brak logo

Stalmontaż Sp.j. Berak S. i Pasek G.

Radom

Opinie o Stalmontaż Sp.j. Berak S. i Pasek G.

pracownik 10 2010-02-22 20:46:41
Wypowiem się za siebie znam firmę pracowałem tam 1 rok i wracam na wiosnę do pracy.Powiem tylko tyle ze nie zdarzyło się żebym nie dostał uzgodnionych pieniędzy i na czas.
błeno 2010-03-18 17:22:22
ta firma nie powinna istnieć,oczywiśnie jak iwiele innych firm,ale ta jest wyjątkiem,wiele krzywd wyrządzili pracownikom,
życzliwy 2010-06-23 14:37:32
więcej takich firm i pracodawców a ludziom będzie sie żyło lepiej i dostatniej polecam bardzo i dziekuje za prace
xyz 2010-06-23 14:41:52
ogólnie firma wporządku szef tez moze byc rzeczywiscie dojazd zapewnia nocleg wszystkie ciuchy i sprzęt mógłby by mi tylko podniesc jeszcze stawke i bylbym szczęsliwy.
alehandro 2010-10-02 22:02:23
bardzo dobra firma ok wsolpracownicy jak i dozor niezle zarobki
Krzysiekradom 2011-04-18 08:04:26
UUU to kto jeszcze chce pracować u takiego pacjenta co ??? . Skoro jest zle to po co sie zatrudniać .
jaca 2011-04-30 09:01:02
pracowałem u tego całego [usunięte przez moderatora] i osobiście nieznam nikogo kogo by zrobił w husteczke tym niemniej ma około 50 ludzi wtym 20 stałych czyli oczymś to świadczy polecam
kris 2012-01-27 20:24:19
ludzie to co piszecie na firme stal montaż a własciwie na jej wlasciciela to brednie wielkie ja do dziś tam pracuje i naprawde nie narzekam pan [usunięte przez moderatora] wypłaca mi pieniądze na czas tak jak to powinno być kwatery łatwi naprawde nie złe a ludzi traktuje bardzo dobrze nie jak ktoś to napisał że jak bydło naprawde super firma polecam i mam nadzieje że powstanie wiecej takich firm
aaagrest 2012-07-14 07:44:20
od kilku miesięcy płacą zaliczkowo, szukają nowych brygad, bo zalegają z wypłatami dla poprzednich
Ja 2013-01-01 18:57:43
Teraz [usunięte przez moderatora]szuka nowych brygad bo inne poprzednie [usunięte przez moderatora] nie zapłacił za zlecenie. Ogólnie to widać że wycofuje się z budowlanki o czym świadczy fakt że ma dwa pseudo warsztaty samochodowe na wiosce w której mieszka.
a03 2013-01-03 08:37:02
Czy w tej firmie coś się zmieniło?
Anonim 2013-04-11 14:16:23
Praca bdb szef [usunięte przez moderatora]przynajmniej umie porozmawiać raz spokojnie a raz z [usunięte przez moderatora] ale daje do zrozumienia ;) naprawdę szef pierwsza klasa
1
miki 2013-08-19 23:35:26
Tak dostaniesz umowe na czes próbny a jaki okres cie interesuje na początek dostaniesz 12zł a jak dobrze pracujesz dostaniesz po mjesioncu pod wyrzke 12.20zł pasuje
2
adik 2014-03-09 20:56:03
Pewnie rok, ale może firma była zarejestrowana pod inną nazwą i w 2005 wpisano ich do krs jako stal montaż.
kabi 2014-04-14 13:46:42
i uważacie, że to jest tak naprawdę ważne? lepiej porozmawiajmy o tym czy mają obecnie jakieś wygrane przetargi i będzie tu robota
Edward 2014-04-23 20:57:07
No to może ktoś niech napisze jak tam z planami na przyszłość w Stal Montaż, bo idzie lato, to roboty powinno byc pełno.
Pracownik 2014-05-13 11:23:18
Witam,
Wystarczy wejść na ich stronę i poczytać... firma istnieje od 2002, w KRS są różne daty ponieważ, firma zmieniała rodzaje spółek.
Ja pracuje ponad 1,5 roku i pensje mam wypłacaną terminowo, największe opóźnienie to do 10 dni, ale jak im ktoś płaci z opóźnieniem to ciężko żeby oni zapłacili na czas. Ja jestem zadowolony zarówno z pensji jak i z szefostwa - porządni ludzie! I proszę nie mylić.. jak ktoś mówi, że nie ma pensji na czas to niech powie czy pracuje bezpośrednio w Stalmontażu czy u jakiegoś podwykonawcy - może on wam przetrzymuje wynagrodzenie?
Ps. nazwę firmy piszę się "Stalmontaż" ;)
Ja oceniam pracę w tej firmie jak najbardziej pozytywnie i polecam.
1
