logo Brilliant Personaldienste GmbH

Brilliant Personaldienste GmbH

Jena

Opinie o Brilliant Personaldienste GmbH

EDI 2013-02-17 14:35:19
Witam ja nawet nie jade przez te biuro byłem. Znalazłem coś lepszego inna firme i dopiero jade w marcu ale to co tu pisza to prawda z miezkaniem i z dietami. Mieszkanie oni ci daja namiar ale zawsze mozesz znalesc na własna reke lub w aucie spac (znalem takich). Dieta płaca od pon do czwartku a w piontek 12 euro weekend nie jedyne ze w weekend pracujesz
nim 2013-02-22 01:11:34
Do mnie dzwonili wczoraj. Rozmowa była po niem i ang. Powiedział mi koleś, że w pon lub we wt zadzwoni niejaki (usunięte prze administratora) i w sumie tyle.
obcy 2013-03-11 11:10:49
Panowie powiedzcie w jakich zawodach można tam pracowac.i jakie są ogólne warunki pracy.Czy może potrzebują monterów rusztowań i czy trzeba znac język
Łukasz 2013-03-11 13:39:17
czy da rade tam sie dostac bez jezyka niech ktos mi podpowie
Łukasz 2013-03-11 13:42:00
Pracuje jako spawacz i mam uprawnienie na mag 135 136 pracowałem juz w roznych krajach ale jezyk nie był mi potrzebny dzis dzwonili do mnie kwestionariusz ma mi wysłac prosze o rade
1
hermanos 2013-03-27 08:48:16
witam czy ma ktos propozycje od 8 kwitnia za elektryka [usunięte przez moderatora]
2
piotrekbrach14 2013-04-22 18:12:53
Witam mam jechać 29 .04 chciałbym się dowiedzieć więcej o tej firmie
1
greg 2013-04-24 19:09:32
Witam wszystkich, wyjezdzam po 10 tym z Gdanska, nie wiem jeszcze dokad..mam pytanie do kolegow, jak to jest z tym rozliczaniem sie tygodniowym, komu i gdzie mam wysylac? i jak dniowki pracy?? kask ochronny tez musze zabrac z polski??pozdrawiam
5
Jan 2013-06-11 08:15:19
Witaj
Pracowałem jako spawacz i wiem .że firma płaci pośrednikowi agencji za spawacza TiG euro a ślusarz euro .resztę sam rozważ
Jan
Gimbo 2014-03-13 22:06:44
A czemu tak się o nich wypowiadasz? Jakieś złe wspomnienia chyba masz. No chyba, że negatywna opinia o firmie dominuje w internecie.
1
usain 2014-04-03 23:15:38
Może ktos napisac czemu tak odradzacie współprace z Brilliant Personaldienste, bo po tych komentarzach lepiej byc ostrożnym.
adik 2014-10-01 17:14:42
Firma Brilliant Personaldienste, to jedna z wielu firma pracy czasowej. tutaj na goworku posiadaja bardzo wysoka ocene w profilu bowiem to pięć gwiazdek na sześc możliwych i oceniło profil 329 osób. W takim ywpadku mozna sadzić, że jest ok, jednakże niektóre komentarze pozostawiają jednak wiele do życzenia...
2
wyjazd 2014-10-07 17:44:43
mozesz podac do siebie namiary bo mam zamiar wyjechac do pracy z tej firmy i nie wiem czy jest sens. i jak jest z tym mieszkaniem oni placa czy samemu trzeba placic
szutam 2014-10-29 15:13:11
ja tez dostałem na 10 listopada wyjazd morze ktoś jeszcze się wybiera z tej firmy do pracy zemną rozmawiała polka bardzo mila wyjaśniła wszystko co i jak
ja jadę zobaczę co i jak w domu siedzieć nic nie robić a kasa potrzebna ,wiadomo jednej osobie się nie spodobają warunki a potem krytykują najlepiej zęby nic nie robić zęby tylko płacili
1
gerard 2014-12-13 16:30:18
czytałem o nich na różnych forach i niestety , ale Brilliant Personaldienste nie ma zbyt dobrej opinii wśród ludzi którzy wyjeżdżali do nich do pracy. W sieci pojawił się nawet artykuł który niestety ale dość mocno ich dyskredytuje . Dlatego uważam , że każdy kto z nimi wyjeżdża robi to tylko na swoją odpowiedzialność
3
tomm 2015-02-09 16:25:54
Witam,

