logo Medipe

Medipe

Wrocław

Opinie o Medipe

MEDIPE 2016-05-09 10:07:50
Wszystkie nieporozumienia staramy się wyjaśniać na bieżąco, dlatego zawsze prosimy o bezpośredni kontakt, w przypadku jakiejkolwiek sytuacji która jest niejasna. Jesteśmy do Państwa dyspozycji kontakt@medipe.com

Serdecznie pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
kacha 2016-05-19 15:56:28
Niestety ja zrezygnowałam z tej firmy ze względu na kasę i brak przepływu informacji opisy chorych nie są wiarygodne a co do koordynatora w Niemczech to nieporozumienie
1
niunia102 2016-05-21 12:46:25
chciałabym pracować w biurze firmy opiekuńczej, jakie warunki muszę spełnić ?.p.s. pracowałam nawet jako opiekunka, ale szukam stałej pracy w Polsce.
Proszę o kontakt mail: zeruya78@wp.pl
niunia102 2016-05-21 12:49:47
czy ktoś napiszę, jak pracuje się w biurze medipe ?
maryska 2016-05-22 22:45:18
zadowolony pracownik to sukces firmy , nie mozna o tym zapominac i na to trzeba pracowac dlugo. A firma zyje dniem dniem dzisiejszym
1
Medipe 2016-05-23 09:18:17
Prosimy o przesłanie aplikacji na @: rekrutacja@medipe.com. W treści maila prosimy podać stanowisko na jakie Pani chce aplikować. Pozdrawiamy - zespół MEDIPE
1
Medipe 2016-05-23 09:36:39
Dzień dobry, @kacha: bardzo nam przykro że ma Pani złe doświadczenia ze współpracy z nami. Jesteśmy przekonani, że sytuację związaną z przepływem informacji oraz koordynatorem w Niemczech, bylibyśmy w stanie wyjaśnić. W sytuacji wszelkich wątpliwości należy kontaktorać się bezpośrednio z firmą: medipe@medipe.com lub Jeżeli chodzi natomiast o proponowane stawki, są one uzależnione od umiejętności językowych. Dlatego Opiekunkom i Opiekunom którzy z nami współpracują, ofertujemy kursy z j. niemieckiego podnoszące kwalifikacje językowe. Dodatkowo mamy również system premii i bonusów - w tej chwili proponujemy dodatkowo 150€ za pracę w okresie letnim. Zapraszamy do bliższego zapoznania się z propozycją: www.medipe.pl 71 377 88 88
1
zofia 2016-05-27 13:58:06
mam pytanie: czy w waszych umowach zlecenia są kary w załącznikach ? i oświadczeniach o stanie zdrowia ?
2
MEDIPE 2016-05-30 09:08:04
Na wszystkie pytania dotyczące umowy odpowie nasz konsultant, numer telefonu: 71 377 8888.Również mailowo medipe@medipe.com. Zapraszamy do kontaktu!
kissu 2016-06-07 16:13:44
Witam serdecznie wszystkie Panie opiekunki i Panów opiekunów.W styczniu zgłosiłem sie poprzez konsultantke do współpracy.Moj niemicki został przetestowany telefonicznie gdzie w nastepny dzien zostałem zaproszony na spotkanie.Pojawiłem sie razem z trzema kandydatkami i po godzinie dostałem upominek w postaci kalendarza,długopisiku i smyczki zapraszajac mnie do współpracy.Pełen nadzieii czekałem na telefon ktory mial sie pojawic w piatek (podobno bylo zlecenie na wyjazd).Na prózno..Zglosilem sie do innych firm i jestem miesiac po przyjezdzie z DE.Zajrzałem łaskawie na strone Medipe gdzie od razu polaczylo mnie z Pania konsultantka.Zapytalem o prace.Jakiez moje zdziwienie nastało,kiedy to odezwała sie telefoniczka Pani,która wczesniej testowala moj niemiecki..Mówiac z nadzieją iz praca bedzie,czekam nadal.Pani przegladała oferty.Ponad miesiac temu,wszedlem na strone Medipe i ku mojemu zaskoczeniu,byly oferty dla opiekunów..Ale niestety:(( Nikt nie zadzwonił..Dlatego pytanie moje jest nastepujace.Czy warto w ogóle zgłaszac swoja kandydature,dowiadujac sie iz oferty są a nikt nie dzwoni?..Jestem pocieszony jednym faktem..Mam ładny długopisik i kalendarzyk w ktorym zaznaczam sobie dni czekajac na oferte...Ach,smyczke tez mam na ktorej wisi kluczyk z piwnicy.Jest przydatna.... Pozdrawiam serdecznie zyczac wiele wytrwałości,tym ktorzy wspolnie czekają na ten pierwszy wujazd z Firma Medipe :))
6
MEDIPE 2016-06-10 13:18:33
@mima Zapraszamy do aplikowania na adres: rekrutacja@medipe.com, jeżeli weryfikacja CV będzie pozytywna, skontaktujemy się z Panią.
Pozdrawiamy, zespół MEDIPE
MEDIPE 2016-06-10 13:25:28
@kissu Ciężko nam odnieść się do sytuacji, nie znając Pana danych osobowych, aby sprawdzić dokładnie sytuację. Jeżeli jest Pan zainteresowany dokładnym wyjaśnieniem sprawy, prosze przesłać swoje dane na adres marketing@medipe.com. Prosze opisać sytuację. Zrobimy co w naszej mocy, aby dokładnie sprawdzić i wyjaśnić sytuację. Mamy grono zadowolonych Opiekunek i Opiekunów współpracujących z nami, dlatego dziwi nas zaistniała stytuacja, przedstawiona z Pańskiego punktu widzenia. Na pewno uda się to wyjaśnić i znaleźć przyczynę/rozwiązanie :) Zapraszamy do kontaktu, pozdrawiamy zespół MEDIPE
gość 2016-06-13 20:30:04
O czym Pani pisze? Pracuję z Medipe, pieniądze wpływają tyle ile trzeba więc o co chodzi??
2
MEDIPE 2016-06-14 10:02:21
@tutu tak, pracownik na to stanowisko poszukiwany jest we Wrocławiu. Język niemiecki biegły - na poziomie zaawansowanym. Zapraszamy do aplikowania na adres: rekrutacja@medipe.com.

