brak logo

Vitra

Prószków

Opinie o Vitra

ciekawy 2011-11-22 16:51:33
Witam, czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć na temat tej firmy ? To nieduży producent stolarki drewnianej. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
ciekawy 2011-11-22 17:01:19
dodam, że chodzi mi o firmę VITRA Arnold Zdzuj, Paweł Zdzuj, Sp. j. z Prószkowa na Opolszczyżnie, a nie tego pod Warszawą
miki 2012-03-07 14:34:20
z mojego doswiadczenia z firma witra mam mile wspomnienia sa naprawde profesjonalni POLECAM!!!!!!
miki 2012-03-07 14:35:25
pomylka w nazwie firmy oczywiscie chodzi mi o Vitra- www.vitra.com.pl
Wandzioch 2015-01-07 22:43:32
Zabezpieczenie socjalne? u prywaciarza? chyba sie zapomniałeś... najniższa krajowa reszta pod stołem, takie zabezpieczenie. A i tak to co pod stołem, to jest skrupulatnie obcinane przez "starszego" Pana prezesa
2
Hubert 2015-03-16 19:28:30
Żadnego zabezpieczenia socjalnego. Starszemu Panu wydaje się że jest bogiem i ustala prawo w naszym kraju. O szacunku do pracownika należy zapomnieć. Pracownik jest poniżany i zastraszany. Na umowach minimalna krajowa a reszta wypłacana pod stołem, która jest obcinana za często nie z winy pracownika. Oczywiście lepiej nie używać firmowych narzędzi bo może to dużo kosztować w przypadku awarii :D ...szef jak twierdzi to kiedyś też pracował bez narzędzi i nie narzekał :D szkoda tylko że zapomniał że produkował jedno okno na tydzień...
4
mimi 2015-04-12 23:05:35
No a "młody" szef to sie pomylił z profesją, bardziej przykłada uwage do swojego hobby niz do zakładu... oby daleko od problemu
4
nk 2016-06-29 18:51:38
no to @Marco Polo nie wygląda sprawa najlepiej :/ jesli to rpawda co piszesz i oficjalnie jest minimalna krajowa...no to nie wygląda dobrze naprawde.
Zostaw swoją opinię o Vitra - Prószków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vitra