brak logo

SIMLOGIC

Łódź

Opinie o SIMLOGIC

pracownik 2013-02-13 20:39
Atmosfera pracy w Simlogic nie podoba mi się. Uważam, że stosunki tu panujące nie są przyjazne pracownikowi. Rozumiem, że zysk firmy jest bardzo ważny i Pan [usunięte przez moderatora] stara się osiągnąć jak najlepszy wskaźnik tej wartości ale nie róbmy tego za wszelką cenę i kosztem zdrowia psychicznego pracownika... Na szczęście istnieje możliwość zmiany miejsca zatrudnienia. Gdybym miał taką możliwość omijał bym szerokim łukiem... Nie polecam
18
SimLogic 2014-10-07 18:53
Osobiście nie pracowałem w tej firmie ale słyszałem wyjątkowo negatywne opinie na temat tej firmy i jej szefa od znajomego.
13
SimGówno 2014-10-08 16:59
Prezes namawia do podpisywania umów typu "za uczestnictwo w szkoleniu w przypadku odejścia z pracy zwracasz np.20 tyś.zł". Na koniec dnia pracy tuż przed 16-tą zawsze najpilniejsze rzeczy do zrobienia na teraz (szczególnie w piątek), za podróże służbowe płaci tylko częściowo, wykorzystuje pracowników do prowadzenia samochodu żeby samemu nie być zmęczonym i inne atrakcje cała masa
17
POKRYWA 2016-02-21 14:09
Słyszałem, że prezes firmy zatrudnia ludzi za najniższą krajową, więc gdzie te duże kwoty? Również warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia. Wyjazdy służbowe o godz. 4.00 i powrót bez odpoczynku o godz. 3.00 rano. Stosunek szefa do pracowników tragiczny.
3
ania2 2016-05-13 05:01
Raczej nie ma odbioru a nadgodziny i tak sa podzielone przez 2
3
Odp 2016-05-25 00:23
Noo prosta sprawa wyjazd 4 rano u klienta 8-16 w firmie o 20 ile nadgodzin?? 8 do zaplaty 0 bo w aucie nie zarabiasz dla firmy. Moze cos sie juz zmienilo w tym temacie.
4
2345 2016-08-14 16:48
@Odp no wiesz nie wykluczone ze wlasnie się cos zmienilo
5
Natalia 2017-08-23 14:11
Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie SIMLOGIC? Czy coś się zmieniło? Nadgodziny są płatne? Czy trzeba robić nadgodziny? Dzieląc się takimi informacjami pomagacie tym osobom, które szukają zatrudnienia w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o SIMLOGIC - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIMLOGIC