Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o maspex

Pracowałeś w firmie maspex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ziom - 2015-05-27 20:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Maspexowcy! Nnapiszcie koledze jakie miody na sieciach.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-04 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karo - 2013-02-25 16:29:39]:
Czasem pół roku rekrutują na JR marketing managera i nikogo nie zatrudniają.... więc widzisz ogłoszenia na tą samą rekrutację.
zdjecie uzytkownika
zoska - 2015-06-04 23:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na detalu od 2300 w góre do ręki wyciągniesz,jak jestes ogarnięty to plany zrobisz,bo produkty same się sprzedają trzeba tylko ułożyć sobie klientów,ciśnienie duże na zadania,ale pracę kończysz o 16.00.Polecam dla ludzi którzy chcą zobaczyć,że na detalu można jeszcze pohandlować
zdjecie uzytkownika
masiu - 2015-06-07 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 w gore do ilu bo 2300 to nie jest duzo - szczegolnie jak mowisz ze trezba byc ogarnietym- jak to rozumiec?
zdjecie uzytkownika
plany - 2015-06-09 19:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plany zrobisz ? hehe chyba jak powbijasz awansem na nastepne miesiace i tak w kółko...plany realne chyba tylko na soki i napoje...a na tigera? i cala reszte? prosze was...
zdjecie uzytkownika
nocotyy - 2015-06-12 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś brał udział w assessment center w firmie MASPEX.
Czy mógłby powiedzieć jak wygląda taki etap rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2015-06-12 17:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AC trwa ok. 4h. Zadania w grupach i indywidualne. Nie ma ustalonego i stałego pakietu pytań. Zadania obejmują sprawdzenie umiejętności kandydatów pod kątem rozumienia treści zadań, analizy i rozwiązań. Są też "scenki" w których wykażesz się swoimi umiejętnościami. Bądź sobą i pełen luz :-) Nie taki diabeł straszny. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
gelo - 2015-06-19 01:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2015-06-12 17:40:27]:
koleżanka mówiła mi coś zupełnie innego. Nie chce oczywiście straszyć , ale stres jest pdoobno naprawdę duży. Nie dosyć , że musisz pokazać się z dobrej strony przed swoim nowym ewentualnie szefem to jeszcze Ci ludzie którzy mimo , że raczej mili to przecież są zdecydowanie Twoimi konkurentami i nie jest to miłe
zdjecie uzytkownika
Łuk - 2015-06-19 20:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem 3 miesiące i jedyne co można powiedzieć to płacą śmieszne pieniądze nie adekwatne do oczekiwań, dodatkowo obiecują inne pieniądze a później dostajesz na umowie inne. Większość stanowisk po znajomości załatwione albo przez łóżko. Totalna patologia, praca tylko dla zdesperowanych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kr - 2015-07-10 11:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łuk - 2015-06-19 20:09:18]:
Dostałeś się po znajomości, czy przez łóżko :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-07-10 17:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć.Dostałem zaproszenie do Warszawy na drugi etap AC.Przeczytałem kilka komentarzy o praniu mózgu.małpowaniu i takie tam.W związku z tym,że jestem zainteresowany pracą w tej firmie na stanowisku PH ds. gastronomii proszę o jakiś konkret dotyczący AC.Ile czasu,jakie pytania itp.Dodatkowo może mi ktoś powie jakie zarobki na tym stanowisku,narzędzia,premia,ilość wizyt.Proszę o naprawdę sensowną informację a nie lanie żali,bo to mi nie pomoże.pozdro
zdjecie uzytkownika
Ac - 2015-07-16 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ac - około 5 H, zadania w grupie, test matematyczny, 1 Na 1, rozmówa indywidualna.
Gastro PH - min. 15 wizyt, po okresie próbnym (3 msc) podstawa 3000 brutto + 2000 brutto premia, iPad, skoda fabia kombi
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-07-19 11:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Ac za info.Podstawa nawet interesująca,a jak wygląda wyrobienie tej premii?Dość szeroki asortyment i pewnie plany jak w każdej korpo kosmiczne.Wyrabia się bez problemu 100% czy raczej to niemożliwe?Mniej więcej jaki czas na te min. 15 wizyt?
zdjecie uzytkownika
wemek - 2015-07-19 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze sprzedażą produktów od grupy maspex nie ma zbytnio problemów, bo to same znane i lubiane marki jak tymbark, caprio, kubuś, lubella, tiger, la festa,czy puchatek.. Ja sam się teraz zastanawiam nad aplikowaniem na stanowisko przedstawiciela handlowego do spraw detalu, podobno jest samochód i telefon, jako narzędzia pracy, pytanie jak są rozliczane.
zdjecie uzytkownika
Być może przyszły pracownik - 2015-07-20 17:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko KPH. Czytając opinie wnioskuję, że nie budzą oni zaufania i motywacji do pracy.. Będę wdzięczny za informację na poniższe kwestie:

1. Jaka jest forma Umowy oraz na jaki czas jest zawierana pierwsza umowa?
2. Jakie jest wynagrodzenie podstawowe na KPH oraz czy jest wynagrodzenie dodatkowe?
3. Czy pracodawca daje jakieś dodatkowe benefity (np. Pryw. Opieka Medyczna, Multisport itp itd)?
4. Jak wygląda struktura terenowa tj. 1;2poziomowa? Ilu KPH jest w strukturze na płaszczyźnie kraju? Ilu PH ma pod opieką KPH?
5. Jaką flota obowiązuje w firmie na poziomie KPH i czy auta można używać do celów prywatnych ? (w rozsądnym umiarze oczywiście).

