brak logo

Batosz Komedołowicz

Libiąż

Opinie o Batosz Komedołowicz

maj 2011-11-24 10:52:00
chciałbym uzyskać jakiekolwiek informacje na temat wyjazdu do Frankfurtu na zbiór pomidorów i ogórków na 6.01.2012 na 3 m.ce organizowanego przez Pana Komendołowicza adres e.mai to: agenzja.de@2.pl jakie są opinie na ten temat i czy jest to wiarygona firma. poza tym nie można się dodzwonić(5( usunięte przez administratora ) to jest ten numer) w e.mailu który dostałem mam wpłacić 38 zł. za przesłanie papierów. wyjazd, mieszkanie i wyżywienie za darmo! niby!5 euro. pensja stała 1300 euro od tego odciąga na ubezpieczenie i podatek.nie wiem co o tym myśleć...proszę o opinie!!!!!!!!!
kiki 2011-11-24 15:30:59
Mój mąż otrzymał taką samą ofertę na adres mailowy. Pan Komendołowicz również nie odbiera telefonu. Moim zdaniem oferta jest podejrzana.
anonim 2011-11-24 16:31:59
Ja też dostałem maila od pana Komedołowicza, który od początku miał wyłączony telefon i do tego zastanawia mnie fakt iż każdy kto wpłaci 38 zł jest automatycznie wpisany na listę wyjeżdżających oraz że każdy jest osobiście odbierany z miejsca zamieszkania. Chyba następny SUPER POŚREDNIK PRACY!!! typu pana [usunięte przez admina] Nord-Work.ŚCIEMA!!!
anonim 2011-11-24 16:45:17
pana Komendołowicza wyszukałam w google na fotce.pl i ten pan z [usunięte przez admina] i nie wyglada ciekawie...chyba, że to tylko przykrywka, ale skoro podaje swoje dokładne dane do nr konta to pewnie on...Pilnujcie się to[usunięte przez admina]!!!!!
slavo 2012-03-01 16:18:33
gość nie odbiera telefonu, nie sprawdziłem niestety tego wcześniej i wysłałem kase prawdopodobnie już jej nie odzyskam, wiadomo że 56 zł to nie majątek no ale... gdybym miał do tego gościa troche bliżej to bym sobie z nim porozmawiał osobiście
lukasz 2012-03-13 10:12:27
witam wszyskich trafiłem na podobną oferte ale nazwiska komedołowicz w nim niema zato jest ten sam adres do wpłaty kasy i tak was znalazłem jest tam pare nazwisk ale widocznie ta sama sciema zanim wpłaciłem kase sprawdziłem to i bardzo sie ciesze wszystko ładnie pieknie dopuki nietrzeba wysyłac kasy a i możliwosci spotkania tez niema dzwoniłem rozmawiałem z nim wczesniej wszystko fajnie dobrze ze sa takie fora i wszystko jasne jesli ktos chce wiecej info na temat mojej oferty piszcie tzreba to nagłasniac
nowaczek 2013-02-08 11:59:28
Dzięki że na pisaliśćie o tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u na forum bo właśnie chciałem zrobić przelew
leonard 2016-05-20 23:13:43
to ciekawe czy ktoś do nich w ogóle jeszcze aplikuje
Zostaw swoją opinię o Batosz Komedołowicz - Libiąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Batosz Komedołowicz