brak logo

TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI

Radzymin

Opinie o TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI

Agrus83 2016-03-25 20:09:12
Hahah! Jeśli szukają jelenia ;) Ja osobiście odradzam!!!! Bardzo słabe zarobki! Firma raczej dobra na początku raczej nie dla kogoś z doświadczeniem.
Argus83 2016-03-31 23:09:03
Kasa słaba. Jeśli chcesz się dopiero czegoś nauczyć i zadowala cie 2000 zł na ręke to aplikuj. Osobiście uważam, że są lepiej płatne etaty również u konkurencji np. gerard, delicpol. Zdecydowanie lepiej płacą. Firma jest w bardzo słabej kondycji, zarządzanie kuleje, a dyrektor tego nie dostrzega. Szkoda gadać ;/ ....
1
Agata 2016-04-04 10:53:47
;) Niestety potwierdzam. Kasa bardzo słaba! Atmosfera w firmie również. W sumie nie ma miesiąca jak ktoś się nie zwalnia...
XaweryDunikowski 2016-04-05 15:26:36
Kolejny miesiąc bez premii ;)? Ciekawe, czy na pensje ogóle będzie. Firma tonie....
mirek 2016-04-07 07:23:55
Za kierowanie produkcją odpowiedzialny jest kierownik produkcji. W tym Wypadku Pani. Jeżeli nie realizuje szkoleń dotyczących dopuszczenia pracownika do produkcji można to zgłosić PIP. Nie ma najmniejszego problemu krótka rozmowa inspektora wyjaśni za co jest odpowiedzialna. Nie tylko za branie pieniędzy. Jeśli będzie kłopot to konkretnie będzie ukarana. Proszę zgłosić okręgowemu inspektorowi pracy a zapewne się zainteresuje - niezwłocznie. Kontrole od nowego roku są niezapowiedziane. W piśmie wystarczy wskazać konkretne przewinienia a inspektor sprawdzi. Poza tym dokładnie zobaczy co w takim zakładzie robi pracownik służby BHP. Prawdopodobnie na kierownika produkcji ma odpowiednie dokumenty tzw. dupochron.
Nie ma co się bać zgłaszać i dbać o własne bezpieczeństwo.
1
Karlos90 2016-04-21 23:12:42
Nie polecam tej firmy ze wzgledu Na panujacy w niej chaos I fatalne zarzadzania! Warunki finansowe bardzo niskie!!!!! NIE POLECAM!!!!!!
1
JakasPani 2016-04-29 00:01:28
Niestety zgadzam sie z opiniami! Warunki slabe! Kasa to maks 2tys.
JakasPani 2016-04-29 00:01:37
Niestety zgadzam sie z opiniami! Warunki slabe! Kasa to maks 2tys.
MilowyKrok 2016-05-03 19:25:53
Firma ma fatalną opinie głównie ze względu na sposób zarządzania pracownikami. Kadra dyrektorska "mydli oczy", obiecuje złote góry, a prawda jest taka, że firma traci rynek i opinie. Produkty są coraz gorszej jakości, a pracownicy otrzymują wynagrodzenia z każdym miesiacem niższe nawet o 20%. Miałam okazje pracować w tej firmie i niestety potwierdzam negatywne opinie! Firma jest fatalnie i niegospodarnie zarządzana! Zamiast latać do Dubaju zainwestujcie w dobrego dyrektora marketingu!
3
Artur 2016-05-08 20:06:57
Warunki kuszące? Sporo chętnych? O czym wy piszecie? Firma ma fatalne warunki i opinię jako pracodawca! Brak szacunku do pracownika! Kłamstwo i obłuda, a na każdym kroku próba obcinania premii! Praca tylko dla odważnych! Dziś żeby przyciągnąć najlepszych trzeba coś zaoferować! Tago nie oferuje nic prócz układu "Pan - sługa". Dodać należy, że całe kierownictwo jest mega niekompetentne. Myślę, że za jakiś czas będziemy czytać jak przedsiębiorstwo z 50 letnim dorobkiem w 2 lata rozparcelowali słabi gospodarze. Niestety praca kiepska, warunki słabe, kasa słaba. Nie polecam!
3
Adam 2016-06-22 11:24:17
Potwierdzam negatywne opinie. Brak motywacji, fatalny sposób zarządzania, niskie płace, brak jakichkolwiek dodatkowych profitów. Prowincjonalne przedsiębiorstw z fatalną kadrą kierowniczą na pokładzie.
2
Zdecydowany 2016-06-28 16:31:51
Tak, firma ma kiepską opinię na rynku pracy. Głównie za sprawą zarządzania zasobami ludzkimi i podejścia do etyki biznesu. Potwierdzam NEGATYWNE opinie!
3
Zdecydowany 2016-07-04 12:23:48
1. Brak szkoleń i ścieżki rozwoju.
2. Brak zaufania do wiedzy i doświadczenia specjalistów.
3. Niskie zarobki oraz demotywowanie poprzez notoryczne ucinanie premii.
4. Ciągła zmienność decyzji i warunków współpracy.
5. Chaos w zarządzaniu
3
Jaro 2016-07-04 17:18:49
A jakie sa te szkolenia?
Michał 2016-07-12 09:25:37
Bo szkoleń tam nie ma. Zresztą nie tylko szkoleń ;D
1
Mark 2016-07-13 10:42:15
Tzn. Co to jest to "coś więcej"?
Tomek 2016-08-02 22:21:06
Ponoć dyrektor Artur za 2 tysie przyjmuje tak mój kolega się dostał
7
Megan81 2016-08-08 12:49:14
Słabe zarobki maks 2 tys.
Brak dodatkowych profitów.
Ucinają premie bez powodów. Słaba atmosfera. Odradzam!
1
ewent 2016-08-18 16:55:11
Czy ktoś wie ile zarabia pakowacz w tago
ewent 2016-08-19 16:16:47
Hgtr zgadzam się ze wynagrodzenie zależy od wielu czynników nie kryje faktu iż od wielu lat jestem związana z gastronomia na stanowisku kierowniczym a teraz szukam stabilnej pracy z rozsądnymi zarobkami .Tak więc dla mnie wynagrodzenie jest istotną kwestią
ewent 2016-08-20 20:28:30
Myślałam że Hgtr mi coś podpowie czy warto starać się o pracę w tago tym bardziej że mam parę kilosow żeby tam dojeżdżać
Gienek 2016-09-05 21:08:56
Nie warto. Przynajmniej jeśli nie chcesz na to złych nawyków! brakuje przeszkolonych pracownikow, duzo nieprofesjonalnie przygotowanych, pracownikow. Słabo wyglądają rownież zarobki w tej firmie! Ja sam nie uważam zeby to była dobra firma! I dyrektorstwa słabo zarządza.
1
123 2016-09-16 10:27:43
czy warto aplikować swoje cv do tej firmy? czy są przyjęcia?
1
123 2016-09-16 12:59:22
może ktoś wie czy są przyjęcia?
ali 2016-09-28 14:07:28
skoro atmosfera jest dobra, spokojnie można aplikować CV?
ali 2016-09-29 11:47:55
na czym polega awans w tej firmie? czy kierownik jest przyjaźnie nastawiony do pracownika?
Paw.. 2016-09-30 10:11:49
-> Min , co jest fajnego w firmie? może jakieś szczegóły.
Marc... 2016-10-04 18:31:38
Firma jest super, dyrektorzy są też super, brygadzisci jeszcze lepsi, same plusy, "mila" atmosfera , zero donoszenia.
nowy 2016-10-04 19:52:30
Nie raz bylo udowodnione, ze dyrekcja jest do wymiany i co?
4
nowy 2016-10-05 10:11:57
Jumak -> Nie raz było udowodnione, ze dyrekcja jest do wymiany i co ?????????? nadal siedzą i okradają
1
12.. 2016-10-05 14:22:55
uważam , że nowy ma rację, też tutaj pracuję i widzę co oni wyczyniają, szkoda że SZEF tego nie widzi..
3
olo.. 2016-10-06 12:34:21
potencjalni kandydaci na dyrektorów powinni zostać wyłonieni z kierownictwa , które pracuje tyle czasu i zna się na rzeczy ..
1
olo.. 2016-10-06 15:49:46
może dyrektor niech poszuka sobie nowego siedliska
2
Zatrudniają ukrainki, tną koszty na pracowniku 2016-10-09 17:03:26
Tragedia- pensje i godziny pracy jak w obozie. Powinna zająć się tym zakładem Inspekcja Pracy! Żenada!
3
Katarzyna 2016-10-09 21:07:24
@hgtr produkowane jest więcej odpadu jak dobrego produktu, który trafią spowrotem tam gdzie powinien. Za poprzedniego dyrektora Polski pracownik potrafił być doceniony.
