brak logo

Jagoda Sam

Gniezno

Opinie o Jagoda Sam

Klient_57 2013-10-07 00:21:14
Jakie biedne ? bardziej naiwne i nie mające odwagi przeciwstawić się bucie "kierownictwa" które traktuje je jak przysłowiowe mięso armatnie.f
1
Klient_57 2013-10-07 16:00:59
klient78 - 2013-10-05 19:49:39

A czasmi te biedne dziewczyny nie maja czasu! Troche wyrozumiałosći
Absolutnie mnie to nie obchodzi,ja nie mam obowiązku z każdym produktem biegać do czytnika...
miśiek 2013-10-09 18:44:14
Myślicie że tak jest tylko w #Jagodzie#W INNYCH MARKETACH TEZ TAK JEST A WY JAK UPARTE OS.... CIAGNIECIE TEMAT POZDRAWIAM
2
Klient_57 2013-10-12 00:01:28
Zjawisko nadgorliwości kadry menedżerskiej, które już blisko dziesięć lat temu trafnie opisał prof. Juliusz Gardawski, nie wiąże się z narodowością, lecz raczej z pewną uniwersalną cechą ludzkiej natury. Za pieniądze człowiek jest gotowy robić różne rzeczy.Nawet posunąć się do takich czynów jak poniżanie pracownika, czy też nie zapłacenie należnego mu honorarium, Rynek pracy jest tak zasobny w pracę że jak te dziewczyny by troszeczkę pomyślały to Jagoda sam by padła na przysłowiową mordę,a tak - robią co chcą i mają ludzką godność za nic.
2
klient 75 2013-10-28 01:03:05
z tą opinią
''Za pieniądze człowiek jest gotowy robić różne rzeczy.Nawet posunąć się do takich czynów jak poniżanie pracownika, czy też nie zapłacenie należnego mu honorarium''
byłem tam pracownikiem za długo by temu zaprzeczyć mogę się zgodzić w 100%
2
Klient_57 2013-10-28 14:08:06
Zastanawia mnie tylko fakt że jak przechodziliśmy na czas zimowy to nagle oszalały wszystkie czytniki w mini markecie Jagoda przy ul, Mickiewicza, tak zresztą zostałem poinformowany przez pracownicę tegoż sklepu.

Ale co bardziej mnie zadziwiło, to to że czytniki są uzależnione od sieci internetu, i moje pytanie jest takie.

Czy każdy produkt jaki podstawiam pod czytnik jest przypisywany do internetu ???
bo jak dla mnie, to istna paranoja...
1
Klient_57 2013-11-28 16:56:40
No to mamy już prawie święta za pasem, ciekawe czy kierownictwo zadba o rzetelność cen na regałach, i czy będą one zgodne z opłatami przy kasie.
1
klient 2013-12-15 22:51:01
kiedy otworzyli jagode na gdańskiej,stara jagoda podupadła.jakosc nie ta,widac że właściciel nie kontoluje sklepu,a obsługa -hulaj dusza.osobiscie wole już przejść się dalej na zakupy,niz isc do jagody
1
klientka 2014-03-20 20:04:45
JEST TAKIE PRAWO ŻE JEŚLI NA PÓŁCE JEST CENA NR4,99 A PRZY KASIE OKAŻE SIĘ ŻE COŚ JEST DROŻSZE TO OSOBA PRACUJĄCA I ODPOWIEDZIALNA ZA DANY DZIAŁ MUSI TA RÓŻNICE DOPŁACIĆ A TY PŁACISZ TAK JAK BYŁA CENA PRZY PRODUKCIE. TO NAPRAWDĘ DZIAŁA NA POPRAWĘ W SKLEPIE CHOĆBY PRZY PILNOWANIU CENÓWEK. ZWRACAJCIE UWAGĘ PRZY KASIE A ZOBACZYCIE ŻE BĘDZIE POPRAWA. KILKA RAZY ZROBIŁAM AWANTURĘ W CARREFOUR I TERAZ JUŻ SIĘ ZACZYNA PILNOWAĆ TAM CEN.
