logo Ahead Personal Management

Ahead Personal Management

Nürnberg

Opinie o Ahead Personal Management

nowy 2011-11-22 17:28:59
Pracował może ktoś w Niemczech prze to biuro. Proszę o opinie na temat tej firmy.
pat789 2011-11-24 14:54:11
Witam, ja pracowałem i odradzam. Oszukują na każdym kroku , traktują pracowników jak śmieci.

Zeitarbeiter 2011-12-02 03:04:07
Witam, pracowałem, unikaj oszustów, chyba że chcesz zapieprzac za 700€ miesięcznie, bo tyle właśnie płacą, niezależnie od tego co wcześniej obiecają. Więcej na portalu MYPolacy.de
kos 2011-12-28 14:48:21
Augsburg. Mamy zupełnie inne doświadczenia. BARDZO miła obsługa
pracowników przez personel,zawsze uśmiechnięci i mili. Można liczyć na pomoc dosłownie w każdej sytuacji nawet po godzinach pracy biura.
Ostatnia wypłata: niecałe 1400 Euro. Naprawdę nie wiem skąd te negatywne komentarze ??
pracowity 2012-01-11 12:28:07
ten ostatni komentarz to chyba sami sobie napisali nie mam pewności co do wiarygodności tego wpisu
Wild 2012-01-16 08:23:01
Pracowałem w Augsburgu przez to biuro i podzielam opinię innych. Bardzo miła obsługa i sympatyczne relacje. Płaca jak to płaca, w okolicach 1300 netto. Uwaga: musisz sprawdzić się u końcowego pracodawcy pod względem dyscypliny, fachowości i języka. Bez tego ciągnie się za tobą negatywna opinia i będziesz ciągle niezadowolony !
zeitarbeiter 2012-01-19 17:04:58
..miałem na myśli to, że to P.Agnieszka pisze pozytywy nt Ahead, ale chyba się myle, bo raczej o sobie samej to już by nie pisała. Chyba że się mylę co do jej skromności, chyba...
lekarze 2012-01-24 10:06:57
...słuchajcie , ten zeitarbeiter kombinuje na całego, o co ci chodzi tak naprawdę gamoniu ?? Pracujesz tam? jeśli tak to morda w kubeł, jeśli nie to się odłącz bo z tego nakręcania głupich przemyśleń dostaniesz przepukliny !!
K 2012-02-15 12:57:07
Słuchajcie a możecie polecić jakąś firmę pośredniczącą w pracy na terenie Niemiec, której można zaufać?Chciałabym wyjechać, ale ze względu na problemy finansowe i chorobę rodziców nie moge pozwolić sobie na wyjazd w ciemno. Zupełnie nie wiem jak się zabrać do tego. Proszę może coś podpowiecie :) Z góry dziękuję i pozdrawiam.
stolarz 2012-03-04 16:12:33
no to w końcu ile płacą na godzinę? ile godzin się pracuje i język niemiecki jest wymagany? bo w ogłoszeniu na stolarzy budowlanych nic o języku nie piszę
Hyy 2012-03-07 17:53:17
Witam wszystkich, czy nie jest czasem tak, ze każdy trafia w zupełnie inne miejsce, nawet do innego miasta, wtedy można mieć różne opinie. Czy z tej firmy wyjeżdżaliście do pracy na produkcje, magazyny??
delix 2012-03-23 18:09:38
Luudzie, a gdzie mieszkaliście, w ogóle gdzie ta wasza praca była coo?? w jakim mieście??
yhyhy 2012-03-29 14:43:00
Może ktoś napisać jak się nazywała osoba z którą rozmawialiście, umawialiście się na przyjazd? i gdzie dokładnie mieszkaliście ???
TTT 2012-05-09 21:20:42
O kim mówicie, kto to jest Gawel ??
strumyk 2012-05-09 23:43:07
A co do tego Gawla, to musi byc niezly gosc. Super ziomal!
niezadowolony 2012-05-13 13:20:22
Witam
Pracuje dla firmy już dłuższy czas i nie jest źle do kiedy pracowała p.Agnieszka nie było problemu teraz pojawił się c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] p. GAWEL LUKAS i niema co c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo goni c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo. POZDRAWIAM GL
Jan 2012-06-03 02:27:00
Chciałbym sie dowiedziec czegos konkretnego na temat Ahead Personal poniewaz bardzo czesto widze ich ogloszenia w internecie, a chetnie bym wyjechal do pracy za granice. Czytajac wszystkie wypowiedzi na temat tej firmy stawiaja ja w zlym swietle, ale czy jest tak na prawde?? Jezeli ta firma jest taka zla i tak (usunięte przez administratora) ludzi to dlaczego pracuje dla niej az tyle osob?? Ja jestem elektrykiem z uprawnieniami oraz budowlancem, skonczylem studia i mam doswiadczenie a kokosow i tak nie zarabiam.
bobek 2012-06-11 13:57:12
Ta firma to totalna porazka. Nie polecam.
Zeitarbeiter 2012-06-12 21:59:29
MYŚLENIE - Janie! Nie myślisz i dlatego mało zarabiasz. Skoro przeczytałeś wszystkie powyższe posty i nic nie zrozumiałeś, to po co ktokolwiek miałby się wysilać i Ci odpisywać? No chyba tylko specjalista od (usunięte przez administratora) ;) Bez obrazy, popracuj nad szarymi komórkami i to nie przed telewizorem. Powodzenia w rozwoju.
pracownik ahead Augsburg 2012-07-02 19:07:16
Łatwiej jest powiedzieć to zrobił i on (usunięte przez administratora) Firma że nie jest lojalny niż powiedzieć zrobiliśmy błąd i z powrotem kogoś zdobyć
strumyk 2012-07-02 22:11:31
tomi1978 - 2012-06-21 15:29:27

Wiec Panowie nie wiem czy wiecie ale Lukas Gawel nie pracuje juz w ahead. Zwolnili go z dnia na dzien. Podobno (usunięte przez administratora) ludzi jak sie tylko dalo, obiecywal niestworzone rzeczy przez telefon i z tego co mi kolega z Augsburga mowil (usunięte przez administratora). A teraz mi sie smiac chce bo kumpel mowil, ze czlowiek mial chyba jakas rzadze wladzy i okazywal to na kazdym kroku. Spawacze z Norymbergii pozdrawiaja spawaczy z Augsburga i oby wam teraz lepiej bylo ;)
i tu jest disponent
glober 2012-07-04 22:39:19
Taki juz Polak: \\\\\\\"gnoic rodaka swego jak wroga najgorszego\\\\\\\"
(usunięte przez administratora)
bezsilny 2012-07-09 22:50:34
Czy ta firma funkcjonuje jeszcze? Jezeli tak, to mam nadzieje, ze to juz koncowka.
(usunięte przez administratora)
bobek 2012-07-23 14:22:23
nie polecam nie poleca nie polecam i jeszcze raz nie polecam ,
niezadowolony 2012-08-14 18:14:53
K - 2012-02-15 12:57:07

Słuchajcie a możecie polecić jakąś firmę pośredniczącą w pracy na terenie Niemiec, której można zaufać?Chciałabym wyjechać, ale ze względu na problemy finansowe i chorobę rodziców nie moge pozwolić sobie na wyjazd w ciemno. Zupełnie nie wiem jak się zabrać do tego. Proszę może coś podpowiecie :) Z góry dziękuję i pozdrawiam.
tam gdzie pracuje (usunięte przez administratora)bo on jest w miare fair
Robert S. 2012-08-17 20:32:38
Witam,

