brak logo

maspex

Wadowice

Opinie o maspex

czesiek 2016-02-23 11:46:43
nie piszą nic o umowie, nie mówiąc o zarobkach Aga. :) Wymagania nie są jednak wielkie na tego technologa: "wykształcenia wyższego z zakresu technologii żywności lub kierunków pokrewnych; praktycznej znajomość procesów technologicznych i systemów jakościowych"
Maggda 2016-02-25 15:06:38
Proszę napisać czy naprawde tak beznadziejnie sie pracuje w tej firmie jak ludzie opisują?można się dostać tam tylko po znajomości? i jakie są zarobki np. po roku pracy? dziękuje
Maggda 2016-02-25 15:06:42
Proszę napisać czy naprawde tak beznadziejnie sie pracuje w tej firmie jak ludzie opisują?można się dostać tam tylko po znajomości? i jakie są zarobki np. po roku pracy? dziękuje
monk 2016-02-27 19:31:20
zależy gdzie i na jakim stanowisku @Maggda nic nie wiem o tym, że zatrudniają tylko po znajomościach..po co wtedy dawali by tyle ogłoszeń? i wymagań też nie mają wygórowanych np. wykształcenie min. średnie
Mir 2016-02-29 09:54:30
Łuki, dzięki za odpowiedź. Może wiesz jakie są zarobki elektryków? Pytam, bo obecnie pracuję w firmie w utrzymaniu ruchu i mam 2000 - 2100 netto.
grr 2016-02-29 20:16:02
sam chętnie się dowiem, ile wyciąga tu elektryk. Sądzę, że koło dwójki, ale nie dam sobie ręki uciąć. To też pewnie zależy od doświadczenia i czasu pracy.
Wiem 2016-03-03 21:14:42
Są coraz większe problemy z fachowcami od utrzymania ruchu. Dwójka to bardzo mało, w większych zakładach, miastach 4-5 na rękę spokojnie można wyciągnąć do tego autko na dojazdy i awarie extra płatne. Wiem, bo dostarczamy materiały do działów utrzymania ruchu. Trzymajcie się chłopaki i szukajcie lepszej roboty.
david 2016-03-04 09:16:46
w większych miastach @wiem to na każdym stanowisku lepiej zarobisz umówmy się ale i koszty utrzymania tam większe..a propos wiecie ile zarabia informatyk (w warszawie) w firmie, znajomy mówi,że chyba szukają kogoś
rekrut 2016-03-09 16:15:04
@rekrut możesz dokładniej opisać rozmowę AC. Jakie zadania itd.
1
monika76 2016-03-09 17:23:49
@david wynagrodzenia informatyków w całym, kraju idą znacznie w górę coraz bardziej. przypuszczam że maspex jako bardzo znany producent napojów może bardzo konkurencyjne stawki zapewnić
s 2016-03-22 13:56:48
Czy merchandiser w tej firmie zarobi coś więcej niż najniższa krajowa ?
3
visual 2016-03-22 17:45:05
tak, z tym że faktycznie musisz znać się na robocie, ponieważ nie jest łatwo. wymagają doświadczenia na podobnym stanowisku, ale oferują również szkolenia visual
anonim 2016-03-29 16:07:13
hej

czy ktoś z was pracuje jako export assistant w Maspexie? Jak wrażenia?
lisss 2016-03-29 17:31:04
słyszałem, że naprawdę mają dobre warunki @anonim ja z kolei chciałbym startować na automatyka ruchu, wydaje mi się, że plotki się potwierdzają bo umowę o pracę mam na starcie
Martini 2016-03-29 18:52:15
Witam, czy mogę dostać z floty samochód w korzystanie jeżeli będę pracował w dziale exportu???
(mieszkam w Krakowie a dojazd autobusem każdy dzień nic mnie nie cieszy)

bywalec 2016-03-30 08:10:59
na takim stanowisku samochodu nie dostaniesz. jedyna opcja jezdzic z krakowa z kims kto ma auto służbowe
emil 2016-03-31 20:15:33
@Martini, nie odbierz tego źle, bo tu nie pracuję. Według mnie firma może mieć w nosie to, że dojeżdżasz, niestety. To spore finanse, a jednak pracowników mają wielu
Ona28 2016-04-06 08:38:13
Hej,

