brak logo

Blum Polska

Swarzędz

Opinie o Blum Polska

Art 2016-10-15 08:52
Oral to słyszałem masz opanowany ale pisać niepotrafisz,widocznie prawdą jest że tacy tam karierę zrobią noooo żal.pl
4
zal.pl 2016-10-15 10:05
A ty ani pisać ani czytać nie potrafisz.
lin 2016-10-16 14:09
przeczytaj wszystkie ostatnie opinie ,wyobraz sobie ze jesteś w tak opisanym miejscu a następnie pomyśl jaka atmosfera może panowac wśród pracowników niedocenianych i fatalnie traktowanych .już wiesz?
4
lin 2016-10-16 14:10
przeczytaj wszystkie ostatnie opinie ,wyobraz sobie ze jesteś w tak opisanym miejscu a następnie pomyśl jaka atmosfera może panowac wśród pracowników niedocenianych i fatalnie traktowanych .już wiesz?
3
€€€ 2016-10-16 21:48
Ciekawe do kogo jutro zadzwonią..... :)
1
ZUS 2016-10-19 18:36
No i system przekręcił nas na nadgodzinach, szkoda że żadnego info nie było z biura zwyjaśnieniem. Wypadałoby mimo że jesteśmy tylko robolami
5
test 2016-10-27 12:43
Pracowałem kiedyś w tej firmie, dawno temu, bynajmniej nie w dziale produkcji. Powiem tyle, że takiego poziomu mobbingu ze strony Prezesa (młody cwaniak) jeszcze nie doświadczyłem. Ci normalni, nie trzęsącymi gaciami współpracownicy doradzali mi podanie gościa do Sądu. Niestety nie zrobiłem tak, albo raczej nie zdążyłem, bo wolałem się ewakuować z tego bagna zastraszonych przez zarząd-czyt. Prezesa, ludzi. Określenie "firma rodzinna" mnie szalenie bawi, ja bym zamiast tego określenia - postawił wokół całego zakładu wieże strażnicze i opłotowanie z drutem kolczastym. To chyba najbardziej pasuje do określenia " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, a dla tych co stracili tu zdrowie nawet " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagłady".
16
Nick 2016-10-28 14:54
Nie polecam. Radze przeczytac poprzednie posty. Sama prawda.
4
Marcel 2016-11-04 20:05
Najgorsi są ludzie z Wrześni Masakra !!!!
2
cyk 2016-11-04 22:11
A co z nimi nie tak??
blablabla 2016-11-04 23:40
czy ja wiem wydaje mi sie ze z gniezna sa gorsi :P
8
rexona 2016-12-09 16:29
jest wypłata a gdzie premia świąteczna, czy to już są oba przelewy? ....ŻENADA
6
gas 2016-12-09 17:17
Wszystko jest w jednym przelewie.
niedowierzanie 2016-12-11 07:21
Masz pasek od wypłaty ? Więc czytaj ...chyba że masz z tym problem
2
€€€ 2016-12-11 10:15
No dobra, premia w łapie to można się zwalniać!
2
Sami Swoi 2016-12-11 17:41
Nic ich nie nauczyło to,że ludzie się zwolnili, nadal oszukują z wypłata .
2
€€€ 2016-12-15 13:15
Największy kant z premierą jest jak jest się na wypowiedzeniu
4
bpl 2016-12-16 12:35
siema. info dla zainteresowanych. jak ktos wam gada ze w vw nie jest tak kolorowo itp. to ma racje vo pracowac trzeba .. ale nikt nie robi testu rekawiczek.. mozna jesc gdzie sie chce
I pracujesz az zrobisz awoje a nie 130 procent za darmo. . wiec jak ktos opcje ma to nie bac sie ! przekonacie sie ze robicie obecnie jak mrówki za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kase. ogolnie nie ma porównania. przepasc po prostu
7
ból. 2016-12-18 12:02
Ale ludzi to na wigili Słabiutko
12
Xchmas 2016-12-18 14:09
A dziwisz się? :)
2
Barman 2016-12-20 08:07
Dobrze prawi! I nawet premię świąteczną dostajesz bez łachy, niezależnie czy pracujesz np tylko jeden dzień pod koniec listopada czy pół roku etc. a że jest to o,4 podstawy to i premia co roku wyższa ;)
Najlepszego na święta załogo!
4
Alex 2016-12-20 14:15
Słabiutko słabiutko, ale gwiazda znowu dała popis :))))))
9
bplek 2016-12-20 15:07
Cieszmy się że w ogóle dostajemy premie. W innych firmach nie ma a jak jest to w postaci np. paczki.
1
olo 2016-12-20 18:50
Temat nr 1 :)
2
Alex 2016-12-20 19:14
Powinna dostać zakaz wjazdu na imprezy.
6
blablabla 2016-12-21 17:27
nie no poprostu nie bedzie imprez one i tak sa bez sens i coraz mniej ludzi na nie chodzilo
4
Flix 2016-12-21 19:15
No lepiej niech sobie odpuszczą impry bo siara jak byk.
3
bpl 2016-12-21 23:10
Bez sensu to jesteś Ty imprezy są SPOKO chyba ze nikt nie chcę z tobą gadać to faktycznie może ci się nie podobać
2
bil 2016-12-23 09:28
Gwiazda... już dawno się wypaliła,już na swojej zmianie się ośmiesza,a ostatnim popisem to potwierdza.
5
Xxx 2016-12-23 11:14
Ona od zawsze była żenująca.
3
Święta Święta i po 2016-12-24 07:09
Blum Blum Blum !!! Wszystkiego najlepszego na te święta Bożego Narodzenia !!!
2
Bik 2016-12-29 10:23
Takie ,,gwiazdy"" powinno się od razu gasić, ciekawe gdzie był wtedy jej ,,gwiazdor". Na jej miejscu wstyd mi byłoby pokazać się w firmie, trzeba mieć naprawdę nas...ne w głowie...
7
Zdzichu 2016-12-30 11:09
W ubiegłym roku gwiazda oczernila naszego kolegę Kamila którego zaatakowała chłopak niczego winny teraz wyszło szydło z worka jakie z niej ziolko
6
Srum 2016-12-30 14:39
A kto to wspomniana "gwiazda"? Żoncia prezesa? Kiedyś pracowała w tej firmie.
Jondrodyna 2016-12-30 14:42
Takie pytanko, czy ktoś wie co się stało z poprzednim prezesem - Wojtkiem? Czemu odszedł?
1
Zdzichu 2016-12-30 14:48
Pewnie trzymał strone pracowników z produkcji i musiał odejść
2
Bik 2016-12-31 10:08
Ta ,,gwiazda" to jedna dziewczyna pracująca na Set'ach o radzieckim imieniu (o ile można ją nazwać dziewczyną...)
6
€€€ 2016-12-31 12:14
Wszyscy wiemy o kogo chodzi...
4
Jondrodyna 2017-01-04 22:44
No dobrze, ale czy ktoś z Was znał poprzedniego prezesa? I wie może, czemu odszedł z firmy? Z tego co wiem to on właśnie rozwinął Blum jeszcze zanim ta firma zawitała do Swarzędza. I był na pewno całkowicie normalnym człowiekiem, w przeciwieństwie do obecnego.
4
dzidek 2017-01-29 15:35
Amielinium jak ty mnie w tej chwili zaimponowałeś :) a na co poszła premia świąteczna hahaha
4
Xxx 2017-01-29 20:31
Dejta spokój chłopokowi :))
2
Kinol 2017-01-30 18:06
A co Cię to obchodzi na co poszła jego premia ? Może na Grajka a może na papier toaletowy... Nie wkładaj kinola tam gdzie nie trzeba
3
Wesoły Romek 2017-01-31 20:06
O ktoś tu cenzuruje opinie czyżby wkradł sie Goebels???
2
Wesoły Romek 2017-01-31 20:17
jako ze wkradł sie Goebels który cenzuruje wpisy o prezesiku to napisze jeszcze raz aż do skutku.
Masz całkowita racje prezes to nie tylko niezły cwaniak ale gość bez kultury i szacunku do pracowników i dotego jest mistrzem mobingu, poniżania i zastraszania innych. Ma tylko szczęście ze jeszcze nikt go nie podał do sądu pracy ale myśle ze to sie zmieni bo pracownicy z działów marketingu, informatyki,utr, kadr, produkcji i księgowości maja juz dość mobingu .
15
Manuel Fettner 2017-02-04 15:22
Witam wszystkich i kazdego z osobna. Pracowalem kilka lat w Blum Polska. Nie polecam nikomu tej firmy, brak mozliwosci rozwoju, calkowity brak kultury wsrod Brygadzistow i opiekunow oraz kadry administracyjnej. KARIERA to slowo najczesciej mozna uslyszec na produkcji. Wiadomym faktem jest iz kazdy chcialby byc zauwazony i piac sie jak najwyzej po szczeblach kariery zawodowej ale ludzie dlaczego po trupach to robicie nie zwazajac na innych, nie szanujac drugiego czlowieka poprzez donoszenie przelozonemu o jego niepowodzeniu. Serce peka jak sie to widzi z drugiej strony czuc ulge poniewaz juz nie musze byc czescia tej oazy chamstwa. Orator wazelina J, Kakti, Fritz, Wuja, wstyd naprawde wstyd. Dwa razy sie zastanowcie zanim tam zaaplikujecie
10
pińset dziwińć :-D 2017-02-07 11:51
serdeczne pozdrowienia dla majtkow I zalogi sle byly marynarz - 509 :-D nadal mam nielada ubaw czytajac te forum :-D redaktor naczelny sie zmienil? ;D
2
Obserwator 2017-02-09 20:23
Czysty wyzysk pracownikow. Nie szanuje sie pracownikow tylko mobinguje i nie dotyczy to tylko produkcji ale tez pracownikow administracyjnych. Jak firma nic nie zmieni to straci lojalnych pracownikow czesto z wieloletnim stazem pracy... Ci wszyscy dyrektorzy i koordynatorzy to jedno wielkie nieporozumienie...az zal patrzec na ich zagrania.
10
??? 2017-02-10 07:14
Firma już straciła wielu pracowników z wieloletnim stażem i doświadczeniem.
10
Artu 2017-02-14 06:56
Tak jak piszesz, a ci z wieloletnim stażem, którzy zostali stracili zaufanie do swoich przełożonych, przejżeli na oczy ....Smutne. Taką politykę prowadził tylko Stalin...
8
Arte 2017-02-20 22:42
Czy ktoś z was wie gdzie teraz guma pracuje?
Zostaw swoją opinię o Blum Polska - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blum Polska