Pozdrawiamy, zespół MEDIPE
MEDIPE 2016-06-15 09:49:07
W temacie "podszkolenia" - Organizujemy kursy j. niemieckiego, od podstaw lub doszkalające - dla Opiekunek i Opiekunów współpracujących z nami :) Wszystkich naszych współpracowników z opieki, zapraszamy także na przeznaczoną do edukacji internetowej platformę szkoleniową (każda nasza Opiekunka i Opiekun dostaje unikatowe hasło do rejestracji) www.akademiamedipe.pl.
Tam można znaleźć nie tylko materiały do nauki j. niemieckiego, ale też z zakresu opieki nad osoba starszą. Wszystkich pozostałych zainteresowanych - jeszcze nie współpracujących z MEDIPE, zapraszamy na facebooka, do nauki j. niemieckiego w grupie "Niemiecki inaczej", gdzie znajdziecie Państwo kilka ciekawostek ;-) https://www.facebook.com/groups/niemieckiinaczej

Serdeczności!
Zespół MEDIPE
1
MEDIPE 2016-06-17 08:05:25
@monik
Mamy ciekawe zlecenia na ten moment,dodatkowo jest szansa załapać się na wakacyjną premię 150€! Serdecznie zapraszamy do kontaktu:( usunięte przez administratora )
lub za pośrednictwem maila, rekrutacjamedipe@medipe.com
www.medipe.com

