brak logo

Multiservice i efekt wa-rma

Płock

Opinie o Multiservice i efekt wa-rma

anonim 2011-11-25 10:12:58
Wszystko co się liczy w tej firmie to orzeczenie o stopniu niepełnosprawności a umowy raz na multiservice a po paru miesiącach na efekt wa-rmę-porażka
2
anonim 2011-11-25 13:21:07
Dokładnie, w tych firmach liczy się tylko umiarkowany stopień niepełnosprawności i nie ważne że garbaty czy o kulach ważne że jest grupa, krótkie umowy raz we Warmie raz w Multiservice. Ogólnie poracha
2
były pracownik 2012-08-27 22:51:23
witam ta firma nie jest zła masz grupę inwalidzką to wyrabiasz normę godzin na miesiąc i masz najnizszą krajową ,firma nie płaci za prace w nadgodziny niestety.Kierownicy nie potrafią doceniać dobrych pracowników tylko byle miał grupe niewazne jak wygląda !!!!
1
szkoda czasu 2012-08-27 23:56:53
lepiej szukać coś lepszego
2
jaga 2013-02-20 21:28:23
Pracowałam w tych firmach i to prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez moderatora] tylko grupy się liczą beznadzieja. Powinni je zlikwidować !
2
b3z3rk3r 2014-03-24 08:49:18
w Szczecinie tylko grupa inwalidzka , juz zaczynaja sie burzyc zeby zmieniac grupe na znaczny z umiarkowanego bo wiecej kapusty im do kieszeni przyjdzie , no i dyrek nowy wozik dostal sluzbowy xD za czyja prace do cholery ?
2
Adaś 2014-03-24 08:59:50
moge opublikowac zdjecia jakie my mamy "posterunki" drogie multiservice wiem ile biezecie na przetrargu kasy , a placicie biednym ludziom najnizsza krajowa gdzie siedza 24 godziny na sluzbie gdzie niepowinni bo maja orzeczenie !
3
avatar 2014-04-11 19:44:44
Witam Pracowałem w obu tych firmach Multiservice vel Efekt War-Ma Wielka porażka okręg centralny i jego dyrekcja (usunięte przez administratora)NIE POLECAM !!!
5
Leokadia 2014-11-22 22:03:09
firma , jej córeczka to efekt warma , maja ville rozetkę i zajmuja sie sprzataniem ,oraz developingiem a takze oferuja wakacje za granica ,biuro podróży .... taka wielka firma a wykorzystuja na maksa osoby poszkodowane z grupami inwalidzkimi dajac im sluzby 24 godzinne .... szczegolnie kierownicy regionalni totalne gbury , ww wakacje nawet wody mineralnej nie daja pracownikom , jestem ciekaw czy oni wytrzymywali 24 godzinne sluzby .... zachowuja sie gorzej niz dawna milicja zero poszanowania do drugiego czlowieka sa niektore posterunki gdzie nie ma urządzeń sanitarnych , nie wspominająć o wc ..... najlepiej omijac to firme z daleka placa minimalna i chca juz nawet znaczna grupe najlepiej zebys mial chorobe psychiczna albo byl bez nogi , reki itd. ale pfron sie zgadza ;)
2
jaro121jaro 2015-02-11 20:23:14
zawsze można lepiej,w całym kraju można lepiej, ale już widac u Nas tak musi być.
emma 2015-04-17 10:08:54
jestem z katowic chcę zacząć pracę w mulit service warto
mrhaid 2015-09-13 17:26:15
Praktyka? Mówisz o zdobywaniu doświadczenia jako cieć?
Naprawdę jak zdobędziesz takią praktykę to śmiało pisz ją w cv , każdy pozazdrości buahahaha
1
anonim 2016-01-13 18:00:14
czy firma Multiservice w Płocku jest uczciwa? i czy nie oszukują pracowników? czy można im ufać?
Bodygard 2016-08-16 18:05:04
