Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o maspex

Pracowałeś w firmie maspex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-04-13 13:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odbyłem rekrutacje AC w Kurniku, 2 etap, 3 Panie z działu HR ( średnia wieku ok 25 lat ) nie mająca zielonego pojęcia o pracy PH wraz z kierownikami regionalnymi zrobili nam 4 godzinne "pranie mózgu" "małpowanie" co najmniej jakbyśmy ubiegali się o stanowisko Dyrektora Handlowego. Po zakończeniu zostaliśmy poinformowani że do 2 tygodni będzie odpowiedz, odpowiedz się pojawiła ze skutkiem negatywnym. Wszystko bym zrozumiał gdyby nie fakt że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie na to samo stanowisko i ten sam region. Czyżby dział HR chciał się wykazać w firmie że "coś robią" i zrobić sztuczną rekrutacje ???? Naprawdę jest to żenada !!!! Są to ludzie bez skrupułów którzy narażają bezrobotnych na nie małe koszta wiążące się z dojazdem na AC itp.
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-17 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zauważyłem, że maspex ma sporo ofert jesli chodzi o praktyki, zastanawiam się ile faktycznie da się po nich wynieść i czy realne jest późniejsze zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-04-21 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proszę zatrudnionych o aktualną informację na temat wysokości zarobków Kierownika Przedstawicieli Handlowych (podstawa + premia) oraz info na temat floty. z góry dzięki :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-13 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

Widzę, że ciekawie rzeczy dzieję się w tej firmie. Mnie osobiście interesuje temat pracy w dziale marketingu. Co jakiś czas widuję ogłoszenia, ale w sumie nigdy nie aplikowałem. Może ktoś napisać coś o aktualnej atmosferze w dziale, możliwościach, płacy i pułapkach?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
foxon - 2015-05-14 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że ciężko jest być zwolnionym przez Maspex, psyche siada i wypisuje się chore rzeczy
zdjecie uzytkownika
foka - 2015-05-14 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same hejty :( proszę o konkretne info co do pracodawcy
zdjecie uzytkownika
rekrutowany - 2015-05-16 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tak bylo, potraktowali mnie jak przedmiot nie odpowiadajac na pytanie odnosnie powodow odmowy zaskaniajac sie tym ze na poczatku ac powiedzieli ze nie podaja. Brak pojecia o pracy Ph i konkretnych pytan. Przyjeli osobe ktora wczesniej nie pracowala jako handlowiec i oszukiwala na rekrutacji odnosnie swoich osiagniec i kompetencji, pan Ba...ek.
zdjecie uzytkownika
rekrutowany - 2015-05-16 08:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac na taka ocene zasluguje, a konkrety sa wymienione ponizej a wiecej dowie sie Pani na rozmowie rekrutacyjnej
zdjecie uzytkownika
PH maspex - 2015-05-17 11:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos nikt nie beknął, bo za bardzo nie wiem co to za sprawa z nawigacjami. To, ze zwolnili Ciebie nie znaczy, ze musisz sie wypowiadać zle o innych i innym zle życzyć...
zdjecie uzytkownika
Koan - 2015-05-19 20:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale ludzie jesteście zawistni... jej. To, że ktoś został przyjęty na wasze miejsce to tylko i wyłącznie oznaka tego, że nie wykazaliście się wystarczająco dobrze i ktoś inny wykorzystał swoją szansę. I myślę, że to nawet i dobrze bo firma jest porządna, z tego powodu też konkurencja jest całkiem duża.
