brak logo

Cassis Kancelarie sp.z o.o

Wrocław

Opinie o Cassis Kancelarie sp.z o.o

kkfffaaa 2012-02-29 09:27:55
Ja tam nie wiem, zacząłem na windykacji, mam umowę i jak na razie po paru mies jest ok. Atmosfera fajna.
Pracownik 2012-02-29 13:41:32
Witam. Pracowałam w Kancelarii w call center i wspominam bardzo pozytywnie. Miałam umowę i podstawa wraz z prowizją została mi wypłacona w całości bez żadnych rat ...( z tego co się orientuję, w każdej podobnej firmie podstawa i prowizja nie są wypłacane jednocześnie, pracowałam w kilku podobnych o wiele większych ) Z mojego doświadczenia polecam tym bardziej, że atmosfera jest naprawdę świetna.
pracownik 2012-06-20 17:56:39
Witam. Pracuję w Cassis ponad miesiąc. Wypłatę dostałam na czas, bardzo mili ludzie i przyjemna atmosfera w pracy. Polecam wszystkim tą firmą, ponieważ różni się pod każdym względem o każdej innej o podobnym charakterze pracy. pozdrawiam
lisicki 2012-10-01 16:35:06
a czy mógłby ktoś bliżej opisać zarobki w firmie
otrzymałem ofertę pracy w Caussis Kancelarie, oferują umowę o dzieło oraz swobodę w wyborze czasu pracy. Jakie są zarobki w przypadku umowy o dzieło oraz czy jest możliwość zatrudnienia jeżeli już mam pracę i chciałbym dorobić po godzinach?
gm 2012-11-26 15:22:01
nie szukajcie info na portalach z opiniami, które może wpisać każdy bez żadnej weryfikacji. Bo nigdy nie wiesz kto i w jakim celu to pisze...ja też :)
1
Efez 2013-04-09 00:42:21
Zdecydowanie odradzam tą firmę. Jeżeli chodzi o pracowników "szarych żuczków" to super ekipa, ale pietą Achillesową są ludzie zarządzający.
( usunięte przez administratora )
Jola 2013-11-19 10:26:27
Gdzie teraz jest ta firma? Nie ma ich na Grabiszynskie.
expracownik 2014-02-12 22:28:55
tak pracowałem tam na grabiszyńskiej (usunięte przez administratora)
Olo 2014-04-27 09:51:16
(usunięte przez administratora)jakich mało, przychodzą do mine już 10. raz i nie pomaga tłumaczenie,że dom kupiłem od ich dłużnika 8lat temu i dłużnik tu nie mieszka.
g 2015-04-16 10:29:04
jaką emeryturę ? :)
zraniony 2015-04-20 09:27:53
pytanie do go worka...jak pracodawca ma być oceniany jesli kasowane sa prawdziwe komentarze...nie są obraźliwe tylko wskazujące realia w tej chorej firmie...może powinniśmy pisać numery telefonów do byłych kontrahentów cassis żeby można było sobie o nich posłuchać...nie kasujcie komentarzy!
1
kati 2015-04-20 09:29:36
dziwne oceniono 91 razy a 20 komentarzy ?? nie zastanawia fakt ze za kase można wszystko...
1
xxx 2015-04-20 09:29:42
To nie plotka tylko prawda.
lol 2015-04-20 10:33:03
No właśnie.Gdyby to była nieprawda to by nie kasowali.
abc 2015-04-20 14:39:34
Dziwna logika.
lol 2015-04-21 22:28:11
wcale nie dziwna logika, jak ktoś ma wyrąbane na komentarze to ich nie kasuje, a przejmują się ci których prawda w oczy kole, a tu widocznie coś jest na rzeczy
ddd 2015-05-04 12:49:46
wszystkie opinię sa niestety prawdą...każda inna firma tylko nie ta
1
Pracownik 2015-07-14 12:21:02
Widzę że ludzie którzy kiedyś pracowali w Cassis są żądni zemsty tak bardzo jak bardzo nie byli żądni pracy. Windykacja należności jest ciężkim kawałkiem chleba i jeżeli ktoś nie daję rady to musi się z nią pożegnać, a przeważnie takowe osoby ze zranioną dumą mają dużo czasu aby komuś bluzgać na forum.
Sytuację w 95 % wyglądały następująco : przychodzi nowy pracownik z doświadczeniem bądź jego brakiem, przez trzy miesiące swoją pracą nie jest nawet w stanie zarobić na swoją pensję, a już nie mówić o kosztach jego utrzymania, co wiąże się z tym że firma musi się z nim pożegnać, bo nie będzie utrzymywać takiego człowieka charytatywnie a takowy człowiek żądny zemsty za swoje niepowodzenie wypisuję bzdury na każdym możliwym forum.
Co prawda firma miała kilka potknięć w przeszłości ale obecnie bardzo dobrze funkcjonuję i nie ma możliwości aby ktoś dostał później wypłatę niż to miał ustalone, obecnie wypłaty dostajemy nawet dwa tygodnie wcześniej.
Co do atmosfery, nie zauważyłem żeby ktoś kto pracuję tak jak powinien narzekał na atmosferę w pracy czy też na warunki umowne.
Jeżeli chodzi o umowy to każdy dostaję taką umowę jak chce a nie jak to piszecie taką jaką dostanie odgórnie.

