proponujemy jawne, legalne warunki pracy oraz okazyjne atrakcyjne premie. Jesteśmy w stałym kontakcie z naszymi Opiekunkami i Opiekunami, nie uciekamy od dialogów, staramy się słuchać potrzeb i odpowiadać na nie w jak najbardziej zadowalający sposób. Zapraszamy do osobistego kontaktu, wówczas będzie Pani mogła wyrobić sobie o nas własną opinię, nie sugerując się bezpodstawnymi komentarzami.

Serdecznie pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
1
prosze oodpowiec i za13 dni iswieta ilejest zaplat 2016-12-28 19:53
czemu pobieracie pieniarze za wyrzywienie opiekunki i za podruz coto za kpina i 13dni ze swietam i 200 e wyplaty
1
MEDIPE 2016-12-29 08:40
Szanowni Państwo
Nie pobieramy absolutnie żadnych kwot za wyżywienie, natomiast jeżeli chodzi o dojazd na zlecenie, nasi Opiekunowie dostają osobno kwotę do wykorzystania na pokrycie kosztów. Powyższy komentarz jest dla nas niezrozumiały, nie możemy się odnieść do niego w związku z tym. Jak mniemamy, po prostu nas nie dotyczy. Jeżeli macie Państwo pytania odnośnie wynagrodzeń, czasu trwania zleceń czy nowych ofert pracy - zapraszamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego 71 377 88 88, mailowego: rekrutacja@medipe.com lub za pośrednictwem naszej strony internetowej. Zapraszamy także do naszej siedziby we Wrocławiu lub któregoś z oddziałów w innych miastach w Polsce.
Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
1
Opiekunka z Polski 2016-12-29 18:01
Magdaleno ja jadę pracować a nie gadać. Chcę mieć zaplacone za pracę. Rzeczywiście z babciami prawie 100 letnimi głuchymi to se pogadaśz. Dwa zdania na okrągło. Ja bylam pierwsze 2 razy nic nie umiałam po niemiecku. NIC i zarabiałam dobrze. Z babciami to se pogadałam na migi jak mi się oczywiście chciało. Bo miałam po obiedzie do kolacji 6 godzin wolnego. CODZIENNIE. Tak pracują firmy które szanują ludzi, a nie to co ja tu czytam. Włosy stają dęba. Chciaam już do nich aplikować. Broń Panie Boże, opiekunka prawdę mówi. Wierzę każdej bo sama nią jestem i tez uciekaam z firmy która mnie robiła jak chciała. Do wariatów wysyałała. Nie chorych ale autentycznie psychicznych. Myślałam że będe po mordach walić. Do babci i dziadka, oboje niezrównoważeni psychicznie. Dziadek jak chciał mi raz dla przyjemności przylać, obrażał nas Polaków, to jak mu złapałam rączkę i wykręciłam i powiedziałam, że marzy mu się praca w getapo chyba, i popchnęłam tak że na ścianie się zatrzymał. Powiedziałam jeszcze raz podniesie rękę a zobaczy co to poniżanie polaków. Miałam święty spokój. Firmie powiedziałam, że do wariatów mnie wysłali, że co nie wiedzieli gdzie, dzieci się wyrzekły. Wszystkie pouciekały. Sąsiadki mi mówiły że to sadysta jest. W młodości bił dzieci, żonę. Teraz mają demencję. DO TAKIEGO G....A jeździmy za 1050 + dodatek. Niech sobie w d... wsadzę, niech swoje mamusie powysyłają cioty jedne. Każda szanująca się opiekunka zwieje i ma prawi się wypowiedzieć. Jak jest przewaga złych opinii niestety PRAWDA o firmie. I nie ma co się tłumaczyć, że ojej a może pani sprónuje. OPINIA TO OPINIA A M E N
4
krysyna 2017-01-11 01:07
Jest to Firma, ktora nie polecam .
Nie zgadza sie nic o opisem, ktory wystawiaja.
Poprostu przestrzegam
3
MEDIPE 2017-01-11 08:54
Szanowna Pani,
Nie możemy odnieść się do Pani komentarza, nie wiedząc dokładnie o co chodzi. Dla nas jednakże nie ma sytuacji których nie da się wyjaśnić, na pewno więc się uda :-)
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 71 377 88 88 lub mailowego rekrutacja@medipe .com
Prosimy podać swoje dane i opisać wątpliwości dotyczące konkretnej sytuacji.

Serdeczności!

Zespół MEDIPE
asia 2017-01-12 18:44
Mam pytanko czy sa oferty na gosposie
Jola 2017-01-13 14:37
a może ktoś podać konkretne przykłady? Przeciez pisząc takie rzeczy niczego się nie dowiemy. "nie polecam" czy "kłamiecie" - nie wystarczy.
A do pani o niku "Opiekunka z Polski" - pani by chciała, żeby na starość opiekowała się panią osoba mówiąca w nieznanym Pani języku? Tu nawet na migi ciężko się dogadać. Tak nie można, przeciez tam się jeździ do ludzi, a nie do małp w zoo, żeby na migi się dogadywać.
2
Ela 2017-01-15 09:05
Pracuję z Medipę już od paru lat i to co piszesz jest wielką bzdurą. Nie siej zamętu jak dokładnie nie wiesz o co chodzi. Ja osobiście polecam pracę z Medipe.
2
Ela 2017-01-15 09:27
Pracuję z Medipę już od paru lat i to co piszesz jest wielką bzdurą. Nie siej zamętu jak dokładnie nie wiesz o co chodzi.
Obecnie jestem na zleceniu i wynagrodzenie za m-c grudzien dostałam w terminie z dodatkową prenią świąteczną. Kontakt z pracownikami - koordynatorem jest bardzo dobry. Są bardzo pomocni I MILI. Miałam problemy zdrowotne podczas wykonywanej pracy na zleceniu, sami wszystko mi zorganizowali i poumawiali wizyty lekarskie. Ja osobiście jak wcześniej już pisałam naprawdę POLECAM WSPÓŁPRACĘ Z FIRMA MEDIPE.
1
była opiekunka z Medipe 2017-01-16 15:48
Pracowałam dwa lata temu z Medipe. Akurat byłam w gorszej sytuacji finansowej i potrzebowałam pieniędzy, a nie ukrywajmy - w Niemczech można więcej zarobić. Byłam na kilku zleceniach u jednej rodziny. Wiadomo jak to jest, osoby starsze są specyficzne, często gorsze niż dzieci. Ale ze strony firmy było wszystko ok. Wypłata na czas, kontakt z koordynatorem bez zarzutów (wiadomo, że po nocach nie dzwoniłam do nich).

Teraz wróciłam już do swojej pracy w Polsce. Wynagrodzenie co prawda o wiele mniejsze, ale teraz muszę być na miejscu, synowi urodziło się dziecko i muszę być na miejscu. :)

Jak macie jakieś pytania to piszcie, bede tu zagladac, może bede potrafiła pomóc.
2
inga 2017-01-18 19:57
Mam niską komunikację w j.niemieckim.czy otrzymam pracę w Niemczech w polskiej rodzinie?ingawalter.walter@gmail.com
Akademia 2017-01-23 23:32
Szkoła językowa AKADEMIA JĘZYKA zaprasza na kursy języka niemieckiego i angielskiego dla opiekunek/opiekunów osób starszych w centrum Wrocławia ul. Braniborska 52. Intensywne miesięczne kursy językowe 3 razy w tygodniu po 4 godziny. Tylko 10 zł/h. Koszt miesięcznego kursu tylko 480 zł. Podszkol swój język przed wyjazdem do pracy. Wiecej szczegółów na naszej stronie www.akademia.wroclaw.pl
MEDIPE 2017-01-25 08:48
Pani Ingo, w MEDIPE organizujemy specjalne kursy języka niemieckiego od podstaw dla Opiekunek osób starszych. Kurs trwa ok. 2 miesiące (72 godziny zegarowe). Jeśli nawiąże Pani współpracę z MEDIPE, koszt kursu wynosi 400 zł.
Prosimy o kontakt pod numerem 71 750 77 76 lub na adres e-mail kursy@medipe.com

Pozdrawiamy serdecznie!
Zespół MEDIPE
prawnik 2017-01-25 13:54
Nie rozumiem dlaczego agencje odciagaja sobie za mieszkanie i jedzenie z zarobkow opiekunki!!! Przeciez to rodzina zapewnia w ramach umowy z agencja a opiekunka ma ja zapewniona bezplatnie!!! Agencja najwyrazniej odciaga sobie te kwote podwojnie!!!!To jest niezgodne z prawem!!!!
2
Siostra 2017-01-26 10:43
Dzień dobry, przepraszam za moją ciekawośc, ale chciałabym wiedzieć, jakie były te świąteczne praktyczne upominki? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.
MEDIPE 2017-01-26 15:04
Dzień dobry,
Upominki za przepracowany cały okres świąteczny to welurowe poduszki - zagłówki, przydatne podczas podróży busem lub autokarem. Zdjęcia i dokładniejsze informacje można znaleźć na naszej stronie internetowej www.medipe.com oraz na naszym profilu MEDIPE na Facebooku.
Wszystkie Opiekunki i Opiekunów, którzy przepracowali okres Świąteczny z MEDIPE, serdecznie zapraszamy do naszych biur po odbiór upominków.

Pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
Betreuer. 2017-02-03 15:04
najgorsza firma w Polsce.ludziska nie zatrudniajcie się do pracy do Niemiec jako opiekunowie wlasnie przez ta firme.oszukują i jeszcze raz oszukują.raz ,ze nie maja za wiele zlecen a po drugie oszukują.
MEDIPE 2017-02-06 09:22
Dzień dobry,

Bardzo prosimy o opisanie konkretnej sytuacji, ponieważ ciężko nam jest się odnieść do tej opinii. Jesteśmy wobec swoich pracowników rzetelni i uczciwi, wynagrodzenia są wypłacane terminowo. Podczas zlecenia koordynatorzy dzwonią do Opiekunek/Opiekunów, sprawdzamy jaka jest sytuacja na miejscu zleceń. Mamy w swojej ofercie całkiem sporo zleceń - zachęcamy do odwiedzania naszej strony internetowej, zakładki "PRACA". Jeśli zachodzą jakieś niejasności, prosimy o przesłanie swoich danych i opisanie sytuacji - na pewno uda nam się ją wyjaśnić :)
tel. 71 377 88 88
e-mail: rekrutacja@medipe.com


Pozdrawiamy! :)
Zespół MEDIPE
zaniepokojona 2017-02-14 02:36
Tak, jesteście grzeczni i mili, a zatem poinformujcie zleceniobiorców na jakich zasadach odprowadzacie składki zus, bo coś mi się zdaje, że to co zrobimy to trzeba w skarpecie chować na starość. Fajny numer z tymi dwiema umowami i płaceniem składek po 90 przepracowanych dniach od tej gównianej umowy na czynności wykonywane w Polsce. Naprawdę niezły patent, umowa z minimalnym wynagrodzeniem wypłacanym raz na kwartał. Poza tym, że ta umowa to jedna wielka fikcja, zrobiona po to, żeby uniknąć płacenia przez firmę wyższych składek (płatnik płaci tyle samo co ubezpieczony).
1
zaniepokojona 2017-02-14 02:37
Tak, jesteście grzeczni i mili, a zatem poinformujcie zleceniobiorców na jakich zasadach odprowadzacie składki zus, bo coś mi się zdaje, że to co zrobimy to trzeba w skarpecie chować na starość. Fajny numer z tymi dwiema umowami i płaceniem składek po 90 przepracowanych dniach od tej gównianej umowy na czynności wykonywane w Polsce. Naprawdę niezły patent, umowa z minimalnym wynagrodzeniem wypłacanym raz na kwartał. Poza tym, że ta umowa to jedna wielka fikcja, zrobiona po to, żeby uniknąć płacenia przez firmę wyższych składek (płatnik płaci tyle samo co ubezpieczony).
1
MEDIPE 2017-02-14 09:38
Szanowna Pani,

Nie mamy żadnych tajemnic, wszystko jest dokładnie opisane w przekazywanej umowie. Podpisujemy umowę z pracownikami na jasnych warunkach. Jeśli uważa Pani, że coś się nie zgadza w Pani umowie, prosimy o bezzwłoczny kontakt z działem wynagrodzeń pod numerem telefonu 71 377 88 03.

Pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
Anka 2017-02-18 14:25
Do tego ZUS co 3 miesiące! Masakra!
Zadowolona 2017-02-18 17:44
Myślę, ze musisz porozmawiać z działem wynagrodzeń i wyjaśnić sposób naliczania. Ja jestem bardzo zadowolona, współpracuję z firmą już 3 lata i do tej pory nie było żadnych nieporozumień. Wynagrodzenie na czas i bardzo dobry kontakt z koordynatorem. Kwota wynagrodzenia zawsze się zgadza i jest na koncie w terminie. Pracowałam w wielu firmach i zawsze jest coś nie tak.... jeżeli ci coś nie pasuje to zawsze masz wybór przejścia do innej firmy lub pracy na czarno. Powodzenia
Zostaw swoją opinię o Medipe - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medipe