brak logo

Małopolski Dom Książki

Kraków

Opinie o Małopolski Dom Książki

felix 2013-08-04 12:11
Co tu dużo pisać (usunięte przez administratora)Proponują Ci 8zł za godzinę (jak dobrze pójdzie to za nadgodziny 10, ale to i tak nie wszystkim). Kierownik jest wielkim znawcą wszystkiego i nie dopuszcza innego zdania, niżeli jego. Masz jakiś argument by go przegadać - przewalone. Praca jakby zatrudniali niewolników. Od 14:00 - do upadłego. Aż skończą się zamówienia. Nie raz od 12:00 do 8:00 rano! Kiedy przychodzi do wypłaty - kłamstwa i przekręcanie wszystkiego tak, byś dostał/a jak najmniej (nadgodziny i tak nie są wypłacane!). Szef to kłamca i krętak. Praca ciężka i jak na takie zarobki - kompletnie nie opłacalna! (usunięte przez administratora)
2
Mekebe 2014-06-08 17:48
Potwierdzam. Kierat na maxa. A kasy mało. Ale przynajmniej płacą.
kriks 2014-07-10 00:23
a ma ktoś jakieś pozytywne opinie może?
aaa 2015-04-14 10:46
kierat ja w każbej firmie która ma sprzedaż sezonową. płacą na czas... no chyba ze system od liczenia godzin się zawiesi to wtedy zaliczki... niemiałem nigdy problemów z wypłatą. zawsze w pierwszy dzień miesiąca. jeśli chodzi o kase za godzine to zależy od dogadania sie z szefem (jak nic nie potrafisz to dostaniesz 7-8zł.:)) pozatym jeśli Ci odpowiadują warunki to pracuje jak nie to nie. a jak pracowałeś i Cię zwolnili bo coś tam to oczywiście opinia negatywna.kadra sympatyczna no moze poza jedną panią z biura która ma muchy w nosie i o wszytko ma pretensje... ale to jednostka
1
Pracuś 2016-02-17 14:27
Jak dla mnie płacą trochę mało, ale atmosfera jest super. Kadra młoda, zgrana. Najlepsze są dziewczyny z biura, zawsze uśmiechnięte, chętne do pomocy. Pani od korekt bardzo pracowita, skrupulatnie sprawdza towar, uczynna i zawsze bardzo miła. Pani przyjmująca zamówienia zawsze uśmiechnięta i życzliwa, chętnie pomaga nowym osobom i ma świetny kontakt z klientami. Ogólnie w sezonie pracy sporo ale jest fajna pani kierownik z którą można się dogadać, płacą trochę mało, no ale cóż.... jako dorywcza praca sezonowa może być. :)
Pracuś 2016-04-28 15:54
Niestety nie wiem czy są jakieś wolne miejsca. Musisz pytać. Dlaczego dorywcza ? Bo zatrudniają chyba tylko na sezon i raczej osoby młode, uczące się, a po sezonie zostaje stara kadra. Pozdrawiam :)
Pracuś 2016-04-28 15:54
Niestety nie wiem czy są jakieś wolne miejsca. Musisz pytać. Dlaczego dorywcza ? Bo zatrudniają chyba tylko na sezon i raczej osoby młode, uczące się, a po sezonie zostaje stara kadra. Pozdrawiam :)
kaja 2016-05-22 10:42
wiec zatrudniaja tylko studentow? a najlepiej keidy tam aplikowac powiem ci ze ja bylabym chetna szukam czegos takiego
LS 2017-01-07 20:53
Pracowałem tam kilka lat. Zaczynałem jako student na tymczasową, po czym zostałem na długo z etatem. Ekipa zgrana, wiem że już nigdy takiej nie trafię. Zarobki bardzo marne. Kiedyś sezonowo bywało koło 50 osób obecnie to raczej kilka, rządowe reformy zabiły rynek. Nie ma już całonocnej harówki, którą tak lubiłem(ze względu na atmosferę.)
Wypłata zawsze była na czas. Nie podważał ilości godzin bo to kontrolują dziewczyny z biura.
Zostaw swoją opinię o Małopolski Dom Książki - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małopolski Dom Książki