Pozdrawiamy,
Zespół MEDIPE :)
bonimala123 2016-06-27 19:49:32
Witam. Jestem zainteresowana praca w opiece U Państwa lecz mam pytanie odnośnie umowy o pracę. Interesuje mnie umowa zlecenie ale z oddelegowaniem ( tzw delegacje).
Asia 2016-06-27 20:25:47
Jak czytam niektóre posty to wydaje mi się, że ta firma sama je pisze. Od dwóch lat w tej firmie pracuje moja mama. Na początku wszystko ok, zero problemów. Dopiero pózniej się zaczyna. Umowy zmieniane w trakcie realizacji zlecenia np. Miała umowę na 1300 euro po czym jak miesiąc już była u rodziny w Niemczech to przyszedł aneks do umowy na 1050. I co miała zrobić zawijać się z jkiejś wiochy i wracac na własny koszt? Po drugie - następny wyjazd dziadek umarł po tygodniu (w papierach napisali, że jego stan jest dobry, a po przyjeździe od razu było wiadomo,że długo nie pociągnie o czym mama niezwłocznie poinformowała firmę) i co firma potrąciła jej koszty podróży, bo za krótki pobyt był. A co do terminowych wypłat akurat, czasem i może pieniądze są w terminie, ale zwykle to między 18 a 21 czyli tydzień po terminie. Wydaje mi się, że firma ma jakies problemy finansowe i dlatego ostatnio takie dziwne rzeczy się tam dzieją
5
Marianna 2016-06-29 15:48:06
Bo tak jest!
1
POLKA 2016-06-30 08:35:39
bylam pare razy w okresie swiat na Bawarii, ja nie mialam szczescia ani na dobrze platne zlecenie ani na premie swiateczna, a prezenty od rodziny? nie slyszalam o czyms takim..czy firma medipe jest ok? widze, ze u nich placa jest minimalna..czy sa uczciwi w przelewach?
4
MEDIPE 2016-07-01 13:44:55
@bonimala123
Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, najlepiej porozmawiać na ten temat z naszym konsultantem ds. rekrutacji. Numer kontaktowy znajdzie Pani na stronie internetowej www.medipe.com. Można także przesłać swoje dane poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie lub bezpośrednio na adres mailowy rekrutacjamedipe@medipe.com

Serdeczności!
Zespół MEDIPE
MEDIPE 2016-07-01 14:16:35
@Asia:
Pani Asiu!
Natychmiast wyjaśnimy sytuację, proszę odnieść się do tematu bezpośrednio w mailu do nas i podać swoje/mamy dane. Na pewno zaszło nieporozumienie i uda nam się je rozwiązać.
marketing@medipe.com

Pozdrawiamy serdecznie
Zespół MEDIPE
MEDIPE 2016-07-01 14:19:20
@Ola
Pani Olu, śmiało! :-)
Zapraszamy do składania CV. Firma się rozwija, a wraz z nią nasi pracownicy. Chcemy zapewnić naszym Opiekunkom i Opiekunom jak najlepsze warunki pracy.

Pozdrawiamy
Zespół MEDIPE
MEDIPE 2016-07-01 14:28:31
@POLKA
Szanowna Pani,
Obecnie trwa oferta wakacyjna, która daje możliwość premii w wysokości 150€.
Premie świąteczne również przewidujemy! Jesteśmy zdania, że firma MEDIPE jest ok ;-) staramy się spełnić wszystkie Państwa oczekiwania. Wynagrodzenia są uzależnione głównie od znajomości języka. może Pani zakwalifikować się na zlecenie za 1100€, 1200€ ale nawet i za 1400€.
W przypadku jakichkolwiek niejasności, zawsze można się do nas zwrócić. Jesteśmy otwarci na kontakt z Państwem. Zapraszamy również do siedziby firmy lub najbliższego oddziału.

Serdeczności!
Zespół MEDIPE
Daro 2016-07-01 21:35:34
Hej witam serdecznie,
ja w sprawie twojego postu dot. zatrudnienia przez rodzinę-napisz coś więcej na ten temat jeśli oczywiście możesz. Pisz jak to wygląda, co trzeba załatwić, jakie są wielkości płatności na AOK i do Finanzamtu. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Jeśli możesz to udziel odpowiedzi na maila-darocook@wp.pl
MEDIPE 2016-07-04 11:58:16
@monia:
Szanowna Pani,
Kurs dla początkujących (j. niemiecki od podstaw), dla osób które zadeklarują chęć współpracy z nami i gotowość do podjęcia zlecenia po jego ukończeniu, całość jest w cenie 400 zł.
Kurs doszkalający, dla osób ze znajomością języka, które już z nami współpracują jest darmowy :-)

