brak logo

Bonito.pl Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Bonito.pl Sp. z o.o.

nie nie nie2 2013-11-26 03:57:44
Oj nie polecam tego pracodawny, proszę poczytać sobie opinie zamieszczone na innej stronie gowork(usunięte przez administratora)
2
Placek 2014-12-11 17:32:39
pracuje tam z 200 osób i wszyscy zadowoleni.
żart 2015-01-04 23:20:40
z tym zadowoleniem to świetny żart
4
sama prawda 2015-01-28 21:05:16
Praca dla ludzi którzy lubią być wyzyskiwani. Dla tych osób Polecam!
4
Teresa 2015-02-20 21:43:16
Zamówienie złożone wieczorem, na drugi dzień w południe można już było je odebrać. Obsługa miła, punkt odbioru przejrzysty i czysty. Nie myśląc,że w fabrycznie zapakowanym produkcie może czegoś brakować, pojechałam do domu...zaczęłam instalację programu, a tam w jednym pudełku brakuje płyty i co? Jeden miły telefon, sprawa rozwiązana, na następny dzień mogłam odebrać brakującą płytę do mojego pakietu. Jak dla mnie super!
1
prawda boli? 2015-02-26 00:02:30
Powiem coś o Magazynie w Krakowie. Wyzysk i złodziejstwo. Oczywiście że można zarobić 2000 tyś ale musisz po 12h dziennie pracować i jeszcze burczą jak nie chcesz w weekend przyjść do pracy. Na stałe pracują tam jedynie osoby które są nieporadne życiowo czyli nieudacznicy. Właściciel nawet dzień dobry ci nie powie. Jeśli jesteś nowy to kup szefowi bilet do Tel-Avivu albo zarecytuj Talmud, na pewno wtedy będziesz lepiej traktowany.
8
Stefan 2015-02-27 19:34:02
Świetna księgarnia, szybka wysyłka, miły kontakt i niska cena. Przesyłka przepięknie, estetycznie zapakowana.
1
Ex-pracownik 2016-07-28 15:47:27
Pracowałem, byłem, zobaczyłem...
Rozmowa kwalifikacyjna to formalność, jeśli się do Ciebie odezwali to juz możesz się przygotowywać do pracy. Jeśli chodzi o zarobki to nie ma szaleństwa, niewiele więcej niż najniższa krajowa na samym początku. Brak możliwości awansu, premie widziało pare osób w firmie. Pracownicy ze stażem powyżej 2 lat a nawet wiecej potrafią zarabiac mniej niż 1,7 tys. PLN (oczywiście pomijając kadrę kierowniczą...). Praca? Zależy od działu i znajomości wewnątrz firmy. Pakowalnia - największy wyzysk, jeśli pracujesz i uwaga! - nie rozmawiasz z nikim przez całą zmianę - jest ok, wykonujesz swoją prace i po 8 godzinach wychodzisz całkowicie odmóżdżony. Najbardziej sponiewierany dział, "za wolno", "nie rozmawiaj"... Jedyny plus to niektórzy ludzie, bardzo spoko, życiowi i pomocni ale co z tego - lepiej nie zamieniać z nikim słowa bo z każdej strony jesteś obserwowany. Pozostałe działy? Kompletacja i przyjęcie to oaza spokoju, rozmowy, pogaduszki, telefony przyczym trzeba pamietac zeby dobrze się "schować", kierownictwo i koordynatorzy są zajęci ciagłą obserwacją więc lepiej oszczędzić sobie kłopotów. Całkowity brak swobody, Ci którzy są przyzwyczajeni do przerw na papierosy, spóźnień nawet w granicach rozsądku, rozmowów i przyjaznej atmosfery, mogą szukać innej pracy. Polecam dla ludzi bez wyjścia jako "tymczasowa" praca. Pozytywy jeśli chodzi o zamawianie książek, w przypadku pracy na magazynie w Krakowie to osobiście nie polecam.