Pracując w firmie, w której przełożony szanuje ludzi i pracę jaką wykonują, nie chciałbym zamienić potrzeby "chęci rozwoju" na pracę "w stresie" gdzie wszechobecny jest moobbing o ile mogę to tak nazwać.

Z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-07-21 10:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam:-) chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca na produkcji?ciężko jest i jak zarobki?
zdjecie uzytkownika
pracodawca - 2015-07-22 09:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nocotyy - 2015-06-12 15:36:32]:
Pewnie jesteś leniwy ,cienki bolek. Tutaj pełno takich nieudaczników , którym mamusia do dzisiaj podciera tyłek. Jedz do Stanów, to zobaczysz jak się pracuje , szczególnie jak nie masz prawdziwego wykształcenia i umiejętności.
Jetes zwykłym popaprańcem
zdjecie uzytkownika
miałem okazję tam pracować - 2015-07-23 16:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Być może przyszły pracownik - 2015-07-20 17:17:47]:
witam, kilka informacji do analizy ;
1. Jaka jest forma Umowy oraz na jaki czas jest zawierana pierwsza umowa?
- okres próbny 3 miesiące, następnie umowa na 5 lat
2. Jakie jest wynagrodzenie podstawowe na KPH oraz czy jest wynagrodzenie dodatkowe?
- 3500 zł. do 4000 zł. brutto(zależy od struktury) + premie zadaniowe około 1500 zł. brutto (zależy od struktury) z premia kwartalna (około 4000 zł. brutto) oczywiście przy wykonaniu planów (dość często się zdarza że KPH miesięcznie zarobi miej niż jego PH)
3. Czy pracodawca daje jakieś dodatkowe benefity (np. Pryw. Opieka Medyczna, Multisport itp itd)?
- 2 razy w roku spotkania integracyjne ( 1 struktur sprzedaży i dla kadry kierowniczej (kiedyś z okazji imienin Prezesa) i to wszystko
4. Jak wygląda struktura terenowa tj. 1;2poziomowa? Ilu KPH jest w strukturze na płaszczyźnie kraju? Ilu PH ma pod opieką KPH?
- ilość KPH jest różna w zależności od struktury ( np. mokra 5 regionów po 4-5 KPH)
- ilość PH do 6-8 (biorąc pod uwagę że rotacje PH sięgają do 40 % to jest ich miej)
5. Jaką flota obowiązuje w firmie na poziomie KPH i czy auta można używać do celów prywatnych ? (w rozsądnym umiarze oczywiście).
-skoda fabia combi (do rozsądnego wykorzystania)

Ogólnie jak Kolego masz ciekawą pracę to daj sobie spokój.
zdjecie uzytkownika
Być może przyszły pracownik - 2015-07-29 00:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miałem okazję tam pracować - 2015-07-23 16:36:46]:
Dziękuje za cenne info. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
sakul - 2015-07-29 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
satry jak masz robote to daj sobie spokoj z obozem pracy jak nie masz roboty to szukaj ale nie w maspexie zajada cie, kazdego i nawet nie zarobisz na tym.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-08 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy! Rekruterzy próbują robić z kandydatów idiotów tzn. umawiają się na rozmowe kwalifikacyjną przez telefon na dany dzień po czym gdy kandydat sie stawi na miejsce robią sobie jaja wmawiając że umówili sie we wcześniejszym dniu - tak bylo między innymi w Tychach. To jest kpina, radzę omijać tĄ firme szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
dina - 2015-08-18 21:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lukasz to jak w koncu byly zarty sobie robili i ciebie to zrazilo i finalnie rozmowa sie odbyla, czy sie nie odbyla? a ja mimo wsyzstko mysle ze warto w firmie sprobowac. aktualnie prowadza wiele naborow, ja sama chce sie dostac na stanowisko przedstawiciel handlowy ds detalu. chociaz mam pytanko co do umowy jaka oferuja? bo nie jest napisane
zdjecie uzytkownika
dina - 2015-08-18 21:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lukasz to jak w koncu byly zarty sobie robili i ciebie to zrazilo i finalnie rozmowa sie odbyla, czy sie nie odbyla? a ja mimo wsyzstko mysle ze warto w firmie sprobowac. aktualnie prowadza wiele naborow, ja sama chce sie dostac na stanowisko przedstawiciel handlowy ds detalu. chociaz mam pytanko co do umowy jaka oferuja? bo nie jest napisane
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 21:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
dina - 2015-08-18 21:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lukasz to jak w koncu byly zarty sobie robili i ciebie to zrazilo i finalnie rozmowa sie odbyla, czy sie nie odbyla? a ja mimo wsyzstko mysle ze warto w firmie sprobowac. aktualnie prowadza wiele naborow, ja sama chce sie dostac na stanowisko przedstawiciel handlowy ds detalu. chociaz mam pytanko co do umowy jaka oferuja? bo nie jest napisane
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-08-19 12:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki płacowe może liczyć ph ds. sieci ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie maspex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy maspex?
Zadaj pytanie
alert