brak logo

EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA

Osielsko

Opinie o EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA

Jadwiga 2011-11-18 18:45
KATASTROFA firma. Zobacz ile ich zostało na dzien dzisiejszy. Dwóch handlowców TYLKO. Koleżanka uciekła na początku roku do konkurencji klejowej. Miała ich dość. Ciągłe braki w asortymencie. Zbierasz zamówienia o Szef ci mówi że zrealizują 25% zamówienia. Paranoja. Klienci mają bardzo bardzo złe zdanie o firmie. Serwis urządzeń - na bardzo słabym poziomie. Sam jestem ździwiona że oni jeszcze działają. Jak jesteś z branży handlowej lepiej szukaj innego pracodawcy niż aplikuj do nich
1
Anita stich 2012-02-26 17:34
Potwierdzam firma to jedno wielkie nie porozumienie osoby które tam pracują to dwulicowe osoby karzy spiskuje przeciwko drugiej osoby pan sebastian straszny skąpiec obiecuje bardzo wiele a naprawdę to obcina co się da nie szanuje pracowników jego żona to hrabianka wyżej sra niż [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ma jak to określił jeden z pracowników w firmie pracuje 2 handlowców jeden to z rodziny chyba trochę nie do rozwinięty podobnie jak sam prezes jeśli zamierzasz tam pracować bądź kupować klej zastanowiłbym się 60 razy
Pracownik 2012-03-21 22:01
Te opinie zostały napisane przez jedną i tą samą osobę Panią .(usunięte przez administratora) która w okresie od początku 2011 roku leczyła się psychiatrycznie i zażywała silne leki psychotropwe, w sierpniu 2011 zmieniła wiarę na Islam oraz działała na szkodę firmy za co w lutym 2012 roku zostałazwolniona dyscyplinarnie. Internet to dobre narzędzie i pełne informacji, czy prawdziwych? Najlepiej samemu kształtować swój światopogląd chyba, że to kogoś męczy wtedy trzeba wierzyć w to co ktoś narzuca. Pozdrawiam
AGATA 2012-04-04 18:37
Witam, też kiedyś pracowałam w tej firmie widzę że teraz pan prezes wraz ze swoją żoną prowadzą nową politykę odkąd spłacił pana .(usunięte przez administratora) zwalniają ludzi ja im się podoba (uważa się za boga) przestroga dla nowych pracowników uważajcie na pracodawce pracownikom płaci grosze ciągle ich narzekanie że jest źle a sami zgarniają 50 tyś. miesięcznie uważajcie!! widać po poście wyżej który pisała pani .(usunięte przez administratora)oraz jak traktują byłych pracowników. Pan prezes jeździ sobie na Bankiety z panienkami a żona z dzieckiem w domu dobrze że już tam nie pracuje:)
Pozdrawiam
Były Pracownik 2012-10-12 09:32
Słuchajcie co tu dużo gadać albo pisać. Do prowadzenia firmy trzeba być trochę rozgarniętym człowiekiem. Dobry szef to taki który potrafi rozmawiać z pracownikami i słuchać ich opinii. Tam w ogóle nie ma takich relacji. Atmosfera w firmie była bardzo zła nawet pomiędzy pracownikami. Oddzielne narady w gabinecie z pracownikami a potem wielka zawiść i dominacja między nimi. Za przysłowiowego grosza na jednym kilogramie kleju pozabijali by się. Kontakty między ludzkie tam nie istniały.Dobre słowo, dobra rada, wsparcie czy pomoc drugiemu człowiekowi.Cały czas podstępem jeden drugiemu wyrywał wszystko co się da. Intrygi i ...... Tylko dla tego aby upodobać się szefowi. Pracując tam wierzyłem i myślałem że to się zmieni że obudzimy się kiedyś w lepszym dniu wśród lepszych ludzi i zaczniemy razem budować to co wspólnie osiągaliśmy bo były chwile dobre, które mogły dać zaczątek czegoś dobrego ale niestety czar prysł. Nie mi oceniać kogo to wina każdy kto pracował w EUROTERM niech sam oceni.

