logo Medipe

Medipe

Wrocław

Opinie o Medipe

opiekuneczka 2016-12-27 18:36
Renomowana i dobra kancelaria nie potrzebuje reklamować się na forach internetowych i zachowywać się nieetycznie. To jest podejrzane, że akurat na forum tej formy się ujawnia. Ja współpracuję z Medipe od 3 lat i nie mogę narzekać na współpracę. Właśnie jestem na wyjeździe świątecznym, premia zawsze jest wypłacana z wynagrodzeniem, a 300 euro to nie jest mała kwota. Mogą polecić z czystym sumieniem.
3
MEDIPE 2016-12-28 09:18
Szanowna Pani
To niestosowne nazywać nas "oszustami" przez niewiedzę. Nie mamy nic do ukrycia, nikogo nie "mamimy " premiami. Proponujemy jawne, legalne warunki pracy oraz okazyjne atrakcyjne premie. Jesteśmy w stałym kontakcie z naszymi Opiekunkami i Opiekunami, nie uciekamy od dialogów, staramy się słuchać potrzeb i odpowiadać na nie w jak najbardziej zadowalający sposób. Zapraszamy do osobistego kontaktu, wówczas będzie Pani mogła wyrobić sobie o nas własną opinię, nie sugerując się bezpodstawnymi komentarzami.

Serdecznie pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
2
prosze oodpowiec i za13 dni iswieta ilejest zaplat 2016-12-28 19:53
czemu pobieracie pieniarze za wyrzywienie opiekunki i za podruz coto za kpina i 13dni ze swietam i 200 e wyplaty
1
MEDIPE 2016-12-29 08:40
Szanowni Państwo
Nie pobieramy absolutnie żadnych kwot za wyżywienie, natomiast jeżeli chodzi o dojazd na zlecenie, nasi Opiekunowie dostają osobno kwotę do wykorzystania na pokrycie kosztów. Powyższy komentarz jest dla nas niezrozumiały, nie możemy się odnieść do niego w związku z tym. Jak mniemamy, po prostu nas nie dotyczy. Jeżeli macie Państwo pytania odnośnie wynagrodzeń, czasu trwania zleceń czy nowych ofert pracy - zapraszamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego 71 377 88 88, mailowego: rekrutacja@medipe.com lub za pośrednictwem naszej strony internetowej. Zapraszamy także do naszej siedziby we Wrocławiu lub któregoś z oddziałów w innych miastach w Polsce.
Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
1
Opiekunka z Polski 2016-12-29 18:01
Magdaleno ja jadę pracować a nie gadać. Chcę mieć zaplacone za pracę. Rzeczywiście z babciami prawie 100 letnimi głuchymi to se pogadaśz. Dwa zdania na okrągło. Ja bylam pierwsze 2 razy nic nie umiałam po niemiecku. NIC i zarabiałam dobrze. Z babciami to se pogadałam na migi jak mi się oczywiście chciało. Bo miałam po obiedzie do kolacji 6 godzin wolnego. CODZIENNIE. Tak pracują firmy które szanują ludzi, a nie to co ja tu czytam. Włosy stają dęba. Chciaam już do nich aplikować. Broń Panie Boże, opiekunka prawdę mówi. Wierzę każdej bo sama nią jestem i tez uciekaam z firmy która mnie robiła jak chciała. Do wariatów wysyałała. Nie chorych ale autentycznie psychicznych. Myślałam że będe po mordach walić. Do babci i dziadka, oboje niezrównoważeni psychicznie. Dziadek jak chciał mi raz dla przyjemności przylać, obrażał nas Polaków, to jak mu złapałam rączkę i wykręciłam i powiedziałam, że marzy mu się praca w getapo chyba, i popchnęłam tak że na ścianie się zatrzymał. Powiedziałam jeszcze raz podniesie rękę a zobaczy co to poniżanie polaków. Miałam święty spokój. Firmie powiedziałam, że do wariatów mnie wysłali, że co nie wiedzieli gdzie, dzieci się wyrzekły. Wszystkie pouciekały. Sąsiadki mi mówiły że to sadysta jest. W młodości bił dzieci, żonę. Teraz mają demencję. DO TAKIEGO G....A jeździmy za 1050 + dodatek. Niech sobie w d... wsadzę, niech swoje mamusie powysyłają cioty jedne. Każda szanująca się opiekunka zwieje i ma prawi się wypowiedzieć. Jak jest przewaga złych opinii niestety PRAWDA o firmie. I nie ma co się tłumaczyć, że ojej a może pani sprónuje. OPINIA TO OPINIA A M E N
6
krysyna 2017-01-11 01:07
Jest to Firma, ktora nie polecam .
Nie zgadza sie nic o opisem, ktory wystawiaja.
Poprostu przestrzegam
4
MEDIPE 2017-01-11 08:54
Szanowna Pani,
Nie możemy odnieść się do Pani komentarza, nie wiedząc dokładnie o co chodzi. Dla nas jednakże nie ma sytuacji których nie da się wyjaśnić, na pewno więc się uda :-)
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 71 377 88 88 lub mailowego rekrutacja@medipe .com
Prosimy podać swoje dane i opisać wątpliwości dotyczące konkretnej sytuacji.

