Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-08-25 15:35:32 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Jagoda Sam - Gniezno. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
klientka2009 - 2009-12-30 20:57:12 odpowiedz | cytuj
sklep jagoda porazka pracujace tam dziewczyny sa zle traktowane nie dostaja żadnych bonów na świeta czesto robie tam zakupy wiec widze co sie dzieje
Franki - 2010-01-08 00:27:34 odpowiedz | cytuj
Porażka to Klientki opinia. Codziennie robię zakupy w Jagodzie i nigdy nie zauważyłem "złego traktowania" wręcz powiedziałbym że duży - nawet zbyt duży luz wśród personelu, a bony? No cóż może to zależy od pracownika ?
on - 2010-01-13 01:19:19 odpowiedz | cytuj
no tak
ładny - 2010-01-13 01:28:20 odpowiedz | cytuj
jestem czestym klientem jagody,ale jezeli idzie o obsługę kiedys była lepsza,bo czasami panie są troszkę nie miłe zalezy jeszcze jaka jest zmiana,bo niektóre są sympatyczne i zawsze szczerze cos dobrze doradzą...
klient - 2010-01-17 01:52:57 odpowiedz | cytuj
jagoda sam -na gdanskiej nigdy juz niezrobie zakupów lubie pierwszy sklep a na drugim wielka porazka ...wielki haos wsród personelu ,brak zetelnej i profesjaoalnej odpowiedzi na pytanie klienta i wskazanie osoby która by mogła pomóc przy doradzeniu lub odszukania towaru...
zadowolony - 2010-01-17 15:28:28 odpowiedz | cytuj
Jestem innego zdania lubie kupować w Jagodzie na Gdańskiej,jest prawie wszystko co by się chciało,wystarczy ..............trochę się rozejrzeć i już wiadomo gdzie cojest....
zadowolony - 2010-01-17 15:28:28 odpowiedz | cytuj
zakupoholiczka - 2010-01-19 12:58:20 odpowiedz | cytuj
Witam, robie zakuy w jagodzie codziennie i jakie jest moje rozczarowanie gdy widze, że niektóre dziewczyny pracują tam po 8, a nawet 9 dni z rzędu. Dla mnei to ciekawa sprawa bo KP przewiduje po 5 dniach pracy przynajmniej 35 godz nieprzerwanego odpoczynku, co można łatwo policzyć wychodzi półtora dnia. Dziwi mnie też fakt że dziewczyny tak dają sie wykozystywać i tyraja po tyle czasu. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, są tam takie dziewczyny które dylają tam albo same ranne zmiany albo same popołudniowe. Tym co na rano to nie dziwię sie, że sie nie odzywają, ale te co prawie non stop chodzą na popołudnie? Dziwię im się, że się nie odzywają w tej sprawie. Ciekawe jakie jeszcze uchybienia w stosunku do pracowników tam wystepują, aż nie chce nawet o tym myśleć.
zakupoholiczka - 2010-01-19 12:58:21 odpowiedz | cytuj
klient2 - 2010-01-20 10:21:31 odpowiedz | cytuj
ciekawe chodzac na zakupy liczysz i zapisujesz ile razy i kto jest w pracy?fakt widze dosc czesto te same twarze ale watpie zeby bylo tak jak piszesz.
