brak logo

P.H.U. Noris Chłodnia Maria

Rogoźno

Opinie o P.H.U. Noris Chłodnia Maria

wół roboczy 2012-09-07 10:54:42
Śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte żeby w dzisiejszych czasach wypłata odbierana była w kasie firmy a nie przelewem na konto .
xxx 2012-11-07 19:21:24
Ludzie o co wam chodzi przecież praca w chłodni to samo zdrowie. Jesteście zahartowani i już żaden mróz nie straszny a weźmy taką na przykład cebulę, ma działanie odkażające drogi oddechowe więc nic tylko się cieszyć i wdychać i wdychać no i oczy przy okazji się przeczyszczą. Rzadko bo rzadko ale czasem się zdarza dzień bez ochrzanu jak panie mają dobry dzień...I nie martwcie się że nie stać was będzie na karpia tylko na śledzia bo ponoć śledź jest zdrowszy i mniej kaloryczny!
x+y 2013-03-08 20:03:22
firma już na psy schodzi dziś dzień kobiet a tu nic nie dostałyśmy( tradycja została przerwana)a to zasługa pani dyrektor bo tam dzień kobiet się nie obchodzi
4
fff 2013-11-08 11:45:31
firma ok wypłata na czas , nie jest tak źle
becia 2014-06-25 12:23:08
Byłam złożyć papiery u starszej Pani, na początku bardzo nie miłej i to ona przedstawiła mi takie warunki pracy. Pracowników nie pytałam bo nikogo tam nie znam.
do beci 2014-07-10 04:58:06
starsza pani czyli kadrowa jest bardzo kompetetną osobą. praca we firmie noris jest specyficzna ale na moje jest ok. mozna zarobić ponad najniższą krajową za 8 godzin pracy. Atmosfera jest ok. a ludzie tylko tutaj brudy jakies wymyslają nie wiem po co... żeby zemścić się na majstrowych? czy zakładzie? nie ma sensu... pracuje na produkcji od dobrych paru lat i jestem bardzo zadowolona. Praca nie jest ciężka, nawet chłód nieprzeszkadza za bardzo. jak ktoś chce to bedzie pracować bo praca jest ok.
1
Mądryposzkodzie 2014-09-19 00:28:43
(usunięte przez administratora) Szkoda, że nie trafiłam na te wpisy, zanim umowę podpisałam. Straciłam tam 2 m-ce, okazję na pracę w lepszym miejscu od Norisa i napsułam sobie nerwów co niemiara. I pluję sobie w brodę, że nie słuchałam mojego instynktu, który już w drugim dniu pracy mówił mi, że tam jest coś bardzo nie halo.
6
33333333 2014-09-23 13:47:23
Nie przyszło ci do głowy,że gdzieś trzeba pracować może ludzie nie mają innej możliwości niż praca w tym czymś.Ludzie mają rodziny do wykarmienia więc lepszy (usunięte przez administratora)niż nic.
1
atens 2014-10-27 13:20:17
mnie też ostrzegali, ale nie posłuchałam, zaczęłam pracę, straciłam możliwość lepszej i zrezygnowałam z rozsądku i odpowiedzialności. (usunięte przez administratora)
5
mopsik 2014-11-21 13:53:57
W odpowiedzi na powyższe. Pozwól, że użyje CRRL C i CTRL V z poprzedniej mojej wypowiedzi.Plusy pracy w Noris wg. mnie: umowa, pieniądze raczej na czas(kiedyś tylko płatne do ręki), praca w cebuli - olejki te niby działają antybakteryjnie, bardzo fajni ludzie (oczywiście tylko część i po bliższym poznaniu).
I tak na marginesie nie pisałam z żalu lub żeby się mścić, ale prawdę, by Ci którzy jeszcze mają czas się zastanowić przed podjęciem decyzji, wiedzieli czego mogą się spodziewać. Po to ta strona jest - prawda?
2
eee 2015-12-24 01:30:11
nic dobrego nie można powiedzieć - niestety
1
praca 2016-04-14 15:12:27
Czy pracując w zimnie od dłuższego czasu odczuwacie jakieś skutki uboczne np. problemy z płucami?
2
:) 2016-09-08 11:01:17
mam pytanko:) jakie są najnowsze opinie o tej firmie
edek 2016-09-08 11:46:56
Ja na tego pracownika działu konfekcji bym się chętnie załapał, ale zastanawam się czy jest szansa na odpowiednie premie teraz, wiadomo czy coś się teraz pojawi? W sumie o żadnej rekrutacji nie słyszałem, ale w sumie to dobry znak, że dobrze jest między nimi.
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Noris Chłodnia Maria - Rogoźno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Noris Chłodnia Maria