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek zarzuty co do funkcjonowania firmy na dzień dzisiejszy to niech przedstawi się imieniem i nazwiskiem to ja przedstawie wam wyniki czy też rezultaty pracy takowej osoby i sami stwierdzicie z czego wynika niezadowolenie takich osób.
1
lol 2015-07-23 12:14:20
Czyli chcesz powiedzieć, że jak ktoś mnie szkaluje to nie muszę się bronić i przejmować bo to nie prawda? Tylko ciekawe czy wszyscy na około też tak to odbierają.
Pracownik 2015-07-27 15:11:57
Śmieszy mnie postawa Pana "Lol". Może masz ochotę przedstawić się z imienia i nazwiska jeżeli jesteś byłym pracownikiem? Z ochotą przeprowadzę z Tobą dyskusję na temat twojej pracy oraz twojej teorii spiskowej.

ŁATWO jest osądzać kogoś jak się jest anonimowym, bo ktoś nie może Cię osądzić.
1
Pracownik 2015-08-31 09:51:10
To nie ja tutaj szykanuję i oczerniam więc nie wiem czemu czegoś się ode mnie wymaga. Anonimowość to nie szczerość tylko tchórzostwo!!

"masz władzę w kancelarii" - brzmi jak tyrania. Już nawet nie chce mi się odpisywać na bzdury które piszecie. Widać jaki poziom tutaj się wypowiada.

Następne posty oczerniające i niezgodne z prawdą będą rozwiązywane prawnie.
1
LC 2016-08-25 15:48:41
Witam,

Jestem ciekawy czy to cudo jeszcze istenieje i pod jaką nazwą:) Ludzie sprawdzcie sobie poprzednie nazwy tej firmy -Cassis, Cassis Kancelarie, Cassis Grupa Finansowa... No możliwości jest wiele i zastanówcie się dlaczego juz nie ma tych firm i zmienia się zarząd... o składkach ZUS itp możecie zapomnieć - kolega im sprawę założył, plus mają PIPe na karku non stop. Jedna wielka ŚCIEMA!
1
mikko3 2016-08-29 15:21:27
to w takim razie jakbym chciała do nich wysłać cv albo list motywacyjny nawet, to na jakie namiary mam słać i kogo wpisać jako adresata? bo nie ukrywam już się całkiem w tym temacie pogubiłam przyznam
Zostaw swoją opinię o Cassis Kancelarie sp.z o.o - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cassis Kancelarie sp.z o.o