Serdeczności!

Zespół MEDIPE
asia 2017-01-12 18:44
Mam pytanko czy sa oferty na gosposie
Jola 2017-01-13 14:37
a może ktoś podać konkretne przykłady? Przeciez pisząc takie rzeczy niczego się nie dowiemy. "nie polecam" czy "kłamiecie" - nie wystarczy.
A do pani o niku "Opiekunka z Polski" - pani by chciała, żeby na starość opiekowała się panią osoba mówiąca w nieznanym Pani języku? Tu nawet na migi ciężko się dogadać. Tak nie można, przeciez tam się jeździ do ludzi, a nie do małp w zoo, żeby na migi się dogadywać.
3
Ela 2017-01-15 09:05
Pracuję z Medipę już od paru lat i to co piszesz jest wielką bzdurą. Nie siej zamętu jak dokładnie nie wiesz o co chodzi. Ja osobiście polecam pracę z Medipe.
3
Ela 2017-01-15 09:27
Pracuję z Medipę już od paru lat i to co piszesz jest wielką bzdurą. Nie siej zamętu jak dokładnie nie wiesz o co chodzi.
Obecnie jestem na zleceniu i wynagrodzenie za m-c grudzien dostałam w terminie z dodatkową prenią świąteczną. Kontakt z pracownikami - koordynatorem jest bardzo dobry. Są bardzo pomocni I MILI. Miałam problemy zdrowotne podczas wykonywanej pracy na zleceniu, sami wszystko mi zorganizowali i poumawiali wizyty lekarskie. Ja osobiście jak wcześniej już pisałam naprawdę POLECAM WSPÓŁPRACĘ Z FIRMA MEDIPE.
2
była opiekunka z Medipe 2017-01-16 15:48
Pracowałam dwa lata temu z Medipe. Akurat byłam w gorszej sytuacji finansowej i potrzebowałam pieniędzy, a nie ukrywajmy - w Niemczech można więcej zarobić. Byłam na kilku zleceniach u jednej rodziny. Wiadomo jak to jest, osoby starsze są specyficzne, często gorsze niż dzieci. Ale ze strony firmy było wszystko ok. Wypłata na czas, kontakt z koordynatorem bez zarzutów (wiadomo, że po nocach nie dzwoniłam do nich).

Teraz wróciłam już do swojej pracy w Polsce. Wynagrodzenie co prawda o wiele mniejsze, ale teraz muszę być na miejscu, synowi urodziło się dziecko i muszę być na miejscu. :)

Jak macie jakieś pytania to piszcie, bede tu zagladac, może bede potrafiła pomóc.
3
inga 2017-01-18 19:57
Mam niską komunikację w j.niemieckim.czy otrzymam pracę w Niemczech w polskiej rodzinie?ingawalter.walter@gmail.com
Akademia 2017-01-23 23:32
Szkoła językowa AKADEMIA JĘZYKA zaprasza na kursy języka niemieckiego i angielskiego dla opiekunek/opiekunów osób starszych w centrum Wrocławia ul. Braniborska 52. Intensywne miesięczne kursy językowe 3 razy w tygodniu po 4 godziny. Tylko 10 zł/h. Koszt miesięcznego kursu tylko 480 zł. Podszkol swój język przed wyjazdem do pracy. Wiecej szczegółów na naszej stronie www.akademia.wroclaw.pl
MEDIPE 2017-01-25 08:48
Pani Ingo, w MEDIPE organizujemy specjalne kursy języka niemieckiego od podstaw dla Opiekunek osób starszych. Kurs trwa ok. 2 miesiące (72 godziny zegarowe). Jeśli nawiąże Pani współpracę z MEDIPE, koszt kursu wynosi 400 zł.
Prosimy o kontakt pod numerem 71 750 77 76 lub na adres e-mail kursy@medipe.com

Pozdrawiamy serdecznie!
Zespół MEDIPE
prawnik 2017-01-25 13:54
Nie rozumiem dlaczego agencje odciagaja sobie za mieszkanie i jedzenie z zarobkow opiekunki!!! Przeciez to rodzina zapewnia w ramach umowy z agencja a opiekunka ma ja zapewniona bezplatnie!!! Agencja najwyrazniej odciaga sobie te kwote podwojnie!!!!To jest niezgodne z prawem!!!!
3
Siostra 2017-01-26 10:43
Dzień dobry, przepraszam za moją ciekawośc, ale chciałabym wiedzieć, jakie były te świąteczne praktyczne upominki? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.
1
MEDIPE 2017-01-26 15:04
Dzień dobry,
Upominki za przepracowany cały okres świąteczny to welurowe poduszki - zagłówki, przydatne podczas podróży busem lub autokarem. Zdjęcia i dokładniejsze informacje można znaleźć na naszej stronie internetowej www.medipe.com oraz na naszym profilu MEDIPE na Facebooku.
Wszystkie Opiekunki i Opiekunów, którzy przepracowali okres Świąteczny z MEDIPE, serdecznie zapraszamy do naszych biur po odbiór upominków.

Pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
Betreuer. 2017-02-03 15:04
najgorsza firma w Polsce.ludziska nie zatrudniajcie się do pracy do Niemiec jako opiekunowie wlasnie przez ta firme.oszukują i jeszcze raz oszukują.raz ,ze nie maja za wiele zlecen a po drugie oszukują.
1
MEDIPE 2017-02-06 09:22
Dzień dobry,

Bardzo prosimy o opisanie konkretnej sytuacji, ponieważ ciężko nam jest się odnieść do tej opinii. Jesteśmy wobec swoich pracowników rzetelni i uczciwi, wynagrodzenia są wypłacane terminowo. Podczas zlecenia koordynatorzy dzwonią do Opiekunek/Opiekunów, sprawdzamy jaka jest sytuacja na miejscu zleceń. Mamy w swojej ofercie całkiem sporo zleceń - zachęcamy do odwiedzania naszej strony internetowej, zakładki "PRACA". Jeśli zachodzą jakieś niejasności, prosimy o przesłanie swoich danych i opisanie sytuacji - na pewno uda nam się ją wyjaśnić :)
tel. 71 377 88 88
e-mail: rekrutacja@medipe.com


Pozdrawiamy! :)
Zespół MEDIPE
zaniepokojona 2017-02-14 02:36
Tak, jesteście grzeczni i mili, a zatem poinformujcie zleceniobiorców na jakich zasadach odprowadzacie składki zus, bo coś mi się zdaje, że to co zrobimy to trzeba w skarpecie chować na starość. Fajny numer z tymi dwiema umowami i płaceniem składek po 90 przepracowanych dniach od tej gównianej umowy na czynności wykonywane w Polsce. Naprawdę niezły patent, umowa z minimalnym wynagrodzeniem wypłacanym raz na kwartał. Poza tym, że ta umowa to jedna wielka fikcja, zrobiona po to, żeby uniknąć płacenia przez firmę wyższych składek (płatnik płaci tyle samo co ubezpieczony).
3
zaniepokojona 2017-02-14 02:37
Tak, jesteście grzeczni i mili, a zatem poinformujcie zleceniobiorców na jakich zasadach odprowadzacie składki zus, bo coś mi się zdaje, że to co zrobimy to trzeba w skarpecie chować na starość. Fajny numer z tymi dwiema umowami i płaceniem składek po 90 przepracowanych dniach od tej gównianej umowy na czynności wykonywane w Polsce. Naprawdę niezły patent, umowa z minimalnym wynagrodzeniem wypłacanym raz na kwartał. Poza tym, że ta umowa to jedna wielka fikcja, zrobiona po to, żeby uniknąć płacenia przez firmę wyższych składek (płatnik płaci tyle samo co ubezpieczony).
5
MEDIPE 2017-02-14 09:38
Szanowna Pani,

Nie mamy żadnych tajemnic, wszystko jest dokładnie opisane w przekazywanej umowie. Podpisujemy umowę z pracownikami na jasnych warunkach. Jeśli uważa Pani, że coś się nie zgadza w Pani umowie, prosimy o bezzwłoczny kontakt z działem wynagrodzeń pod numerem telefonu 71 377 88 03.

Pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
Anka 2017-02-18 14:25
Do tego ZUS co 3 miesiące! Masakra!
1
Zadowolona 2017-02-18 17:44
Myślę, ze musisz porozmawiać z działem wynagrodzeń i wyjaśnić sposób naliczania. Ja jestem bardzo zadowolona, współpracuję z firmą już 3 lata i do tej pory nie było żadnych nieporozumień. Wynagrodzenie na czas i bardzo dobry kontakt z koordynatorem. Kwota wynagrodzenia zawsze się zgadza i jest na koncie w terminie. Pracowałam w wielu firmach i zawsze jest coś nie tak.... jeżeli ci coś nie pasuje to zawsze masz wybór przejścia do innej firmy lub pracy na czarno. Powodzenia
1
Niedoszła pracownica 2017-02-20 14:18
Od kilku tygodni jestem po weryfikacji języka byłam w firmie osobiście zrobiono mi zdjęcie i co i nic? cisza. Brak jakiegokolwiek zainteresowania. Oferty przesyłane na prywatny adres email są nieaktualne. Na pewno nie skorzystam już z żadnej z ofert firmy Medipe zero szacunku dla przyszłych pracowników. Nie aplikuję do firmy po to aby czekać pół roku na ofertę pracy.
Możecie już nie dzwonić znalazłam o wiele lepszą ofertę pracy. Odradzam wszystkim marne pieniądze, marne składki od 2000 zł. Najlepiej pracować u małżeństwa za 1050 euro. Skandal.
1
Ja 2017-02-21 09:07
Ubezpieczenie placone kwartalnie. Jestesmy ubezpieczone od najnizszej krajowej dzielonej na kwartal. To od jakiej kwoty? Pani z biura probowLa mi wmowic, ze placa nam raz na kwartal....tak..do zusu wplywaja pieniadze raz na 3 miesiace....jasne. mialam taka sytuacje, ze ze zlecenia pojechalam na inne. Gdy zjezdzalam do domu bus mial byc podstawiony o 4 w nocy pod drzwi. I co? I byl, tyle tylko, ze pod pierwsze zlecenie. Tak mi zamowili transport. 120 km w dalej. Wyplaty? Z kalkulatorem w reku. Oszukali mnie rowniez na dodatkowej premi. Byla mowa o kwocie netto. Premia nie jest byla ujeta na umowie, ale uwaga, jest nagranie....tak mi tlumaczono. Gdy nie wyplacono mi calosci poprosilam o odsluchanie nagrania....tak....alez tych nagran jest tysiace....pieniedzy nie dostalam. Klamia, klamia, klamia. Nigdy wiecej. Nie polecam, a wrecz odradzam.
1
MEDIPE 2017-02-21 11:47
Szanowne Panie,

Jeśli pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości względem wypłacanych premii, należy sprawdzić regulamin premiowania - wszystko jest dostępne na stronie www.medipe.com. Jeśli premia nie dotyczyła okresów: świątecznego, wakacyjnego lub bonusów za polecenie, należy odwołać się do nagrań rozmowy telefonicznej.

Odnośnie czasu oczekiwania na zlecenie, zwykle nie czeka się długo na przedstawienie oferty pracy od Medipe. Jeśli w Państwa opinii zaszło jakieś nieporozumienie, prosimy o niezwłoczne zgłoszenie tego na maila rekrutacja@medipe.com lub pod numerem telefonu 71 377 88 88. Mamy aktualne oferty pracy, czasem jest to kwestia kilku minut, kiedy ktoś decyduje się na nie pojechać i wtedy staje się nieaktualne.

