brak logo

Małopolski Dom Książki

Kraków

Opinie o Małopolski Dom Książki

felix 2013-08-04 12:11:54
Co tu dużo pisać (usunięte przez administratora)Proponują Ci 8zł za godzinę (jak dobrze pójdzie to za nadgodziny 10, ale to i tak nie wszystkim). Kierownik jest wielkim znawcą wszystkiego i nie dopuszcza innego zdania, niżeli jego. Masz jakiś argument by go przegadać - przewalone. Praca jakby zatrudniali niewolników. Od 14:00 - do upadłego. Aż skończą się zamówienia. Nie raz od 12:00 do 8:00 rano! Kiedy przychodzi do wypłaty - kłamstwa i przekręcanie wszystkiego tak, byś dostał/a jak najmniej (nadgodziny i tak nie są wypłacane!). Szef to kłamca i krętak. Praca ciężka i jak na takie zarobki - kompletnie nie opłacalna! (usunięte przez administratora)
2
Mekebe 2014-06-08 17:48:34
Potwierdzam. Kierat na maxa. A kasy mało. Ale przynajmniej płacą.
kriks 2014-07-10 00:23:03
a ma ktoś jakieś pozytywne opinie może?
aaa 2015-04-14 10:46:08
kierat ja w każbej firmie która ma sprzedaż sezonową. płacą na czas... no chyba ze system od liczenia godzin się zawiesi to wtedy zaliczki... niemiałem nigdy problemów z wypłatą. zawsze w pierwszy dzień miesiąca. jeśli chodzi o kase za godzine to zależy od dogadania sie z szefem (jak nic nie potrafisz to dostaniesz 7-8zł.:)) pozatym jeśli Ci odpowiadują warunki to pracuje jak nie to nie. a jak pracowałeś i Cię zwolnili bo coś tam to oczywiście opinia negatywna.kadra sympatyczna no moze poza jedną panią z biura która ma muchy w nosie i o wszytko ma pretensje... ale to jednostka
1
Pracuś 2016-02-17 14:27:25
Jak dla mnie płacą trochę mało, ale atmosfera jest super. Kadra młoda, zgrana. Najlepsze są dziewczyny z biura, zawsze uśmiechnięte, chętne do pomocy. Pani od korekt bardzo pracowita, skrupulatnie sprawdza towar, uczynna i zawsze bardzo miła. Pani przyjmująca zamówienia zawsze uśmiechnięta i życzliwa, chętnie pomaga nowym osobom i ma świetny kontakt z klientami. Ogólnie w sezonie pracy sporo ale jest fajna pani kierownik z którą można się dogadać, płacą trochę mało, no ale cóż.... jako dorywcza praca sezonowa może być. :)
Pracuś 2016-04-28 15:54:38
Niestety nie wiem czy są jakieś wolne miejsca. Musisz pytać. Dlaczego dorywcza ? Bo zatrudniają chyba tylko na sezon i raczej osoby młode, uczące się, a po sezonie zostaje stara kadra. Pozdrawiam :)
Pracuś 2016-04-28 15:54:52
Niestety nie wiem czy są jakieś wolne miejsca. Musisz pytać. Dlaczego dorywcza ? Bo zatrudniają chyba tylko na sezon i raczej osoby młode, uczące się, a po sezonie zostaje stara kadra. Pozdrawiam :)
kaja 2016-05-22 10:42:38
wiec zatrudniaja tylko studentow? a najlepiej keidy tam aplikowac powiem ci ze ja bylabym chetna szukam czegos takiego
Zostaw swoją opinię o Małopolski Dom Książki - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małopolski Dom Książki