brak logo

Logisfera 33

Sopot

Opinie o Logisfera 33

Doris 2014-04-03 00:10:15
k....... możesz podać więcej szczegółów? koleżanka kuzynki poleca tą firmę. Niepokoi mnie jednak ten wpis
ktoś 2014-04-04 16:06:49
Dobra firma na początek, dłużej niż rok nie da się tam wytrzymać. Brak możliwości rozwoju, ciągle robisz to samo, o awansie nie wspomnę.
2
Małgorzata 2014-06-24 11:13:03
możesz napisać coś więcej o pracy konsultantki infolinii? chciałabym kandydować jednak odstraszają mnie negatywne opinie
Yuna 2014-08-10 10:12:53
Pracuję w tej firmie miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej firmy. Prezes stworzył bardzo dobre warunki do pracy. Ludzie są bardzo sympatyczni, z wielką chęcią przychodzę do pracy nawet wcześniej. Kierownicy traktują nas jak bardzo dobrych znajomych.
Co prawda pracuję w innym dziale niż w call center. Nie dziwię się negatywnym opinią o pracy konsultanta, bo mają oni bardzo dużo stresu. Sama nie wiem czy wypowiadałabym się pochlebnie gdybym pracowała w call center.
3
Konki 2014-08-14 17:17:03
Pracuję w tej firmie od ponad roku i śmieszą mnie wypowiedzi osób tutaj że warunki pracy są ciężkie. co prawda stres czasami jest i ludzie którzy dzwonią wiadomo że nie dzwonią z podziękowaniami za szybkie zrealizowanie zlecenia. dzwonią tylko Ci którzy mają pretensje i trzeba im spokojnie wytłumaczyć dlaczego jest jak jest. (usunięte przez administratora)Social może nie jest taj bogaty jak w firmach państwowych ale dostaje się kartę Multisport za darmo i dość często są imprezy firmowe. możliwość awansu jest jak najbardziej realna tyko trzeba się postarać. jeżeli ktoś myśli że tylko za to że bedzie pracował rok czy dwa i dostanie awans to gratuluję toku myślenia. trzeba się wiadome chyba jest. Także jak najbardziej polecam tego pracodawce.
wdzięczna 2014-10-24 19:16:24
Dzięki życzliwi ludzie za opinię! Miałam się decydować na pracę w tej firmie, ale ułatwiliście mi wybór i wybrałam inną :)
prezio 2014-10-27 22:26:29
Chyba nie rozumiesz do końca istoty tego forum. Wyrażasz tu opinie o pracodawcy, a nie dajesz rady jak powinien zarządzać firmą. To akurat sam powinien wiedzieć..
aa 2014-11-28 19:17:12
Cytat prezia: "jak ma się ma horyzoncie jakąś spokojniejszą , mniej stresującą i lepiej płatną pracę to nie ma co się zastanawiać" Haha, znajdz mi dzisiaj czlowieku prace spokojną i dobrze płatną. o czym Ty piszesz
aa 2014-11-28 19:18:26
Może ktoś napsiać na czym dokładnie polega praca konsultanta? Jakie ma zadania? Dzięki
1
prezio 2014-12-05 07:49:42
Wolalbym wykladac towar w markecie niz uzerac sie z ludzmi na sluchawce..
Pete 2015-09-22 21:26:16
Pracuję w tej firmie od ponad 3 lat i chyba mogę najwięcej powiedzieć o warunkach pracy. Jeśli pytacie o call center nikt nie mówi,że będzie łatwo. Taka jest specyfika tej branży. Zarobki są dobre jak na tę profesję, a ruchomy czas pracy tj.zmianowy to również specyfika tego zawodu. Jeśli przy całym szacunku - do pracy przychodzi pokolenie YOLO , których bardziej interesuje ich smartfon już na etapie szkolenia przygotowawczego czy podczas odsłuchu starszych stażem kolegów i koleżanek,a którzy dodatkowo naturalnie starają się ułatwić przygotowanie do wykonywanej pracy,to nie mamy o czym rozmawiać - o ironio. Siedzenie na fejsie, opitalanie na snapchat czy wyjścia nielimitowane nie są specyfiką żadnej formacji, w której praca ma charakter bardzo wymierny a taką jest właśnie praca w CC i w każdej innej branży, gdzie ważny jest wynik.
Pete 2015-09-23 08:42:05
Przepraszam kiedy firma zmieniła nazwę? Bo z tego co wiem od 2008 roku to jest powstania spółki firma nazywa się Logisfera 33 - polecam zapoznanie się z informacji z KRS http://www.krs-online.com.pl/logisfera-33-sp-z-o-o-krs-285483.html
Klient 2015-10-20 12:24:53
Nie wiem jak praca, ale obsługa fatalna. Nie przyznawał bym sie gdybym tam pracował. Masakra. Po ponad 2 miesiącach łaskawie odsyłają mi tablet. Super tylko miałem zapłacić 50 zł, a wpisali pobranie 110 zł!!! WTF?
Przemas 2016-03-15 17:15:29
Witam,

Ja aplikowałem w dniu dzisiejszym na administratora Telco.
dseka 2016-05-20 14:22:51
Od znajomych wiem , że czasem rzeczywiście da się tutaj złapać, choć nie zawsze te oferty są dostepne. Nie mniej zastanawiam się czy rzeczywiscie warto
Zostaw swoją opinię o Logisfera 33 - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logisfera 33