brak logo

PLASTIC WORX SP. Z O.O.

Kraków

Opinie o PLASTIC WORX SP. Z O.O.

Pracownik 2015-04-22 17:02:40
Jedna wielka porażka tym bardziej w ostatnim czasie po przejściu z Polskich umów na Niemieckie. Miało być lepiej i co?? Jest jeszcze gorzej niż było. Pracując po 11 godzin dziennie zarobisz 900 Euro na miesiąc. Czy to jest normalne?? I jeszcze cały czas słyszysz że mało, mało i jeszcze raz mało... Wypłaty nie w terminie... W kwietniu miały być wyrównania teraz pewnie powiedzą że będą na koniec roku. Jak się upomnisz to napiszą ci jakąś tanią bajeczkę typu podatku ci tyle odciągnęli lub wyrównamy do następnej wypłaty a przy następnej wypłacie zapominają i tak w kółko. Nie polecam. Cieszy mnie tylko fakt że coraz więcej ludzi się zwalnia i niech tak bd niech zostaną z samymi młodymi którzy nie zrobią nawet połowy tego co starzy pracownicy...
9
Sprawiedliwy 2015-04-26 10:32:21
Co tu pisać firma która za priorytet ma wyzysk pracownika do szpiku.
Jednym słowem z daleka,szkoda ze prezes wypisuje bzdury ze on taki katolik.
Okradaja biednych rodaków z czego mogą.Maja pieska na łańcuszku archanioła,który gnebi psychicznie.Archanioł uciekł do Angli,bo w Holandii przegiol i się go pozbyli.
12
Opinia 2015-04-27 18:56:27
Jeżeli chodzi o Archanioła to przegina do granic możliwości. Ale jeszcze chwile i miarka się przebierze. Żeby tylko nie było dla niego za pózno.
6
wymiek 2015-07-22 23:45:41
znasz go, że tak mówisz?..
1
DAWID OD STONOGI! 2016-01-11 14:32:29
CO TO MA BYĆ KUR*A ! POBIL CHLOPAKA BEZ POWODU? PROSZE SIE SPODZIEWAC WJAZDU NA FIRME W TYM TYGODNIU! POGADAMY SOBIE I ZALATWIMY SPRAWE
20
CHĘTNY DO TYRY 2016-01-11 14:47:42
WITAM CHĘTNIE POPRACUJE ALE ROBIĘ WOLNO WŁAŚCIWIE ZDARZA MI SIĘ NIE PRACOWAĆ WCALE, SPAĆ CAŁY DZIEŃ MIMO TO NADRABIAM TO INNYMI AKTYWNOŚCIAMI FIZYCZNYMI. CHĘTNIE ODBĘDĘ SPARING Z WŁAŚCICIELEM FIRM BĄDŹ JEDNYM Z JEGO PIONKÓW NA POSYŁKI.
12
Glazarpedał 2016-01-11 14:48:06
Dojedziemy cie pedale pamiętaj Cosa Nostra nie śpi
8
Edek 2016-01-11 14:50:13
Podobno bija pracowników a to juz dyskwalifikacja
9
Armia Stonogi 2016-01-11 14:50:51
Pobicie pracownika, gratulacje dla tych skończonych frajerów.
10
Angry 2016-01-11 15:03:56
Najgorszy syf jaki znam nie idzcie tam do pracy wyzysk zero wypłat i właściciel frędzel
7
zginiesz frajerze 2016-01-11 15:09:20
połamac rece lamusowi a wzamian za obicie twarzy zrobic to samo firma pedalska prowadzona przez debila
9
Armia Stonogi 2016-01-11 15:11:32
Nie polecam tej firmy pobili młodego 20 letnie chłopaka za zbyt wolną prace. Nic tylko wyzysk pracowników. Firma będzie zgłoszona do prokuratury.
8
Zwyrol 2016-01-11 15:12:16
Żeby tak kogoś pobić ??!! http://8xs.pl/r/nMxpobicie Zwyrodnialec
9
konrad 2016-01-11 15:21:04
Totalny syf , nie polecam ! tylko skończony idiota by tam pracował
8
Pracownik 2016-01-11 15:21:32
Na niemieckich stronach trzeba pokazac jak firma traktuje pracownikow
7
wpadniemy tam kurwo 2016-01-11 15:23:43
Wpadniemy Ci sklepać morde cwelu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Armia Stonogi 2016-01-11 15:24:25
Nie będę Ci Łukasz źle życzył, tylko byś przeżył ten tydzień. Ale cóż sam podpisałeś na siebie wyrok. Powodzonka
9
ja 2016-01-11 15:27:37
Wygląda na to że tak bo w znajomych ma kilka jak nie kilkanaście osób pracujących w tej Firmie
4
krystyna 2016-01-11 15:29:07
CO ZA PODŁY DRAŃ !!! WIDZIELIŚCIE ???? http://8xs.pl/r/nMxpobicie Jak tak można
4
ja 2016-01-11 15:29:55
Wygląda na to że to jego profil bo w znajomych ma kilka osób pracujących w tej firmie.
5
rc 2016-01-11 15:41:05
Jebac Ciebie i Twoja firme Ty antypolska Kurwo.
6
stonoga 2016-01-11 15:51:51
Będziesz klęczał na kolanach przed polskim panem
6
Patryk 2016-01-11 15:55:51
To żeś sobie kolana przestrzelił. Nie będę ci ubliżać, bo dosyć sie niedługo nacierpisz :)
4
wymierzajacysprawiedliwosc 2016-01-11 16:02:00
beda tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ich platforma jeszcze nie jebala
3
hahaha 2016-01-11 16:06:10
i odezwali sie anonimowi internetowi napinacze z fejsbusia...
3
tommy 2016-01-11 16:07:07
Beznadziejna firma, zastraszają pracowników zdecydowanie nie polecam !!
3
sssssasdac 2016-01-11 16:08:12
wyrok juz zapadl :) powodzenia Lukasz w surwiwalu zycia :D
2
bartek 2016-01-11 16:13:19
tak, znam go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiłem w firmie i nie polecam !
3
haha 2016-01-11 16:19:33
juz jade powodzenia
2
mefistoteles 2016-01-11 16:25:56
ta firma jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam, nie chce mi argumentować mojej odpowiedzi, po prostu zaufajcie mi
3
grys 2016-01-11 16:30:36
Tak to ten szmaciarz
4
stonoga v2 2016-01-11 16:48:50
biją pracownika?? za co? za to ze mu nie zaplacili...?
1
Danzel86 2016-01-11 17:36:11
Szczerze odradzam tę firmę, chyba, że lubicie być poniżani przez swojego pracodawcę. Z pewnością są inne, bardziej sprawdzone, gdzie pracownika traktuje się jak człowieka.
2
Nerwus 2016-01-11 18:18:11
Ty a może to ty jesteś archaniołem co???
SCAM 2016-01-11 21:14:23
Nie klikać, to jest SCAM
los 2016-01-11 23:06:48
tak idioto na pewno włascisiel firmy jezdzi i bije pracownikow, przeciez to jakis inny pracownik....
1
Janosik 2016-01-12 01:37:51
Dajcie link lub nazwę firm dla który pracuje w Niemczech, pozamiatam mu wszystkie ścieżki
3
edek 2016-01-12 10:21:57
KKoleś ma już przechlapane w pracy... Jeszcze jak by wykonać kilkadziesiąt lub kilkaset telefonów do firmy i zapytać się o tego zwyrodnialca to go wyleją na bruk.
Nie_znasz_nie_oceniaj 2016-01-12 11:56:17
Witam. Jak czytam te wszystkie komentarze na temat Łukasza i tego co się stało to zastanawiam się czy śmiać się czy płakać. Ludzie nigdy nie widzieliście człowieka na oczy nie macie nawet najmniejszego pojęcia o pracy w tej firmie, nie byliście świadkami zdarzenia a od razu byście go zlinczowali. Zastanówcie się trochę nad tym co piszecie. Pracowałem z Łukaszem w tej firmie długo czasu i wtedy też byli różni pracownicy, jedni pracowali szybciej drudzy wolniej, każdy jest inny. Lecz nigdy nikt nie dostał za to że wolno pracował. Ludzie ogarnijcie się trochę bo szkoda mi was. Przypuszczam że w firmie teraz pracuje co najmniej 500 osób, firma istnieje już sporo czasu i co wydaje się wam że przez kilka lat istnienia firmy pracownicy byli bici i źle traktowani?? Gdyby tak było to nikt by tam nie pracował bo każdy by to olał. Nie sądzicie że jeżeli komuś przynajmniej raz nie wypłacili by pieniędzy to już chyba więcej by tam nie pojechał. Może nie ma tam nie wiadomo jakich warunków ale jeżeli się chce to można pojechać i zarobić. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że w tym przypadku to że gość dostał to sam się o to prosił. Myślicie że od tak podszedł do niego i go oklepał bo mu gość nie pasował. Wydaje mi się że pracuje w tej firmie około 7 lat +/- i nigdy wcześniej taka sytuacja miejsca nie miała. I dla wiadomości wszystkich to nie działo się w pracy a na mieszkaniu w czasie wolnym w weekend. Ten niby ofiara spił się, cwaniakował, że jaki to on chojrak nie jest aż w końcu zaczą najeżdżać na jego rodzinę i w końcu ruszył z rękami. Wcale nie dziwie się Łukaszowi że potraktował go w ten sposób. Jeżeli ktoś startuje pierwszy to trzeba się bronić. A że gość nie ma w ogóle godności i honoru zrobił fotkę i wysłał do pana Stonogi że jaki to on biedny nie jest, że go pobili. Po prostu sam zrobił z siebie ofiarę. A wy ludzie się ogarnijcie i jak już koniecznie chcecie wyrazić swoje zdanie na jakiś temat to wysłuchajcie pierwsze obu stron, a wy od razu byście chcieli wymierzyć sprawiedliwość. Aaa... i Łukasz nie jest żadnym szefem w tej firmie a tylko brygadzistą i pracuje tak samo jak każdy jeden normalny pracownik. Przemyślcie to. Pozdrawiam
5
FAGAS 2016-01-12 16:36:39
Konrad sorry .to było do tego fiuta Zwyrola .pomyliłem kliki.
2
west17 2016-04-11 14:25:31
Jak wyglada praca na magazynie w Krosnie ??
pruszkow 2016-04-26 13:49:43
haha dobre, jaka jescze mafie znasz? hahaha
anonim 2016-06-24 14:28:49
Mam pytanie bo dostalem umowe od tej firmy i na umowie jest napisane 1850 zł brutto na miesiać to ja sie pytam gdzie te obiecane 1500 netto na 2 tygodnie.
Poza tym zapytam sie czy warto pracowac w tej firmie ?
kiss 2016-07-06 22:54:02
Na pewno warto, bo i wypłata jest terminowa u nich.
Passe 2016-11-13 06:22:55
Karate nie pomogło.Moze trzeba było dziewczynę zabrać .Zwykly chojrak,znam gościa.cwaniakuje.Ale potępiam bicie innych.p
$$$ 2016-11-15 12:45:19
Fajnie jest w P.W. ...Najlepiej w Poznaniu ...
Zostaw swoją opinię o PLASTIC WORX SP. Z O.O. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLASTIC WORX SP. Z O.O.