Prosimy uprzejmie o kontakt.
Pozdrawiamy
Zespół Medipe
1
Jolanta 2017-02-21 11:55
Dla mnie najważniejsze jest to, że zawsze jak jechałam na zlecenie, to było tak, jak opisywali mi udzie z biura. Tak jak mi to przedstawiali. No i przede wszystkim nie ma problemu, żeby porozmawiać z koordynatorem. Szybko reaguja, a przynajmniej próbuja.
Jolanta 2017-02-21 11:55
Dla mnie najważniejsze jest to, że zawsze jak jechałam na zlecenie, to było tak, jak opisywali mi udzie z biura. Tak jak mi to przedstawiali. No i przede wszystkim nie ma problemu, żeby porozmawiać z koordynatorem. Szybko reaguja, a przynajmniej próbuja.
Jolanta 2017-02-21 11:55
Dla mnie najważniejsze jest to, że zawsze jak jechałam na zlecenie, to było tak, jak opisywali mi udzie z biura. Tak jak mi to przedstawiali. No i przede wszystkim nie ma problemu, żeby porozmawiać z koordynatorem. Szybko reaguja, a przynajmniej próbuja.
1
opiekunka 2017-02-21 12:30
Ja szybko wyjechałam na zlecenie po tym jak do nich napisałam. ja akurat zapytałam się ich na facebooku. I w sumie tak dwa tygodnie potem już byłam w Niemczech. To było jakiś czas temyu. Nie mam z nimi problemu, bo wypłata zawsze jest na czas. JEST OK
1
Przyszła emerytka 2017-02-21 12:39
Kobietki, czy wy słyszycie co się dzieje w naszym rządzie? to właśnie oni doprowadzą do tego, że nie dostaniemy emerytury. Jeszcze trochę lat pracy przede mną, ale myślę, że nie mamy co się nastawiać na emeryturę. Więc nie ma się co spinać..
Akademia Języka 2017-02-22 13:23
Intensywne miesięczne kursy językowe z niemieckiego dla opiekunów i opiekunek osób starszych 48 godzin za 480 zł, Wrocław ul. Braniborska 52. Darmowe materiały, małe grupy, profesjonalna kadra. Więcej na www.akademiawroclaw.pl lub tel. 793-678-135
Cleo 2017-03-01 09:34
Medipe też prowadzi szkolenia i kursy, np. kurs niemieckiego od podstaw dla opiekunek. Co jakiś czas są też szkolenia dla opiekunek z demencji, z transferu pacjenta i tym podobne.
Kasia opiekunka 2017-03-03 12:20
Firma jest w porządku, byłam na święta i dostałam premie jak mówili. Ale nie odebrałam upominku - można go było dostać w biurze, ale ja nie mogłam akurat podjechać. A widzę, ze na Wielkanoc mają znowu premie 120 eu to chyba sie zdecyduje.
pszkodowany 2017-03-07 09:44
witajcie to kolejna firma krzak co chwile zmieniaja nazwę pralnia kasy jednym słowem. Co do pracy dppuki sie nie odzywasz jest ok upomnij sie o swoje to zobaczysz.Praca opieki polega na pilnowaniu podopiecznych a nie bieganiu po mieście i werbowaniu ludzi do pracy.Wypelnianiu stosu kwiatków po co skoro sie przyjeżdża i mamy poswiecac czas na prace z osobami starszymi.Ja dla nich pracowale ale nigdy więcej. zastanowcie sie w niedlugim czasie zamieszcze linka bede potrzebowal wszystkie osoby poszkodowane przez ta firmę . Zastanowcie sie 2 razy zanim podpiszecie jaka kolwiek umowę.
1
MEDIPE 2017-03-07 15:30
Szanowny Panie,
Medipe jest firmą, która od 2011 roku bez przerw funkcjonuje jako pośrednik pracy pod jedną nazwą. Oferujemy legalną i bezpieczną pracę, za granicą. Na jasnych zasadach zatrudniamy setki osób. Jeśli uważa Pan, że w Pana umowie było coś niezgodnego z prawem, prosimy o przesłanie takiej informacji na adres marketing@medipe.com. Postaramy się wyjaśnić sprawę najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiamy
Zespół Medipe
Weronika 2017-03-08 15:43
@Kasia opiekunka dobrze, że podzieliłaś się z nami swoją opinią. Brzmi naprawdę zachęcająco! Może powiesz jeszcze coś więcej na temat pracy?
Kasia opiekunka 2017-03-09 09:48
Co mogę powiedzieć. Praca jak praca, nie jest łatwa i najgorsze jest to, ze tak długi poza domem. Pracuje juz długo. Taka praca to nie tylko spacery z pdp czy czytanie z nim gazet. CEsto im starszy tym gorzej sie z nim porozumieć. Czasem trzeba ssie nadźwigac. Ale akurat jestem z tych osób, które jeżdżą tylko z przymusu. Mam poczucie satysfakcji, ze mogę pomoc starszym ludziom. No i wiadomo, każda premia mnie cieszy. Chyba ze coś innego chciałaby pani redaktor wiedzieć?
gosc 2017-03-10 21:04
A ja nie jezdze z przymusu , tylko i wyłącznie dla kasy -stawke mam dość niezla ,bo 1300 euro , pracuje dla nich b. krotko i zdazylam się przekonać ,ze to dziadoska firma , zarabiam w euro a jestem ubezpieczona od najniższej krajowej , to chyba jako jedyna firma , która wysyla opiekunki do pracy zagranica i na takich dziadoskich warunkach , nie wiaze z nimi długiej współpracy . Jezdze tylko i wyłącznie dla kasy , która wydaje na przyjemności i kupuje coraz droższe i większe zabawki . Prace traktuje jak zabawe , nie wczuwam się i nie lituje nad tymi ludzmi u których pracuje , mysle wyłącznie o sobie . Takie pieniądze a nawet trochę większe mogę dostać od innych firm , które do mnie dzwonią i wszystko od sredniej krajowej . i jeszcze jedno DODATKOWE -OBOWIAZKOWE ubezpieczenie w Hestii -15 euro , to chyba nie w porządku !!??
Kurdupelek 2017-03-11 07:44
Witam! O co chodzi z tym ubezpieczeniem w Hestii? Mam zamiar z nimi podjac wspolprace! Prosze o opinie! Pozdrawiam!
gosc 2017-03-11 13:32
A o to chodzi , ze ktoś wzial pewnie za to spore pieniądze i wciska się dodatkowe ubezpieczenie wszystkim opiekunkom . A dodatkowe to znaczy nie obowiązkowo ale w Medipe jest obowiązkowe i potracaja 15 euro z każdej pensji , za to ze wplacaja pobory na konta to zabierają od każdej transakcji 1, 5 euro to tez oszustwo . Jeszcze nigdy tam gdzie pracowałam czegos takiego nie było -tylko w Medipe
dobra rada 2017-03-13 21:33
Ja tu wiem na czym stoję i co mnie czeka. Porównywałam dużo ofert ze znajomymi i każda firma ma podobne warunki i wszystkie mają dużo plusów ale i też duzo minusów. Często zmiana na coś niby lepszego to "skórka za wyprawkę". Przed zmianą lepiej się zastanowić dwa razy i podjęcie ostatecznej decyzji też należy przemyśleć , bo może to się gorzej skończyć niż się obecnie ma. Już taką sytuację przeżyłam. Właśnie jadę kolejny raz, i już walizki czekają, jak dojadę , to się odezwę.
To ja 2017-03-15 12:53
Prawda jest taka, ze każda firma zatrudnia na podobnych warunkach. A Medipe chce po prostu dbać o swoich i oferuje jeszcze lepsze ubezpieczenie
gosc 2017-03-18 11:31
Co za pierdoly pociskasz !!! jak dba , za moje pieniądze . Trzeba mieć prawo wyboru , a nie na sile wciskać komus cos czego się nie chce !!!!!!! wiec nie pisz ,ze medipe tak dba o swoich pracowników , bo jest to nie prawda , olewają tak samo jak w każdej firmie . Wyjechalam na dwa miesiące i czasu im braklo na dostarczenie mi druku A-1 i karty EKUZ -zenada
Weronika 2017-03-20 14:49
@Kasia opiekunka, bardzo dziękuję za szczegółowe informacje. Z pewnością będzie to cenna uwaga dla przyszłych pracowników.
pracownica 2017-03-21 09:06
no to jak żenada, to jedź na czarno. Kto ci broni. Wszyscy tylko narzekają. Typowa cebulandia.
gosc 2017-03-21 19:49
Poczytac niektórych wypowiedzi , to naprawdę pisza tu buraki , którym wszystko odpowiada !!!!!!! bo w euro zarabiają i nic innego jest nie ważne ......
pracownica 2017-03-23 15:20
Wypraszam sobie "buraki". Żenujący poziom. Nikt nie każe nikomu wyjeżdżać do niemiec. Można pracować w PL za 1500. Wyjeżdżam do opieki i przynajmniej stać mnie na podstawowe rzeczy, a pracując w Polsce może na czynsz by mi wystarczyło. A dzieci? Masakra.

Jak chce sie zarabiać więcej, to trzeba było sie uczyc!
Zostaw swoją opinię o Medipe - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medipe