brak logo

EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA

Osielsko

Opinie o EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA

Jadwiga 2011-11-18 18:45:24
KATASTROFA firma. Zobacz ile ich zostało na dzien dzisiejszy. Dwóch handlowców TYLKO. Koleżanka uciekła na początku roku do konkurencji klejowej. Miała ich dość. Ciągłe braki w asortymencie. Zbierasz zamówienia o Szef ci mówi że zrealizują 25% zamówienia. Paranoja. Klienci mają bardzo bardzo złe zdanie o firmie. Serwis urządzeń - na bardzo słabym poziomie. Sam jestem ździwiona że oni jeszcze działają. Jak jesteś z branży handlowej lepiej szukaj innego pracodawcy niż aplikuj do nich
1
Anita stich 2012-02-26 17:34:18
Potwierdzam firma to jedno wielkie nie porozumienie osoby które tam pracują to dwulicowe osoby karzy spiskuje przeciwko drugiej osoby pan sebastian straszny skąpiec obiecuje bardzo wiele a naprawdę to obcina co się da nie szanuje pracowników jego żona to hrabianka wyżej sra niż [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ma jak to określił jeden z pracowników w firmie pracuje 2 handlowców jeden to z rodziny chyba trochę nie do rozwinięty podobnie jak sam prezes jeśli zamierzasz tam pracować bądź kupować klej zastanowiłbym się 60 razy
Pracownik 2012-03-21 22:01:19
Te opinie zostały napisane przez jedną i tą samą osobę Panią .(usunięte przez administratora) która w okresie od początku 2011 roku leczyła się psychiatrycznie i zażywała silne leki psychotropwe, w sierpniu 2011 zmieniła wiarę na Islam oraz działała na szkodę firmy za co w lutym 2012 roku zostałazwolniona dyscyplinarnie. Internet to dobre narzędzie i pełne informacji, czy prawdziwych? Najlepiej samemu kształtować swój światopogląd chyba, że to kogoś męczy wtedy trzeba wierzyć w to co ktoś narzuca. Pozdrawiam
AGATA 2012-04-04 18:37:56
Witam, też kiedyś pracowałam w tej firmie widzę że teraz pan prezes wraz ze swoją żoną prowadzą nową politykę odkąd spłacił pana .(usunięte przez administratora) zwalniają ludzi ja im się podoba (uważa się za boga) przestroga dla nowych pracowników uważajcie na pracodawce pracownikom płaci grosze ciągle ich narzekanie że jest źle a sami zgarniają 50 tyś. miesięcznie uważajcie!! widać po poście wyżej który pisała pani .(usunięte przez administratora)oraz jak traktują byłych pracowników. Pan prezes jeździ sobie na Bankiety z panienkami a żona z dzieckiem w domu dobrze że już tam nie pracuje:)
Pozdrawiam
Były Pracownik 2012-10-12 09:32:25
Słuchajcie co tu dużo gadać albo pisać. Do prowadzenia firmy trzeba być trochę rozgarniętym człowiekiem. Dobry szef to taki który potrafi rozmawiać z pracownikami i słuchać ich opinii. Tam w ogóle nie ma takich relacji. Atmosfera w firmie była bardzo zła nawet pomiędzy pracownikami. Oddzielne narady w gabinecie z pracownikami a potem wielka zawiść i dominacja między nimi. Za przysłowiowego grosza na jednym kilogramie kleju pozabijali by się. Kontakty między ludzkie tam nie istniały.Dobre słowo, dobra rada, wsparcie czy pomoc drugiemu człowiekowi.Cały czas podstępem jeden drugiemu wyrywał wszystko co się da. Intrygi i ...... Tylko dla tego aby upodobać się szefowi. Pracując tam wierzyłem i myślałem że to się zmieni że obudzimy się kiedyś w lepszym dniu wśród lepszych ludzi i zaczniemy razem budować to co wspólnie osiągaliśmy bo były chwile dobre, które mogły dać zaczątek czegoś dobrego ale niestety czar prysł. Nie mi oceniać kogo to wina każdy kto pracował w EUROTERM niech sam oceni.

