brak logo

TELSAT Systemy Teleinformatyczne s.c.

Wrocław

Opinie o TELSAT Systemy Teleinformatyczne s.c.

użytkownik 2012-05-04 12:40:21
beznadziejna firma, dodzwonić się na bok graniczy z cudem, dłuuuuugi weekend od 27.04 do 07.05. nikt nie pracuje w żadnym "dziale" tego małego pokoiku.
klient kukuczki 2012-07-25 21:50:38
Firma jest beznadzieja, siedzi jakaś kobieta nie potrafi wypowiedzieć się z na temat nowej oferty. Internet zamula szczególnie w weekendy, jest tragedia wieczorami jak serwis nie pracuje. Dzwoniąc do nich w ciągu tygodnia tylko spławiają. Nie Polecam, już w Lubiniu miałem lepszy internet i obsługe.
mieszkaniec smolca 2013-05-14 19:12:04
smolec - 2013-04-16 20:32:26

( usunięte przez administratora )
Chłopaki z GreenLanu robia złą opinie konkurencji:) wolnosc internetu:)

Mam od samego poczatku i nie narzekam, raz dzwoniłem w niedziele na serwis technik przyjechał i naprawił. Rewelacyjne podejscie:) nigdy tez nie miałem zaniżonego łacza tyle ile kupuje tyle leci jestem zadowolnoy. A nie jak w dreamnecie kupiłem 6 działało 2:)
smolec 2013-06-02 01:56:40
Nie interesuje mnie konkurencja, to że Tobie dobrze działa to nie znaczy że innym, w tym mi, a nie odrazu oskarżasz inna firmę o oszczerstwa !!
Telsat 2013-07-20 01:00:30
Nie warto , śmieszna firemka.........
2013-08-20 13:09:21
Ja zarabiałem ( usunięte przez administratora ) jako monter- elektronik Yeahh wynagrodzenie miodzio. Ogólnie firma( usunięte przez administratora )
Przestroga 2013-09-09 21:42:33
Pracowalem tam ok 2-3 miesiace, ta firma to kpina, zarobki takze Pani w biedronce wiecej zarobi! ( usunięte przez administratora ) Postep tej firmy widac takze po stronie internetowej od kiedy pamietam taka sama badziewna , jak by ja dziecko stworzylo. Najprostsza rzecz a potrafia sie wylozyc !
Były pracownik 2013-11-30 00:12:45
I gratuluję firmie opini i ocen, same negatywne i najgorsze oceny to o czymś świadczy !
Anonim 2014-03-22 18:13:03
Pan Marian powyżej do inteligentnych osób nie należy, proponuje nauczyć się czytania ze zrozumieniem a najlepiej wrócić do szkoły i od zerowki zacząć. Osoby w komentarzach opisały ile zarabiały, jakie warunki panowały a nawet jeden opisał się "były pracownik" pierwsze komentarze na temat internetu pisali klienci to też widać, co tu argumentować? Ale po opinii widać ze ktoś z firmy telsat to pisal...zenada.
TELSA S.C. 2014-04-09 12:00:02
Drodzy Państwo, o opiniach na temat naszej firmy dowiedzieliśmy się od Pracownika Gowork, który zachęcił nas do odpowiedzi na powyższe opinie.
Firma Telsat jak każda inna firma jest prowadzona przez ludzi dla ludzi a co za tym idzie nie jest idealna i nie jest w stanie dogodzić. wszystkim klientom ale naszym priorytetem jest dobry kontakt z naszymi klientami celem sprawnego działania.
Odpowiadając na wątki od góry.
1- To prawda, że biuro naszej firmy w okresie długiego weekendu majowego jest nieczynne a przy telefonie pracuje dyżurujący pracownik z którego pomocą można załatwić wszystkie sprawy i nie ma potrzeby aby klient do biura przyjeżdżał chyba , że Pan nie zapłacił za abonament co skutkowało wyłączeniem internetu i aby go włączyć potrzebował Pan na miejscu opłacić zaległość.
Jest to nasz ukłon w stronę naszych pracowników , których szanujemy i nie widzimy powodów dla których mieli by przebywać w pracy kiedy ruch jest znikomy.
2-Serwis pracuje 365 dni w roku, 24 godziny na dobę, może pan zostawić wiadomość a cały serwis techniczny jest monitorowany, proszę podać numer z , którego Pan dzwonił a my sprawdzimy dlaczego Pan nie mógł się dodzwonić gdyż cały ruch wchodzący i wychodzący jest monitorowany i jest to łatwe do sprawdzenia.