Jak załapac sie do pracy na produkcje?
damianek 2016-04-06 08:45:34
naprawdę mnóstwo ofert się pojawiło kolego ale niestety nic na propdukcję nie ma mteraz. ale jak chcesz to są praktyki letnie, warto spróbować,i to nawet jakoś płatne
bywalec 2016-04-06 10:10:54
na produkcje to trzeba pytac bezposrednio w zakladach. nie ma ogloszen na stronie
dobi1711 2016-04-21 17:24:30
musze Cie zmartwic, premie nie sa ani duze ani male. zalezy jakie masz sklepy, od nowego roku wprowadzaja coraz wiecej i wiecej nowosci i zadan- kasa caly czas taka sama. do konca 2015r wyrabialem sie z praca, teraz juz nie daje rady. jezeli jezdzisz po "kurnikach" (takich mam wiekszosc sklepow) to o realizacji wszystkich zadan zeby premia kwartalna wpadla mozesz pomarzyc. Jeden ma sklepy ktore sa blizej upadku niz rozwoju, inny ma odwrotnie- ale zadania kazdy ma takie same. Targety sprzedazowe sa naliczane z kosmosu, zaczynam powoli myslec o zmianie pracy bo im dluzej pracuje tym mniej zarabiam, a wiecej robie. Tak jak wczesniej wspomnialem do konca 2015roku wyrabialem targety sprzedazowe i zadania dodatkowe- teraz na mojej bazie klientow jest to niemozliwe. Rowniez o pracy po 8-9h dziennie mozna zapomniec jezeli chce sie zrobic 16wizyt i kazda wg firmowego standardu- najlepiej byloby zaczynac o 6 i konczyc o 18 ale to tez zalezy od tego jaka masz baze i potencjal, niestety na moim terenie potencjal powoli juz sie konczy o ile sie nie skonczyl i wiecej juz nie zrobie. Telefony od przelozonego podczas urlopu i namawianie do pracy z domu przez telefon to norma. Parcie na wynik i tyle nikogo nie obchodzi czy tak sie da czy nie- masz zrobic i juz.
Kuras 2016-05-03 10:59:25
Bylem ostatnio na rozmowie na stanowisko przedstawiciel ds kluczowych klientów :) p9dczas rozmowy okazalo.sie ze to merchandiser do wykładania towaru w hali.. kiedy powiedziałem że chce zarabiac min 3 netto to kierownik zrobil wielkie oczy.. także podsumowując duza firma ale male.możliwości i na dodatek.wprowadzenie w ogłoszeniu... merchandiser a handlowiec to.roznica
4
maniek 2016-05-05 12:21:34
wydaje mi się, że u nich jest dobra praca jeśli chodzi o stanowisko jako Przedstawiciel handlowy ds. klientów kluczowych, ale nie wiem jak z kasą?
Kandydat 2016-05-06 08:05:55
Mam rozmowę o pracę 11 maja na PH ds. Gastronomii na woj. mazowieckie i chciałbym się czegoś dowiedzieć. Jak wygląda sprawa z klientami? Teren do ogarnięcia, czy mocno przejęty przez konkurencje i ciężko target zrobić? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Jeśli też są te zadania matematyczne to jak one wyglądają? Podstawa na początek 2000zł netto realna, czy raczej 1500-1700zł?
2
quki 2016-05-26 22:33:42
na pewno dobrze można u nich zarobić, bo mi się wydaje, że już tak kasowo ok 2000 zł to jest naparwde dawane do nich na start. A oferta jako Przedstawiciel handlowy ds. kluczowych klientów jest naparwde ciekawa.
Lili 2016-05-27 04:41:38
Potwierdzam tez tam pracowałam
Kuras 2016-05-27 16:47:46
Czytajac te opinie zastanawiam sie dlaczego tak pracowaliscie - kto was przyjal ?:))
Gosc pisze ze napewno tyle sie zarabia bo tak mu sie wydaje - no kur.w. rece opadaja..