zdjecie uzytkownika
masiu - 2015-05-20 16:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma pozadna wez mnie nie rozbawiaj bo zjadow dostane - to jedno wielkie dziadostwo i kolesiostwo w tej firmie - zarobki marne wymagania nie adekwatne nie tylko do zarobkow ale rowniez do czasu pracy- jak nie masz czlowieku co z zyciem robic to polecam - jak ktos zyje tylko po to zeby pracowac a nie pracuje zeby zyc to polecam. Jeszcz jak sie trafi zje... regionalny ktory zyje calym tym amwajowym maspexem to poczujesz bol zycia. Uwierz mi w tej firmie nie ma czasu na zycie pracujesz od rana do nocy od poniedzialu do niedzieli jestes murzynem z agowniane pieniadz, a nie o to chyba w zyciu chodzi.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-22 19:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałem że dowiem się z tej strony jak wygląda rekrutacja i warunki pracy ale widzę wypowiedzi samych osób które zostały zwolnione albo nie dostały pracy w maspexie. Ludzie miejcie chociaż trochę honoru i nie poniżajcie się bardziej wylewaniem własnych żalów. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Proszę o konkrety, jakie warunki pracy w Horece
zdjecie uzytkownika
Horeca - 2015-05-23 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W horece 3000 brutto podstawy, reszta premia, auto skoda fabia kombi. Praca ok, ale to tez zależy do jakiego regionu aplikujesz. 20 wizyt dziennie. Plany do wyrobienia.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-24 20:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki "Horeca" za wreszcie konkretne info
zdjecie uzytkownika
kajko - 2015-05-26 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kanale tradycyjnym 2500 brutto plus premie nie do wyrobienia.no i nieszczesny catman :)
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2015-05-26 14:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie jeszcze jakie zarobki PH na sieciach. Ile wizyt. Jaka premia, auto i czy target można zrobić ?
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2015-05-27 20:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Maspexowcy! Nnapiszcie koledze jakie miody na sieciach.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-04 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo - 2013-02-25 16:29:39]:
Czasem pół roku rekrutują na JR marketing managera i nikogo nie zatrudniają.... więc widzisz ogłoszenia na tą samą rekrutację.
zdjecie uzytkownika
zoska - 2015-06-04 23:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na detalu od 2300 w góre do ręki wyciągniesz,jak jestes ogarnięty to plany zrobisz,bo produkty same się sprzedają trzeba tylko ułożyć sobie klientów,ciśnienie duże na zadania,ale pracę kończysz o 16.00.Polecam dla ludzi którzy chcą zobaczyć,że na detalu można jeszcze pohandlować
zdjecie uzytkownika
masiu - 2015-06-07 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 w gore do ilu bo 2300 to nie jest duzo - szczegolnie jak mowisz ze trezba byc ogarnietym- jak to rozumiec?
zdjecie uzytkownika
plany - 2015-06-09 19:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plany zrobisz ? hehe chyba jak powbijasz awansem na nastepne miesiace i tak w kółko...plany realne chyba tylko na soki i napoje...a na tigera? i cala reszte? prosze was...
zdjecie uzytkownika
nocotyy - 2015-06-12 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś brał udział w assessment center w firmie MASPEX.
Czy mógłby powiedzieć jak wygląda taki etap rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2015-06-12 17:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AC trwa ok. 4h. Zadania w grupach i indywidualne. Nie ma ustalonego i stałego pakietu pytań. Zadania obejmują sprawdzenie umiejętności kandydatów pod kątem rozumienia treści zadań, analizy i rozwiązań. Są też "scenki" w których wykażesz się swoimi umiejętnościami. Bądź sobą i pełen luz :-) Nie taki diabeł straszny. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
gelo - 2015-06-19 01:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2015-06-12 17:40:27]:
koleżanka mówiła mi coś zupełnie innego. Nie chce oczywiście straszyć , ale stres jest pdoobno naprawdę duży. Nie dosyć , że musisz pokazać się z dobrej strony przed swoim nowym ewentualnie szefem to jeszcze Ci ludzie którzy mimo , że raczej mili to przecież są zdecydowanie Twoimi konkurentami i nie jest to miłe
zdjecie uzytkownika
Łuk - 2015-06-19 20:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem 3 miesiące i jedyne co można powiedzieć to płacą śmieszne pieniądze nie adekwatne do oczekiwań, dodatkowo obiecują inne pieniądze a później dostajesz na umowie inne. Większość stanowisk po znajomości załatwione albo przez łóżko. Totalna patologia, praca tylko dla zdesperowanych. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie maspex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy maspex?
Zadaj pytanie
alert