Pozdrawiamy serdecznie!
Zespół MEDIPE
Lili 2016-07-07 09:20:43
Jeśli chodzi o przejazd ! to ja wolę sama sobie załatwić!! BUS jest tysiące! a dlaczego? bo za podróż inne Agencje lub Rodzina płaca 150 lub 200 Euro!! a więc czysty zysk dla Medipe..
A składki ZUS ?? Moja Agencja płaci od średniej krajowej !! A Medipe??
3
MEDIPE 2016-07-12 12:40:50
Jeżeli zdecyduje się Pani na wyjazd z nami, wówczas kurs doszkalający (nie od podstaw, tylko dla Opiekunek ze znajomością języka) jest dla Pani za darmo :) Warunkiem jest decyzja o podjęciu z nami współpracy.
Teraz dodatkowo jest możliwość nauki przez skype! Dzięki temu nie trzeba wychodzić z domu ;-)
Ten kurs trwa 20 godzin i obowiązuje kaucja zwrotna 200 zł, którą MEDIPE oddaje, jeżeli osoba po kursie zdecyduje się wyjechać z do pracy.
czarny kot 2016-07-17 19:14:35
ostrzegam przed Medipe firma bardzo dziwna kurs niemieckieko to wielka sciema,opłaty za kurs róznią się znacznie zalezy jakie jelenia się złowi zadnego potwierdzenia ze wpłaciło się pieniądze mają ogłoszenia o pracy ale to pro-forma nie polecam tej firmy to same kłopoty stracony czas i pieniądze
10
Maria 2016-07-18 10:01:47
TAK OBRZUCIĆ BŁOTEM TO KAŻDY POTRAFI, JA JEŻDŻĘ Z MEDIPE OD NIEDAWNA I WSZYSTKO JEST DOBRZE, ZAROBKI NA CZAS, DOBRE JAK NA POCZĄTEK, TERAZ ZACZYNAM DRUGI KURS NIEMIECKIEGO Z NIMI. W CZASIE WYJAZDU BYŁ KONTAKT Z KOORDYNATOREM, WIĘC O CO CHODZI?
1
Julka 2016-07-23 20:24:50
Przestrzegam przed tą firmą, konsultanci sympatyczni, zdaje się, że mogliby nieba przychylić... Nic bardziej mylnego. Umowa ma ponad 50 stron, jest czym w piecu palić, bo niestety do niczego innego się nie nadaje. Przed ewentualnym wyjazdem (który szczerze odradzam, ale jak ktoś chce się przekonać na własnej skórze - droga wolna) naprawdę warto się zagłębić w szczegóły, nigdzie nie ma podanej kwoty netto! Odliczają za jedzenie, mieszkanie, dojazd... Ale oczywiście w rozmowie telefonicznej nikt o tym nie wspomina, mówią tylko, że firma "oferuje"... Reasumując, RADZĘ OMIJAĆ MEDIPE SZEROKIM ŁUKIEM, BO MOŻNA PRZEZ NICH W DŁUGI POPAŚĆ!!! TO OSZUŚCI!!!
8
Julka 2016-07-23 20:26:51
Przestrzegam przed tą firmą, konsultanci sympatyczni, zdaje się, że mogliby nieba przychylić... Nic bardziej mylnego. Umowa ma ponad 50 stron, jest czym w piecu palić, bo niestety do niczego innego się nie nadaje. Przed ewentualnym wyjazdem (który szczerze odradzam, ale jak ktoś chce się przekonać na własnej skórze - droga wolna) naprawdę warto się zagłębić w szczegóły, nigdzie nie ma podanej kwoty netto! Odliczają za jedzenie, mieszkanie, dojazd... Ale oczywiście w rozmowie telefonicznej nikt o tym nie wspomina, mówią tylko, że firma "oferuje"... Reasumując, RADZĘ OMIJAĆ MEDIPE SZEROKIM ŁUKIEM, BO MOŻNA PRZEZ NICH W DŁUGI POPAŚĆ!!! TO OSZUŚCI!!!
3
Julka 2016-07-23 20:29:58
Przestrzegam przed tą firmą, konsultanci sympatyczni, zdaje się, że mogliby nieba przychylić... Nic bardziej mylnego. Umowa ma ponad 50 stron, jest czym w piecu palić, bo niestety do niczego innego się nie nadaje. Przed ewentualnym wyjazdem (który szczerze odradzam, ale jak ktoś chce się przekonać na własnej skórze - droga wolna) naprawdę warto się zagłębić w szczegóły, nigdzie nie ma podanej kwoty netto! Odliczają za jedzenie, mieszkanie, dojazd... Ale oczywiście w rozmowie telefonicznej nikt o tym nie wspomina, mówią tylko, że firma "oferuje"... Reasumując, RADZĘ OMIJAĆ MEDIPE SZEROKIM ŁUKIEM, BO MOŻNA PRZEZ NICH W DŁUGI POPAŚĆ!!! TO OSZUŚCI!!!
3
Tosia1992 2016-07-23 20:36:02
Tragedia z katastrofą, jeśli macie jeszcze szanse się wycofać - zróbcie to, NIEZWŁOCZNIE! To nie żadna firma, tylko zwykli naciągacze. W umowie nie ma mowy o stawkach oferowanych przez telefon czy widniejących na stronie. 100, 200,300 zł brutto? Czytajcie umowę, nie dajcie się wciągnąć, nie jesteśmy tanią siłą roboczą...
8
MEDIPE 2016-07-26 09:22:46
@Julka
Szanowna Pani Julio,
Stawki w naszej firmie są jawne za konkretne zlecenie. Przed zgłoszeniem się na do konkretnego pacjenta otrzymuje Pani informację jaki jest termin, a także jakie są warunki finansowe oraz mieszkaniowe w wybranym miejscu. Jeżeli ma Pani wątpliwości dotyczące wynagrodzenia zapraszam do kontaktu z koordynatorem, który jest do Pani dyspozycji i wyjaśni nieporozumienie. Może Pani również skontaktować się z działem administracji lub wynagrodzeń pod numerem: 71 377 88 03. Chętnie udzielimy Pani wszelkich informacji na temat Pani wynagrodzenia.
Teresa 2016-08-18 09:48:41
Dobra rada dla wszystkich Pań opiekunek/ i Panów opiekunów wynagrodzenie radziłabym zawsze przeliczyć kalkulatorem w dłoni,kombinacje ze strony medipe.Z opiekunki wyłacznie kpiny sobie robią,radziłabym dla zainteresowanych osób o współprace z innymi firmami,bo inne firmy są o wiele lepsze!!!z daleka od firmy medipe.Nikt osób,które znają wartość nie bedzie współpracowałam z tą firmą!!!
7
Teresa 2016-08-18 22:26:14
Radze wynagrodzenie liczyc z kalkulatorem w dłoni.Kpiny z opiekunek i nic wiecej,z daleka od tej firmy!!!
4
MEDIPE 2016-08-19 11:43:31
Szanowna Pani Tereso
Nigdy nie dopuścilibyśmy do sytuacji, w której nasza Opiekunka mogłaby pomyśleć, że robimy sobie kpiny. Wszystkie nasze Opiekunki i Opiekunów traktujemy z ogromnym szacunkiem. Jeżeli jest jakaś sytuacja, która mogłaby być dla Pani niejasna, prosimy o kontakt z firmą, w wiadomości opisując sprawę i podając swoje dane: medipe@medipe.com, marketing@medipe.com lub telefonicznie 71 377 88 88. Zapraszamy także do siedziby firmy we Wrocławiu, lub do któregoś z oddziałów, aby wyjaśnić to nieporozumienie na żywo. Pani komentarz jest nieuzasadniony. Prosimy o wyjaśnienie.