3-Dziękujemy za to że napisał Pan komentarz w naszej obronie, jest dla nas priorytetem aby sieć działała poprawnie, dbamy aby klient miał pełen dostęp do działu technicznego oraz działu obsługi klienta, zawsze oddzwaniamy, odpisujemy na maile, jeśli ma Pan jakieś uwagi będziemy wdzięczni za ich przekazanie celem ulepszenia działania.
4-Prosze o podanie konkretnych danych, choćby adresu lub numeru telefonu, wyjaśnimy co się dzieje z Pana łączem, wcale nie wykluczamy , że może występować u Pana problem techniczny, tak samo może być to problem po naszej stronie jak i po Pana stronie ale właściwym miejscem zgłoszenia awarii jest dział techniczny naszej firmy gdzie jest praktycznie natychmiastowa reakcja a nie forum serwisu Gowork gdzie zajrzeliśmy po telefonie pracownika GoWork.
5-tutaj odpowiemy na pozostałe posty dotyczące zatrudnienia.
Drodzy Państwo w Firmie Telsat przez 15 lat pracowało ogólnie 9 pracowników, troje z nich zostało zwolnionych przez naszą firmę z powodów bardzo oczywistych, tym osobą nie chciało się pracować, osoby te pracowały w terenie i nie były kontrolowane w sposób ciągły, myśląc , że skoro nie ma kontroli to nie trzeba pracować.
Kolejne trzy osoby rozstały się z nami w przyjaznej atmosferze nie widząc szans na duży rozwój swojej kariery. Jesteśmy małą firmą i nie mamy do zaoferowania stanowisk dyrektorskich.
Ostanie trójka pracuje do dzisiaj z czego najmłodszy pracownik pracuje w naszej firmie od dwóch lat zatem nie prawdą jest , że jest duża rotacja.
Aktualnie w związku z rozwojem firmy przymierzamy się do zatrudnienia dodatkowego pracownika na stanowisku przedstawiciela handlowego
Wszyscy nasi pracownicy byli, są i będę zatrudniani na umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin, mają wszystkie szkolenia, badania itp.
Człowieku o nicku "były pracownik", "przestroga" my nie mamy niczego do ukrycia przedstaw się z imienia i nazwiska i daj zgodę na upublicznienie twoich danych a my zamieścimy Twoją umowę, potwierdzenie przelewów twojej pensji, urlopów itp. bo mam wrażenie , że jesteś tym, który został zwolniony przez nas.
Chętnie odpowiemy na wszystkie dodatkowe pytania e-maliowo (usunięte przez administratora)C.
1
Bzdury 2014-06-04 20:54:24
Szkoda slow do tej firmy...
dnooo 2014-07-08 18:54:51
Ale ściema , właściciel/właścicielka pisze opinie i odpowiada sobie żeby reputację polepszyć . DNOOOOOOO!!
TELSA S.C. 2014-07-25 14:24:03
@adam, nie jest tajemnica , że odpowiedź na opinie zmieściliśmy my, przecież się podpisaliśmy, nadal jednak czekamy na na dowody oskarżeń, do których chętnie się ustosunkujemy.
Cieszę się , że inni czytający też już widzą , że ktoś zamieszcza tylko negatywne opinie ale nie dodaje , żadnej argumentacji.
@kali jeśli to konkurencja, no cóż to świadczy tylko o tym, że obawiają się o swój rynek :(
Podkreślam raz jeszcze , nie mamy nic do ukrycia , chętnie skonfrontujemy się z oskarżycielami na tym forum.
TELSAT S.C. 2014-08-29 21:34:54
Jesteśmy małą gów....nianą firma .!
romek wesoły 2015-03-13 18:49:09
tez cięzko jest tutaj cokolwiek znaleźc, bo też kazda osobe co innego interesuje, jednych atmosfera pracy, innych czy dojedza się do nich, innym po prostu zalezy na wynagrodzeniu, wiec oz eteż dlatego cięzko jest przez to przekopać @Omega. A co do samej firmy to sądzicie, że mnie przyjmą? dodam, ze skończyłe telekomunikację.
Oszuści 2015-12-01 21:15:26
Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ike 2016-05-15 20:29:16
a ogólnie to waszym zdaneim opłaca się od nich wziąć internet? ciekawi mnie jak wypadają jeśli chodzi o cenę i stabilność transferu jeśli chodzi o konkurencję lokalną, wiadomo że firm takich jest teraz wiele
Zostaw swoją opinię o TELSAT Systemy Teleinformatyczne s.c. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TELSAT Systemy Teleinformatyczne s.c.