Elo!
7
dobrarada 2016-08-30 22:07:53
Szerokim łukiem, z dala od pracy w tym miejscu.
2
Takitam 2016-09-04 12:11:43
Mnie zastanawia jak to jest że słynna Agatka jak jest kierownik to zapie.prza równo ale w momencie kiedy idzie kierownik do domu to jej praca ogranicza się do siedzenia przed kompem drukowania list i dyrygowaniem innym tak jak i jej przyjaciółka gabryska i jak to jest ze premie dostaje za nic nie robienie, a pracownik który przez całe 8 godzin zapie.prza nie zostanie nawet doceniony słowami a już nie wspomne o premi. W tej firmie trzeba mieć plecy i tyle tak to jesteś zwykłym szarakiem do pomiatania. A kordynatorzy to debile po zawodowce i robią karierę bo przyszli z obi z wózków widlowych hahahahaha
4
Głowa 2016-09-13 23:50:53
Słyszałeś czy pracowałeś? Bo jak tylko słyszałeś to lepiej się nie wypowiadaj.
2
RawRaw 2016-10-12 16:27:09
i teraz mam problem...zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną (pracownik magazynu). Zawsze sprawdzam wcześniej firmę w internecie jakie ma opinie. Czytając wszystkie wypowiedzi tutaj oraz jeszcze w innej zakładce strach tam iść! naobiecywać mogą, podpisze umowę a potem męcz się człowieku...nie chce znowu wylądować w firmie która źle traktuje pracowników. Liczyłam też na większe wynagrodzenie a nie 1500 zł...tym bardziej, że trzeba dojechać do tego miejsca,więc bilety tez kosztują.
1
... 2016-10-13 08:23:23
I bardzo dobrze kminisz. Też bym się poważnie nad tym zastanowiła....
Marceelina 2016-10-18 07:43:15
Zaczęłam pracę u nich od października. Narazie jest dobrze, fajni ludzie, przyjemna praca. Polecam!
Tratata 2016-10-20 05:14:32
Marcelina daj znać w styczniu jak Ci się podoba bo póki co jeszcze nie poznałaś całej śmietanki układów i osób. Mi też 1 miesiąc bardzo się podobało do czasu.... ale sama się przekonasz
4
wanti 2016-10-22 12:55:21
Wyzyskiwacze i złodzieje matoły z OBI jak masz lepiej robić w kamieniołomie niż bonito !!!!
5
Jan 2016-11-17 15:38:43
A kierownik działu obsługi ile może zarobić ?
plusiminus 2016-11-23 21:44:07
Mi się podoba ta praca, bo jestem aspołeczna. Cały dzień latam sobie po magazynie i zbieram zamówienia, nie odzywając się do nikogo. Jedyny minus - bolące nogi. Przy takiej pracy powinno być trochę więcej przerw a nie tylko ustawowe 15 minut...
Pracownik 2016-11-25 20:31:26
Hej, a długo tam pracujesz? ja niedługo ale tez mi tak pasuje, może się mijamy w regałach kilkanascie razy dziennie :-)
JJa 2016-11-27 16:17:34
Ogólnie średnia firma , praca jak wszędzie zarobki bez szału, można dorywczo jak ktoś potrzebuje zarobić
beniu 2016-11-30 16:29:58
czy oni rekrutują bezpośrednio czy tylko przez agencję pracy?
xyz 2016-11-30 23:57:33
Przez agencje pracy na smieciowke, bezposrednio na umowe o prace
ala 2016-12-02 10:24:37
kurde czytając te opinie to nie wiem co robić, z jednej strony praca wydaje się być prosta, kasa jest tylko troche mnie martwią Wasze opinie że robi się tyle h dziennie i niewiadomo czy weekendy wolne :/
xyz 2016-12-02 20:18:26
To się ich zapytaj a nie tutaj na tym śmieciowym portalu.
1
Zostaw swoją opinię o Bonito.pl Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonito.pl Sp. z o.o.