brak logo

elektro instal Angopol

Łódź

Opinie o elektro instal Angopol

jan 2009-09-22 12:51
ok
5
były pracownik 2014-10-15 14:43
Pracodawca wymagający,nie dotrzymuje słowa,wymaga pracy w soboty i po godzinach lecz za nią nie płaci nawet nie ma mowy o odebraniu nadgodzin w formie dni wolnych, brak socjalu, środków czystości. trzymajcie się z daleka!!!
3
były pracownik 2014-10-15 14:47
opinia wyżej dotyczy p.u.h. elektro-instal ANGOPOL Andrzej Gorzkiewicz
3
anonim 2015-02-09 13:43
Nie można chorować, domagać się nadgodzin ani socjalu. Na urlopy wypychają kiedy chcą.
3
Jan Długosz 2015-04-09 21:20
Praca dla ludzi z poczuciem humoru, za śmieszne pieniądze, nadgodziny płacą czekami, pracownicy czekają po kilka miesięcy i pewnie się nie doczekają, socjal lepszy jest w chińskiej fabryce odzieży no chyba że wpada zapowiedziana inspekcja, wtedy kupią ci nawet mydło, no i na koniec jeżeli chcesz się tutaj zatrudnić to musisz wiedzieć że jesteś złodziejem bo właściciel uważa że wszyscy go okradają.
3
Jedyny odważny 2015-04-14 22:20
Pracodawca całkiem upadł na głowe. Chce garstką monterów ogarnąć wiele budów na raz, wykożystując pracowników do maksimum, oskarża pracowników o naciąganie godzin, a i tak za nie nie płaci, a nawet nie pozwala ich odebrać w formie dni wolnych. Ponadto za powierzoną prace proponuje śmieszne wynagrodzenie. Syn właściciela, pełnioncy funkcje "pseudo" dyrektora świetnie się bawi drwiąc z pracowników im podległych ponadto lubi straszyć zwolnienem z pracy gdy nie chce się robić nadgodzin. Potencjalni pracownicy, jeśli już to czytacie, szkoda waszego czasu na rozmowe kwalifikacyjną.
3
zadowolony 2015-05-17 00:34
Atmosfera pracy dobra, pracodawca dba a pracowników,którzy się starają.można dużo się nauczyć korzystając z doświadczenia pracodawcy i innych pracowników. Pensje na czas, nie to co u innych.
2
Projekt 2015-05-17 02:11
Ja akurat pracowalem jako projektant, jestem zadowolony.Pracodawca ma duzo do wiedzy do przekazania i zawsze sluzy pomoca. Pomaga przy zrobieniu uprawnien budowlanych.Mozna sie nauczyc dobrego projektowania
1
Dociekliwy 2015-06-09 21:34
Ciekawi mnie Twoja opinia, jeżeli z firmy odchodzą pracownicy doświadczeni znający się na rzeczy to czy jest tak dobrze Panie Zadowolony? Pracodawca dba o pracowników którzy się starają? Też ciekawe, czemu w takim razie z dużej firmy została garstka ludzi? Widzisz stażem pracy w tej firmie mnie nie przegonisz, no chyba że jesteś J. Rogozińskim ale pewnie gościa nawet nie kojarzysz, pamiętam czasy gdy w firmie pracowało 40 osób i przez pazerność i głupotę Pana Andrzeja ludzie mu pouciekali. Garstka która została gwarantuje też długo nie popracuje, nikomu nie chce się kłócić o własne pieniądze ani wysłuchiwać wykładów na temat ekonomi. Pensja na czas? Sami pracownicy nie nazywają tego pensją tylko zapomogą albo jałmużną, faktycznie nie to co u innych. A co do Pana Projektanta, dobrze czytam czy może mała literówka, pracowałeś? Dziękuje nie mam więcej pytań, świadek jest wolny.
1
były pracownik 2015-06-18 19:35
Ha ha ha. Widzę, że się biuro odezwało. To ciekawe. Jeśli tak Ci się podobało to czemu już tam nie pracujesz?? Pan Andrzej taki cudowny, pomógł zrobić uprawnienia budowlane a Ty masz go w d..pie i odszedłeś z firmy?? Taki z Ciebie lojalny pracownik?? Sądzę, że jak by wiedział, że masz zamiar odejść po zrobieniu uprawnień, to by Ci nie pomógł a nawet jeszcze utrudnił ich zrobienie. Projektant?? NO no. Może i rysowaliście, ale kto się podpisywał pod projektami?? Bo na pewno nie wy!! A po za tym wiesz ile zarabiają projektanci?? Grube pieniądze a nie takie ochłapy jak wy!! Spytam tak z czystej ciekawości. Dostaliście jakąkolwiek konkretną premie za projekty?? Ile razy były wożone projekty, bo coś było nie tak, czegoś brakowało, wielkie mi biuro projektowe. Ile czasu jeździliście do Płocka kilka lat temu? A do tej pory pieniędzy za to nie dostaliście choć już dawno kasa jest za to koncie szefa. Panie PROJEKTANCIE...
1
anonim 2015-06-18 19:46
Uśmiałem się... "dba o pracowników, którzy się starają"... ha ha ha... Tak zwalniając ich lub w świński sposób nie przedłużając im umowy z dnia na dzień tylko dlatego, że mieli własne zdanie, lub podnoszą sobie kwalifikacje sami za własne pieniądze nie prosząc o to Pana Andrzeja... To wszystko w tym temacie...
1
anonim 2015-06-30 15:26
I właśnie limetka tu się mylisz. Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, że nie przedłuża się umowy, a to co innego niż natychmiastowe zwolnienie. Chłopakowi któremu kończyła się dwuletnia umowa w sobotę, nie została zaoferowana kolejna, po prostu bez słowa gość został bez pracy. W poniedziałek musiał jechać po świadectwo pracy i na tym się współpraca Pana Andrzeja z naszą "ofiarą" skończyła. Żadnego dziękuję ani pocałuj mnie w d..ę... A tak na marginesie to o jakich remontach i konserwacji dźwigników piszesz, bo chyba piszemy nie o tej samej firmie??
dika 2016-05-14 13:34
skąd masz takie informacje @ikson?? Jesteś lub byłeś pracownikiem Angopolu, czy może "słyszałeś" o tym od kogoś??Firma stara się o tytuł "pracodawca roku 2015" nie wydaje mi się aby Twoje informacje były prawdziwe
Zostaw swoją opinię o elektro instal Angopol - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie elektro instal Angopol