Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o maspex

Pracowałeś w firmie maspex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HERO - 2015-03-06 13:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tyle od siebie rekrutacja II etap W warszawie jest totalną porażką nie chodzi tu o twoje doświadczenie lub inne rzeczy tylko o to żebyś jak małpa robił to co oni chcą inaczej nie masz szans u pań w HR żeby przejść dalej.
Pozdrawiam Miasto Łódź
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2015-03-11 23:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HERO- co masz na myśli? Opisz rekrutację w Wwie
zdjecie uzytkownika
dorotka90 - 2015-03-17 17:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wnioskuję po poprzednich komentarzach że rekrutacja w firmie maspex może się sporo różnić od standardowych których doświadczamy w innych tego typu instytucjach, czy mam rację? hero, jeśli rzeczywiście masz takie konkretniejsze doświadczenia w tym temacie to proszę opisz dokładnie jak przebiegały oba etapy tej rekrutacji
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-03-17 17:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, co było nie tak jesli chodzi o ta rekrutację w Warszawie, bo nie bardzo rozumiem? Zadawali podczas niej jakieś nietypowe pytania, pytali o historię firmy? Chyba jednak sprawdzali jakos doświadczenie pracownika, bo przecież nie wybiorą mało doświadczonej osoby, kiedy aplikuje ktoś, kto wie o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-03-17 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwali sie HR którym nie w smak ze ktoś śmie o nich złe pisać . Ale czego można sie spodziewać po dziale którym zarządza były kierownik magazynu w Poznaniu :-) pozdrowienia dla Macieja !
zdjecie uzytkownika
sofia - 2015-03-18 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2015-02-26 20:14:34]:
trafione w sedno sprawy..krótko i rzeczowo..te fotografowanie sklepów jest po prostu mistrzostwem samym w sobie..czasami barkło mi miejsca w pamięci telefonu;) a ile stresów było na sieciach typu Carrefour czy Tesco..ochroniarze jak mnie widzieli dosłownie na dzień dobry namierzali mój telefon w torebce;) no nic nie pozostaje nic innego jak życzyć pozostałym wytrwałości chociaż z drugiej strony życzmy im rozumu w głowie:)
zdjecie uzytkownika
mhm - 2015-03-20 07:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odbylem rekrutacje AC w Warszawie, 2 etap obok mnie siedzial chlopak ktory robil na smieciarce a dalej chlopak ktory robil na dzwigu. Ja sie nie dostalem mimo doswiadczenia PH z sukcesami, przeszedl chlopak ktory znal wszystkich asesorow na ty i nie potrafil odpowiedziec konkretnie gdzie wczesniej pracowal.
zdjecie uzytkownika
Junior - 2015-03-20 15:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Junior PH ds. sieci? Wiecie może jakie warunki? Jak wygląda praca? Ilość odwiedzanych punktów i jaka płaca?
zdjecie uzytkownika
orzech - 2015-03-29 00:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest praca na.mazowieckie ostroleka i okolice dzial mokry ?
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-04-13 13:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odbyłem rekrutacje AC w Kurniku, 2 etap, 3 Panie z działu HR ( średnia wieku ok 25 lat ) nie mająca zielonego pojęcia o pracy PH wraz z kierownikami regionalnymi zrobili nam 4 godzinne "pranie mózgu" "małpowanie" co najmniej jakbyśmy ubiegali się o stanowisko Dyrektora Handlowego. Po zakończeniu zostaliśmy poinformowani że do 2 tygodni będzie odpowiedz, odpowiedz się pojawiła ze skutkiem negatywnym. Wszystko bym zrozumiał gdyby nie fakt że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie na to samo stanowisko i ten sam region. Czyżby dział HR chciał się wykazać w firmie że "coś robią" i zrobić sztuczną rekrutacje ???? Naprawdę jest to żenada !!!! Są to ludzie bez skrupułów którzy narażają bezrobotnych na nie małe koszta wiążące się z dojazdem na AC itp.
NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-17 01:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zauważyłem, że maspex ma sporo ofert jesli chodzi o praktyki, zastanawiam się ile faktycznie da się po nich wynieść i czy realne jest późniejsze zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-04-21 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę zatrudnionych o aktualną informację na temat wysokości zarobków Kierownika Przedstawicieli Handlowych (podstawa + premia) oraz info na temat floty. z góry dzięki :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-13 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Widzę, że ciekawie rzeczy dzieję się w tej firmie. Mnie osobiście interesuje temat pracy w dziale marketingu. Co jakiś czas widuję ogłoszenia, ale w sumie nigdy nie aplikowałem. Może ktoś napisać coś o aktualnej atmosferze w dziale, możliwościach, płacy i pułapkach?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
foxon - 2015-05-14 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ciężko jest być zwolnionym przez Maspex, psyche siada i wypisuje się chore rzeczy
zdjecie uzytkownika
foka - 2015-05-14 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same hejty :( proszę o konkretne info co do pracodawcy
zdjecie uzytkownika
rekrutowany - 2015-05-16 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tak bylo, potraktowali mnie jak przedmiot nie odpowiadajac na pytanie odnosnie powodow odmowy zaskaniajac sie tym ze na poczatku ac powiedzieli ze nie podaja. Brak pojecia o pracy Ph i konkretnych pytan. Przyjeli osobe ktora wczesniej nie pracowala jako handlowiec i oszukiwala na rekrutacji odnosnie swoich osiagniec i kompetencji, pan Ba...ek.
zdjecie uzytkownika
rekrutowany - 2015-05-16 08:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac na taka ocene zasluguje, a konkrety sa wymienione ponizej a wiecej dowie sie Pani na rozmowie rekrutacyjnej
zdjecie uzytkownika
PH maspex - 2015-05-17 11:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos nikt nie beknął, bo za bardzo nie wiem co to za sprawa z nawigacjami. To, ze zwolnili Ciebie nie znaczy, ze musisz sie wypowiadać zle o innych i innym zle życzyć...
zdjecie uzytkownika
Koan - 2015-05-19 20:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale ludzie jesteście zawistni... jej. To, że ktoś został przyjęty na wasze miejsce to tylko i wyłącznie oznaka tego, że nie wykazaliście się wystarczająco dobrze i ktoś inny wykorzystał swoją szansę. I myślę, że to nawet i dobrze bo firma jest porządna, z tego powodu też konkurencja jest całkiem duża.
zdjecie uzytkownika
masiu - 2015-05-20 16:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma pozadna wez mnie nie rozbawiaj bo zjadow dostane - to jedno wielkie dziadostwo i kolesiostwo w tej firmie - zarobki marne wymagania nie adekwatne nie tylko do zarobkow ale rowniez do czasu pracy- jak nie masz czlowieku co z zyciem robic to polecam - jak ktos zyje tylko po to zeby pracowac a nie pracuje zeby zyc to polecam. Jeszcz jak sie trafi zje... regionalny ktory zyje calym tym amwajowym maspexem to poczujesz bol zycia. Uwierz mi w tej firmie nie ma czasu na zycie pracujesz od rana do nocy od poniedzialu do niedzieli jestes murzynem z agowniane pieniadz, a nie o to chyba w zyciu chodzi.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-22 19:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałem że dowiem się z tej strony jak wygląda rekrutacja i warunki pracy ale widzę wypowiedzi samych osób które zostały zwolnione albo nie dostały pracy w maspexie. Ludzie miejcie chociaż trochę honoru i nie poniżajcie się bardziej wylewaniem własnych żalów. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Proszę o konkrety, jakie warunki pracy w Horece
zdjecie uzytkownika
Horeca - 2015-05-23 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W horece 3000 brutto podstawy, reszta premia, auto skoda fabia kombi. Praca ok, ale to tez zależy do jakiego regionu aplikujesz. 20 wizyt dziennie. Plany do wyrobienia.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-24 20:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki "Horeca" za wreszcie konkretne info
zdjecie uzytkownika
kajko - 2015-05-26 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kanale tradycyjnym 2500 brutto plus premie nie do wyrobienia.no i nieszczesny catman :)
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2015-05-26 14:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jeszcze jakie zarobki PH na sieciach. Ile wizyt. Jaka premia, auto i czy target można zrobić ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie maspex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy maspex?
Zadaj pytanie
alert