4
Katarzyna 2016-10-10 10:10:58
@Articles ... w których oddziałach jest lepiej?? w biurze na górze?
PANIE TADEUSZU im szybciej dokona Pan zmian w zarządzie tym lepiej dla wszystkich.
4
WiemWidziałemOdczułem 2016-10-10 20:02:53
Dyrektor kiepsko sobie radzi z tą firmą. Sam decyduje o tym kto ile zarobi, on wylicza niektórym godziny i pensje a nie księgowość. Przynosi same straty dla firmy. Pakuje grube pieniądze w rzeczy które się nie zwracają ani nie powodują że firma się rozwija, ładuje w bezużyteczne rzeczy. Jeśli chodzi o brygadzistów - jedni lepsi, drudzy gorsi, jak wszędzie. Nie wszystkim dogodzisz. Ale grubego to powinni już dawno usunąć z firmy chociażby za to jak traktuje pracowników - traktuje jak śmieci. Mobbing i wyzwiska nawet jeżeli się człowiek zna dobrze na swojej robocie i wykonuje ją sumiennie. Niektórzy z ochrony - święte krowy, czują się jak dyrektorzy, uważają że wszystko im wolno i mogą rozporządzać harmonogramem pracy każdego pracownika - oczywiście nie mówię to o wszystkich. Tadeusz ewidentnie już ma wywalone na tą firmę albo po prostu nie wie jakie jaja tam się dzieją. Firma pada na ryj, faktury u dostawców surowców nie popłacone, samochody służące do rozwożenia towaru to totalne ruiny, ponoć strach tym jeździć, pełnoletnie auta z przebiegami po milion km, sypią się. Można by książkę napisać. Niestety nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach - w tym tkwi cały problem że każdy tam by chciał być szefem. Szkoda, bo firma kiedyś prężnie się rozwijała i była w dobrej kondycji, teraz jest co raz większy syf. Pieniądze co raz mniejsze, obcinają hajs bez powodów. Jak Tadeusz się tym interesował to wszystko było jak należy - porządek był, pieniądze były, chętnie się tam przychodziło. Szkoda strzępić ryja..
14
praconik 01 2016-10-11 10:08:53
Informacje o rzeczywistości wyciekają na zewnątrz - I bardzo dobrze!!! widzę na co dzień i słyszę rozmowy. To prawda, faktury nie zapłacone, maszyny kupowane nie potrzebnie, ale jak dostaje się % od wartości do łapy to warto kupować i nie za swoje.
5
marian.. 2016-10-13 09:51:39
5 tys. na każdym stanowisku.
Jan 2016-10-14 14:39:06
co myślicie o rządach naszego dyrektora R.K. ?
1
lok 2016-10-19 13:16:59
Dyr. jest w porządku, w porównaniu do tych co go negatywnie oceniają.
2
01 2016-10-24 20:41:11
lok..to co piszesz to jakiś absurd i żart.
5
lok 2016-10-29 12:49:30
dlaczego narzekacie na pracę w Tago? i szukacie winy w osobie dyrektora.
1
pracownik 01 2016-11-03 15:48:06
orientuję się ktoś kiedy będą podwyżki stawek godzinowych?
lok 2016-11-10 12:43:13
Polecam Firmę, dużo prazy ale i dobre zarobki. Brawo do szefa.
1
Jaunak 2016-11-14 17:31:42
Niestety wszystkie negatywne opinie o tej firmie to prawda! Wyzysk, niekompetencja AK widać gołym okiem! Nie trzeba sie za bardzo znać zeby ocenić prace dr. Przeinwestowane działania, brak profesjonalnej kadry. Ta firma lata świetności ma juz za sobą teraz niektórzy tylko chcą do końca ja wydoić :(
3
Mirek 2016-11-17 11:49:56
@Jaunak
co Ty możesz wiedzieć o przeinwestowaniu?
1
bud.. 2016-11-19 18:45:26
Apropo inwestycji, kiedy rusza kolejna budowa hotelu?
Niko 2016-11-30 13:51:32
firma odzyskuje swój blask!!
2
Mirek 2016-12-06 13:38:56
@Niko
masz rację, jest git.
Zostaw swoją opinię o TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI - Radzymin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TAGO PPC TADEUSZ GOŁĘBIEWSKI