Pozdrawiam wszystkich
Poczciwy Frank 2013-01-31 09:56
Nie ma co się dziwić skoro na prezesa liczy się tylko kasa jak to powiedziała jego żonka nie wy tu rządzicie tylko ja ode mnie zależy jak długo będziecie w tej firmie

pozdrawiam
Frank
Obecni pracownicy Euroterm 2013-02-25 15:35
Witam Cię Aniu,
Szkoda, że nie masz odwagi podać swoje prawdziwe dane i płeć, ale to wyjaśnia dlaczego tak łżesz i kłamiesz. Koleżanko droga, wyleciałaś z firmy, za niezgodności w kasie oraz za narażenie firmy na ogromne straty związane z błędnie składanymi zamówieniami. Każdy był dla Ciebie życzliwy i pomocny, ale nie umiałaś się przyznać do niewiedzy. Utkwiłaś nam w pamięci jako osoba o bardzo bujnej wyobraźni oraz jako osoba nie dbająca o higienę osobistą. Nie życzymy sobie jako pracownicy firmy Euroterm, żebyś nas oczerniała.
Ela 2013-02-27 10:40
Witam Pana Panie "Poczciwy Franku"

Proszę znaleźć mi choćby jednego właściciela któremu nie zależałoby na dobrze zarządzanej firmie i oczywiście na zysku??? z Jakiej planety Pan się urwał.........:) a jeśli chodzi o długość kariery w tej firmie, to zależy to proszę Pana od samego pracownika czy jest dobry czy nie. Nikt nie będzie trzymał człowieka jeżeli ten popełnia te same błędy i wszystko ma gdzieś. Ja osobiście pracuję w tej firmie już rok i nic złego ani o załodze ani o szefie nie dam powiedzieć, wręcz przeciwnie każdej osobie poszukującej pracy życzę takiego kierownictwa i współpracowników.
Pozdrawiam
Anitka 2013-06-19 08:04
Jasne nie ma to jak pisać pochlebne info o własnej firmie :) widać odrazu kto pisze te komentarze wiadomo że firmie zalezy na zysko przecież to normalne ale jeśli .(usunięte przez administratora)traktuje ludzi jak gorszych od siebie wielka pani a osobą które będą tam pracować sami się przekonają jak jest1!!
Ela 2013-07-02 14:48
Muszę Cię zmartwić, bo tak się składa, że owszem pracuję w tej firmie od ponad roku i jestem zadowolona. Nie mam pojęcia czym się sugerujesz pisząc takie opinie? jesteś niewiarygodnym człowiekiem, bo nie potrafisz nawet się podpisać z imienia i z nazwiska więc chyba nie ma o czym rozmawiać. Co to opisania przez Ciebie Anity, to ta opinia jest b.krzywdząca, bowiem nasza koleżanka należy do osób wprowadzających sympatyczną atmosferę w pracy. Proponuję zająć się czymś bardziej pożytecznym niż pisanie bzdur o firmie z której się wyleciało!!!!
Ela 2013-07-02 14:52
witam, Jeśli chcesz pracować z nami to zapraszam, zabierz dokumenty i przyjdź na rozmowę. Możesz tu liczyć na uczciwą umowę o pracę oraz rzetelne wynagrodzenie zgodne z Twoimi kwalifikacjami. Gdyby pracodawca nie był wiarygodny, to firma nie istniałaby na rynku przez tyle lat:)
Pozdrawiam
:) 2013-07-16 20:02
Witam, z ciekawością czytam te wszystkie opinie, i przyznam szczerze , że od mojego odejścia z firmy wiele się chyba nie zmieniło.
Jestem w stanie się domyślić który z byłych pracowników jest autorem którego posta.
Po pierwsze, drogi .(usunięte przez administratora), za takie informacje o koleżance .(usunięte przez administratora) możesz się spodziewać sprawy z powództwa cywilnego, chyba cię nerwy poniosły.
Jeśli chodzi o .(usunięte przez administratora)- przy tych opiniach to siędopiero naśmiałam :)
Hrabianka, baronowa, gwiazdka, księżniczka i przede wszystkim PANI PREZES , odkąd pojawiła się w firmie, ksyw miała wiele, wszystkie powyżej to te subtelniejsze bo bywały też inne :) sami się domyślcie dlaczego !
Jeśli jesteś dobry w tym co robisz, szef nie da ci krzywdy zrobić, ale kokosów się tu nie dorobisz. W konkurencji dostałam dwa razy tyle, plus jeszcze trochę, ale ściągnęli mnie headhunterzy i mogłam sobie pozwolić na negocjacje. siedząc cicho, robiąc swoje, masz spokojną robotę. Nie polecam dla osób z ambicjami, tu nie masz szans dalszego rozwoju ani awansu.