bolek 2014-05-20 12:41:15
Pracuje dla tej firmy długo, prawie 4 lata. Raz bezpośrednio pod nimi (bardzo sobie chwle), raz pod ich podwykonawcami. Jak u podwykonawcy to zależy u którego - płaca ZAWSZE czasem nawet zaliczki (jak już poznaja twoja robote i ze nie znikniesz po miesiacu pracy), trafilem do Pawła, Jozka - spoko szefowie. Opozniaja sie jak wszędzie ale nie az tak strasznie, do 7-10 dni. Kadra tez niczego sobie. Teraz szukaja znowu ludzi bo roboty ma byc w ch.... polecam.
1
marcin 2014-05-27 21:01:32
@szukam pracy, przeczytaj jeszcze raz posty powyżej, bo chyba zrozumiałes coś nie tak, taka dobra rada.
Luka 2014-05-28 13:23:27
jak szukacie roboty to dzwonta, mi powiedzieli ze duzo roboty maja w dolnoslaskiem
Konori 2014-06-27 22:58:26
Hmm.. też tam pracuje ale ludzie ilu z Was pracuje pod firmą? I dziwicie sie ze nie płaca jak robicie u podwykonawców stalmontażu . To jest po prostu inna rzeczywistość xD
marian 2014-07-16 23:43:24
pracuje dla podwykonawcy, z tego co wiem poszukuja caly czas zbrojarzy ale takich ktozy umieja montowac, u nas na budowie jest nas za malo. zarobki przyzwoite i daja zakwaterowanie dla przyjezdnych to plusy
sek 2014-08-17 18:30:37
kiedyś było mon bud
helena pani 2015-01-19 13:52:23
Stalmontaż Sp.j. Berak S. i Pasek G. podobno teraz oferuje wiele nowych miejsc pracy, tak słyszałam w kuluarach. prawda to jest kochani forumowicze? ja byłabym bardzo zainteresowana takim zatrudnieniem. w branży siedzę już wiele lat więc oczekuję pensji minimum 3000 netto i umowy o pracę na czas nieokreślony + wiele aspektów uzgodnionych w indywidualnych negocjacjach. czy dadzą radę mnie zawodowo zaspokoić?
1
marcin 2015-02-05 09:09:19
stalmontaż poszukuje teraz zbrojarzy do pracy pod Radomiem maja siodemke, dali mi juz skierowanie na badania i powiedzieli zbeym znajomych podsylal wiec cos sie wkoncu ruszylo. Stawki tez juz sa ok. Mozna sie zglaszac
mała 2015-04-15 00:20:01
przyjmują kobiety
byly 2015-06-26 22:26:38
taka firma ze plakac się az chce tylko wyzysk ludzi. obiecują stawki przyzwoite a zaraz czyli po miesiącu obcinają nic nie mowiać, zaliczki tez daja 50-100 złotych. dla mnie to smiech na sali lepiej wyjdziesz u zwykłego pracodawcy niż u takiej firmy. o umowach to można zapomniec
byly 2015-06-28 19:31:32
Może i nie jest zla firma ale teraz to co tam się chyba nadal dzieje to wola o pomste do nieba. ja już tam nie robie nadal pracuje w branzy i tez w Radomiu mam spokoj i trochę lepsze pieniądze i normalne godziny pracy a nie po 12 czy 13 godzin bo jak to mówili trzeba nadgonić a następnego dnia nie ma co za bardzo robic
alek 2015-07-15 18:32:30
Wykształcony zbrojarz posługujący się poprawną polszczyzną..... Ciekawe.
opinia pracownika z 30 letnim tokarskim stażem. 2015-12-10 20:00:16
Hej były,a gdzie masz taka spoko robotę na 8 godzin ,bo ja szukam teraz.
mati 2016-01-20 23:14:38
pracowalem cale lato dozimy w stal montaz, mowia ze zara ma znowu byc robota, ogole chlopy byly zadowolone z pracy stawka 15 mi odpowiada w radomiu lepszej nie dostalem na budowie a i kurtke dali na zime czekam na telefon
Stalmontaz 2016-02-18 14:01:21
Dzień dobry, Poszukujemy doświadczonych zbrojarzy i brygadzistów do pracy na budowach na terenie całej Polski. Oferujemy zakwaterowanie, dojazd oraz dobre zarobki. Zainteresowane osoby proszę o kontakt (nr tel proszę wziąć z naszej strony internetowej www.stalmontaz.eu - zakladka Kontakt)
tiago 2016-05-13 16:45:47
akurat na jakiekolwiek benefity to nie ma za bardzo co liczyć moim zdaniem @xxx. Raczej goła pensja zbrojarza , cieśli
Zostaw swoją opinię o Stalmontaż Sp.j. Berak S. i Pasek G. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalmontaż Sp.j. Berak S. i Pasek G.