brak logo

Zakłady Porcelany i Porcelitu, Chodzież S.A

Chodzież

Opinie o Zakłady Porcelany i Porcelitu, Chodzież S.A

polak 2012-04-02 07:19:52
ja nie narzekalem na tą firmę.Pracowałem jeszcze kiedyś na \'1\' tam to dopiero praca,popipkowac można było.Same 18 i19ki.Ogulnie sam stosunek do pracy był fajny.Z chęcią się jechało do pracy.To nie co dzisiaj [usunięte przez moderatora] prywaciarzy,[usunięte przez moderatora].
mjk 2016-07-17 23:06:29
Najważniejsze jest to, że wypłata u nich ostatecznie się pojawia i jest terminowa. Ja się nie dziwię, że są tak popularni, ale może wiecie czy pojawiły się jakieś premie do podstawy zarobków? Pozdrawiam
1
jola-aka-łysa 2016-12-08 23:45:16
Niech zmieniają majstrów i kierownictwo co 4 lata i wtedy będzie w porządku albo niech drektorzy zabronią spoufalania Kierownictwo>majstrowie bo najbardziej cierpi na tym pracownik a opinia nie idzie o kierownictwie tylko o całym zakładzie . Aha i niech ci z góry prześwietlą majstrów pod kątem kradzieży bo oskarżają szarych pracowników a zapominają że to majstrowie mają dostęp do malarni sortowni i warsztatów. Banda donosicieli i lizodupów.
7
Pracownik, który chce pracować jak cżłowiek, nie j 2016-12-19 23:49:03
Przestrzegam wszystkich przed mistrzem z kitką ze szkliwierni - straszny nerwus i donisiciel, ludzi traktuje jak idiotów, każda złość o niespełnione ambicje jest przez tego osobnika rozładowywana na pracowniku. Rzucanie talerzami i wyzwiska to norma w przypadku tego mistrza zmianowego. Proponuję kierownictwu przyjrzeć się bliżej co mistrz z kitką robi na nocce z poduszką poza halą produkcyjną lub na zmianie popołudniowej przy telewizorku u elektryka. Panie z kitką, nie zawsze wchodzenie w tyłek Pani kierownik popłaca, zwłaszcza, że ludzie wiecznie nie będą milczeć i w końcu zła karma wróci do Pana. Proszę również przestać faworyzować pracowników zwłaszcza tych, którzy w zamian otrzymują przepustki bez pokrycia w zeszycie godzin tylko dlatego, że donoszą i wożą pupę za darmo.

Nie polecam i mam nadzieję, że trafi to wyżej niż do kierownictwa w Chodzieży min. przyjaciółki, starej znajomej mistrza z kitką - Jolanty, oraz znanego u "Burka" alkoholika Andrzeja pseudo Starszego Mistrza, który ma wszystko w dupie!!!
18
A ludzi do pracy brak 2017-01-17 18:40:34
Ktoś powinien się postarać aby prawda o tym człowieku poszła wyżej jakiś anonimowy wywiad z pracownikami jego zmiany rozwieje wątpliwości jaka jest jego prawdziwa twarz kiedy nikt z kierownictwa nie patrzy mu na kitkę tzn ręce. Pomijając fakt sposobu w jaki ten człowiek został mistrzem bo z takim charakterem nigdy nim być nie powinien, starzy pracownicy wiedzą doskonale co i jak bo to historia długa jak kitka niechlubnego Pana.
4
Pozdrawiam 2017-01-17 18:58:58
Co się dziwić że rąk do pracy brak skoro ludzie są traktowani tak jak są. To już nie to coja dawna porcelana, ale warto udostępniać niech każdy widzi opinie pracowników.
3
Darek 2017-01-17 19:02:14
Zapomniał wół jak cieleńciem był hyhyhyhy
2
Bay 2017-01-17 19:28:33
Mało kto z młodych będzie pracować W święta i weekendy za 1700 zł pierwsza wypłata wpłynie na konto wytrzymać do końca miesiąca i na chorobowe
4
XYZ 2017-01-17 23:19:37
Rotacja "mistrzów" powinna rozwiązać sytuację, jak widać ostatnie podmiany nie zlikwidowały problemu. Kolesiostwo było jest i będzie a cierpi zawsze pracownik. Nie wiem jak jest faktycznie w przypadku tej osoby jednak co nieco się słyszy między pracownikami, a skoro pojawiły się takie opinie to coś w tym prawdy jednak jest bo nikt nie publikuje takich wpisów bez powodu.
Zostaw swoją opinię o Zakłady Porcelany i Porcelitu, Chodzież S.A - Chodzież
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Porcelany i Porcelitu, Chodzież S.A