Otarłem się o tą firmę i nikomu nie polecam :)
(usunięte przez administratora) Więc sami się zastanówcie ;]
Marek 2012-08-18 18:54:20
Pracuję ponownie u (usunięte przez administratora) i jestem bardzo zadowolony stawka godzinowa 11 euro i mieszkanie i zawsze można do niego zadzwonić
ahead nie, dziękuję i (usunięte przez administratora)polecam
Marek 2012-08-18 19:50:17
chciałem jeszcze powiedzieć nikt nie jest niewinny, który pracuje w biurze
różnica jest taka, że ​​niektórzy wiedzieli nadal jak traktować innych uczciwie a inni uważają, że są lepsi ( biuro ahead )
1
pracownik ahead Nürenberg 2012-08-21 00:00:55
Witam
Hotel to juz wole nic nie mowic, totalne dno, wszyscy konkuruja ze soba, zero milych twarzy i co weekend afery, krew sie leje po scianach i nikt z tym nic nie robi. A jak sie zadzwoni juz po (usunięte przez administratora) to udaja ze przyjada, potem to olewaja a tak naprawde to sie boja,
nie młody 2012-09-28 08:47:35
Pracowałem pod Stuttgartem,warunki zamieszkania Bardzo Very Good, geld: niecałe 1500 netto !!!!!!! kto uwierzy to uwierzy, ten kto nie uwierzy to nie uwierzy, ale innej prawdy nie ma :-)
aaa 2012-10-06 20:30:43
ciekawa jestem kto w tej (usunięte przez administratora) firmie jeszcze pracuje . chodzi mi o osoby, które były tam między kwietniem a sierpniem 2012 ???
HENDRIX 2012-12-03 10:19:17
Witam,
miałem kontakt z tą firmą w ubiegłym roku ( 2011). Byłem na spotkaniu w Katowicach - wyglądało to wszystko nieźle...
Warunkiem otrzymania pracy była znajomość języka niemieckiego, a że znałem język słabo więc skorzystałem z możliwości udziału w kursie j.niemieckiego organizowanego przez firmę w Goerlitz...
Kurs był bezpłatny ( byłem na ich pierwszym turnusie), kurs w miarę dobry, mieszkanie ok - byłem sam w pokoju ( gratis)...
Po kursie nie dostałem obiecywanej pracy i pomimo podpisanej umowy wstępnej i brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony AHEAD!!!
Olali mnie...Ktoś tam z kursu dostał pracę, ale nie wiem jak z wypłatą, ponieważ kontakt się urwał...
Jeżeli interesuje cię bezpłatny kurs języka - jedź.
Jeżeli szukasz poważnej firmy - daj sobie spokój z AHEAD- szkoda twojego czasu!!!
pipi 2013-01-08 10:32:00
byłem widziałem i zobaczyłem (usunięte przez administratora) 8 euro ma godzine a potem i tak obliczją wszystkich jednakowo a co do kontaktu to kiła straszna te z u nas były jaja na hotelu raz fajny raz spanko w piwnicy za tą kase niepolecam niewarto to ze dają samochód i spanie co z tego ale chłopaki robią w innych firmach za 14 euro to chyba różnica
jaca 2013-07-31 19:59:11
raczej nie bo spi sie po 4 w pokoiku brak internetu i jaja ze wszystkim czego normalny czlowiek by chcial jak chcesz to musisz sobie wykupic np internet ,maja prace ale nie do konca ,poza tym jak cos jest nie tak i zaczynasz sie pytac to stajesz sie wrogiem ,polaczków zatrudnionych w biurach i to nie prawda ze jestrz potrzeba znac niemiecki ,to jest wymysl co poniektorych ludzi polakow z tych biur ,pracowalem dla nich jak sie konczyl bum na solary bo byly dotacje unijne ale jak sie skonczyly bylo dowidzenie bez powodu ,traktuja ludzi jak w polsce albo nawet gozej maja swobode
Zeitarbeiter 2013-10-21 22:51:26
" Byłem, pracowałem, szybko zrezygnowałem". Odradzam stanowczo. Są inne firmy, lepsze. Szukaj dalej.
2
rafikk 2013-11-23 23:59:05
Widzę opinie tu są różne...jak dla mnie praca ok, od 27 miesięcy pracuje w jednej firmie, mam pokój sam a całe mieszkanie zamieszkujemy we dwoje z kolega, fakt ze kosztuje mnie to 100 euro ale czego nie płaci sie żeby mieć spokój bo nie wiadomo na jakiego sąsiada z pokoju sie trafi;) Geld też ok zaczynałem od 8.74 a teraz już mam 11.60 niewiele mniej od kolegów zatrudnionych w firmie do której ahead mnie oddelegowal;) pozdrowki dla wszystkich Maschine cnc eisteler;)
kazek6585 2013-11-29 18:45:34
pracowalem w ahead 6 miechow i nie narzekam.caly dol willi moj i kasa niezla ale nie wyszlo bo nie przyjechale na czas a pan slynny moskwa mnie wykrecil.
Arcy 2014-03-10 22:15:52
Mi zależałoby na pewnym pośredniku, bo ostatnimi czasy na rynku roi się od typowych cwaniaczków. Mogę bez stresu z nimi wyjechać?
nowy 2014-03-17 18:01:14
mam jechac do pracy do schwarzwald jako operator cnc
ma moze ktos jakies info o tej robocie? jak co i gdzie

2
gawi 2014-11-16 13:53:14
prawdy znajdziesz tutaj tyle co i w innych firmach... także wszystko co piszą o sobie musisz najpierw podzielić na pół , a potem jeszcze na kilka części. Wiadomo, że każda firma będzie zachęcała w taki sposób w jaki tylko potrafi do tego , aby przyciągnąć ludzi. Im bardziej firma się stara tym bardziej podejrzane , że coś może być z nią nie tak
1
kaczuszka marysia 2015-01-23 16:53:50
ja może i nawet bym wybrała jako swojego nowego pracodawcę ale nie przepradam za gadką motywacyjną i ogólnikami. dla mnie liczą się końkrety.przede wszystkim czy mam tam szansę dostać umowę o pracę na czas nieokreślony i ile netto jestem w stanie miesięcznie zarobić już na starcie mojej kariery u nich?
operator 2015-02-07 17:01:20
Hej, na stronie Ahead Personal Management znalazłem informację, że poszukuja osób do pracy na stanowisko Operatora maszyn CNC. Wymagania spełniam, a napisali, że oferują wynagrodzenie zgodnie z układem zbiorowym w Niemczech (na ile można liczyć, bo chyba minimalna tam to teraz 8,5 euro/h), umowe o pracę, bezpłatne zakwaterowanie, czy zwrot kosztów przejazdu do Polski raz w miesiącu.
Zeitarbeiter 2015-04-16 19:49:40
To cwaniaki z DDr-u. Nie zarobisz.
buty 2016-05-07 16:59:42
no tak jest @lak. A swoją drogą - na chwile obecną chyba nikogo nie szukają? Gdyby jednak, to piszcie prosze na forum. Mam wykształcenie wyższe ekonomiczne i kilka lat doświadczenia w pracy biurowej.
Zostaw swoją opinię o Ahead Personal Management - Nürnberg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ahead Personal Management