brak logo

NEW POWER

Warszawa

Opinie o NEW POWER

Dłużnik 2013-05-08 21:21:33
Uwaga na tą firmę!!!!!! Prezes nie wypłaca wynagrodzenia kilku osobom, jest winny sporo pieniędzy, nie odbiera telefonów, ukrywa się jak [usunięte przez admina]ostrzegam przyszłych pracowników jak i Klientów
TO JA 2013-05-09 08:57:15
Potwierdzam, ze prezes firmy nie odbiera telefonów, zastrasza swoich współpracowników - mają zakaz odbierania telefonów. Prezes firmy nie wypłaca wynagrodzenia, nie wywiązuje się z obietnic, są przypadki, że ludzie współpracujących z tą firma nie posiadają umowy o współpracy !!!!
klient 2013-05-10 06:21:51
jestem klientem tej firmy i mamy ogromny problem, który wyniknął po przeprowadzeniu przez nich swojej usługi.
opinia 2013-05-11 16:35:26
prezes firmy new power sp. z o.o. z siedzibą w warszawie w dwa dni zlikwidował biuro w Poznaniu, zwolnił wszystkich współpracowników i nie wypłacił należnego wynagrodzenia tzn pozostawił ludzi bez środków do życia.
tomasz budasz 2013-05-12 11:31:24
Proszę o wypłatę wynagrodzenia z tytułu umowy o dzieło nr 2/2013 z dnia 02-04-2013 r. i rachunku z dn. 25-04-2013 r. na kwotę 899,00 zł netto (1050,00 zł brutto).

W przypadku nie ustosunkowania się do mojej prośby podejmuję wszystkie możliwe sposoby uzyskania należnych mi środków finansowych.
ja 2013-06-21 14:32:19
A MOŻE JEDNAK WARTO PRACOWAĆ ZA DARMO DLA FIRMY NEW POWER - PREZES MA DUŻE WYDATKI !!!!!
Dojazd 2016-04-21 11:22:23
Wiesz co, teraz programy stażowe się zmieniły, jest zdecydowanie lepiej niż było, mam wrażenie, że wszystko w tej firmie zmienia się na lepsze, to bardzo dobra sprawa i fajna rzecz
Zostaw swoją opinię o NEW POWER - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEW POWER