Starałam się być obiektywna.

Pozdrawiam.
M.

Ps. Pani .(usunięte przez administratora), cieszę się że jest pani zadowolona z pracy, ale proszę nie być siebie taką pewną. Gosia była jedną z lepszych pracownic, bardzo cenioną przez szefostwo ... do czasu, jak każdy w tej firmie.
Gustaw 2014-03-12 21:34
Mi euroterm wydaje się być ok, ale nigdy tam nie pracowałem, zastanawiam się nad wysłaniem CV, napiszcie, czy warto i na jakie stanowisko potrzebują.
Zaks 2014-03-26 20:49
Warto spróbować i posłać im CVkę. Może co i z tego wyniknie. Oferty widać są konkretne, ale ciekawe czy to w rzeczywistości też tak wygląda kolorowo.
szepard 2014-04-15 21:45
na chwilę obecną to nie szukają chyba nikogo, więc musisz się uzbroić w cierpliwość, albo rzeczywiście podesłać im na wszelki wypadek CV
florian 2015-01-25 00:32
kurcze, to mnie szepard trochę rozczarowałeś, bo szczerze mówiąc liczyłem że coś po nowym roku się ruszy i że zrobią sobie jakąś rekrutację pracowników... bo ja już jakiś czas "czatuje" właśnie na miejsce w tym eurotermie. A może chociaż powiedzcie ile płacą pracownikom i czy terminowo? będe wiedział czy mam czego żałować
TO 2015-02-19 13:05
Nie masz czego żałować
1
Zadowolony 2015-02-24 14:52
Oglądałem ostatnio www i zauważyłem, że najmądrzejsi szybko zwijają się z tej "firmy". Jeszcze trochę i całą Polskę będzie obsługiwać jedna osoba kierownika :)
Ela 2015-03-27 11:38
bez przesady, trochę osób pracuje w tej firmie, nie tylko kierownik:)ciekawa jestem kogo kolega miał na myśli "najmądrzejsi" - siebie?
herman 2015-09-09 18:22
witajcie ludzie,jakie zarobki na stanowisku ph,jakimi autami smiagają obecnie ph,jaka atmosfera w pracy itp z góry dziekuje za informacje,pozdr
herman 2015-09-21 09:42
a zna ktoś szczegóły o firmie jakie zarobki,jak si pracuje ,jacy ludzie itp
Outback 2015-09-24 15:05
Jeśli szukają tzn, że inni odchodzą - pytanie tylko dlaczego?
stivi 2015-10-02 10:38
co racja to racja ,pytanie czy firma euroterm stawia na pracownika czy zatrudnia go tylko aby po to aby był
łan 2016-05-06 13:49
to prawda, też słyszałem o tym, że umowę o pracę po próbnym okresie jak najbardziej się dostaje, co moim zdaniem jest bardzo korzystne, ale faktycznie póki co ofert nie ma
Sponsor.Sticha 2016-12-19 01:20
Mój nick zobowiązuje.
Jako Sponsor.Sticha jestem bezpośrednim sponsorem całej firmy "euroterm techniki klejenia", a co za tym idzie bezpośrednio sponsoruję właściciela - pośrednio wszystkich pracowników.
Mój sponsoring polega na braku wypłacenia wynagrodzenia przez "euroterm techniki klejenia" wynikającego z podpisanej przez ówczesnego prezesa Tomasza Hofmana umowy.
6 miesięcy braku płatności świadczy o sponsoringu.

Wpisu dokonałem po waszej namowie zrobienia podsumowania roku :)
Z uwagi, że "euroterm techniki klejenia" powstrzymująca się od regulacji zobowiązań zna mój nr. konta bankowego, to do dnia 31.12.2016 r. czekam na wpłatę należnego wynagrodzenia.

PS. Tomku, miałeś racje: sport to zdrowie - widać, że pobiegłeś po rozum i uciekłeś z tak dobrze prosperującej firmy.
PS_2. Wszystkim pozostałym, życzę spokojnych i rodzinnych świąt spędzonych w gronie wypłacalnych i słownych przyjaciół.