2
Klient_57 2014-03-31 17:28:50
Ja też ostatnio zauważyłem że jest nie znaczna poprawa w cenach, natomiast martwi mnie to, iż ceny w stosunku do niektórych produktów to są o klika złoty większe a niżeli w KAUFLANDZIE, szkoda że tak jest bo muszę po jedną rzecz śmigać do Kauflanda,no ale jak mus to mus. A życie swoją drogą, trzeba oszczędzać no i ja to robię, nie dam im zarobić aż tyle, ale mimo to dla mnie liczy się każdy grosz, tak więc napewno nie kupię niczego w Jagoda Sam co mogę kupić gdzieś indziej po znacznie tańszej cenie.
3
anonim 2014-05-21 16:16:25
Sposób w jaki kierowniczka traktuje nowozatrudnione osoby woła o pomstę do nieba ! W skalo 0-10 daję 0 !
2
Anonim 2014-05-21 18:46:16
Brak szacunku kierowniczki dla pracowników i ich czasu. :) Nie warto pracować.
1
klientka 2014-06-18 12:17:44
Jagoda sam w Gnieźnie przy ul.Mickiewicza byłaby ok gdyby nie pracownice na dziale mięsnym....(usunięte przez administratora)Kierownictwo powinno przyjrzeć się swoim pracownicom.Kierowniczka działu mięsnego to niezła agentka(usunięte przez administratora)
1
Klient_57 2014-07-10 15:24:39
Wystarczy przeczytać w/w opinie,a wszystko Asiu zrozumiesz.Zanim podejmiesz samobójczą decyzję podjęcia pracy w w/w markecie, to się grubo zastanów.

*****
1
zinteresowany 2014-07-15 11:31:14
Tak zmieniło się coś....mianowicie jest coraz gorzej. POZDRAWIAM
anonim 2014-07-15 11:50:12
księżniczka weszła do sklepu zrobiła awanturę i wszyscy padli na kolana. ahahahahahhahahah to sie uśmiałam
1
987654 2014-07-16 17:20:55
Powrót byłej pracownicy(usunięte przez administratora) jest!!!!!!!!
Będzie w koncu porządek w sklepie??? TAK!!!! Brakuje jej tylko
(usunięte przez administratora) wracaj na sklep
zinteresowany 2014-07-16 20:35:21
DO KOSZYK NA ZAKUPY. wypłaty są różne od 1300 do nawet 1700 bez nadgodzin. możesz za to przeżyć, ale czy żyć...myślę że tak czy inaczej w gnieźnie w podrzędnym sklepiku zarobisz jeszcze mniej.
Zgadnij 2014-07-17 15:30:36
siema 987654
Czyzby Ela powraca???
Jak tak to macie super bedzie porzadek ponownie
zgadnij 2014-07-18 19:40:17
Porzadek!!!
buba 2014-07-21 19:42:41
no w koncu zrobi porządek z niektorymi osobami bo są tam takie dwie panny które terroryzują wszystkie pracownice a trzymają dobrze z kierowniczką nie trzeba wymieniac imion ale elka do boju zrób z nimi porzadek i zdegraduj je na takie stanowiska gdzie ich miejsce he he he
3
była pracownica 2014-07-22 15:48:28
powiem wam szczeze ze z jagoda daj sobie spokój jak nie chcesz być wykonczony psychicznie popytaj ludzi to ci powiedzą
:) 2014-07-29 08:17:05
powiem tylko tyle co nie które osoby mogą wszystko nawet godzinne pogaduchy przy kawie a gdy kasjerka zejdzie na chwile to od razu robi sie hałas nie ma równego traktowania.... ! a co do rzeżnika to tam dziewczyny sie narobią ale dają rade :)
2
wici:) 2014-08-01 12:36:03
z tymi kawkami to racja są tam trzy osoby które nic nie robią tylko walą w h i nikt im nie podskoczy bo mają poparcie kierowniczki stosują mobing i wszyscy się ich boją na sklepie to sie nie dziwię ze dziewczyny chodzą na l4 ze są wykonczone bo niedługo to tam nikt nie bedzie pracowal bo one robią wszystko najlepiej mowa tu o lindziee i malwinie jak by ktoś nie wiedział zzzzzzzzzzzzal
Linda 2014-08-01 20:36:04
No prosze jacy tu wszyscy madrzy ale wszyscy anonimowi a w pracy nikt nie umie sie odezwac tylko dupe za plecami (usunięte przez administratora)wici ty chyba nie wiesz co to jest mobing a teraz niestety ale pracuja młode dziewczyny ktorym jak sie zwroci uwage to zaraz sa obrazone a poparcia kierowniczki nie mamy a ja za kogos pracowac nie bede kregosłup mam tylko jeden a to ze młodym sie nie chce pracowac to juz nie moj problem szkoda ze nikt nie patrzy jak nie idziemy na przerwe w swieta albo jak jest ruch ani ze nikt nie patrzy ze zostajemy po godzinach w swieta lub inne dni zeby nie zostawiac syfu i pomoc tym młodym a one 8 godzin i czy jest zrobione czy nie ida....wiec zanim sie zaczniecie wypowiadac spojrzcie najpierw na siebie...!!!!!!!!a tez bym chciala sobie isc na L4 i imprezowac a niby ma sie depresje fajne takie l4...
