brak logo

TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI

Radzymin

Opinie o TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI

Zdecydowany 2016-07-04 12:23
1. Brak szkoleń i ścieżki rozwoju.
2. Brak zaufania do wiedzy i doświadczenia specjalistów.
3. Niskie zarobki oraz demotywowanie poprzez notoryczne ucinanie premii.
4. Ciągła zmienność decyzji i warunków współpracy.
5. Chaos w zarządzaniu
5
Jaro 2016-07-04 17:18
A jakie sa te szkolenia?
Michał 2016-07-12 09:25
Bo szkoleń tam nie ma. Zresztą nie tylko szkoleń ;D
2
Mark 2016-07-13 10:42
Tzn. Co to jest to "coś więcej"?
Tomek 2016-08-02 22:21
Ponoć dyrektor Artur za 2 tysie przyjmuje tak mój kolega się dostał
10
Megan81 2016-08-08 12:49
Słabe zarobki maks 2 tys.
Brak dodatkowych profitów.
Ucinają premie bez powodów. Słaba atmosfera. Odradzam!
2
ewent 2016-08-18 16:55
Czy ktoś wie ile zarabia pakowacz w tago
ewent 2016-08-19 16:16
Hgtr zgadzam się ze wynagrodzenie zależy od wielu czynników nie kryje faktu iż od wielu lat jestem związana z gastronomia na stanowisku kierowniczym a teraz szukam stabilnej pracy z rozsądnymi zarobkami .Tak więc dla mnie wynagrodzenie jest istotną kwestią
ewent 2016-08-20 20:28
Myślałam że Hgtr mi coś podpowie czy warto starać się o pracę w tago tym bardziej że mam parę kilosow żeby tam dojeżdżać
Gienek 2016-09-05 21:08
Nie warto. Przynajmniej jeśli nie chcesz na to złych nawyków! brakuje przeszkolonych pracownikow, duzo nieprofesjonalnie przygotowanych, pracownikow. Słabo wyglądają rownież zarobki w tej firmie! Ja sam nie uważam zeby to była dobra firma! I dyrektorstwa słabo zarządza.
3
123 2016-09-16 10:27
czy warto aplikować swoje cv do tej firmy? czy są przyjęcia?
1
123 2016-09-16 12:59
może ktoś wie czy są przyjęcia?
ali 2016-09-28 14:07
skoro atmosfera jest dobra, spokojnie można aplikować CV?
ali 2016-09-29 11:47
na czym polega awans w tej firmie? czy kierownik jest przyjaźnie nastawiony do pracownika?
Paw.. 2016-09-30 10:11
-> Min , co jest fajnego w firmie? może jakieś szczegóły.
Marc... 2016-10-04 18:31
Firma jest super, dyrektorzy są też super, brygadzisci jeszcze lepsi, same plusy, "mila" atmosfera , zero donoszenia.
nowy 2016-10-04 19:52
Nie raz bylo udowodnione, ze dyrekcja jest do wymiany i co?
5
nowy 2016-10-05 10:11
Jumak -> Nie raz było udowodnione, ze dyrekcja jest do wymiany i co ?????????? nadal siedzą i okradają
2
12.. 2016-10-05 14:22
uważam , że nowy ma rację, też tutaj pracuję i widzę co oni wyczyniają, szkoda że SZEF tego nie widzi..
5
olo.. 2016-10-06 12:34
potencjalni kandydaci na dyrektorów powinni zostać wyłonieni z kierownictwa , które pracuje tyle czasu i zna się na rzeczy ..
1
olo.. 2016-10-06 15:49
może dyrektor niech poszuka sobie nowego siedliska
4
Zatrudniają ukrainki, tną koszty na pracowniku 2016-10-09 17:03
Tragedia- pensje i godziny pracy jak w obozie. Powinna zająć się tym zakładem Inspekcja Pracy! Żenada!
5
Katarzyna 2016-10-09 21:07
@hgtr produkowane jest więcej odpadu jak dobrego produktu, który trafią spowrotem tam gdzie powinien. Za poprzedniego dyrektora Polski pracownik potrafił być doceniony.
4
Katarzyna 2016-10-10 10:10
@Articles ... w których oddziałach jest lepiej?? w biurze na górze?
PANIE TADEUSZU im szybciej dokona Pan zmian w zarządzie tym lepiej dla wszystkich.
4
WiemWidziałemOdczułem 2016-10-10 20:02
Dyrektor kiepsko sobie radzi z tą firmą. Sam decyduje o tym kto ile zarobi, on wylicza niektórym godziny i pensje a nie księgowość. Przynosi same straty dla firmy. Pakuje grube pieniądze w rzeczy które się nie zwracają ani nie powodują że firma się rozwija, ładuje w bezużyteczne rzeczy. Jeśli chodzi o brygadzistów - jedni lepsi, drudzy gorsi, jak wszędzie. Nie wszystkim dogodzisz. Ale grubego to powinni już dawno usunąć z firmy chociażby za to jak traktuje pracowników - traktuje jak śmieci. Mobbing i wyzwiska nawet jeżeli się człowiek zna dobrze na swojej robocie i wykonuje ją sumiennie. Niektórzy