Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-08-25 10:04:40 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Aluplast Sp.zo.o. - Poznań. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
35karp - 2009-09-21 07:51:02 odpowiedz | cytuj
Praca w Aluplast w Poznaniu to jedno wielkie nieporozumienie , duża rotacja pracowników , zarobki słabe, wyzysk, brak przerw na posiłek , a tak ogólnie to nadaje się to wszystko do inspekcji pracy .
GURU - 2009-10-10 22:00:49 odpowiedz | cytuj
Witam i zgadzam się w 100% - tach z poprzednim opiniodawcą i dodam jeszcze,że pracowałem w tej firmie trochę latek i czego się dorobiłem ,pracując w niej to: utraty zdrowia,długów,a sympatii do kierownictwa i osób powiązanych - mających na celu tylko i wyłącznie wyzysk swych podwładnych,praktykując przy tym tak bardzo lubiany w tej firmie(miejsce pracy dla niechcianych) mobbing.Dziwię się,że do tej pory nikt z urzędu PIP nie zainteresował się poważnie tą spółką.Czas by to zmienić!!!!!! Aha i jeszcze jedno,nie przyjmujcie się do Aluplast/u pod żadnym pozorem(omijając ją szerokim łukiem), ta firma to jedno wielkie dno, także moralne.Ze swej strony,życzę udanych łowów w znalezieniu w miarę normalnego pracodawcy!!!!!!.Pozdrawiam ;)
anonim - 2010-04-19 14:13:16 odpowiedz | cytuj
wyzysk,mobbing,głodowe pensje ,kapusie,tylko nie magazyn i pan kierownik.
Marcin - 2010-07-12 17:24:04 odpowiedz | cytuj
Skoro tak źle, to dlaczego pracowałeś tam kilka lat ?.
peterek - 2010-08-11 07:36:43 odpowiedz | cytuj
hej ja mialem zamiar tam isc ale widze ze tak z niechęcia mowicie o tym..
były pracownik - 2010-09-08 19:21:37 odpowiedz | cytuj
praca jak w obozie pracy brak przerw na posiłek i wiecznie niezadowolona mina szefa zmiany
Przesada!!! - 2010-11-26 08:41:45 odpowiedz | cytuj
Witam, chyba troszeczke przesadzacie. Mój mąż pracuje w tej firmie ponad 8 lat. Jesteśmy obydwoje zadowoleni. Firma ma swoje zasady jak każda! A po przeczytaniu Waszych opini uważam że jesteście nygusami do pracy i chcielibyście nic nie robić a zarobić...życzę szczęścia!
anonim - 2010-12-06 16:42:30 odpowiedz | cytuj
DziaÅ� magazynu w firmie aluplast nazywany jest maÅ�piarniÄ�. Tam siÄ� nie pracuje tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak za czasów Hitlera w warunkach takich jak: deszcz, Å�nieg, upaÅ�y, w temperaturach dochodzÄ�cych poniżej -20 stopni. Po przepracowaniu kilku lat w takich warunkach z doÅ�wiadczenia wiem,że ta praca w tej firmie jest niedoceniana. Nigdy nie wiadomo jaka bÄ�dzie wypÅ�ata, nikt tego nie wie, nawet kierownik.
Nikomu nie życze tej pracy nawet swojemu wrogowi
dupa blada - 2011-01-13 21:46:52 odpowiedz | cytuj
kure...stwo w biały dzień.po 8 latach zwolnili bez okresu wypowiedzenia i odprawy.kierownikowi zycze jak najgorzej
zoro - 2011-01-23 14:38:53 odpowiedz | cytuj
no ale to moze sie teraz zmienic kierownik sra pod siebie ha ha ha
i jego kapus tez najlepiej jakby razem poszli w ch..j
anonim - 2011-01-24 15:17:32 odpowiedz | cytuj
jeden z kierowników został posądzony o mobbing, sprawa w sądzie w marcu chyba 21. A jaki pan kierownik miły zrobił.
kierownik - 2011-02-03 12:27:04 odpowiedz | cytuj
Ja Wam k....y dam!! Wszyscy wy.....z tej firmy!! Dopiero się zacznie mobing gnidy!!
anonim - 2011-02-18 23:50:04 odpowiedz | cytuj
bo byłeś nygus to cię zwolnili i tyle
;] - 2011-03-05 15:00:16 odpowiedz | cytuj
Przesada!!! - 2010-11-26 08:41:45

hehe :) a na jakim dziale pracujecie i jakie posady macie ? w biurze? heh ;] powiem tak skoro w biurze to sami jestescie nygusy ;] i to te "nygusy" na biurowych zapie**** ;] opinie te "negatywne" sa prawdziwe ;]
anonim - 2011-03-06 17:08:12 odpowiedz | cytuj
24.03 i wszystko w temacie p.Ś.....k.
byly pracoenik - 2011-05-17 05:07:24 odpowiedz | cytuj
Aluplast zywi Aluplast radzi Aluplast nigdy cie nie zdradzi.... Pozdrowienia dla wszystkich pracownikow z BYDGOSZCZY Te wasze gadanie . To nie firma jest problemem to wy . Specjalne pozdrowienia dla pana Koniecznego.
sramnaciebie - 2011-06-12 21:10:07 odpowiedz | cytuj
Kuwa jełopie nie masz co robic na zmianie teraz tylko pedalskie teksty piszesz. Prtzestan gółe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oglądać wn biurze.
Karol - 2011-06-16 15:14:45 odpowiedz | cytuj
Ze nie ma juz przerwy na posilek? kiedys po pol godziny siedzialem na sniadaniu i na obiedzie :D Czas w pracy milo wspomniam, po pracy przy faworze tez:) Odkad mnie zwolnili, uwierzcie, ze sa gorsze prace i za gorsze pieniadze! Moze dlatego nie narzekam tak na Aluplast bo zarabialem po 2500zl (stawka godzinowa)za sprzatanie i opierdalanie sie!@ ;d
POzdrawiam ludzi z magazynu i kierasa ;p
Wojtek - 2011-06-18 09:32:36 odpowiedz | cytuj
Tylko na produkcji nie ma przerw. W locie trzeba sikać i jeść.DAdzą Tobie 3 szybkie maszyny i łapy puchną. po roku postanowiłem odejśc do innej roboty przy korkach.
b - 2011-08-04 19:57:23 odpowiedz | cytuj
najlepszy jest duet dyr. k z kier. ś nie do pobicia prowadzą prywatny folwark reszta ludzi się nie liczy kółko wzajemnej adoracji
Tytus - 2011-08-27 19:11:19 odpowiedz | cytuj
Pozdrowenia dla kierownika Koniecznego. A tak wogóle to dzisiaj jestem napity i nie wiem co pisać.
Omen - 2012-02-23 09:18:43 odpowiedz | cytuj
Ogolnie to jakas pomylka ta firma.Lemaanski ze swoja ekipa z produkcji zmA to banda oszolomow wlazi kazdemu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e wazelina jedna nie ma swojego zycia interesuje go cudze zycie na dodatek pracowalem tam prawie dwa lata i jakie mam odczucia?Kac moralny za starcony czas i nerwy pozdro dla wyzyskiwacza harnasia najgorszego kierasa z jakim mialem nieprzyjemnosc pracowac.I jeszcze te wyplaty zapomogi z mopsu sa wieksze zenada na swieta zamiast dac pracownikowi wiecej to jeszcze poucinali zebys za duzo nie dostal.Gownoplast rzadzi
x