brak logo

ROBYG S.A.

Warszawa

Opinie o ROBYG S.A.

goj 2009-08-26 11:53:26
nie polecam
3
szczerość 2010-11-03 22:12:41
Nie polecam.
Wystarczy poczytać fora dotyczące współpracy mieszkańców z pracownikami firmy ROBYG.
5
ZIUTEK 2011-07-03 19:37:16
Nie polecam. Ogólnie nieciekawa atmosfera pracy. Brak przestrzegania kodeksu...Bałagan i praca po godzinach. Walka z nadmiarem obowiązków. Zatrudniają tanią siłę roboczą - niepłatne nadgodziny.Trzymajcie się z dala od tej firmy.
6
anonim 2011-11-23 18:02:24
Nie polecam! Bałagan w organizacji pracy, wielkie wymagania nieadekwatne do zarobków, praca po godzinach oczywiście nieodpłatnie-a spróbuj wyjść punktualnie o godz.o ktróej kończysz prace...od razu świadczy to o Twoim małym zaangażowaniu w firmę.Nadmiar obowiązków.Bez skrupułów potrafią wyrzucić pracownika z dnia na dzień.A sama praca zależna jest od tego czy KTOŚ cię polubił lub nie!!Radzę poszukać pracy gdzieś indziej...
3
pracownik 2012-02-19 14:50:37
ROBYG w chwili obecnej to chaos, zamieszanie, brak profesjonalizmu osób zarządzających, zastraszanie pracowników i pozbywanie się ludzi. Z takim podejściem nie ma co liczyć na realizację założonych celów choćby były najmniejsze. Ludzie owszem są zmotywowani..., ale do szukania innej pracy. I podczas rozmów kwalifikacyjnych potencjalny pracodawca nawet nie pyta dlaczego chce Pan/ Pani odejść z ROBYGA? tylko padają stwierdzenia \" Wiem dlaczego szuka Pan/ Pani pracy\". Pozdrawiam
3
NIEZALEZNY 2012-03-10 17:38:28
Opinie negatywne o Robyg nie koniecznie są obiektywne. Firma rozwija się niesamowicie i walczy o rynek. Praca jest taka jak w innych firmach ktore osiągają sukcesy na rynku czyli; po prostu trzeba pracować. Ale ten opluwa własną firmę kto nigdy nie pracował na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek.
Są firmy w których można niewiele robić ale te nic nie znaczą na rynku. Każdą opninię należy przemyśleć pod jakim wpływem emocji była osoba ją wydająca.
2
robo 2012-03-17 21:48:30
Ja również nie polecam pracy w tej firmie.
1
Lolek 2012-06-16 11:44:00
Potwierdzam, szukajcie pracy wszędzie ale nie w Robygu. Mordercza praca po godzinach bez zapłaty. Bałagan organizacyjny i brak szacunku do człowieka.
(usunięte przez administratora)
2
pracownik 2012-07-30 12:06:53
nie polecam
2
ziom 2012-10-10 21:09:18
Księgowość w Robygu to jest atrakcja:):)
Jak nie dostaniesz (usunięte przez administratora) to sukces, to to osoba z czasów zamierzchłych i rezim komuny:):)
chcąc poznać efekt Puszki Pandoty walcie śmiało do księgowości tej firmy:):) gorąco polecam.....
1
OSZUKANA 2014-05-26 16:12:40
najgorsza firma dla jakiej wykonywałam zlecenie!!! [usunięte przez administratora]
2
mieszkaniec 2014-05-26 16:16:46
Boże broń kupić u nich mieszkanie!!!!!!!!!!!!! ostrzegam WSZYSTKICH.
jasne 2014-06-04 21:03:34
Konkurncja sie wypwiada, rzucanie textów niczym nie pokrytych.Osobiście pracuje tam pare miesięcy ale jestem zadowolony.
1
marek 2015-01-23 17:19:36
o nie, to znaczy, ze tutaj w firmie również trzeba czytać umowy z lupą? mam nadzieje, że jednak wszystko jest omówione podczas takiego spotkania gdzie się ma już tą umowę podpisać.. no albo faktycznie trzeba czytać wszystko i trudno, ze zajmie to 20 min, takie prawojuż jest, że można wszystko przeczytać.
praw 2015-03-26 02:21:55
Nie ma się co dziwić, zawsze trzeba czytać dokłądnie umowy nawet jak ktoś potrzebuje to z lupą i wtedy dowiadywać się czegoś więcej na tematy związane z pracą w robygu. firma jest chyba wszystkim znana dlatego tutaj się pojawiłem. mam nadzieje, żę teraz kogoś potrzebują do pracy biurowej w centrali - wiecie coś?
majk 2015-12-10 21:21:39
brak organizacji, kompletny brak rozdzielenia obowiązków zwłaszcza w dziale prawnym
majk 2015-12-10 21:21:43
brak organizacji, kompletny brak rozdzielenia obowiązków zwłaszcza w dziale prawnym
2
Mi tam dobrze 2016-01-15 13:40:50
A ja sie wypowiem pozytywnie. Jestem zatrudniony w jednej z spółek-córek w Gdańsku i złego słowa nie moge powiedzieć. Szefostwo wiadomo - wymagające ale tak być musi. Za op**eprzanie się nikt nie będzie nikomu płacił. Tak samo jak się jest słabym. Pracowałem w kilku firmach i stwierdzam że Robyg jest bardzo przyzwoitą firmą. Co do płacenia za nadgodziny - fakt, niechętnie płacą, ale nigdy nie miałem problemu by odebrać dzień wolny za np. przepracowaną sobotę. Poza tym są premie, bony świąteczne, imprezy firmowe, więc naprawde nie ma co narzekać. Co najważniejsze wypłata zawsze na czas a nawet przed czasem.
OLO 2016-05-04 19:13:41
Nie wiem jak teraz, ale w 2012 to duze rotacje w tej firmie były na róznych stanowiskach 9od kierownika inspektora po asystentki i dział sprzedaży).
W ciągu 2 mcy 9 osób nie wiadomo za co.
Ogólnie bałagan organizacyjny. Ktoś odchodzi , przychodzi nowy za chwilę przesuwany na inną budowę , albo zwalniany. Nowy przychodzi i musyi znów wchodzic w tematy rozgrzebane po kimś........
Pracownik obecny 2016-05-20 15:46:53
Pracuję w tym momencie w firmie ROBYG. Niestety zmieniło się kierownictwo budowy i wszystkie prawa pracownikow są naginane. Począwszy od liczby godzin, pracujących sobót których nie można odebrać aż do braku szacunku że strony przełożonych. Prędzej czy później i tak każdy wyleci. A kierownictwo dobiera skład tak aby nikt się nie odzywał
5
Gość 2016-07-27 12:15:31
Wady/zalety?
Gość 2016-07-27 13:20:13
Dzięki za szybką odp.
Możesz coś więcej dodać jak wygląda sytuacja z czasem pracy i atmosferą R.
Min 2016-07-27 14:01:36
No sytuacja z atmosferą jest zdecydowanie powazna.
1
Zostaw swoją opinię o ROBYG S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROBYG S.A.