SQM

Poznań

Opinie o SQM

Nick 2014-02-06 18:58
Oferuja umowy tzw śmieciowe , wiec jak sie szanujesz to niech szukaja dalej
37
Studenciak 2014-02-12 08:17
Praca pow 12 h dziennie , a hotele jakie załatwia firma sa tak daleko od montażu , ze wstajesz 2-3 h wcześniej , aby dojechać na czas .
32
monter 2014-02-25 19:47
a płacą dobrze? nadgodziny?
xyz 2014-02-26 08:54
placa dobrze, dla technikow stawki rosna w zaleznosci od tego co umiesz a nauczyc sei mozna
1
nick 2014-03-05 09:19
umowy o prace tez sa
2
wk 2014-08-05 21:11
proszę o jakieś konkrety tzn praca jest na miejscu czy tylko wyjazdy? jakie płacą pieniądze? czy jest to 2 tys na początek czy może więcej? jak z godzinami pracy? jaka atmosfera? pytam bo rozważam by tam aplikować. proszę o konkrety. pozdrawiam
1
gosc 2014-10-24 14:32
zależy jaka praca, dla techników tylko wyjazdy, pieniądze dobre w zależności od tego jakie masz umiejetnosci, 2 tys co najmniej a w dobrym miesiacu potrafi byc 4-5 tys. atmosfera luzna, wszyscy po imieniu i symopatycznie.
1
dev 2016-06-22 22:29
hahahah made my day xD
1
Patryk 2016-07-08 18:49
dajcie spokój z tą firmą nie ma Cię w domu a zarobki mniejsze niż pomocnik na budowie w niemczech po za tym traktują Cię jak śmiecia nic nie pomogą pracujesz cały miesiąc nie wiedząc za ile potrącają jak leci sprzęt przestarzały Prezes nie ludzki
31
to proste 2016-08-11 12:28
ludzie czytają gowork
2
to proste 2016-08-11 12:28
ludzie czytają gowork
1
ex 2016-08-12 10:05
no tak, a Google jest najgorszą firmą pod słońcem bo nieustannie rekrutują
3
ex 2016-08-14 09:38
stwórz konto na linkedin - jak jesteś coś wart to rekruterzy sami cię znajdą, a jak nie to siedź w sqm - tam przynajmniej nie ma rotacji xD
1
Piotrek 2016-08-22 17:00
Hehehe czytam te opinie i nie wierze. Pracuje troszke w sqm zaczynalem od zera i dzis juz umiem troszke aby pracowac w kazdej firmie ktora zajmuje sie multimediami w PL. Jest tam 2 technikow co ogarniaja wiekszosc i nie moge powiedziec nic zlego na ich temat, jezeli chcesz sie nauczyc to tylko przy nich. Zaangazowanie na maxa. Logistycznie faktycznie masakra ale to nie wiem kogo mozna winic. Prezesa raz widzialem i tez zlego slowa na jego temat nie powiem. Auta i sprzet przestarzaly, tez sie nie zgodze. Moge polecic prace w sqm, technicy jak rodzina i super koledzy na ktorych zawsze mozna liczyc. Praca na Umowe Zlecenie w ktorej mozna troszke zarobic.
Najwiekszy polew mam z tego siwego - gumowe ucho jak wy go nazywacie.
6
Piotrek 2016-08-24 07:17
Dlaczego tak piszesz?
Jestem zadowolony z pracy i pisze prawdę a nie tak jak ty używasz tego portalu do hejtowania.
1
PRACUJACY 2016-08-24 08:20
ALE SCIEMA. STARE WPISY A TYLE SIE POZMIENIAŁO W FIRMIE
1
:( 2016-08-24 10:49
piszę bo drażni mnie, że zupełnie co innego mówisz w rozmowach z kolegami
1
Piotrek 2016-08-24 11:17
A ty siedzisz cicho jak widzisz te brednie tutaj o starych autach, kartonach, technikach, rotacjach pracownikow, o prezesie który jest nieludzki.
2
Gość 2016-08-24 13:43
Chciałbym przeprosić ta osobę którą uraziłem ale miałem na myśli osobę która już nie pracuje. Przepraszam za zamieszanie.
3
Maniek 2016-08-24 13:56
Miej odwage sie ujawnic, smieciu, hejterze pierdolony. Znalazles sobie portal do hejtowania
3
burza 2016-08-29 11:41
Słabe warunki pracy:
- umowy o dzieło
- problemy z rozliczeniami po robocie , zabieranie kasy przez "prezesa" za problemy które firma stworzyła na zleceniu
- dużo starego słabego sprzętu
- zdezelowane samochody
- noclegi to nory - albo są pomylki biura i nie załatwiaja ich na jedną noc
- dużo psuje koleś "gumowe ucho", nadaje na innych w biurze nie prawdziwe informacje
62
Kolega 2016-09-04 14:40
Burza zgodzę się z tobą tylko w 60 procentach. Pracowałem z nimi troszkę czasu aż przeszedłem do innej firmy. Umowy o dzieło faktycznie mi to nie przeszkadzało, problemów z rozliczeniem nigdy nie miałem tak poważnych jedynie raz jak zgubiłem pilota i parę kabli. Sprzęt stary ale słyszałem opinie handlowca jak działa to po co kupować nowe. Piszesz o samochodach to napiszę ci, że mam gorszego dzisiaj i działam. Noclegi fakt tak jak ktoś napisał, daleko i tanie hostele. Atmosfera wśród techników powiedział bym dobra . Nie wiem kogo masz na myśli odnośnie gumowego ucha ale napiszę ci jest ich więcej sam się przekonałem, w samym biurze już masz dwóch nie wspomnę o lizusach i magazynierze. W innych firmach tez tak jest.
Szczerze polecił bym ta prace innej osobie jeżeli chce się czegoś nauczyć i troszkę zwiedzić Europę. Jako pierwsza praca która uczy nowego zawodu.
3
szok 2016-09-30 16:52
Pewnie że jak sa stabilne zarobki @miniak to od razu lepiej się wypełnia wszystkie obowiązki. Ważne dla mnie jest to, żeby wypłata była u nich w pełni terminowa, bo wtedy lepiej wypełnia się wszystkie obowiązki pracownicze jak jest szystko na czas. Dzięki
hehe 2016-10-02 15:17
Pewnie, że są stabilne zarobki @szok, a skoro dbają o to, żeby bły dwusjladnikowe zarobki to jeszcze lepiej o nich świadczy. Ciekawe jest tylko czy atmosfera znacząco dopisuje, wiecie?
mie 2016-10-08 19:20
@xd nie ukrywam że bardzo zaciekawiłeś mnie tematem tych premii - napisz proszę za co konkretnie można je dostać i jakich pieniądzy w ich ramach się moge spodziewać
Wanisz 2016-10-09 18:24
No z tego co wiem to firma raczej całkiem dobrze prosperuje, warto ją wspierać tak sądzę, rozwija się
mki 2016-10-11 14:27
Praktyki w takim obszarze są dość oczywiste, ale wiadomo czy oprócz socjali jest jeszcze szansa na odpowiednie premie w tym zakresie? Wiadomo że doceniają swoich pracowników, ale w końcu wynagrodzenie jest tutaj dość istotne, bo trzeba sie z czegoś utrzymać.
Radio Maryja Toruń 2016-11-18 10:27
Pierniku, dlaczego piszesz takie rzeczy. Napisz lepiej, jak cię oszukał Michał co ci zrobili handlowcy, projekt menager czy też gumowe ucho. Napisz też dlaczego nie pracujesz już w SQM co na to wpłynęło i dlaczego w innych firmach też palisz mosty za sobą. Oczerniasz tylko ludzi pracujących w tej firmie. Historie które tu opisujesz nie są do końca prawdziwe ale mścisz się za coś. Inaczej nie potrafisz. Też chcemy wiedzieć.
3
Zostaw swoją opinię o SQM - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SQM