logo ISS Sp. z o.o.

ISS Sp. z o.o.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o ISS Sp. z o.o.

ŁYSY 2011-01-14 23:00:38
Witam !!! Wszystkich pracowników ISS :)))
obecnych i tych którzy powiedzieli dość takiemu traktowaniu ludzi - w szczególności lakiernie, szpachlowanie i zbrojenie. Również pana w czerwonych spodenkach, który zawsze miał "RACJĘ"
Jakże sie cieszę, że nie muszę już z nim pracować :) i podziwiam wszystkich którzy tam jeszcze wytrzymują. To co tam się dzieje to szok, myślałem że już gorzej być nie może .
1
anonim 2011-01-16 17:05:34
anonim - 2011-01-10 17:20:21123435 masz rację w wielu kwestiach. Ale powiedz mi czy chciałbyś mieć szefa który boi tępego cwela? To dlaczego czerwone spodnie nie mają pogłosu u szefa? bo nie są niemcami? a czasem szefa nie interesuje tylko kasa? Oni się boją i powiem ci z każdym dniem mają mniejsze szanse na to aby pokazać [usunięte przez moderatora]to tępy zakuty łeb. Już niedługo wiosna a później lipiec naturalna kolej rzeczy :)) A tak po prawdzie czy czerwone spodnie nie W 100% popieram. Sam ( usunięte przez administratora ) bo to starzy ludzie sa, i za taki pieniądze jakie dostaja w tej firmie i w tym wieku nigdzie pracy nie dostana. nie raz sie odgrażali, nie jeden raz co nie którzy straszyli wypowiedzeniem. i co? dostawali podwyzke i siedzą dalej
amoniak 2011-01-16 17:29:27
Kompetencje "czerwonych spodenek" to wielki znak zapytania. Czemu siedza teraz cicho? Bo sa w takim wieku ze nigdzie pracy w tym wieku i za tak duze pieniadze nie dostana (ich pensje to od 7-10000). Nie raz straszyli odejściem, co nie którzy nawet kilka razy składali wypowiedzenia. Ostatni raz jak jeden złozyl wypowiedzenie, to dostał podwyzke.Dlaczego pare lat temu pracownicy spuszczali im powietrze z kół. Bo takimi gnojami byli.Teraz los sie odwrócił, juz nie chodza, nie cwaniakuja, w końcu wzieli sie do roboty bo boja sie ze ktos ich podkabluje, a po za tym jak mnie doszły słuchy to maja kamere u siebie w biurze.
słodziak 2011-01-16 21:35:25
To jasne jak słońce czerwone gacie się nie zwolnią. Spójrzcie na historię innych działów innych kierowników niż produkcja. Każdy dział dawał sygnały to zwolnienia chorobowe to urlopy. A spójrzcie na czerwone gacie jak kurczowo trzymają się stanowisk czy któryś z nich pokazał że nie podoba mu się to co dzieje się w firmie??Odpowiem nie pokazali w żaden sposób!! A dlaczego? Bo boją się o swoje czerwone gacie. Wszędzie wymieniają kierowników może czas się wziąć za czerwone gacie!!
anonim 2011-01-17 11:10:16
Amoniak skąd wiesz o tym ile zarabiają, kto dał wypowiedzenie i zaraz dostał podwyżkę- nie ładnie kolego z góry obrabiać kolegom z produkcji [usunięte przez moderatora]!! To się nazywa fałszywość!
FAN "ISS" 2011-01-17 12:17:08
cholera więcej sie dowiaduje z forum niż w pracy po 7 latach pracy :):).... przestańcie ludzie juz wymyślać, bzdury piszecie co niektórzy, nie po to jest to forum. Jako pracownik fizyczny ( nie mam czerwonych spodni ) nie mowie że jest cudownie ale żle tez nie jest wiem ze indziej maja gorzej i żyją. Pozdrawiam i wiece wiary w firmę i w ludzi ...
amoniak 2011-01-17 20:15:03
anonim - 2011-01-17 11:10:16Amoniak skąd wiesz o tym ile zarabiają, kto dał wypowiedzenie i zaraz dostał podwyżkę- nie ładnie kolego z góry obrabiać kolegom z produkcji[usunięte przez moderatora]!!! To się nazywa fałszywość!Wiem, bo nie którzy sie chwalili( usunięte przez administratora ) na paliwko też dostawali ok.( usunięte przez administratora ) Kto ostatnio składal wypowiedzenie i dostał podwyzke? Przeciez głosno było w firmie, zwie sie ( usunięte przez administratora )e którym obiecywał ze załatwi podwyzke u ( usunięte przez administratora ) zeby tylko wycofali wypowiedzenie (wiem od zainteresowanego), na szczęście nie skorzystał z tej "wspaniałej" okazji. Najpierw kolego zafunduj sobie dobrego informatora, a później broń brać w czerwonych spodenkach
anonim 2011-01-20 21:29:07
jesli chodzi o zarobki
to niektorych pracownikow zony pracuja w urzedach takze zarobki sa widoczne czarno na bialym kto ile zarabia
mozna podac liste na kartce
Zawiedziony 2011-01-26 17:26:58
Znowu pojawiły się oferty pracy do ISS: ślusarz, spawacz, specjalista ds. zakupów, księgowa, specjalista ds.płac. Wszyscy uciekli czy jak?
Pozdrawiam
:) 2011-01-27 19:38:57
witam ponownie
zapewne większość obecnych pracowników ISS podpisze sie pod moim postem stwierdzając fakt ,że potrzebna jest nam specjalistka w dziale kadr i płac z naciskiem na specjalistka a nie samozwańcza [usunięte przez moderatora]o zerowym poziomie doświadczenia i pojęcia o obowiązkach oraz sprawowanym stanowisku.
1
anonim 2011-01-29 20:32:13
Def - 2011-01-28 09:02:52Wszyscy znamy tego pana, który tych "złotych mysli" uzywa. Ja zacytuje inne bardzo lubiane złote ( usunięte przez administratora )esień średniowiecza, przy jednej dziurze to i kot zdechnie, lub bardzo lubiane i czesto cytowane " za dziekuje mama z tata nie śpi". Az smiać się chce( usunięte przez administratora )czekał sie ze jego "złote myśli" wyląduja na forum. A kolege z technologii pozdrawiam
pokrak 2011-02-02 00:25:03
1. Wyrazy szacunku dla Prezesa [usunięte przez moderatora]. Nie za jego pracę i to, co robił dla ISS - szacun, że [usunięte przez moderatora] jak go klepnął w ramię na dowidzenia. To się nazywa 'nerwy ze stali', obym kiedyś jeszcze z nim pracował.

2. ISS nie ma marki - markę to sobie wyrabiają Hartman, Kaiser&Kraft itp. W końcu to ich znaki są na sejfach. Sprzedajemy się jak dziwka po prostu i skończmy z hipokryzją wielkiej marki... ISS działa na rynku B2B jako podwykonawca i nawet na stronie jest napisane, że kontaktem handlowym ISS jest firma GST zza Odry. ISS mołgoby być montownią i nikogo to by nie obchodziło póki kasa by z tego była. Przymiarki do przerobienia na montownie już były ale na szczęście filipińcy jak zwykle produkują [usunięte przez moderatora] i nadal są za tępi. Kiedy kolejny transport swieżo pordzewiałych sejfów?

3. Czerwoni sami sobie załorzyli pęta, prokura DS to fikcja-oni robią swoje i wykonują polecenia, nie wiecej i nie mniej. Tak się kończy uciszanie sumienia kasą - HS rządzi i to jest związane z pochodzeniem, nie kompetencjami... Oczywiście czerwoni nie są jedyni winni, sprzedaż bez polotu i choćby odrobiny myślenia, technologia która od lat nie ma kierownika a tylko [usunięte przez moderatora]który jest tam utrzymywany bo jest wierny i posłuszny, bezmyślnie przekazuje polecenia z góry i pożyczył większą kaskę u szefa - taki kapo obozowy... ci wszyscy kierownicy sprzedaży/technologi łącznie z obecnym to tylko pionki były, które nie pracują dłużej niż 2 miesiące.

4.Pamiętajcie koledzy z produkcji - każda nagła inwentaryzacja=ktoś jest zainteresowany kupnem firmy. RR sprzeda ISS i nawet nie przyjdzie się pożegnać - jak jego gruby wielbiciel [usunięte przez moderatora] (którego wyrzucił z godziny na godzine heheheh... pozdrowienia słodki lodziarzu) i inni . Z tą sprzedazą to nie jaja - w zeszłym roku na magazyn sprowadzono 2-letni zapas najbardziej zajebistych, legendarnych, zamków na świecie czyli GST, bez standardowej drogi i uzasadnienia w zamówieniach. Efekt - 400 tysiecy złotych przelane z kasy ISS na konto GST - jeśli to nie jest wyprowadzanie kasy to co? Pamietajcie - RR sprzeda firmę bez mrugnięcia jeśli zarobi na tym. Jesteście tylko zasobem firmy.

5. Słodkie pierdzenie o braku zamowien i kryzysie - ISS dostaje ochlapy z GST, wiekszość robi InvestREM. RR chce zrobic ten sam numer jak z ISS ale to nie te czasy, nie ta liga... nie da sie przejąc teraz firmy za niespłacony kredyt na gietarkę.
:( 2011-02-12 19:00:20
wydawało mi sie ze forum to miało służyć wystawieniu opini firmie,w której pracujemy a co nie którzy pracowali ,a nie obrażanie ludzi w pewnym sensie publicznie. Każdy z nas ma coś za kołnierzem. ....Wiem jedno,że to ludzie tworzą i dzięki nim ta firma funkcjonuje lecz niestety góra nie potrafi docenić to co ma na dole czyli nas fachowców , fundament tej firmy. Normalne jest to, gdy podstawa sie rozleci to góra nie ma na czy sie trzymać a wiem ze po każdym 10 , po wypłacie ludziom ręce opadają i tracą jakąkolwiek chęć do pracy. Szefie , panie RR zrób pan coś bo koniec jest bliski!!!!
FAN \"ISS\" 2011-02-26 09:59:34
co juz nikt nie ma nic do powiedzienia o ISS :)?????????????
\"HAPPY\" 2011-03-01 18:17:20
Dziś pożegnał się z pracownikami( usunięte przez administratora )czyżby nie odpowiadał BOSSOWI ? A może jest odwrotnie , szybko się przekonał z kim będzie musiał pracować . I co teraz zrobi właściciel ? Kadra mu się wykrusza. Pewnie będzie nowy narybek złapany( usunięte przez administratora ) piwem a pracownicy będą musieli się dostosować do nowej " miotły ". Wszystkim jeszcze pracującym i nowo przybyłym ( podobno tacy jeszcze są ) wiele cierpliwości życzę .
-------------------------------------- 2011-03-21 19:20:07
DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PODJĘCIEM PRACY W ISS ..... LEPIEJ POMIDORY W BIEDRONCE UKŁADAĆ NIŻ TAM ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-03-23 13:41:42
Zgadzam sie z przedmówca Dziękujemy ( usunięte przez administratora ) za wskazanie drogi nam wszystkim i pomocy w zrozumieniu co jest w życiu najważniejsze...
anonim 2011-04-08 08:31:38
witajcie, mam pytanie do (ex) pracowników ISS - czy warto jest zgłosic podanie na stanowisko głównej księgowej? nie jestem pewna ale na tym stanowisku tez chyba jest dośc częsta rotacja?
1
anonim 2011-04-12 17:33:53
zgadzam się z przedmówcą praca w księgowości to koszmar( usunięte przez administratora )brak pracy zespołowej nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy. Nie polecam.
1
anonim 2011-04-13 23:21:06
Dziękuję za odpowiedzi, trochę żałuję - bo znam niemiecki i szukam pracy na stanowisku gl. ksiegowej w spółce z kapitałem niemieckim.
Przykro mi, że tyle osób cierpi przez ten wyzysk, Gorzów generalnie jest ciężkim rynkiem pracy. Mam nadzieję, że to szybko się skończy.
ssqw 2011-04-28 14:35:31
A jak wygląda praca w zakupach? Widać szukają spec. ds zakupów, a teraz nawet kierownika do tego działu. Czy jest aż tak źle, że taka rotacja jest? Z tego co mi się wydaje na dziale kierownika pracował całkiem przyjemny człowiek..
@ja@ 2011-04-28 19:21:09
Tam pracuje wielu fantastycznych ludzi ( przyjemnych tez) ale niestety nie maja zbyt wiele do powiedzenia. A ci co maja cos do powiedzenia- juz fantastyczni nie sa, a juz przyjemni najmniej. Praca tam to juz ostatecznosc. to moje zdanie.
1
HS 2011-05-03 08:34:36
"Pieniądze to nie wszystko" - ta maksyma w pełni oddaje sytuacje w tej firmie.( usunięte przez administratora )myślą ze za pare groszy otrzymają w zamian oddanego pracownika, który bedzie w pełni oddany pracy i "im". Z przykrością nie jest tak - w pracy nie liczy sie takze atmosfera. Tu jej nie ma - i nie jest warte za te pieniądze wysłychiwać cały dzien - a to zle, a to nie dobrze...." Aby zwabić nowe pracownika obiecuje sie złote góry (pieniądze wyzsze niż długoletnim pracownikom" z nadzieją, ze moze zostanie, ze moze sie uda - a tu niespodzianka - brak chętnych. Panowie z Niemiac - zmienicie swoje postepowanie a ludzie sami przyjdą
-------------------------------------- 2011-05-03 18:10:54
Kolega HS sie myli .....tu juz nikt z Gorzowa i okolic nie przyjdzie do pracy ,ta firma zmierza ku przepaści i wszyscy dobrze wiedz o tym a panowie w czerwieni nie sa świadomi ze niebawem stracą sporo ludzi, dobrych fachowców lecz co oni mogą zrobić ))))( usunięte przez administratora )Z tą obsada w magazynie , sprzedaży , zaopatrzeniu i kadrach ( śmiech na sali ) s( usunięte przez administratora ) uratuje firmy ,ponieważ tak trzymają sie krzeseł ze nie widza i nie słuchają ludzi którzy odejdą, odchodzą .... żałosne
1
obserwator 2011-05-11 10:28:34
witam, czytając to forum można odnieść wrażenie, że od dawna iss nie powinien istnieć z braku rozsądnych ludzi w załodze... ale skoro ktoś płaci cytuję:( usunięte przez administratora )miesięcznie pracownikom - pewnie biurowym, nawet jeśli to brutto - (w Gorzowie to rewelacja jak wygrana w lotto) i firma działa to znaczy, że jest tam dosć rozsądnych ludzi... tylko brak właściwego zarządzania ze strony nadzorców czy prokurentów. podejrzewam, że ból niektórych pracowników jest spowodowany zawiścią bo pewnie poza biurem zarabiają nie więcej niż połowę w/w kasy jak nie mniej...
1
-------------------------------------- 2011-05-11 11:05:17
ja tam nikomu do portfela nie zaglądam i niech sobie zarabiają( usunięte przez administratora )tys miesięcznie .. lecz niech( usunięte przez administratora ) będzie kosztem ludzi pracujących ciężko fizycznie bo dzięki nim biurwy maja chleb lecz nikt tego nie może pojąć i docenić!!! prokurenci ..... żałosne szkoda gadać
anonim 2011-05-13 11:01:08
zastanawia mnie jedno o co chodzi w firmie że ludzie sie zwalniają a nikt nich nie próbuje zatrzymać czy do tego darzyli cały czas ?? może ktoś wtajemniczony się podzieli czy już czas na ewakuacje z tego tonącego okrętu ??
FAN \"ISS\" 2011-05-13 20:20:53
kto ma namiary na FORMAT :) piszcie może komuś sie przyda
FAN \"ISS\" 2011-05-14 09:10:53
dzięki koligen :) ale daj namiar na pośrednika który wkręci do Formatu:):)
-------------------------------------- 2011-05-17 17:22:15
ha ha nikt z niczym tam sobie już nie radzi , stołki niedługo i wam polecą jako ostatnim ale to już niebawem, technologia widzę pełną parą idzie haha.... żałosne
anonym 2011-06-02 20:00:18
Drodzy użytkownicy forum, to forum daje możliwość wypowiedzenia się wszystkim, którzy nie udało się osiągnąć w życiu. Człowieka do wyrażania swoich opinii, byłoby w istocie znaczy mieć charakter. Jednak ludzie, którzy nie tyle komentarz charakter. ( usunięte przez administratora ). Co niektórzy z pracowników, oni mu podziękować, w których obraża lub obrażają go. Nadszedł czas, aby obudzić, inaczej będzie za późno i trzeba będzie zapłacić więcej za dużo mniej pracy.
anonimus 2011-07-02 12:06:09
S Z O K - firma ISS należy ( usunięte przez administratora ) Wszystko co było powyżej napisane to już czysta historia, o której dla zdrowia psychicznego lepiej szybko zapomnieć.
anonim 2011-07-02 19:19:01
Dobre wiadomości docierają z szybkością błyskawicy w różne zakątki naszego pięnego kraju , miejmy nadzieję że nowi właściciele wiedzą ile złego wydażyło się w firmie dzięki ( usunięte przez administratora )
bolek 2011-07-04 10:01:05
Moze ( usunięte przez administratora )wreszcie wróci i bedzie mozna w koncu normalnie pracowac i załatwic sprawy...
anonim 2011-07-04 15:32:00
A to pewne, że prezes ( usunięte przez administratora ) już nie wróci?
bolek 2011-07-05 22:24:22
koszmar
Zbigniew44 2011-07-22 12:32:39
Mam pytanie: właśnie dotałem ofertę pracy z ISS. Praca biurowa. Czy warto? Jak firma funkcjonuje po zmianie właściciela? Czy nadal są takie patologie?
FAN \"ISS\" 2011-07-22 16:08:14
kolego jak chcesz sie dowiedzieć to przyjdź na okres próbny my tu juz sie przyzwyczailiśmy do tego syfu wiec nie widzimy zbytnio różnicy
anonim 2011-07-31 20:45:01
FAN \
cześć koleżko jeśli jest ci tak żle i piszesz takie opinie o zakładzie który ci daje zarobić to po prostu zwolnij się i poszukaj sobie czegoś co nie będzie ,,syfem" .Widzę że bardzo lubisz dużo pisać no bo praca twoja to wielki znak zapytania .
Znajomy 2011-10-08 12:56:56
A mnie sie w obecnej sytucaji pracuje bardzo dobrze. Zarabiac chce sie zawsze wiecej, ale wazne jest tez to w jakiej atmosferze sie to odbywa. Od czasu, kiedy nie ma juz niemieckich oszolomow przy wladzy pracuje sie spokojniej i czuje sie poparcie i chec do rozmow szefow. Rzymu tez w 2 dni nie zbudowano, dlatego na pewne kwestie potrzeba czasu.
( usunięte przez administratora ) niszczyl firme i pracujacych w nich ludzi, wiekszego debila w zyciu nie widzialem i za to juz bardzo dziekuje. Pozdrawiam wszystkich.
1
BYŁY PRACOWNIK 2012-06-03 11:50:41
nie rozumie kolego o co Tobie tak naprawde chodzi.stawka dla spawacza na poczatku jest faktycznie 12 zł za godzine ponziej akord 16 z.wynagrodzenie jakie sie wypracuje zalezy tylko od samego pracownika.pracowałem tam 8 lat i miałem bardzo dobre zarobki.KAzdy jest kowalem swojego losu takze ten Twoj wpis chyba był tu nie potrzebny.Pozdrawiam
Ps a jezeli chodzi o PAnia kadrowa to jest to naprawde jedna z nielicznym osób ktore interesuja sie sytuacja pracowników w firmie i zawsze jest pomocna ,wiec na przyszłośc zastanów się co piszesz
byly pracownik 2014-01-17 11:44:42
zgadzam się z przedmówcą
niewazne 2014-04-29 17:42:09
ocena dla firmy niedostateczna firma ruszylaby po wymianie calej kadry praca akordowa roboty brak pracownik jest 8 godzin w pracy a wyrabia niewiele reszta za darmo brak zainteresowania ze strony przelozonych nowy prezes to upadek produkcji polecam firme dla tych co nie maja gdzie sie ogrzac przed mrozami i lubia udzielac od siebie promocje czyli praca za pol darmo
3
mackwi32 2014-06-01 19:59:49
Pracuje w invest rem w Mogilnie dlaczego nie podoba się wam nowy własciciel
2
tobiasz 2015-01-18 03:47:18
skoro mówicie że do iss wszedł nowy właściciel, więc wnioskuje że poprzednie opinie już nie są aktulane bo pewnie nowy właściciel, nowe zasady, podejście inne i w ogóle, więc czy ktoś z obecnych pracowników issa może mi powiedzieć jak teraz płacą- tzn ile i czy do konkretnego dnia każdego miesiąca wypłata jest na koncie?
ieco 2015-03-24 03:56:06
Być może jest tak jak mówisz, że wszystko się zmienia. Chociaż często gdy wchodzi nowy właściciel, nowy inwestor wprowadzane są powolne, ewolucyjne zmiany tak aby nie zachwiać całą firmą, jej działalnością i nie generować niepotrzebnych strat. Jeżeli natomiast Gorzów Wielkopolski posiada tą firmę w swoich rekordach na pewno pracownicy wcześniej zostaną poinformowani.
fasola 2015-07-05 18:36:58
Unikajcie tego miejsca - dobrze wam radzę. Włóczenie po sądach pracy zakończone wyrokiem skazujacym dla tego koszmarnego zakładu. Żenada, syf, brak poszanowania dla pracowników, praca pod presją czasu bez należnego wynagrodzenia za nadgodziny - to pamiętam i chcę o tym jak najszybciej zapomnieć.
1
młody 2016-06-16 23:29:11
Jak masz końskie zdrowie i batem cię od pługa oderwali polecam
były pracownik 2016-07-08 09:03:59
Ta firma to szambo - pracowałem niedługo ale opinia zostanie na zawsze..... dno!!!
2
marek 2016-07-08 09:16:42
Specjalista ds. Likwidacji Szkód Transportowych z Językiem Niemieckim teraz jest potrzebny... dajce tylko znać jak sparwa wygląda jeśli chodzi tutaj o zarobki.
Zostaw swoją opinię o ISS Sp. z o.o. - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Sp. z o.o.