z ochrony - święte krowy, czują się jak dyrektorzy, uważają że wszystko im wolno i mogą rozporządzać harmonogramem pracy każdego pracownika - oczywiście nie mówię to o wszystkich. Tadeusz ewidentnie już ma wywalone na tą firmę albo po prostu nie wie jakie jaja tam się dzieją. Firma pada na ryj, faktury u dostawców surowców nie popłacone, samochody służące do rozwożenia towaru to totalne ruiny, ponoć strach tym jeździć, pełnoletnie auta z przebiegami po milion km, sypią się. Można by książkę napisać. Niestety nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach - w tym tkwi cały problem że każdy tam by chciał być szefem. Szkoda, bo firma kiedyś prężnie się rozwijała i była w dobrej kondycji, teraz jest co raz większy syf. Pieniądze co raz mniejsze, obcinają hajs bez powodów. Jak Tadeusz się tym interesował to wszystko było jak należy - porządek był, pieniądze były, chętnie się tam przychodziło. Szkoda strzępić ryja..
16
praconik 01 2016-10-11 10:08
Informacje o rzeczywistości wyciekają na zewnątrz - I bardzo dobrze!!! widzę na co dzień i słyszę rozmowy. To prawda, faktury nie zapłacone, maszyny kupowane nie potrzebnie, ale jak dostaje się % od wartości do łapy to warto kupować i nie za swoje.
6
marian.. 2016-10-13 09:51
5 tys. na każdym stanowisku.
Jan 2016-10-14 14:39
co myślicie o rządach naszego dyrektora R.K. ?
1
lok 2016-10-19 13:16
Dyr. jest w porządku, w porównaniu do tych co go negatywnie oceniają.
3
01 2016-10-24 20:41
lok..to co piszesz to jakiś absurd i żart.
8
lok 2016-10-29 12:49
dlaczego narzekacie na pracę w Tago? i szukacie winy w osobie dyrektora.
2
pracownik 01 2016-11-03 15:48
orientuję się ktoś kiedy będą podwyżki stawek godzinowych?
lok 2016-11-10 12:43
Polecam Firmę, dużo prazy ale i dobre zarobki. Brawo do szefa.
1
Jaunak 2016-11-14 17:31
Niestety wszystkie negatywne opinie o tej firmie to prawda! Wyzysk, niekompetencja AK widać gołym okiem! Nie trzeba sie za bardzo znać zeby ocenić prace dr. Przeinwestowane działania, brak profesjonalnej kadry. Ta firma lata świetności ma juz za sobą teraz niektórzy tylko chcą do końca ja wydoić :(
4
Mirek 2016-11-17 11:49
@Jaunak
co Ty możesz wiedzieć o przeinwestowaniu?
1
bud.. 2016-11-19 18:45
Apropo inwestycji, kiedy rusza kolejna budowa hotelu?
Niko 2016-11-30 13:51
firma odzyskuje swój blask!!
2
Mirek 2016-12-06 13:38
@Niko
masz rację, jest git.
RS 2016-12-13 16:23
Wie ktoś jak wyglądają zarobki PH oraz godziny pracy??
Były 2016-12-14 18:45
Podstawa - najniższa krajowa. Robisz dopóki nie padniesz na pysk. Tylko spróbuj powiedzieć, że będziesz pracować 8 h. Z premią mało kto bierze dwójkę do łapy. Fura z gps i zakaz użytkowania prywatnego.
2
obecny 2016-12-17 21:06
Były co ty opowiadasz! Wymyslasz!
Ona 2017-01-05 12:14
Obecny to jak to jest z warunkami pracy ph?
Przemo 2017-01-14 21:25
BRAK MOZLIWOSCI ROZWOJU ZAWODOWEGO.
2
Pani z kieratu 2017-01-18 16:06
Dyrekcja nawiązuje ściśłe kontakty z Ukrainkami szczególnie z tymi młodymi widziałam i słyszałam żenada...
9
kasia 2017-01-25 10:54
Ktoś musi pracować na produkcji, Polacy uciekają od kieratu a biznes musi się kręcić.
2
wojtek 2017-02-05 17:34
Zamiast wypisywać bzdury warto było by powiadomić odpowiednie orany które sprawują nadzór nad tym zakładem jeżeli ktoś się doszukuje nieprawidłowości. Po co pisać bzdury.
2
Krzysztof 2017-02-14 08:22
Zgadzam się z opinią Wojtka, może wystarczy najpierw porozmawiać z dyrekcją lub kierownictwem a dopiero później pisać takie bzdury. Kierownicy i dyrekcja znacznie poprawiła relacje z pracownikiem, wiadomo są lepsze i gorsze momenty ale wszystko idzie na plus .
1
Panocek 2017-02-18 21:57
Jo one obydwa już że dupcą te latwice z bolszewizny,
2
123.. 2017-02-21 10:55
one obydwa, czyli kto?
Irek 2017-02-24 23:35
Czy firma nadal płaci pod stołem?
2
Zostaw swoją opinię o TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI - Radzymin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI