brak logo

Marshalltown

Grabowo

Opinie o Marshalltown

anonim 2011-11-21 02:03:06
Kieruje tą firma niejaki [usunięte przez moderatora]. Uważajcie na tego gościa, bo to krętacz i oszust. Zmówiłem towar u niego zapłaciłem i miesiąc już mija a tu kasy ani przesyłki nie ma. Wielu ludzi już tak wyrolował
witam 2012-01-26 08:41:12
Komu pan zapłacił, anonimowo wszystko mozna napisac, prosze otwarcie
intelldom 2012-11-05 23:18:37
Już nie kieruje nią żaden [usunięte przez moderatora], my kupiliśmy tą firmę i nie życze sobie takich tekstów
[usunięte przez moderatora]
anonim 2013-01-13 16:14:48
zgadzam sie z powyzszymi opiniami nie kupujcie od nich to oszusci,pozdrawiam oszukanych!,mam nadzieję ze spotka ich kara za te oszustwa
oszukany 2013-01-14 10:21:44
Mam pytanie jacy my kupiliśmy? O ile mi dobrze wiadomo pani B[usunięte przez moderatora] to jest pani żoną krętacza nad krętaczami zwanego [usunięte przez moderatora].Czyli całym zdaniem [usunięte przez moderatora]
Tak na marginesie to chyba założę fan-klub tych państwa mam już nawet e-meil [usunięte przez moderatora]. Piszcie proszę próbuję ustalić na jaką skalę poczynają sobie ci "biznesmeni" Pozdrawiam wszystkich oszukanych jest nas na pewno wielu.
intelldom 2013-02-03 20:03:34
[usunięte przez moderatora] nie dogodzisz
intelldom 2013-02-03 20:05:17
napisz swoje nazwisko, pisz wiecej [usunięte przez moderatora] , oszuscie
Gaou 2013-02-20 23:22:30
Hmm,chyba tez jestem w tym zamieszaniu tylko nie bardzo "chwytam" problem więc może ktoś to "nakreślić"?
Gaou 2013-02-21 20:04:49
anonim i oszukany napiszcie coś więcej na ten temat bo mnie to martwić zaczęło.Sprzęt jest fajny..... ale chyba coś jest nie tak? pozdro
Gaou 2013-03-10 19:45:58
Faktycznie,przekonałem się na własnej skórze że są to "biznes/krętacze"
Jak pierwsza przesyłka zakończyła się transakcją na poziomie dobrym to druga jest totalną porażką.Piszą że mają na stanie w dużych ilościach narzędzia a w rzeczywistości totalne dno.Piszesz do nich maila co z przesyłką to pieprzą że już wysłana.
Jaki morał ? Towar jest ok, "biznesmeni" totalne dno.
KUPNO NA WŁASNE RYZYKO!!!!!!!!!!!!!!!
Czarny 2013-04-02 17:14:44
Witam wszystkich poszkodowanych przez ta pseudo profesjonalna firmę zgadzam się z przedmowcami są to poprosi oszuści pieniądze za towar otrzymali w listopadzie a do tej pory nie otrzymałem całego towaru. Mam już dosyć braku profesjonalizmu pana [usunięte przez moderatora] i jego oszustw. Jeszcze w tym tygodniu zglaszam sprawę na policję. Czy ktoś z poszkodowanych podjął już jakieś kroki by odzyskać swoje pieniądze?
Gaou 2013-04-06 14:11:04
Witam, mi po dwóch mailach udało się,przysłał mi brakujący towar z opóźnieniem nie małym ale jednak.Teraz wszedłem na ich stronę i widzę znowu jakieś machloje,ile to nie ma sprzętu a tak naprawdę to maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Na Twoim miejscu Czarny to jak masz niedaleko to bym gościa "odwiedził". Niestety takie buraki się trafiają, życzę Ci byś odzyskał to co Twoje.pozdrawiam.
oszukany 2013-06-12 22:42:22
Witam.
Jak mnie tu dawno nie było bo od lutego.Na e-mailu z mojego fan klubu [usunięte przez moderatora] nie przyszła żadna wiadomość od osób które chciały by się zapisać,ale jednak jakaś przyszła.... od pana [usunięte przez moderatora] pewnie moderator ją zaraz usunie bo brzydka, ale i tak ją zacytuje. Wiadomość miała tytuł "Ty [usunięte przez moderatora] niesamowity" a w treści "Kto cie oszukał ty [usunięte przez moderatora], leje na to" ...jakoś się nie popisał,liczyłem na coś więcej.No mam nadzieje że ten wpis podziała na [usunięte przez moderatora] bardziej inspirująco.

ps. [usunięte przez moderatora] pamiętaj tylko że masz małe dzieci a nigdy nie wiesz co za debila oszukasz następnym razem może to być n.p. Hannibal Lecter.