Pozdrawiamy,
Zespół MEDIPE
Henryk2724 2016-09-11 14:40:01
Co to jest??? Strona poświęcona firmie, czy opiniom o niej???
ewelina 2016-10-12 11:11:11
witam dostaja na swoja poczte indywidualne oferty pracy dopasowane do moich doswiadczen i znajomosci jezyka .....aplikowalam na kilka z nich ....odezwala sie pani i co?????powiedziala ze zadnego z tych aplikowanych ofert nie dostane na moje pytanie dlaczego ????nie potrafila odpowiedziec .....PORAZKA ....dlaczego wiec wysylacie te oferty na prywana poczte????zadnej odowiedzi do dzisiaj nie otrzymalam ....
1
Opiekunka z polski. 2016-10-20 10:08:05
Witam... w tej wiadomosci wszystko jest prawda. Pracowalam przez agencje pracy z polski w niemczech i to nie jednej
1. zanizane sa skladki na fundusz zdrowia
2. agencje wymagaja podpisu dokumentow bez dat
3. agencje wymagaja podpisu na dokumentach ze nie wyrazamy zgody na oplaty skladek emerytalnych a gdy powiedzialam ze wyrazam zgode za skladki emerytalne to dostalam informacje ze w takim ukladzie bede miala zanizona stawke netto.
4. wysokosc stawki mimo komunikatywnej znajomosci jezyka i dobrych referencjach od rodzin niemieckich stawki sa tak jak pan tu podaje do 1100 euro. Agencje nie biora pod uwage doswiadczenia tylko znajomosc jesyka. W pracy absolutnie w niczym to nie koliduje a wrecz dostaje wsparcie i pomoc od rodziny. Rodziny niemieckie podchodza z ogromnym zrozumieniem. Liczy sie ze rozumiemy co do nas mowia i umiemy w stopniu dla nich zrozumialym porozumiec sie.
5. nie jest unormowana sprawa pracy w nocy
6. nie jest unormowana przerwa poludniowa, spotkalam sie z poleceniem gdy spytalam o taka przerwe / usiadzie sobie pani z ksiazeczka przy starszej osobie - to ma byc przerwa???
7. obciazane jestesmy za kursy a z zadnych kursow nie kozystamy
8. zanizane zwrot kosztow podrozy. Agencje wykupuja bilet na autobus z wiekszych miast odjazd a nie biora pod uwagi ze opiekunka z odleglejszej miejscowosci musi dojechac do miejsca odjazdu i na dokladke z pokaznym bagazem.