Mam do was pytanie... wyjeżdżam jako monter w marcu. mimo dużej nagonki to wcale tak dużo negatywnych opinii nie ma. czy ktos tam pracował i mógł by potwiedzic na 100% to obcinanie pensji itp.
pozdrawiam
seba 2015-02-24 08:30:24
Ja mam jechac juz w czwartek podpisalem na 2 marca umowe jak to lipa to i tak na powrut mi musi dac
ja 2015-02-25 19:53:52
SEBA ODEZWIJ SIE DO MNIE NA MAILA (usunięte przez administratora)
seba 2015-03-02 21:17:47
I do dzisiaj nigdzie nie pojechalem
Cobra338 2015-07-02 14:51:45
Witam wyjeżdża ktoś z tej firmy w najbliższym czasie do pracy do Niemiec? Może ktoś coś powiedzieć aktualnego o tej firmie? Czy jest ok czy są jakieś problemy?
ziele3604 2015-08-01 00:49:49
jedzie ktoś jutro do osnabruck z brillianta?
Sz 2015-10-12 07:19:58
Dobrze będzie jeśli upewnisz się że wypłacą ci diety.
Sprawa jest tego typu : wyznaczają ci nocleg za 30-35 Euro za dzień a dostajesz 40 więc na inne potrzeby zostaje reszta.
Pobierałem zaliczki na opłatę noclegów które sam sobie znalazłem 200 Euro za przepracowany tydzień i przy rozliczeniu zostały mi potrącone z wypłaty.
Od dwóch tygodni nie potrafią mi wyjaśnic tej sytuacji.
daro 2015-11-03 16:34:49
cześć no ja mam na 9 listopada skąd jesteś ja z zachodniopomorskiego pisz na maila ,,, (usunięte przez administratora) l zawsze we dwóch lepiej
daro 2015-11-07 15:58:58
czy jedzie ktoś jutro z Brilliant do Dusseldorfu niech pisze (usunięte przez administratora)
WIECHU54 2015-11-09 20:32:24
Szanowny administratorze.Dlaczego tak "bolą Ciebie" prośby o kontakty na prywatne maile ? Dlaczego je usuwasz ? Tu nie ma przecież reklamy tylko zwykła ludzka prośba o informację, porady czy też pomoc. Chyba po to jesteście aby można było przekazywać sobie info. Nie zawsze to interesuje ogół. Przecież ten portal to wymiana info, i chyba nie ma w tym nic negatywnego, że po jakieś osobiste info ktoś prosi o kontakt prywatny.
kow 2015-11-25 11:15:51
Ja tam jestem zadowolony z firmy. Diety oraz wyplata jest zawsze na czas, na poczatku bylo ciezko ze wzgledu na jezyk ale jest co raz lepiej. Praca jest caly czas. nie moge narzekac.
1
Darek 2015-12-03 16:47:02
Pracowalm w Briliant Bonn kilka ladnych lat. Wyplata na czas, mili ludzie, zawsze praca byla ( nawet w okresie zimowym), ale udalo mi sie znalezc prace w ojczyznie wiec zakonczylismy wspolprace( rowniez bez problemowo i z zyczeniami sukcesow na przyszlosc)
1
Darek 2015-12-14 13:36:12
@hoho oplaca sie wyzsza diete wziac a mniejsza troche godzinowke bo diete masz na reke a z godzin zawsze Panstwo sobie cos bierze
1
z.k 2015-12-16 13:00:28
Ja po raz kolejny podjalem prace w firmie Brilliant Bonn, tym razem podpisalem umowe z Pania Agnieszka i jestem naprawde zadowolony. Bardzo mila Pani, zawsze wyslucha i to co potrafi pomoze. Prace poki co mam ciagle w jednym miejscu wraz z kolega i po Nowym Roku wracam z powrotem.
3
elektriko 2016-01-11 19:00:24
No Ukraińcy to raczej nie pojadą, bo nie są w Uni Europejskiej.
piomag 2016-02-03 15:54:51
Niedawno podpisałem umowe z firma Brilliant, muszę pochwalić Panią Agnieszkę która tam pracuje. Bardzo żetelna osoba, jest w stałym kontakcie mailowy i telefonicznym. Mimo, że nie bylo w poprzednim tygodniu dla mnie zlecenia ( w moim zawodzie jest cieżko o pracę w okresie zimowy). Pani była ze mna w kontakcie, poinformowala mnie o sytuacji, wyjaśniła wszystko jak należy. Bardzo duży plus, w niektórych firmach nie dzwonią, nie informują, nawet nie odbierają telefonów. Pani Agnieszka przedstawia bardzo wysoki poziom zainteresowania pracownikami, naprawdę bardzo polecam !
2
piomag 2016-02-12 09:46:11
Bo prawda jest taka furtok ze Ci pracownicy co pracuja nie maja czasu na codzienne przesiadywanie na komputerze i wyrazanie opini, a Ci co nie pracuja i marudza to bardzo czesto przesiaduja w internecie i pisza co im slina na jezyk przyniesie. Dla slusarzy i sapawczy powoli pojawia sie praca. Zycze samych sukcesow.
mariusz 2016-04-02 10:12:59
Pracyje w tej firmie. Pani Agnieszka jest skarbem w tej firmie. Reszta personelu 0
wyrozumialosci, zepsol mi sie samochod, zglosilem to P. Agnieszka byla na urlopie.
W nastepnym tygodniu mialem miec nowa budowe od poniedzialku. W piatek mialem
Dostac adres , zdwonilem w poludnie i tak zostalem bez zadnych informacji.
A co do pieniedzy to ok.
1
Tom 2016-04-04 14:57:51
@mariusz, zgadzam sie z Toba w 100%. Tez pracuje w tej firmie. Pani Agnieszka to niedoceniony skarb. Zawsze dzwoni, interesuje sie, spokojnie slucha i pomoga. Bardzo polecam z nia wspolprace.
1
S.K 2016-04-13 09:15:28
Niedawno zdecydowalem sie na podjecie pracy z firma Brilliant, mimo ze oferta nie jest najwyzsza na rynku ale za to przemawia za firma duzy profesjonalizm i indywidualne podejcie do kazdego pracownika. Pani Agnieszka reprezentuje wysoki poziom kultury i wiedzy w branzy monterskiej, bardzo milo sie z nia negocjuje warunki. Warto podjac wspolprace patrzac na pozytywne opinie o tej Pani i firmie.
2
elektronika 2016-06-11 22:15:08
Uwaga na ta agencję nie chcesz mieć kłopotów daj sobie spokój z tą agencją
2
marek 2016-07-15 21:20:16
JADĘ JUTRO PRZEZ TĄ FIRMĘ MYŚLĘ ŻE DOBRZE TRAFILAEM ALE TO SIĘ OKAŻE
poszkodowany 2016-08-08 17:25:31
Uciekaj z tej agencji!!!!!!!
3
wqer 2016-08-17 23:03:33
ale oprócz tego widze ze suzkaja także ślusarzy tutaj
Hgthjn 2016-08-19 09:05:42
Nie polecam !!!!!
1
Michal 2016-08-22 17:51:47
Nie polecam.
2
Cez 2016-08-24 15:45:06
Pracuje juz od jakiegos czasu w firmie Brilliant ale Bonn. Pisze na cale Niemcy poniewaz maja tyle kontraktow ze nie da sie wszystkich miast wypisac w jakich maja zlecenia. Najlepiej sie skontaktowac i podac jaki region Cie intersuje. Ja pochodze z trojmiasta i umowilem sie z Pania Agnieszka z Bonn ze chce tylko na polnocy pracowac i tak tez robie. Jestem caly czas w okolicach Hamburga. Wyplaty sa na czas, diety co dzien, nie mam zastrzezen !
1
Urban 2016-08-24 15:52:24
Praca jest glownie na zakladzie, na dluzszy okres czasu, ja jestem obecnie na 2 zleceniu. Poprzednie trwalo 9 miesiecy to juz 6 leci. Praca nie jest trudna, jest ciaglosc. Polecam wspolprace z Brilliant z Bonn dokladnie z Pania Agnieszka S.
1
Pracownik 2016-08-26 10:29:46
masz racje diety sa wazniejsze, wg mnie lepiej wziac nizsza stawke godzinowa a wyzsza diete bo jednak podatek trzeba odporowadzac. Pani Agnieszka z Bonn polecila mi takie rozwiazanie i zyskalem dzieki temu okolo 300 euro miesiecznie wiecej.
1
spawacz 2016-08-31 13:30:57
Generalnie nie mam na chwile obecna zastrzezen do firmy, pieniadze sa na czas, noclegi sa dobre. Bardzo milo sie rozmawia z Pania Agnieszka - nadrabia wszelkie braki kulturowe jakie posiadaja jej niedoksztalceni koledzy Niemcy. Jedna z jej kolezanek ( jakas tam Taki ?) ostatnio jak nie umiala sie ze mna dogadac ( mimo ze bardzo dobrze mowie po Niemiecku) po prostu odlozyla sluchawke! I taka osoba pracuje z ludzmi? Polecam ta firme tylko ze wzgledu na Pania Agnieszke i dobre warunki jakie na poczatek proponuja.
Brilliant Personaldienste GmbH 2016-08-31 16:47:13
Witamy,

przepraszamy za zaistniala sytuacje.

Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 0049 2234 9276 153 w godzinach 8-17 albo mailowo:bewerber-pl@brilliant-persoanldienste.de

Z wyrazami szacunku

Brilliant Personaldienste GmbH
Bubismen 2016-09-13 21:05:23
Witam czy ktoś pracuje jako Hydraulik w tej firmie jak z praca czy miejsca sie często zmienia prosze o opinie pozdrawiam...
Sebek 2016-09-20 18:05:39
To że się rozmawia z pewną panią po Niemiecku takżę jest profesjonalizm odkładając słuchawkę w trakcie rozmowy ..............żal
P 2016-10-07 10:33:52
Masz racje nie wazne o co sie do niej dzwoni ( do tej Niemki) zawsze odklada telefon, jak nie ma sie cierpliwosc z ludzmi pracowac to trzeba na magazynie pracowac albo na zapleczu. A tak to tylko firma traci na trzymaniu takich niekompetentnych osob
jaa 2016-10-24 10:56:51
Pracuje przez tę agencję jakiś elektryk? Jakie wrażenia?
Zostaw swoją opinię o Brilliant Personaldienste GmbH - Jena
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brilliant Personaldienste GmbH