Pozdrawiam wszystkich
Poczciwy Frank 2013-01-31 09:56:27
Nie ma co się dziwić skoro na prezesa liczy się tylko kasa jak to powiedziała jego żonka nie wy tu rządzicie tylko ja ode mnie zależy jak długo będziecie w tej firmie

pozdrawiam
Frank
Obecni pracownicy Euroterm 2013-02-25 15:35:34
Witam Cię Aniu,
Szkoda, że nie masz odwagi podać swoje prawdziwe dane i płeć, ale to wyjaśnia dlaczego tak łżesz i kłamiesz. Koleżanko droga, wyleciałaś z firmy, za niezgodności w kasie oraz za narażenie firmy na ogromne straty związane z błędnie składanymi zamówieniami. Każdy był dla Ciebie życzliwy i pomocny, ale nie umiałaś się przyznać do niewiedzy. Utkwiłaś nam w pamięci jako osoba o bardzo bujnej wyobraźni oraz jako osoba nie dbająca o higienę osobistą. Nie życzymy sobie jako pracownicy firmy Euroterm, żebyś nas oczerniała.
Ela 2013-02-27 10:40:12
Witam Pana Panie "Poczciwy Franku"

Proszę znaleźć mi choćby jednego właściciela któremu nie zależałoby na dobrze zarządzanej firmie i oczywiście na zysku??? z Jakiej planety Pan się urwał.........:) a jeśli chodzi o długość kariery w tej firmie, to zależy to proszę Pana od samego pracownika czy jest dobry czy nie. Nikt nie będzie trzymał człowieka jeżeli ten popełnia te same błędy i wszystko ma gdzieś. Ja osobiście pracuję w tej firmie już rok i nic złego ani o załodze ani o szefie nie dam powiedzieć, wręcz przeciwnie każdej osobie poszukującej pracy życzę takiego kierownictwa i współpracowników.
Pozdrawiam
Anitka 2013-06-19 08:04:56
Jasne nie ma to jak pisać pochlebne info o własnej firmie :) widać odrazu kto pisze te komentarze wiadomo że firmie zalezy na zysko przecież to normalne ale jeśli .(usunięte przez administratora)traktuje ludzi jak gorszych od siebie wielka pani a osobą które będą tam pracować sami się przekonają jak jest1!!
Ela 2013-07-02 14:48:44
Muszę Cię zmartwić, bo tak się składa, że owszem pracuję w tej firmie od ponad roku i jestem zadowolona. Nie mam pojęcia czym się sugerujesz pisząc takie opinie? jesteś niewiarygodnym człowiekiem, bo nie potrafisz nawet się podpisać z imienia i z nazwiska więc chyba nie ma o czym rozmawiać. Co to opisania przez Ciebie Anity, to ta opinia jest b.krzywdząca, bowiem nasza koleżanka należy do osób wprowadzających sympatyczną atmosferę w pracy. Proponuję zająć się czymś bardziej pożytecznym niż pisanie bzdur o firmie z której się wyleciało!!!!
Ela 2013-07-02 14:52:52
witam, Jeśli chcesz pracować z nami to zapraszam, zabierz dokumenty i przyjdź na rozmowę. Możesz tu liczyć na uczciwą umowę o pracę oraz rzetelne wynagrodzenie zgodne z Twoimi kwalifikacjami. Gdyby pracodawca nie był wiarygodny, to firma nie istniałaby na rynku przez tyle lat:)
Pozdrawiam
:) 2013-07-16 20:02:45
Witam, z ciekawością czytam te wszystkie opinie, i przyznam szczerze , że od mojego odejścia z firmy wiele się chyba nie zmieniło.
Jestem w stanie się domyślić który z byłych pracowników jest autorem którego posta.
Po pierwsze, drogi .(usunięte przez administratora), za takie informacje o koleżance .(usunięte przez administratora) możesz się spodziewać sprawy z powództwa cywilnego, chyba cię nerwy poniosły.
Jeśli chodzi o .(usunięte przez administratora)- przy tych opiniach to siędopiero naśmiałam :)
Hrabianka, baronowa, gwiazdka, księżniczka i przede wszystkim PANI PREZES , odkąd pojawiła się w firmie, ksyw miała wiele, wszystkie powyżej to te subtelniejsze bo bywały też inne :) sami się domyślcie dlaczego !
Jeśli jesteś dobry w tym co robisz, szef nie da ci krzywdy zrobić, ale kokosów się tu nie dorobisz. W konkurencji dostałam dwa razy tyle, plus jeszcze trochę, ale ściągnęli mnie headhunterzy i mogłam sobie pozwolić na negocjacje. siedząc cicho, robiąc swoje, masz spokojną robotę. Nie polecam dla osób z ambicjami, tu nie masz szans dalszego rozwoju ani awansu.