Widzę że moje opinie o janie psełdo dyrektorze nie bardzo mu się spodobały jeśli zadał sobie tyle trudu aby je usunąć Zastanawia mnie tylko legalność tego posunięcia jest to strona opinie o pracodawcy więc jan jako twarz firmy zdaje sobie z tego sprawę pisałem tylko to co sam zaobserwowałem lub czego byłem świdkiem widocznie firma dobrze zna metody jana i nie interesuje się co dzieje sie z pracownikami jak są traktowani przez jana z zachodniopomorskiego nie liczyą się nastepne zera na koncie firma pozwala pomimo że ludzie odchodzą bo mają dość jego psychopatycznych poczynań z braku ludzi zatrudnia tych co wcześniej wywalił za wóde a tych co wysłał na kurs kpof jawnie mu odmówili przejścia na inny obiekt tak byli przyklejeni do obiektu i pochłonięci fałszywymi oskarzeniami swoich kolegów z pacy co skutkowało ich zwolnieniem że ze strachu przed obięciem powarznego obiektu zdezerterowali jak mogłeś im to zrobić janie to były twoje oczy i uszy aczkolwiek fałszywe Tak oto naświetliłem politykę psełdo dr jana zanim sie zaiteresujesz pracą w zachodniopomorskim przemyśl 2 razy bo jak nie będziesz grał jego kartami to ustaw się odrazu po zasiłek
4
"Przydupas" 2016-08-24 21:50:47
I masz rację wypłata na czas dobrze naliczona,paski wypłat do wglądu , atmosfera dobra jeżeli w grupie nie znajdzie się taki toksyczny jak Bodygar ,bo jak widzicie tylko on był i jest niezadowolony ,który już nie pracuje od 1,5 roku , a wypisuje takie bzdety że mi go żal? Bodygar bierz 3 razy dziennie prysznic zimnej wody na głowę to Ci może pomoże a jak nie to idź do specjalisty? To jest człowiek bez podstawowych wartości,osobowości .A jaką bogatą przeszłość posiada? W pracy się wyspać i intrygować . Współpracownicy mieli go dość , dlatego został usunięty z grupy , a ludzie dalej pracują.
ja 2016-08-25 21:27:55
Powinieneś być dumny że tak ciebie ochszcili strach pomyśleć jak masz na drugie imię ale każdy ma takie na jakie zasługuje czytałem wypowiedzi bodygarda nawet te które zostały usunięte pokazały prawdziwe oblicze Jana fakty które opisał oraz sytuacje jakie przedstawia zna każdy z pracowników multiservice z zachodniopomorskiego tylko on miał jaja żeby mu się przeciwstawić mówisz że go wyrzucili 1.5 roku temu To gdzie by był sens żeby jeszcze miał pisać nieprawdę chyba że pisałeś o kimś innym ty opisujesz kogoś co się nazywa bodygar ja czytałem opinie bodygarda widać czytanie pisanie oraz myślenie idą w parze z twoim imieniem jakim się tak dumnie tytułujesz gdybyś czytał i przede wszystkim rozumiał to zauważył byś że nie walczy z firmą tylko osobą nie godnie ją reprezentująca on podaje konkretne fakty a nie bzdury o prysznicu ta strona jest poświęcona opinią o pracodawcy a nie o obrzucaniu się piachem
4
rde 2016-08-30 10:43:59
Korporacja taksówkarska zawsze rządzi się swoimi prawami @krakus, ale wiadomo jaka teraz panuje atmosfera?
była pracownica 2016-11-23 21:58:39
pracowałam tam i wiem jak ciągną kasę kosztem niepełnosprawnych pracowników a Ci nawet nie mają pojęcia jak bawi się ,, biuro,, na ich koszt
1
ja 2016-11-30 06:50:31
przykladem morze być wpis kogoś kto napisał ostatnio jak firma obdarowała jana za niby zasługi dla firmy dostał rower nowy samochód służbowy i jeszcze coś tam wpis jak się pojawił ta szybko zniknął pewnie jan znów użył czarodzejskiej gumki żeby usunąć niewygodne fakty janie po co ta skromność przecierz za gnębienie ludzi i wywalanie z pracy bo taki mam kaprys jak to zrobił ostatnio wręczając mi wypowiedzenie apo tygodniu dzwoni wspaniałomyślnie chce mnie przywrócić do pracy to się nazywa gest za takie poświęcenie to nie rower , samochód ale limuzynę z kierowcą powinien dostać żeby mógł obiechać swoje włości i w spokoju obmyślać kogo tu wywalić
2
Zostaw swoją opinię o Multiservice i efekt wa-rma - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiservice i efekt wa-rma