logo STAL COMPLEX

STAL COMPLEX

Gdynia

Opinie o STAL COMPLEX

roman 2010-02-02 19:33:33
Firma naprawdę ok. polecam. Prezes płaci na czas, do tego też daje zaliczki. Firma dobrze zorganizowana. Płacą dobrze, ale też wymagają-musisz poprostu umieć robote.
roman2 2012-08-29 13:47:27
ty [usunięte przez moderatora] tobie sie chyba cos pomylilo a moze ty siedziesz w narzedzowni, fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ra z ciebie od wydawania rekawiczek:)to ze placi na czas to trza przyznac ale malo placi bardzo malo najlepiej na czarno
pozatym tam sie robi na ilosc a nie na jakosc a wiec papudruny mile widziani:)
3
roman3 2013-06-14 19:16:11
hehe a to dobre, firma jak to firma troche szuwarowa, troche bagienna, a za pare plusow nawet bon do biedronki mozna wylapac... tylko fotki strzelac trzeba :P
halogen 2014-05-01 00:24:24
chaos, niekompetencja i ilość nie jakość
1
Beka 2014-05-07 18:09:00
musisz się Roman mistrzu zwolnić bo się nie nadajesz tylko głupie twoje pomysły i sanie plotek z twojej strony (fachowiec) a palnika nie umie naprawić a firma jest ok beka pozdrawiam
kierownik 2014-06-09 13:25:02
podejrzewam, że osoby, które negatywnie się wypowiadają na temat firmy prawdopodobnie nigdy w niej nie pracowali.
Kierownik 2014-06-11 21:47:04
Pracy jest dużo, nowi pracownicy są mile widziani (oczywiście Ci wartościowi, nie Ci co chcą się poobijać i godziny nabijać). Roman jest kierownikiem narzędziowni, także obawiac sie go nie trzeba.
ktoś kreuje fałszywe opinie a sam nie za bardzo wi 2014-06-13 05:59:19
ktoś kreuje fałszywe opinie n
a sam nie za bardzo wie o co mu chodzi, trzeba przyjść i popracować a przekonasz się , że to zgrana rodzina
ktoś kreuje fałszywe opinie a sam nie za bardzo wi 2014-06-13 05:59:19
(usunięte przez administratora) a sam nie za bardzo wie o co mu chodzi, trzeba przyjść i popracować a przekonasz się , że to zgrana rodzina
anonim 2014-11-04 18:52:56
w tej firmie nie sprawdzaja wogule alkomatem . Dla tego magazynier i reszta brygadzistow ledwo tszyma sie na nogach
1
jedrek 2014-12-29 21:39:25
współpracuje z ta firmą od poczatku jej powstania a prezesa znam jeszcze z innej firmy jest to człowiek który potrafi nadal założyc robocze wdzianko i stanac wraz z innymi do pracy ale nie o prezesie tu mowa Stal Complex to jedna z zetelniejszych firm na rynku pracy jestem osobą postronną ale nigdy złego słowa nie słyszałem od pracowników .Prowadze Firme Transportową i dla mnie Stal Comlex jest piorytetem nawet jesli mam inn e zamówienia zawsze NR 1 FIRMA CZESŁAWA TORUŃCZAKA I jego pracowników
turbo 2015-03-03 00:10:29
kompletny syf razem z ta brudna szatnia i konfidentami
1
AM ;) 2015-05-09 10:45:30

TRZEBA IŚĆ I SIĘ PRZEKONAĆ JAK KTOS CHCE PRACOWAĆ TO SIĘ ODNAJDZIE WSZĘDZIE ;)
AM :) 2015-05-09 10:54:37
FIRMA W SKALI OD 1 DO 10 ...11 :)W KAŻDEJ SYTUCJI ZNAJDZIE ROZWIĄZANIE,JEŻELI CHCESZ PRACOWAĆ POLECAM W 100% STAL -COMPLEX
antyROM 2015-11-19 22:03:09
Romana powinno na każdym zdjeciu stwiać z baku, żeby mozna było go wyciać w razie czego, firma mało płaci prezes obiecał podwyszki na dziesiecioleciu firmy ale jak zwykle na pustym gadaniu sie skonczyło... brak słow ludzie zapierdalaja po pare lat i nic z tego nie maja...
mik 2015-11-22 19:00:05
Pracowałem w tej firmie.Jest z tych lepszych w trójmieście. Wypłata oraz zaliczki zawsze na czas. Stawki zależne od umiejętności-to zn. niemałe- pracując norm.mozna wyciągnąć spokojnie piątaka/monterzy spawacze/.wszystkie ochrony dostajesz tzn.kombinezon,buty, kask, kufajkę/ocieplacz/miarę,okulary do palnika/WSZYSTKO NOWE/.Piszą niestety bzdury ci, którzy nie znaja się poprostu na robocie, bo dostaną rysunek i patrzą na niego jakby był w jezyku chińskim. Tu trzeba się znać na swoim fachu-wtedy nienachodzą myśli takie, żeby obrabiać komuś dupsko. Kadłubówka nie jest lekkim zawodem, czy to w criscie czy vistalu trzeba robić. Rąk też się tu nie urywa, bo jak się znasz to nie robisz roboty 2 razy.Sprzęt i ekipa ok.tylko pokaż że umiesz robotę i umiesz współpracować z innymi. Ze spokojnym sumieniem piszę jaka jest sytuacja i polecam pracę w stal Complex.
antyRom 2015-11-27 15:23:04
Pracując normalnie znaczy się po 250-300 h?
antyRom 2015-12-20 12:57:01
Taka prawda że są tam ludzie którzy spędzają po 300 h w miesiącu. Burdel z stawkami wszystkim najlepiej zapłacić jak najmniej
kim 2016-05-13 12:04:10
faktycznie na magazynie każde ręce do pracy się przydają :)
robert 2016-11-08 22:09:05
nepotyzm
Zostaw swoją opinię o STAL COMPLEX - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STAL COMPLEX