Fajnie ze tam pracowalas ale kogo to obchodzi? Napisz cos konkretnie np warunki zatrudnienia (benefity, jakie premie, jaka podtawa, auto itp) i jak wyglada praca (ile klientów sie obsługuje, czas pracy, wsparcie sprzedazy itp )
1
monika76 2016-06-05 22:55:12
a czy na praktykach u was można zarobić? widze jakiś letni program macie
bywalec 2016-06-06 11:11:05
tak, jest wynagrodzenie.
too 2016-06-06 15:57:05
Może ktoś napisać jakie są zarobki na utrzymaniu ruchu w wadowicach
nika 2016-06-06 16:05:07
a jaka jest wysokość wynagrodzenia za letnie praktyki?
wo 2016-06-08 22:09:30
a to w ogóle te praktyki letnie są u nich płatne? zaskoczona jestem
dobi1711 2016-06-16 16:07:17
chyba brutto, juz jakis czas pracuje w maspexie, nie jest to moja pierwsza opinia na tym forum. Nie moge pisac konkretnych kwot ale wiem ze zarobki jak na PH nie sa wysokie w porownaniu do konkurencji, sa duzo mniejsze. Wielu ludzi sie juz zwolnilo i ja z koncem lipca koncze wspolprace. Dla nastepnych kandydatow: zycze powodzenia i wytrwalosci
uleczka 2016-06-16 16:21:50
ale jednak jeśli chodzi o te premie to spokojnie nie można zarobić więcej, ale to już zależy od tego jak podejdziesz do tematu, teraz też jest ciekawa oferta pracy jako Przedstawiciel handlowy ds. kluczowych klientów
Juras 2016-06-17 17:35:34
Ja jestem ciekawy gdzie ty teraz pracujesz
emil 2016-06-17 17:43:39
jako przedstawiciel da sie chyba wyrobic miesiecznie premie prawda? czy tylkor az na jakis czas i zalezy ona od targetu, czy jest on co miesiac wyzszy? jest taka szansa/
RGBe 2016-06-21 20:12:25
około 1500 netto razem z premią
efrgt 2016-06-21 20:28:45
eh no to średnio powiem Ci..chociaz pewnie na kazdym stanowisku sa mimo wszystko inne zarobki..ipewnie ejst tak ze z czasem ta pensja moze byc wyzsza..
1
PH 2016-07-10 20:11:58
PH ds. Kluczowych Klientów to ok 2100 netto + premia nie do wyrobienia przy takim nawale roboty.Cyfry kosmiczne ile byś nie sprzedał to i tak mało.No i ten LUS.
Ciśnienie kosmos.Jest Multisport i tyle z benefitów.
yes 2016-07-10 20:17:17
Myślę, że na spokojnie mozna liczyć u nich na wyższe premie @efrgt, bo zobacz, że trafiają się oprócz tego jeszcze inne socjale do nich, ale czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
ja 2016-07-22 18:21:10
Jak z angielskim? Na rozmowie rekrutacyjnej zadają jakieś pytania w tym języku? Czy mam szansę starać się tam o pracę z podstawową znajomością języka? Chodzi mi głównie o działy finansów i księgowości
trak 2016-07-22 18:38:48
@ja pojawiła się wczoraj oferta pracy dla pracownika działu finansowego w Wadowicach, a w niej napisali, że oczekują dobrej znajomości angielskiego. Myślę, że nie trzeba być poliglotą w tym przypadku ;)
agg 2016-08-08 13:45:15
jeśli chcecie być wyzyskiwani, mobingowani, ciągle zastraszani, że wylecicie z pracy jak nie wykonacie targetów to oczywiście polecam tę firmę - a co do zarobków pozostawiają wiele do życzenia
do Janusz 2016-08-08 13:59:23
W sumie taki dyspozytor w transporcie krajowym może liczyć na na prawdę wysokie zarobki, zwłaszcza, że i premie się trafiają do podstawy zarobków, więc nie jest tak źle.
Józio 2016-08-09 13:28:32
Maspex Wadowice Oddział Tychy , jeśli dalej będą tak traktować pracowników i oszukiwać na płacach to nie wróży im nic dobrego . Panowie prezesi wraz ze swymi urzędniczkami pójdą na przymusowe bezrobocie , lub będą szukać pracowników w dalekiej Azji , lub afryce . Przed podpisaniem umowy obiecują gruszki na wierzbie , a jak przyjdzie do wypłaty to nie ma nawet połowy obiecanych ekwiwalentów , nie mówiąc o sumiennym wynagrodzenie ,
Oby jak najmniej takich firm na rynku pracy , moi znajomi i ja życzymy im jak najszybszego bankructwa .
Amb 2016-08-09 14:11:19
No co moge powiedzieć, przedstawiciele handlowi mają tutaj naprawdę ciekawe relacje, ogólnie wszystko na swoim miejscu, zwłaszcza jeśli chodzi o pieniądze
stary ph 2016-08-19 00:13:08
pracowałem tam 7 lat i za nic bym nie wrócił
uleczka 2016-08-19 10:15:25
widziełam u ncih oferte pracy jako Pracownik Działu Finansów i wygląda to dobrze, bo fajne rzeczy oferują np. możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego czy pracę w zespole z osobami będącymi ekspertami w swoich dziedzinach, to zawsze pomaga tez w nauce nowych rzeczy.
Michał w 2016-08-26 19:00:40
Widziałem stanowisko kierownik przedstawicieli handlowych. Czy ktoś już pracował na tym stanowisku ?
jakie wynagrodzenie i możliwości daje firma.
Zastanawiam się czy składać tam CV bo szukam lepszej płatnej pracy obecnie mam 4 tysie za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i od czasu odebranie telefonu
techno 2016-08-27 11:55:20
@Michał w no Twoje podejście do pracy chłopie to powiem Ci... naprawdę imponujące ;) Zapytaj się na rekrutacji, czy tu też możesz posiedzieć ;)
Zostaw swoją opinię o maspex - Wadowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie maspex