Nie podejme wiecej pracy przez Polskie agencje pracy. A wnioski nich potencjalni kandydaci wyciagna sami po przeczytaniu moich doswiadczen.
2
gość 2016-10-25 22:34:52
Witam, Ja tez skończyłam taki kurs i byłam zadowolona, pierwsza rodzina do której trafiłam była pomocna, wiedzieli,że to moje pierwsze zlecenie i moim zdaniem byli w porządku. Kontakt z koordynatorem też dobry, wynagrodzenie dzień wcześniej, drugie zlecenie też ok.
2
MEDIPE 2016-10-28 11:27:13
@Szanowna Pani Ewelino, być może wybrała Pani oferty, które zostały przydzielone innym opiekunkom, dla których te okazały także atrakcyjne. Oferty dobierane indywidualnie powielają się zwykle wśród osób o podobnych kompetencjach lub w niewielkim stopniu zróżnicowanych.
MEDIPE 2016-10-28 11:35:42
Cieszymy się, że wszystko się układa pomyślnie.
Dziękujemy za dobre słowo - pozdrawiamy serdecznie!

Zespół MEDIPE
Monia 2016-11-16 08:50:51
Widzę,że panuje tu duża niewiedza w temacie PIP - nie zajmuje się zatrudnieniem na umowy cywilno-prawne , a taka jest umowa-zlecenie. A i na umowę o pracę niewiele można wskórać. Walczyłam o swoja kasę za urlop 2.5 roku , musiałam wziąć adwokata , bez niego ani rusz ....ale jest satysfakcja i odzyskane pieniądze za urlop.
gosc 2016-11-18 10:55:46
Mialam , przejść do tej agencji ,ale widze po wpisach ,ze szkoda zachodu . Wdepnelabym chyba w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
MEDIPE 2016-11-18 11:41:38
Szanowna Pani
Mimo wszystko zapraszamy Panią do kontaktu i samodzielnego zapoznania się z nami :)
Nie możemy odnieść się do wszystkich opinii nie znając szczegółów (jeżeli opiekun/opiekunka nie skontaktuje się z nami). Możemy jednak zagwarantować, że staramy się aby nasze relacje z Opiekunkami i Opiekunami zachowane były na najwyższym poziomie. Jesteśmy otwarci na pomysły i rozmowy z pracownikami. Zapraszamy Panią na wydarzenie "Wtorek z MEDIPE", gdzie przy ciastku i kawie można porozmawiać na żywo z naszymi Opiekunkami i Opiekunami a także z innymi pracownikami firmy.
Wydarzenia można śledzić na naszej stronie internetowej ;lub na naszym fanpage na facebooku https://www.facebook.com/MedipeSpZoo/?fref=ts

Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
gosc 2016-11-21 10:52:48
Przykro , ale nie z korzystam , ponieważ aktualnie przebywam w Niemczech
Pozdawiam
pkol 2016-11-23 20:06:13
No wy to ciągle macie nieporozumienia i ciągle wyjaśniacie jakieś sytuacje....
MEDIPE 2016-11-24 10:04:08
Szanowni Państwo, zatrudniamy bardzo dużo Opiekunek i Opiekunów. Wśród tak licznego grona osób, zawsze znajdą się jakieś niejasności i wątpliwości. Staramy się je po prostu wszystkie wyjaśniać na bieżąco :) Nie mamy niczego do ukrycia. Zależy nam na jak najlepszych relacjach z naszymi Opiekunkami i Opiekunami.
Na codzień odbieramy więcej sygnałów pozytywnych niż wątpliwych od Opiekunek i Opiekunów z nami współpracujących, co jest dowodem wzajemnej sympatii i zadowolenia! :)

Serdecznie pozdrawiamy!
Zespół MEDIPE
Zostaw swoją opinię o Medipe - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medipe