Starałam się być obiektywna.

Pozdrawiam.
M.

Ps. Pani .(usunięte przez administratora), cieszę się że jest pani zadowolona z pracy, ale proszę nie być siebie taką pewną. Gosia była jedną z lepszych pracownic, bardzo cenioną przez szefostwo ... do czasu, jak każdy w tej firmie.
Gustaw 2014-03-12 21:34:44
Mi euroterm wydaje się być ok, ale nigdy tam nie pracowałem, zastanawiam się nad wysłaniem CV, napiszcie, czy warto i na jakie stanowisko potrzebują.
Zaks 2014-03-26 20:49:19
Warto spróbować i posłać im CVkę. Może co i z tego wyniknie. Oferty widać są konkretne, ale ciekawe czy to w rzeczywistości też tak wygląda kolorowo.
szepard 2014-04-15 21:45:53
na chwilę obecną to nie szukają chyba nikogo, więc musisz się uzbroić w cierpliwość, albo rzeczywiście podesłać im na wszelki wypadek CV
florian 2015-01-25 00:32:03
kurcze, to mnie szepard trochę rozczarowałeś, bo szczerze mówiąc liczyłem że coś po nowym roku się ruszy i że zrobią sobie jakąś rekrutację pracowników... bo ja już jakiś czas "czatuje" właśnie na miejsce w tym eurotermie. A może chociaż powiedzcie ile płacą pracownikom i czy terminowo? będe wiedział czy mam czego żałować
TO 2015-02-19 13:05:11
Nie masz czego żałować
Zadowolony 2015-02-24 14:52:31
Oglądałem ostatnio www i zauważyłem, że najmądrzejsi szybko zwijają się z tej "firmy". Jeszcze trochę i całą Polskę będzie obsługiwać jedna osoba kierownika :)
Ela 2015-03-27 11:38:40
bez przesady, trochę osób pracuje w tej firmie, nie tylko kierownik:)ciekawa jestem kogo kolega miał na myśli "najmądrzejsi" - siebie?
herman 2015-09-09 18:22:45
witajcie ludzie,jakie zarobki na stanowisku ph,jakimi autami smiagają obecnie ph,jaka atmosfera w pracy itp z góry dziekuje za informacje,pozdr
herman 2015-09-21 09:42:32
a zna ktoś szczegóły o firmie jakie zarobki,jak si pracuje ,jacy ludzie itp
Outback 2015-09-24 15:05:33
Jeśli szukają tzn, że inni odchodzą - pytanie tylko dlaczego?
stivi 2015-10-02 10:38:46
co racja to racja ,pytanie czy firma euroterm stawia na pracownika czy zatrudnia go tylko aby po to aby był
łan 2016-05-06 13:49:05
to prawda, też słyszałem o tym, że umowę o pracę po próbnym okresie jak najbardziej się dostaje, co moim zdaniem jest bardzo korzystne, ale faktycznie póki co ofert nie ma
Zostaw swoją opinię o EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA - Osielsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA