logo Pulsar Sp. z o.o.

Pulsar Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Pulsar Sp. z o.o.

anonim 2009-04-08 20:41:50
Słowa kojarzące się z Pulsar s.j. solidna(np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .wysoką
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... fajni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?9zł
Najbardziej podobało mi się w Pulsar s.j.: atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Pulsar s.j.:zarobki
jacek 2014-02-01 00:00:51
To jakiś żart. Nigdy nie wiedziałem, ile zarobię, bo co miesiąc zmienialy sie tabele prowizji, potem problem z rozliczeniami. Wreszcie w ogóle przestali płacic
Tymek 2014-02-28 23:22:58
Firma słaba, miejsce pracy do bani, szef nie chciał nam nawet słuchawek kupić byśmy sprzedawali przed kompem jak w call-center. Od lidera słyszeliśmy że mam ciągle dzwonić i sprzedawać, a jak już sprzedaliśmy "to czas wydrukować umowy i pojechać do klientów" - a to peszek. Niestety problemy z drukowaniem umów i dojazdem do klientów. No a jak klient nie podpisze umowy to kasy nie będzie. I tak po 3 tygodniach pracy bez umowy i prawie 2 miesiącach za darmo szczęśliwie już tam nie pracuję.
Nie polecam!!!
bom 2014-03-08 19:49:42
Czy ktoś dostał kasę na listopad???
Aśka 2014-04-01 00:48:50
mi się udało wynegocjowac 2 tys podstawy, kwasny mi jeszcze dał auto służbowe i telefon... i kase za listopad...
Aśka 2014-04-07 11:26:37
derk, nie szalej, to była ściema, ta firma lata świetlności ma za sobą, jak nie chcesz byc rozczarowany kasą to nie pracuj tam.
była 2014-07-01 19:22:06
Lata świetności mają już za sobą? chyba nigdy ich nie miała .Firma wykorzystuje ludzi,oszukuje na wypłatach ,praca na umowę zlecenie a pracownik ponosi wszystkie koszty-rozliczenie brutto-brutto,ja po swoje pieniądze musiałam iść do sądu .
1
anonim 2014-07-15 00:13:58
Dajcie sobie spokój z tą firmą. Pracowałem tam na stanowisku kierowniczym. Tym co się tam wyprawia powinien się zająć prokurator. Nie pytajcie o szczegóły, nie będę ich zdradzał. Zapewniam, że większość negatywnych komentarzy jest prawdą
4
anonim 2014-07-21 15:24:12
A jednak ponownie wszedłem na forum. Masz dwie możliwości 1. Uwierzyć, 2. Zatrudnić się w tej firmie i uwierzyć po miesiącu. Najlepiej idź na rozmowę kwalifikacyjną (dostać się na rozmowę to nie problem), obejrzyj sobie biuro, narzędzia pracy (stan techniczny samochodów) i bardzo dokładnie przeczytaj umowę. Aby wypowiedź nie była traktowana jako człowieka z konkurencji, mogę powiedzieć, że wszędzie jest podobnie. Są to firmy, które utrzymują się wyłącznie z prowizji, więc mają interes w tym aby Twoja prowizja została w firmie. Jeżeli po czasie okażesz się dobrym sprzedawcą to masz szanse, że będziesz traktowany lepiej, ale bardzo trudno w takich warunkach coś osiągnąć.
2
była 2014-07-21 23:15:40
Bolo idź na rozmowę kwalifikacyjną na pewno się dostaniesz ,a w 2-3 dniu pracy dowiesz się że 80 % ludzi pracuje do 1 wypłaty ,za moich czasów były przypadki że pracownik wyszedł na papierosa i już nie wrócił a wypowiedzenie przysłał sms
była 2014-07-21 23:20:33
Bolo idź na rozmowę kwalifikacyjną na pewno się dostaniesz ,a w 2-3 dniu pracy dowiesz się że 80 % ludzi pracuje do 1 wypłaty ,za moich czasów były przypadki że pracownik wyszedł na papierosa i już nie wrócił a wypowiedzenie przysłał sms
2
olo 2014-12-01 15:42:03
Sposób, w jaki pracodawcy traktują swoich pracowników, owocuje osiąganiu wyjątkowych wyników, gwarantujących im stałe utrzymywanie przewagi konkurencyjnej. Dzieje się tak dzięki nadzwyczajnemu i stałemu zaangażowaniu pracowników, więc po co takie akcje? Nie lepiej jest pomagać pracującym tam ludziom i korzystać z ich potencjału??
slaw 2015-01-21 16:02:03
zamieszczone tutaj opinie odnosza sie do dwoch niezaleznych od siebie firm haha
zainteresowany 2015-01-24 11:47:34
Chcialbym nawiazac kontakt z osoba na stanowisku kierowniczym bylym lub obecnym majacym wiedze na temat firmy. Moj email : ksysek1@op.pl
vanessa 2015-02-10 12:36:21
To wszystko prawda co napisali moi poprzednicy.W tej firmie nie ma przyszłości narzędzi do pracy komputery z IX wieku samochody pożal się boże.Pensje 300-500 zł Cała firma do dupy, ale cóż jak ktoś nie ma lepszego pomysłu na życie to musi akceptować to co ma.
Jaro 2015-02-20 13:30:03
Dzieki Jaro. Chodzi mi o pewna kobiete z tej firmy, Jadwige K. Chcialbym uzyskac kilka jej danych z racji tego ze chce nawiazac kontakt. Pomozesz
?
matre 2015-03-29 15:32:07
do elektro - to z pewnościa nie trafiłes na ogłoszenie firmy Pulsar opisywanej powyżej. Firma opisywana powyżej jest pośrednikiem w sprzedaży usług telekomunikacyjnych i chyba jest już na wymarciu....
byla 88 2015-04-18 18:28:34
Pulsar nigdy nie da umowy o pracę ani 2 tysiące podstawy .Zawsze oszukiwał ludzi jeśli chodzi o wynagrodzenie i zasady pracy. Niech na rozmowie kwalifikacyjnej będą obecni pracownicy - telemarketerzy i rh wtedy można by się dowiedzieć o realiach tej pracy
maria61 2015-04-23 19:07:35
Nie w pulsarze tam jedno powiedzą drugie robią Za wszystko sam zaplacisz , będą myśleć jak .obciąć prowizje a jak się zwolnisz to po pół roku bedziesz się prosił zeby wypłacili twoje pieniadze .podstawy tam nie ma tylko prowizja .h
maria61 2015-07-25 20:11:13
Umowa zlecenie ,spytaj się o pulsar Bydgoszcz co tam się działo .jak pulsae wypłacał pieniądze brutto brutto
maras 2015-08-06 21:56:27
dawniej w pulsarze można było zarobic fajne pieniądze jak się było dobrym handlowcem. Dzisiaj to zbieranina oszustów i naciągaczy. tak samo jest u każdego partnera orange.
była 2015-08-30 09:23:07
Pulsar sp z oo szuka przedstawicieli handlowych ponieważ obecni odchodzą jak nie ma wypłaty ,daja umowy zlecenia ,niemożliwe do wykonania plany i Wszystkie koszty prowadzenia biura spoczywa na pracownikach
była 2015-09-24 16:13:47
Nie przesadzam ja tam pracowała .jeśli wszystko jest ok dlaczego mieliście sprawy w sądzie pracy w Szczecinie :).plany Orange to 1/3 tego co wy dajecie .firma chce zdobyć kasę której potem nie wypłaca ;)
max 2015-09-30 00:28:27
kiedyś oddział w Szczecinie był najlepszy w firmie. ale panu prezesowi wiecznie było mało...
Anilka 2015-10-06 14:32:13
Słyszałam o nich wiele negatywnych opinii. Coś, że podszywają się pod TP. SA, itd.
Znajoma u nich naprawiała jakiś telefon i nie była zadowolona.
Tak więc dobrze sobie rozważcie sugestie na ich temat!
ada 2015-10-13 21:16:59
nie podszywają się pod TP, są ich podwykonawcą. Zajmują się sprzedażą, nie naprawiają telefonów.
1
pani a 2015-10-29 19:25:42
przez 4 miesiące byłam koordynatorem w tej firmie. Problem największy to prezes. Nie ma pojęcia o zarządzaniu. ważniejsze od działań były poprawnie wypełnione tabelki. Jeżeli człowiek przez jeden dzien nie zadzwonił, to było podejrzenie ze ściemnia i nie pracuje... no i zawsze było mało, ludzie w najlepszych oddziałach już mieli go dosyc.
2
Asia78 2015-11-19 18:18:10
Zastanawiałam się nad podjęciem u Nich pracy, też myślę, że gdybyło tak źle to nie zatrudniali by nikogo, a ludzie by u Nich nie pracowali :)
Pozdrawiam
1
była88 2015-11-21 18:52:52
Praca tam to robota na wariackich papierach ,masz sprzedawać ,o nic nie pytać i najlepiej żebyś nie chciała wypłaty .:)
była88 2015-11-27 22:51:11
Narzędzie pracy to telefon ,nie ma podstawy i za wszystko płaci pracownik rozliczenie tak zwane brutto - brutto
paulina 2015-12-09 10:58:03
Ta firma nie daje żadnych warunków bo umowę zlecenie nie nazwałabym warunkami
Koszty po stronie pracownika paliwo drukowanie telefon.
Rozliczenia brutto/brutto. Te dziady nic nie dają a zabierają % od prowizji.
Za takie firmy powinnien się w końcu ktoś zabrać i zrobić z nimi porzadek

Odradzam tam pracować.
Lena91 2016-03-14 17:24:29
Czy ma ktoś z Was może kontakt do firmy Pulsar? Wszystkie podane w internecie telefony nie działają, a potrzebuję pilnie wydania zaświadczenia do PUP. Proszę o odpowiedź !
ArtScaff 2016-09-17 20:16:27
Firma, której właścicielem jest osoba mająca powiązania ze spółką Sell Global sp.z.o.o.- założoną najwidoczniej w celu żerowania i okradania firm podwykonawczych. Z faktury za miesięczny kontrakt za usługi świadczone dla tej "firmy", wystawionej w kwietniu na 14-dniowy termin płatności, do chwili obecnej(wrzesień) nie zostały przelane środki. Na listy z ponagleniami, oraz telefony brak odpowiedzi.
Radzimy zdecydowanie unikać!
baza 2016-09-18 11:47:26
@ ArtScaff - ale na tym forum mówimy akurat o firmie Pulsar Sp. z o.o. ...
Zostaw swoją opinię o Pulsar Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pulsar Sp. z o.o.