klient2 - 2010-01-20 10:21:38 odpowiedz | cytuj
zakupoholiczka - 2010-01-20 16:52:09 odpowiedz | cytuj
jeżeli chodzisz tam codziennie i widzisz te same dziewczyny dzień w dzień? Ja jestem na coś takiego uczulona, z racji tego iż też to przechodziłam i wiem ze to nic miłego, a kobiety są tak poniwierane, wykożystywane w większości zakładów. Oby te w jagodzie miały lepiej niż mi sie wydaje, bo jeśli mają tak jak myśle to bardzo im współczuje i mówię Wam dziewczyny z Jagody "nie dajcie się"
zakupoholiczka - 2010-01-20 16:52:11 odpowiedz | cytuj
JAGODZIANKA - 2010-01-21 20:41:02 odpowiedz | cytuj
NIE WIEM SKĄD KLIENTKA MA TAKIE INFO ŻE PRACUJE SIE PO 8-9 DNI BO CZASU PRACY SIĘ PRZESTRZEGA I W RZECZYWISTOŚCI PO 5 DNIACH JEST DZIEŃ WOLNY
klientka2009 - 2010-01-21 20:41:55 odpowiedz | cytuj
witam dziwie się że pan Krzysztof nie dba o swoich pracowników ludzie widzieliscie jak te dziewczyny wygłądają w tych bluzach jak sieroty a nie jak pracownice pożądnej firmy żal mi tych dziewczyn bo niektóre są bardzo miłe
stroniczy - 2010-01-22 08:55:52 odpowiedz | cytuj
Jagoda no niestety to nie ten sklep który był kiedys, zrobił się żałosny, Zaniedbany.
Zakupoholiczka - 2010-01-22 10:03:12 odpowiedz | cytuj
Do Jagodzianki. Ja byś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała skąd mam te informacje. Powtórze Ci bo widze, że masz problem z takowym czytaniem. JAK KTOŚ MA OCZY I MA CHOC CIUT SPOSTRZEGAWOŚCI TO ZAUWAŻY TO SAM. WYSTARCZY BYC TAM CODZIENNIE I MOŻNA ZAUWAŻYC CO DZIEŃ TE SAME PANIE, KTÓRE PRACUJĄ NA KASACH, UKŁADAJĄ TOWAR NA PÓŁKACH... DZIEŃ W DZIEŃ TE SAME TWARZE.
Zakupoholiczka - 2010-01-22 10:11:11 odpowiedz | cytuj
Do Klientka2009. Masz cakowitą rację. Te dziewczyny wyglądają żałośnie w tym w czym chodzą.
Do stroniczy. Moim zdaniem atmosfera która tam panuje powoduje że sklep stał się żałosny. A z tego co ludzie mówią na mieście atmosfera panująca w sklepie jest masakryczna...
zadowolony - 2010-01-24 01:29:21 odpowiedz | cytuj
nudżicie się stroje się nie podobają,to dla ich dobra jest stroga zima lepiej dla nich mają cieplej,JAKA INNA FIRMA DBA O PRACOWNIKÓW.......KTO ROZDAJE CIEPŁE POLARY??????PISZECIE BZDURY PRACOWAŁAŚ W JAGODZIE?????
zadowolony - 2010-01-24 01:29:22 odpowiedz | cytuj
ZADOWOLONY - 2010-01-24 01:35:06 odpowiedz | cytuj
ZMIEŃ LEKARZA BO CIĘ OSZUKUJE ......JEŚLI WIDZISZ CODZIENNIE TE SAME TWARZE JESTEM STAŁYM KLIJENTEM SKLEPU I WIDZE CO INNEGO.....
TYREK - 2010-01-24 01:38:28 odpowiedz | cytuj
JAJA SOBIE ROBISZ,,,,,,,,PISZESZ BZDURY TO NIE BIEDRONKA
TYREK - 2010-01-24 01:38:28 odpowiedz | cytuj
JAJA SOBIE ROBISZ,,,,,,,,PISZESZ BZDURY TO NIE BIEDRONKA
BEATA - 2010-01-25 09:17:45 odpowiedz | cytuj
uwazam że jagoda na gdańskiej jest super nie ma lepszego lepszego sklepu ja jade codziennie z drugiego końca miasta na zakupy jest wszystko dla bogatych i dla biednych dla psów i kotów. a w każdej pracy są pierdoły .na Mickiewicza jest taki ruch że szok a to chyba świadczy o tym że sklep jest ok. POZDRAWIAM SZEFA I CAŁY PERSONEL JAGODY TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY
x