brak logo

Wp-Bau Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Wp-Bau Sp. z o.o.

oszukany 2013-09-08 21:51:34
przestrzegam przed pracą w tej firmie,pracowałem u(usunięte przez moderatora) w wp-bau i orevis
pracownik 2013-10-07 19:11:59
(usunięte przez moderatora) odradzam pracy u niego
1
kuba 2013-10-09 15:23:01
Potwierdzam tą opinie to(usunięte przez moderatora) do dziś mi kasę są winni co wypłata to 200/300 euro mniej tylko tłumaczenie słyszałem że później wyrówna jak się uzbierało 900 euro i nie było widać wyrównania to zrezygnowałem a ilu było tam kolesi co po parę lat tam pracowali bo pochodzili z takich wiosek gdzie nie było pracy to oni mieli po parę tysięcy nie wypłaconych zaległości lepiej omijajcie tą firmę
pracownik 2013-10-12 15:00:43
mi tez nie wypłacił wszystkiego niech sie(usunięte przez moderatora) noga powinie zycze mu tego i odradzam pracy u niego
inkogmito 2014-01-07 18:21:20
dziekuje za opinie o tej firmie To dziadostwo totalne Dobrze ze niepojechałem od nich nigdzie.
WW 2014-01-16 10:12:45
WITAM DO WP-BAU NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZESZE TAK JAK SIĘ OMAWIALIŚMY TAK BYŁO ,
NIESTETY ŻEBY DOSTAWAĆ 15 ERO TO TRZEBA COŚ UMIEĆ PANOWI .ZAWSZE MOŻECIE PRACOWAĆ W POLSCE ZA 7 ZL.
POZDRAWIAM WALDEK
Buzka 2014-02-26 18:15:12
Ja tam byłem miesiąc i do dziś walczę o swoją kasę(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-09-18 18:09:09
Nie polecam! Pani werbuje osoby do Niemiec, bylem tam, pracodawca Polaczek pan P. to oszust-nie placi kasy na czas, wyplata w zaliczkach, zero szacunku dla pracownika-dojedziesz do pracy do Niemiec to juz cie maja gdzies, caly czas walcze o pieniadze, uwazajcie co podpisujecie, bo wszystko jest sformułowane tak, aby nie móc nic wywalczyc. NIE POLECAM!!!
tadek 2015-01-16 20:25:01
No dobrze, wp-bau posiada doświadczenie i rzesze zadowolonych lub niezadowolonych klientów, ale to ogólniki rodem z broszury informacyjnej. Może ktoś napisac jak realnie tutaj wygląda praca? Powtórze, ze chodzi mi o traktowanie pracowników, a nie klientów, bo chyba niektórzy pomylili fora. Pozdrawiam.
hieronim 2015-03-24 15:16:19
tez z tego co wiem Wp-Bau Sp. z o.o. to jedna z bardziej doświadczonych firm w branży aktualnie i nie sądzę żeby to był tylko jakiś ogólnik z broszury jak to ujął tadek w poprzednim komentarzu, również ciekawi jak są w w tej firmie traktowani pracownocy i czy przypadkiem żadne prawa pracy nie są łamane
xxx 2016-06-02 15:10:56
Złodziej nie wypłacalny ,oszust niesłowny ,nie polecam
1
Aleksandrah 2016-07-06 21:32:02
Brak wypłat o co dokładnie w tym wszystkich chodzi @xxx masz na to jakieś konkretne dowody? Bo tak racjonalnie myśląc to takie opinie powinny być nimi poparte
Zostaw swoją opinię o Wp-Bau Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wp-Bau Sp. z o.o.