8
klient 2014-08-03 11:44:49
Nie ma obowiązku zostawania po godzinach w pracy charytatywnie.
Jeżeli pracownicy się nie wyrabiają to albo maja za dużo obowiązków, albo kierownictwo nie potrafi odnaleźć się na stanowisku i leżą logistycznie.
Jak w małej Jagodzie tak i w dużej.
Jedyny dział który działa dobrze, to dział mięsny w Jagodzie na Gdańskiej.
Przyjemności z robienia zakupów już tam nie ma.
Kiedyś dbano o klienta i pracownika.
Teraz tylko MAMONA
PRZYKRE PANIE KRZYSZTOFIE
POZDRAWIAM
2
... 2014-08-05 15:08:59
lindo ty to w ogóle to jestes taka biedna ze szok wez w ogole sie nie wypowiadaj bo piszesz same bzdury i uwazaj zaczniemy pisac o tobie troche lepiej niz ci sie wydaje bo kim ty jestes ksiezniczka ktorej nie mozna z tamtad usunac juz nie jedna byla taka madra jak ty
2
Vici 2014-09-04 14:05:07
SZOK! tyle powiem, byłem świadkiem jak pracownicy są traktowani przez szefostwo. Pomiatani, ludzie to pracownicy pracują na was a jeszcze tak na nich jeździcie? Pracownice były tak zestresowane, straciły uśmiech a blondynka się wyżyła. Nie ma co, współczuje pracownikom, przecież wszystko idzie powiedzieć spokojnie. Klientów tracicie za to ponieważ nie patrzycie czy klient słucha czy nie tylko pracownik dostaje opier.... Pracowników macie NAJLEPSZYCH a są poniewierani... Szkoda słów
anty linda 2014-09-08 22:42:14
Linda, dziewczyno zejdz na ziemie, bardzo proszę. Ty ciężko harujesz? Ile kaw pijesz w pracy? Cztery- pięć? A nie wspomnę o ilości wypalonych papierosów i pogaduszek na tyłach. Twoja praca to kpina, żenada. Skończ, wstydu ... ŻENADA.PL
Zadowolona 2014-09-09 21:47:12
No w końcu któraś się odważyła i napisała o darmozjadzie i ściemniaczu L. Taka prawda jest o Twoim podejściu do pracy L. Brawo za szczerość.
3
alu45 2014-11-08 15:32:40
Kierownik bardzo niemiły,wiecznie niezadowolony,fatalna
kamil 2014-11-23 21:50:55
jaki kierownik????
maciek 1983 2014-12-13 23:22:03
NIE WIEM JAK TRAKTUJĄ PRACIWNIKÓW ALE JAK KLIENT TO CHYLE CZOŁA DLA WSXYTKICH PRACUJĄCYCH TAM ZAWSZE POMOCNI UŚMIECHNIĘCI AŻ MIŁO PANIE Z MIĘSNEGO TO PO PROSTU KLASA SAMA W SOBIE ZAWSzE DORADZĄ CO KUPIĆ SMACZNEGO na kasach Panie miłe pomogą pakować sam pracuje w handlu i życzę sobie aby każdy mój klientj klient był tak obsługiwany ja ja w tym sklepie. Ps właściciele powinni docenić taką kadrę tracę tam spokojnie pobad 1000zł na miesiąc tylko dlategi że lubię obsługę myślę że warto docenić taki personel
1
jagoda warszawska 2015-01-09 23:14:25
jakim cudem w jednej firmie pracownicy przy ul gdańskiej maja przelana pensje 8 a pracownicy przy ul warszawskiej dostana wypłaty 12? czyżby pani ksiegowa myslała tylko o swojej (usunięte przez administratora) ...chyba tak. taki proceder powtarza się co miesiąc.
KOLEZANKA 6564564 2015-01-16 13:55:24
KOLEZANKA SIE ZBULWERSOWALA "JACY WSZYSCY TU MADRZY A W PRACY SIE NIE ODZYWAJA" HEHEHE DZIWISZ SIE WTEDY BY MIALY TAKI PRZYPAL OD CIEBIE I SIOSTRY ZE SIE DO PRACY NIE CHCE CHODZIC A CO DO TEGO ZE TY NIBY W SWIETA NIE JESZ SNIADANIA TO PROSZE CIEBIE TY Z 8GODZIN PRZEROBISZ 4 BO CO CHWILE KAWKA I FAJECZKA A JEZELI NIE CHODZISZ NA SNIADANIE TO MUSISZ POSKARZYC SIE KIEROWNICZCE BO TAK BYC NIE MOZE A PRZECIEZ DOBRZE ZYJECIE ZE SOBA I NAPRAWDE NIE PISZ TU JAK TAKA BIEDA I SKRZYWDZONA PRZEZ LOS BO W PRACY JESTES NIE DO WYTRZYMANIA I TEZ PISZE NA FORUM BO W PRACY KAZDY SIE BOI KAZDY KTO Z TOBA NIE LATA NA FAJKI !!!!!!!!! CO DO DEPRESJI JEST WYWOLANA PRZEZ TAKIE OSOBY JAK TY !!!!! A CO DO NADGODZIN SAMA JESTES CHETNA NIKT NIE MA MAZLIWOSCI ISC NA INWENTURE BO NAWET DZIEWCZYNA KTORA JEST ODPOWIEDZIALNA ZA INWENTURE SWOJEGO DZIALU NIE IDZIE BO JESTES TY NA CZELE !!!!!!!!!!TAKA SPRAWIEDLIWOSC
5
klientka 2015-02-05 18:50:01
TAKIE JESTEŚCIE POKRZYWDZONE???????Mniej pomyłek przy kasach na niekorzyść klienta bo ja już byłam kilka razy oszukana.........KSIĘŻNICZKI........
1
klientka22222 2015-02-16 23:54:27
To idź do innego sklepu jak cos ci nie pasuje.nie tylko jagoda jest w gnieźnie
1
wer 2015-04-08 07:46:20
Czy SZEFOWA potrzebna na warszawskiej na jakis czas aby zobaczyła co tu sie wyrabia oczywiscie ze TAK
1
Stały_KLIENT * 57 2015-08-25 14:59:19
Jak długo jeszcze będzie problem z prawdziwościami cen na regałach, a cenami przy kasie ? Od taki przykład. Jogurty w cenie 1.49 stojące z jogurtami w cenie 1,59. I tak - 1,49 jest wyszczególnione, natomiast ceny za jogurt w kwocie 1,59 już nie ma trudno, by szukać czegoś, czego nie ma. I nie jest to zwykłe niedopaczenie pracownika, tylko CWANIACKIE POSUNIĘCIE KIEROWNICTWA.
1
jet lee 2015-09-03 15:53:34
jeżeli coś nie pasi z cenami to po to wymyślili czytniki do sprawdzania cen,ale widze wielu osobom się nudzi niewiem czy to z nygustwa czy naprawde nie mają co robić,chciałbym poznać tych ludzi co cały czas mają problem że to że tamto nie pasuje i czy oni są tak idealni bo myśle że nie
jet lee 2015-09-03 15:58:16
i gdybym poznał tych ludzi i wiedziałbym gdzie pracują to pojechałbym i zobaczył jak pracują ale jest jedno są ludzie i ludziska.Pozdrawiam załoge Jagoda Sam
biedronka 2015-12-27 19:07:10
Prawda jest taka, że wszędzie trzeba pracować by zarobić- niektórym się wydaje, że 8h jakoś przeleci i do domu... bardzo dobrze, ze pracodawcy wymagają- wkońcu to ich firma a komu się nie podoba, to niech każdy założy swoją firmę i zobaczy jakie są podatki i zus-y i to pisał klent Jagody Sam :-)
kiss 2016-01-18 08:56:32
wykładanie towaru odbywa się zawsze w godzinach szczytu przestawiają kilenta byle sie dopchać z kartonami nie można spokojnie zrobić zakupów non stop mieszanie układanie chodzenie potrącanie masakra a linda podpisuj sie nickiem imie masz rzadkie i zaraz wiadomo o kogo chodzi tak jak o malwine ogólnie robienie zakupów tam jest drogą przez mękę
wasz_stały. 2016-05-04 10:15:15
Ja miałbym pytanie dotyczące działu mięsnego i wędlin, dlaczego panie obsługujące w tym dziale, w momencie warzenia danego produktu, nie odczekają aż waga dokładnie zważy zakupiony produkt, tylko zanim jeszcze zostanie wyświetlona waga, to już wbijają cenę? Jaką ja mam mieć pewność że nie jestem oszukiwany na wadze, jak i na cenie?
wasz_stały 2016-05-10 07:02:39
Do kario:
Na jaką korzyść dla mnie? To że zanim waga zdąży zważyć, to cwaniara już wbija cenę. A skąd ja wiem czy wbija odpowiednią cenę, akurat tego produktu który waży co ?
Tomasz 2016-05-11 00:45:57
Ja ja uwielbiam zasze uśmiechniętą Panią z monopolowego, i jej kolorowe paznokcie :) Rówznież Pańie na mięsnym wydają się być zadowolone z życia. W Warszawie nie spotyka się tak uśmiechniętych sprzedawczyń. Nigdzie.
4
Klient57 2016-06-29 15:12:15
....łołłłłłłłł, Jagoda Sam — postanowiła kasować za jednorazowe reklamówki. Bardzo przepraszam, że się ośmielę zapytać, ale czy sprzedawca nie ma obowiązku zakupiony przeze mnie towar władować do jednorazowej reklamówki?
3
Klient57 2016-07-05 10:06:52
@Dawid:
Gdzie ja robię zakupy, to moja sprawa, li tylko moja, nie ? Natomiast ty, możesz nawet zaopatrywać w sklepach dla zwierząt, nic mi do tego, nie? Wracając do tych gówno wartych reklamówek, powinieneś wiedzieć, że obowiązkiem sprzedawcy..... jest posiadanie czegoś, co przypomina torbę jednorazowego użytku, do której mógłbyś, włożyć swoją karmę, nawet nie płacąc za ten wymieniony dodatek. Faktem jest, że wprowadzili opłatę za te reklamówki, dzięki takim klientom co, zamiast brać jedną czy też dwie siatki foliowe, brali ich, tyle że nawet podniosłoby to ciśnienie samemu diabłu, a co dopiero prywatnemu „handlowcowi”, jakim jest właściciel Jagoda Sam. Jagoda sam systematycznie podnosi ceny produktów, tak więc odbija sobie wszelkie darmowe reklamówki, ale jak mówi stare przysłowie, (chytremu ciągle mało).
3
bebe 2016-07-17 21:11:09
Zaczęli kasować za reklamówki które nie są ekologiczne tak nie powinno być... A nie które ekspedientki w sklepie na Mickiewicza to takie damy zgrywaja jak by były krolewnami a nie ekspadientkami... Jedyna pani w tym sklepie która jest miła to taka w ciemnych lokowanych włosach i ładnych paznokciach
karma 2016-07-17 22:07:37
a waszym zdaniem,z perspektywy pracownika, opłaca się wchodzić w ten program lojalnościowy "grosz do grosza"? zastanawiam się czy w nim nie zacząć zbierać i ciekawe czy jestem w stanie na coś konkretnego odłożyć
Zostaw swoją opinię o Jagoda Sam - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jagoda Sam