logo Zakład Montażu i Naprawy Wag Wagmont

Zakład Montażu i Naprawy Wag Wagmont

Czeladź

Opinie o Zakład Montażu i Naprawy Wag Wagmont

laytka 2013-11-29 19:33:14
Firma funkcjonuje na rynku wiele lat ,ma dobrą markę. Załoga nieduża ale prężna i bardzo zgrana ,tworzą fajną atmosferę pracy. Wynagrodzenia godziwe i zawsze wypłacane na czas. Pracowałam w tej Firmie wiele lat ,zdobyłam duże doświadczenie i wiedzę. Mam pozytywne zdanie o Firmie Wagmont
9
random visitor 2014-02-26 22:06:42
remember to say the truth
Zdu 2014-08-28 00:34:01
@xyz Nie rozumiem po co kogoś obrażasz jeżeli nie masz nic konkretnego do przekazania... Jeżeli rzeczywiście tacy pracownicy reprezentowali firmę to można było uznać ich za profesjonalny zakład. Skoro teraz pozostali sami młodzi bez doświadczenia to nie najlepiej świadczy o strukturze firmy. Wiedza techniczna w tym przypadku to podstawa.
1
desperat 2014-11-17 00:03:18
ale tak trochę jest rozbieżność między wypowiedziami, jedni twierdzą że jest różowa a inni w czarnych barwach to widzą wiec jak jest naprawdę ( liczę na obiektywne opinie )? cz w ogóle warto zaprzątać sobie głowę tym przedsiębiorstwem. bo potrzebna mi robota i niestety im więcej szukam czegoś tym mniej widzę godnych ofert
Fool 2014-11-26 22:23:51
Ciekawe ile f-a zapłaciła serwisowi gowork za usunięcie niektórych wypowiedzi :)

_ 2014-12-01 21:43:30
To zdecydowanie Ci odradzam wszelkich kontaktów z tym podmiotem.
o firmie 2015-01-05 11:52:40
W tej firmie jest miła atmosfera da się pracować,wypłata plus część do reki nie ma płatnych nadgodzin, ale mozesz je odebrać nie ma premii jeden minus wielki na święta też nie ma co liczyć na jakaś dodatkowe pieniądze.
amser 2015-03-12 18:29:34
No nic, dłużej czekać już nie mogę, dzięki wielkie za brak pomocy. W takim wypadku pewnie ten post o miłej atmosferze jest nieprawdziwy, bo gdyby ludzie byli mili to napisaliby mi chociaż krótkie słowo zachęty, a tu cisza. Dziwi mnie, że nawet firma nie dba o dobre imię i nie oddelegowała nikogo, aby odpisywał na forum, przez to tracicie wielu dobrych pracowników.
o 2015-08-14 21:34:02
W firmie WAGMONT od początku istnienia przewinęło się może ze 20 osób i żadna nie została zwolniona tylko składała wypowiedzenie (i nie ze względu na małe zarobki czy złą atmosferę). Jeżeli ktoś jest ciekawy może popytać inne firmy z branży co sądzą nie o firmie wagmont ale o jej właścicielu. Jeżeli ktoś pisze że jest zdrowa atmosfera to trzeba mu tylko współczuć.
kadry_wagmont 2016-03-12 22:46:06
Dziekujemy za zainteresowanie naszą firmą.
Przyszłym pracownikom zapewniamy:
- pensja od 5000zł brutto na początku;
- praca 8 godz. dziennie;
- pełny socjal;
- płatne nadgodziny i delegacje;
- bezpłatne kursy i szkolenia (2-3 w miesiącu);
- dodatkowe wynagrodzenia za pracę w weekendy;
- premie motywacyjne;
Zapraszamy do składania CV.
Aktualnie poszukujemy:
- spawacza, montera urządzeń mechanicznych, programisty oraz głównej księgowej.
rty 2016-05-07 13:38:28
hej, wiesz co to zalezy od firmy..w niektorych miejsacach takie zarobki sa raczej na przadku dziennym @cash..poza tym jak ktos ma duze dosiwadczenie i dobre wyksztacelnie to w sumie z drugiej strony co stoi na rpzeszkodzie zeby tyle wlasnie zarabiac..
Zostaw swoją opinię o Zakład Montażu i Naprawy Wag Wagmont - Czeladź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Montażu i Naprawy Wag Wagmont