Pozdrawiam wszystkich oszukanych.....
beny 2013-07-05 14:48:37
Mnie też wykręcili na kaskę.
W moim przypadku 4 stówki.
Ciekawe ilu trafiają takich jeleni jak my?
Strona robi wrażenie na pierwszy rzut oka i oto chodzi.
oszukany 2013-07-15 21:44:57
anonim - 2013-06-18 17:45:56

oszukany, a napiszesz w jaki sposób rzekomo Pan [usunięte przez moderatora] Cię oszukał? w ogóle piszesz o marshalltown / Intelldom? Bo napisałes coś o jakims fan klubie...
Tak,tak właśnie piszę o [usunięte przez moderatora] Marshalltown, Intelldom i jeszcze jak mi się wydaje dobrze to [usunięte przez moderatora] narzędzia,Solid Tools i co tam jeszcze [usunięte przez moderatora] przyjdzie do głowy.A z tym klubem to żarcik :) hehe... Ale e-mail na serio.
Pozdrawiam wszystkich oszukanych.
dobre-co 2013-08-08 15:59:45
[usunięte przez moderatora] to wesoły człowiek....dostałem link do sklepu od znajomego w UK który prosił abym mu kupił kilka przedmiotów. zadzwoniłem i pytałem czy wszytko co widnieje w sklepie jest na stanie, a jeśli nie to ile trzeba czekać? odp. wszytko jest!!! zamówiłem towar e-mail, poczekałem tydzień nic...później dzwoniłem kilkanaście razy i nic. dostałem e-mail aby kupić przez sklep jednak i wpłacić pieniądze. czekałem kolejne 1,5 tygodnia i nic. oszust. a jak dzwonie dostaje sms że mam zachować bardziej kulturalnie itp....OSZUST I KRĘTACZ
o 2014-03-15 17:41:18
Niech wysyłają paczki wyłącznie za pobrabiem i ze sprawdzeniem zawartości.bo inaczej was przewalą.
stefan 2015-01-16 20:39:56
na takie pytania odpowiedź jest chyba dosyć jednoznaczna. Mianowicie skoro ktoś się tym zajmuje to i taki dział zajmujący się ,( pewnie IT) musi istnieć. Więc jeśli akurat kogoś będą poszukiwać na to akurat stanowisko to warto się zgłosić. Choć z tego co wiem to raczej obecnie tam akurat nikogo nie szukają.
paweł 2015-03-31 03:20:19
Hej, to kiedy ostatnim razem w Marshalltown pojawił się ktoś nowy? Bo jak tak czytam to forum to nie wygląda mi na to, żeby często poszukiwali nowych pracowników, zwłaszcza, że kolega powyżej napisał, że jak zna życie, to akurat obecnie nikogo nie szukają. Może coś się zmieniło bo np. ktoś odszedł? Pozdrawiam.
Piablo 2015-07-17 12:55:30
Zamowilem papiery scierne oraz narzedzial do malowanie
oczywiscie idac za opiniami, wybralem platnosc kurirowi, paczka doszla ALE: to na czym mi najbardziej zalezalo czyli papiery scierne - brak w paczce, papiery scierne na gable do flexedge - mimo wybranych dwoch gradacji Pan wyslal mi tylko i wylacznie jedna gradacje ale podwojnie, Zadzwonilem do Pana dlaczego zamiast 2 gradacji jest 2x jedna Pan poinformowal mnie ze chcial mi zrobic dobrze a 200-ki nie ma nastanie, zapytalem dlaczego mnie nikt nie poinformowal o tym ze wiekszosci rzeczy nie maja na stanie mimo ze na stronie widnieje komunikat DOSTEPNY, Pan powiedzial ze nie mial numeru mojego telefonu co znow jest wierutnym klamstwem bo numer jest przypiany do konta na ich stronie i widnieje na fakturze, Nie kupujcie w tym sklepie bo no nie skleptylko jeden wielki zart
xcvbn 2016-05-13 18:33:16
no wiesz @gabi można zarobić do 3000 zł - bardziej zastanawia mnie jak ajest dolna granica zarobków tutaj? Jak masz taką wiedzę, to prosze o informacje
Zostaw swoją opinię o Marshalltown - Grabowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marshalltown