brak logo

SQM

Poznań

Opinie o SQM

Nick 2014-02-06 18:58:00
Oferuja umowy tzw śmieciowe , wiec jak sie szanujesz to niech szukaja dalej
28
Studenciak 2014-02-12 08:17:11
Praca pow 12 h dziennie , a hotele jakie załatwia firma sa tak daleko od montażu , ze wstajesz 2-3 h wcześniej , aby dojechać na czas .
24
monter 2014-02-25 19:47:05
a płacą dobrze? nadgodziny?
xyz 2014-02-26 08:54:32
placa dobrze, dla technikow stawki rosna w zaleznosci od tego co umiesz a nauczyc sei mozna
1
nick 2014-03-05 09:19:06
umowy o prace tez sa
2
wk 2014-08-05 21:11:20
proszę o jakieś konkrety tzn praca jest na miejscu czy tylko wyjazdy? jakie płacą pieniądze? czy jest to 2 tys na początek czy może więcej? jak z godzinami pracy? jaka atmosfera? pytam bo rozważam by tam aplikować. proszę o konkrety. pozdrawiam
1
gosc 2014-10-24 14:32:24
zależy jaka praca, dla techników tylko wyjazdy, pieniądze dobre w zależności od tego jakie masz umiejetnosci, 2 tys co najmniej a w dobrym miesiacu potrafi byc 4-5 tys. atmosfera luzna, wszyscy po imieniu i symopatycznie.
1
dev 2016-06-22 22:29:52
hahahah made my day xD
1
michał górski 2016-07-06 01:34:33
brawo ja!
Patryk 2016-07-08 18:49:35
dajcie spokój z tą firmą nie ma Cię w domu a zarobki mniejsze niż pomocnik na budowie w niemczech po za tym traktują Cię jak śmiecia nic nie pomogą pracujesz cały miesiąc nie wiedząc za ile potrącają jak leci sprzęt przestarzały Prezes nie ludzki
24
głupia koza 2016-07-22 10:23:21
część serwisów tej tzw. "grupy" została zablokowana przez operatora ( m.in. be-feat.com i cleapps.com ) i w sumie to nie dziwi skoro na serwerach SQM od dawna i za wiedzą zarządu upubliczniane są nielegalnie pozyskiwane treści pornograficzne
2
dd 2016-08-06 21:12:53
Ludzie jak najdalej od tej firmy oszuści na wszystkich szczeblach na czele Prezes od siedmiu boleści zarobki jak pomocnik na budowie w niemczech a na końcu obcinka z wypłaty bez umów zero, jak coś Ci się stanie za granicą zostawią Cię bez pomocy
21
radi 2016-08-09 18:54:46
napisze tak......
Firma już wiele ludzi zrobiła w bambocha poczytajcie o prezesie tej firmy to dowiecie się dużo po za tym nie wybijecie się tam szybko na magazynie gumowe ucho największy z Techników tak on sam się ocenia to najgorsze gumowe ucho wszyscy na wszystkich tam jadą Logistyk z Mostowej jełop nie potrafi nic konkretnie załatwić wypłaty obcinane ogólnie bałagan.... Firma działająca na nielegalnych oprogramowaniach sprzęt sypiący się auta tragedia
24
Michał Górski 2016-08-11 10:14:42
bo kraść trzeba umić
3
to proste 2016-08-11 12:28:11
ludzie czytają gowork
2
to proste 2016-08-11 12:28:41
ludzie czytają gowork
1
ex 2016-08-12 10:05:11
no tak, a Google jest najgorszą firmą pod słońcem bo nieustannie rekrutują
3
ex 2016-08-14 09:38:13
stwórz konto na linkedin - jak jesteś coś wart to rekruterzy sami cię znajdą, a jak nie to siedź w sqm - tam przynajmniej nie ma rotacji xD
1
ex 2016-08-17 11:59:31
jakie panny z roxy? przecież michał sponsoruje na stałe te dwie czarnule? no chyba że już nie?
18
Piotrek 2016-08-22 17:00:50
Hehehe czytam te opinie i nie wierze. Pracuje troszke w sqm zaczynalem od zera i dzis juz umiem troszke aby pracowac w kazdej firmie ktora zajmuje sie multimediami w PL. Jest tam 2 technikow co ogarniaja wiekszosc i nie moge powiedziec nic zlego na ich temat, jezeli chcesz sie nauczyc to tylko przy nich. Zaangazowanie na maxa. Logistycznie faktycznie masakra ale to nie wiem kogo mozna winic. Prezesa raz widzialem i tez zlego slowa na jego temat nie powiem. Auta i sprzet przestarzaly, tez sie nie zgodze. Moge polecic prace w sqm, technicy jak rodzina i super koledzy na ktorych zawsze mozna liczyc. Praca na Umowe Zlecenie w ktorej mozna troszke zarobic.
Najwiekszy polew mam z tego siwego - gumowe ucho jak wy go nazywacie.
5
Piotrek 2016-08-24 07:17:20
Dlaczego tak piszesz?
Jestem zadowolony z pracy i pisze prawdę a nie tak jak ty używasz tego portalu do hejtowania.
1
PRACUJACY 2016-08-24 08:20:02
ALE SCIEMA. STARE WPISY A TYLE SIE POZMIENIAŁO W FIRMIE
1
:( 2016-08-24 10:49:39
piszę bo drażni mnie, że zupełnie co innego mówisz w rozmowach z kolegami
1
Piotrek 2016-08-24 11:17:45
A ty siedzisz cicho jak widzisz te brednie tutaj o starych autach, kartonach, technikach, rotacjach pracownikow, o prezesie który jest nieludzki.
2
Gość 2016-08-24 13:43:06
Chciałbym przeprosić ta osobę którą uraziłem ale miałem na myśli osobę która już nie pracuje. Przepraszam za zamieszanie.
3
Maniek 2016-08-24 13:56:46
Miej odwage sie ujawnic, smieciu, hejterze pierdolony. Znalazles sobie portal do hejtowania
3
nic nie dzieje się bez powodu 2016-08-25 09:52:25
a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, być może o te które (usunięte przez administratora) ukradł pracownikom cleapps
3
burza 2016-08-29 11:41:19
Słabe warunki pracy:
- umowy o dzieło
- problemy z rozliczeniami po robocie , zabieranie kasy przez "prezesa" za problemy które firma stworzyła na zleceniu
- dużo starego słabego sprzętu
- zdezelowane samochody
- noclegi to nory - albo są pomylki biura i nie załatwiaja ich na jedną noc
- dużo psuje koleś "gumowe ucho", nadaje na innych w biurze nie prawdziwe informacje
50
Kolega 2016-09-04 14:40:04
Burza zgodzę się z tobą tylko w 60 procentach. Pracowałem z nimi troszkę czasu aż przeszedłem do innej firmy. Umowy o dzieło faktycznie mi to nie przeszkadzało, problemów z rozliczeniem nigdy nie miałem tak poważnych jedynie raz jak zgubiłem pilota i parę kabli. Sprzęt stary ale słyszałem opinie handlowca jak działa to po co kupować nowe. Piszesz o samochodach to napiszę ci, że mam gorszego dzisiaj i działam. Noclegi fakt tak jak ktoś napisał, daleko i tanie hostele. Atmosfera wśród techników powiedział bym dobra . Nie wiem kogo masz na myśli odnośnie gumowego ucha ale napiszę ci jest ich więcej sam się przekonałem, w samym biurze już masz dwóch nie wspomnę o lizusach i magazynierze. W innych firmach tez tak jest.
Szczerze polecił bym ta prace innej osobie jeżeli chce się czegoś nauczyć i troszkę zwiedzić Europę. Jako pierwsza praca która uczy nowego zawodu.
3
były pracownik Michała Górskiego 2016-09-04 15:51:35
ostrzegam, Michał jest oszustem, razem ze swoim wspólnikiem (usunięte przez administratora) oszukali kilkunastu pracowników swojej firmy cleapps nie wypłacającte im zaległych wynagrodzeń, przenosząc majątek i klientów do innych swoich spółek ( m.in. właśnie do sqm ) i stawiając cleapps w stan likwidacji
32
Górski ty złodzieju 2016-09-29 09:25:36
oddaj nam pieniądze świnio!
25
Górski ty złodzieju 2016-09-29 18:04:39
mam nadzieję, że życie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieciu
18
na szczęście mamy nowotwory... 2016-09-30 14:07:10
jak się czujesz Michał z tym że tyle osób ci złorzeczy hm? warto było?
19
wyruchany przez cleapps 2016-10-03 00:13:34
Michał, gdyby choć jeden z nas był takim bezwzględnym i chciwym skurczybykiem jak ty to jadłbyś teraz przez słomkę
16
Górski ty złodzieju 2016-10-07 19:35:08
jak ci się żyje za cudze pieniądze? nie wstyd ci? nie przeszkadza ci, że mówią o tobie złodziej, świnia, szmata, ścierwo czy oszust? i że podpisuje się pod tym kilkadziesiąt osób? nawet już w google wyskakujesz na takie hasła... głupi jesteś tyle ci powiem, strasznie głupi
33
były pracownik Michała Górskiego 2016-10-10 07:25:05
Chodzi tu o to, że zarząd firmy Cleapps w osobach Michała i Kuby najpierw nakłaniał pracowników do pracy z odroczoną płatnością po czym nie im zapłacił , pozbył się całego majątku firmy przenosząc go do innych firm należących do Michała i Kuby ( SQM, HQT i Buzzhub ) po czym złożył do sądu wniosek o upadłość likwidacyjną ( sygn. akt XI GU 95/16 ). Cała sprawa jest o tyle przykra, że choć w cleapps niemałe pieniądze straciło kilkunastu pracowników to sam zarząd ma się zupełnie dobrze. W okresie upadłości kupował luksusowe samochody, jeździł na zagraniczne wakacje czy inwestował w nowy startup be-feat.com.

Dowody są w KRD i KRS, świadków z łatwością znajdziecie w poznańskim światku IT
25
drewno 2016-10-16 21:26:30
Moja opinia o firmie jest bardzo zła. Opisze to na przykładzie. Technikowi na targach kradną mikrofon. To wina wystawcy. Technik uzgadnia z biurem oraz klientem, że nie wezwą policji a za majka zapłaci klient. Po powrocie z targów szef szefów MG i PN ksywka Pinddol oraz nicnieogarniający PL stwierdzają że nie wypłacą technikowi ponad 2 tysie i ze musi poczekać kilka długich miesięcy az podobno kljent odda kase. Oczywiście robią go w bambuko bo takiego prawa nie ma. Technik już tam nie pracuje.
38
były pracownik Michała Górskiego 2016-10-17 22:41:36
ostrzegam, Michał jest oszustem, razem ze swoim wspólnikiem (usunięte przez administratora) oszukali kilkunastu pracowników swojej firmy cleapps nie wypłacającte im zaległych wynagrodzeń, przenosząc majątek i klientów do innych swoich spółek ( m.in. właśnie do sqm ) i stawiając cleapps w stan likwidacji
23
Pindoolek 2016-10-20 15:16:53
w firmie sqm technicy ktorzy prowadzą tematy mają zainstalowane apki nagrywające rozmowy, żeby nikt z biura nie zrobił ich w konia. tyle razy sie to zdarzało że teraz się muszą tak bronić. Siwy "gumowe ucho" czyli technik nr 1 i tak wprowadza tyle zamieszania i plotek ze trudno wytrzymać. niby pójdzie z tobą na fajkę, pogada jak kolega a potem nadaje i knuje. umowy śmieciówki, robota zawsze daleko od noclegu. magazynier jak nie masz szansy sprawdzić sprzętu wysyła na robotę zepsute urządzenia z których trzeba się później tłumaczyć.
37
były pracownik Michała Górskiego 2016-10-21 09:59:27

i bardzo dobrze, gdybym i ja miał zainstalowaną taką apkę to Michał teraz miałby wyrok karny i zakaz prowadzenia działalności, a tak to się cwaniaczek wykręcił :(
38
Maniuś - chłopcze w TSE to ja na takich mikserach 2016-11-17 13:07:59
niech ktoś mi powie jak ta firma nadal może działać bo:
właściciel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który okradł pracowników tu i w innej spółce. W biurze pracują sami nieogarnięci kolesie. Projektmanager nie potrafi załatwić noclegu (wyjazd do GB lipiec 2015) i trzeba spac w samochodzie, albo załatwia jakieś speluny. nie potrafi też dogadać tematu z klientem, z czego robią sie problemy. handlowcy nic nie ogarniają. technicy siedza po 20 godzin dziennie na targach na montażu. na wszystkich kabluje siwy "gumowe ucho" technik nr 1 w Polsce i europie (nie znajacy podstawowych terminów sprzętu). i jak to działa? technicy są tak głupi że podpisuja umowy z sqm-em? nie widzą tego syfu i bałaganu?
16
Radio Maryja Toruń 2016-11-18 10:27:37
Pierniku, dlaczego piszesz takie rzeczy. Napisz lepiej, jak cię oszukał Michał co ci zrobili handlowcy, projekt menager czy też gumowe ucho. Napisz też dlaczego nie pracujesz już w SQM co na to wpłynęło i dlaczego w innych firmach też palisz mosty za sobą. Oczerniasz tylko ludzi pracujących w tej firmie. Historie które tu opisujesz nie są do końca prawdziwe ale mścisz się za coś. Inaczej nie potrafisz. Też chcemy wiedzieć.
3
były pracownik Michała Górskiego 2016-12-03 07:36:42
Michał jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wie o tym pół Poznania, co tu więcej opisywać? Wpisz sobie w google jego nazwisko + "oszust: to się wszystkiego dowiesz.
1
Zostaw swoją opinię o SQM - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SQM