Ostatecznie wzywam "euroterm techniki klejenia" do uregulowania zobowiązań do dnia 31.12.2106 r.
3
pracownik 2017-01-19 09:15
Witam,
firma poszukuje serwisantów. CV można przesyłać na adres: praca@euroterm.com.pl
xyz 2017-01-19 09:17
Taka wypowiedź na poziomie, a podpisu brak.
Ciekawe... :)
Tomasz Hofman 2017-02-02 11:03
Drogi J.,
zostałeś zwolniony za brak wyników i słabą pracę. Byłeś o takiej ewentualności informowany.
To my byliśmy Twoim sponsorem, bo nie byłeś w stanie zarobić nawet na swoje koszty.
Gdybyś odbierał pocztę, to byś wiedział, że zwolniliśmy Cię z umowy o zakazie konkurencji.
Przytaczam tylko fakty.

Zatrudnienie Ciebie odbieram jako swoją osobistą pomyłkę, a ten wpis i umieszczenie mojego imienia i nazwiska jest tylko tego najlepszym dowodem. W szczególności, że wiesz, iż już nie pracuję w Eurotermie.

W przeciwieństwie do Ciebie mam o tej firmie doskonałą opinię. Dla mnie były to ponad trzy lata fantastycznej zawodowej przygody z wymagającym szefem oraz ambitnym i utalentowanym zespołem. Liczę, że pozostawiłem po sobie równie ciepłe wspomnienia.

Życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale sugeruję skoncentrować się na przyszłości. Wyjdzie Ci to na zdrowie. Znieważanie publicznie osoby opisuje art. 216 KK. Ja jestem dość odporny, za innych nie odpowiadam.
5
......... 2017-02-08 12:12
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie która myśli ,że jest korporacją i chce działać na jej zasadach. Rzeczywistość odkrywa jednak całkiem inne oblicze. Umowy skonstruowane tak że po podpisaniu człowiek strzela sobie w kolano, i obciąża cię kosztami korzystania z podstawowych a zarazem potrzebnych do funkcjonowania narzędzi pracy. A nie daj bóg jak uszkodzisz cokolwiek..... od razu masz adwokata na głowie.Pracują tam osoby fałszywe, które dadzą sie pokroić i wylizać szefowi pewną część ciała za 100zł premi. Firma kieruje sie dwiema podstawowymi regulami wyzysk oraz zastraszenie pracownika czyli reguły postkomunistycznego myślenia. Ogólnie podsumowując odradzam nawet zainteresowania firmą bo nie jest tego warta!!
6
Sponsor.Sticha 2017-02-13 13:58
Z uwagi, że niniejsze forum służy głównie do wymiany informacji dotyczących opinii o potencjalnych i byłych pracodawcach, to pozostawiam Wam, Użytkownicy GoWorka, do przemyślenia odniesienie się do treści wpisu byłego prezesa spółki euroterm techniki klejenia.

Hmmm, Tomku nie wiem, od czego zacząć, ponieważ treść Twojego wpisu wzbudziła we mnie szczery śmiech.

Zacznijmy od Twoich „faktów”:
- Jeżeli jednostronnie rozwiązałeś ze mną umowę o zakazie konkurencji lub zwolniłeś mnie z zakazu konkurencji po ustaniu stosunku pracy, to natychmiast poinformuj o tym fakcie spółkę i jej kancelarię prawną – wychodzi na to, że zarówno spółka, jak i jej kancelaria nic nie wiedzą o Twoich „faktycznych” działaniach jako prezesa, ponieważ wyliczyli mi kwotę odszkodowania zgodną z treścią umowy i powstrzymują się z jej wypłatą.
- Teraz masz szansę wyjaśnić, co Tobą – ówczesnym prezesem spółki – kierowało, aby od maja do października 2016 r. powstrzymywać się od wywiązania się z obowiązków podpisanej umowy, nie wypłacając należnego odszkodowania – w 2017 r. kancelaria spółki całą odpowiedzialność zrzucała na konieczność odnalezienia umowy.
- Jeżeli faktycznie zwolniłeś mnie z uwagi na brak wyników i słabą pracę, to zapewne wszystkim potencjalnym pracownikom uzasadnisz, z jakiego powodu pozyskanie/odzyskanie kilkunastu Klientów oraz zainicjowanie kolejnych kilkunastu grubych projektów (największy na kleje to ok. 100 ton/rok, urządzenia: kilkanaście sztuk – pułap dotychczas nieosiągalny dla spółki) jest dla spółki efektem słabej pracy z jednoczesnym wskazaniem na brak jej wyników. Pamiętam, że po wręczeniu mi wypowiedzenia i poznaniu prawdziwych faktów – które Ci zaznaczyłem na Twojej tabeli sprzedaży – byłeś zaskoczony, że dyrektor handlowy zachował tę wiedzę wyłącznie dla siebie. A Ty się ośmieszyłeś, bo nawet nie pofatygowałeś się, żeby przed rozmową samodzielnie przeanalizować wyniki sprzedaży w moim regionie.
- Koszty to zupełnie inna bajka, która powinna pozostać wyłącznie w sferze bajek i nigdy poza ich krąg nie wykraczać – powstrzymam się tu wyłącznie do przytoczenia konieczności poniesienia kosztów gruntownych i niezbędnych napraw podstawowych narzędzi pracy, które według spółki były całkowicie sprawne: przekazywane mi samochody służbowe stwarzały zagrożenie życia nie tylko dla użytkownika, ale i dla pozostałych uczestników ruchu!!! (kompletny brak sprawności układu hamulcowego, spontanicznie gasnący silnik podczas jazdy z prędkością powyżej 70 km/h). No tak, nie dałem tutaj wam zaoszczędzić i rzeczywiście sam potwierdziłeś, że takich inwestycji w samochody firma historycznie nie pamięta. Inną sprawą jest fakt, że autoryzowany serwis Kia też takich „hamulców” w swojej historii nie widział. A jeszcze większym szokiem było poświadczenie, że spółka zadecydowała, że autem w takim stanie mam opuścić warsztat i jechać 300 km do Bydgoszczy!!! Widać tylko dla mnie życie jest bezcenne. Osobiście musiałem w warsztacie podpisać odebranie auta na własną odpowiedzialność i z perspektywy czasu bardzo się cieszę, że nie doszło do tragedii, bo dziś wiem, że z prokuratorskich zarzutów żaden adwokat by mnie nie wybronił.
- „Faktycznych” pomyłek popełniłeś zapewne więcej, a uzasadnienie poparte „najlepszym dowodem”, tj. umieszczeniem Twojego imienia i nazwiska na publicznym forum, świadczy wyłącznie o Twoim „profesjonalizmie”. Każda, nawet średnio inteligentna, osoba może się przekonać, że w wykazie KRS Twoje personalia są ogólnodostępne i przypisane bezpośrednio do spółki wraz z datami pełnionych funkcji.
- Twoja „Fantastyczna zawodowa przygoda” daje wiele do myślenia – ja bym ją na Twoim miejscu kontynuował w myśl zasady „chwilo trwaj!”. Ale na szczęście nie byłem prezesem spółki euroterm. Domyślam się, że zmieniłeś posadę na lepszą np. „błogą fantastyczną zawodową przygodę”…

Potencjalni pracownicy, powinniście być świadomi ryzyka związanego z podjęciem pracy w spółce euroterm techniki klejenia, a zwłaszcza powinniście mieć świadomość realnego ryzyka:
- Rozwiązania umowy o pracę bez konieczności podania prawdziwej przyczyny – podanie fałszywej nie stanowi problemu.
- Wymuszenia podpisania umów dodatkowych, np. zakazu konkurencji, które później będą luźno interpretowane przez spółkę – co jest u nich standardem. W moim przypadku spółka od maja 2016 r. świadomie i skutecznie powstrzymuje się od wypłaty należnego odszkodowania zapisanego w umowie, którą musiałem podpisać w momencie podjęcia pracy. Dziś paradoks nabrał rozmiarów abstrakcji, ponieważ z jednej strony kancelaria prawna spółki (w styczniu) potwierdza konkretną wyliczoną kwotę odszkodowania, a z drugiej strony spółka nadal powstrzymuje się od wypłaty prawem należnego wynagrodzenia i kolejne miesiące obraca moimi pieniędzmi. Dla zainteresowanych: termin obowiązywania umowy o zakazie konkurencji w moim przypadku trwał od maja do listopada 2016 r
- Poważnego wzięcia pod uwag
4
Sponsor.Sticha 2017-02-13 14:05
cd.

- Poważnego wzięcia pod uwagę słów byłego prezesa, ponieważ „fantastyczna zawodowa przygoda” w spółce trwa nadal i jest ściśle powiązana z oderwaniem od rzeczywiście obowiązujących zasad pracy i przepisów prawa, niezależnie kto pełni funkcję prezesa.

Ambitnym polecam samodzielną lekturę z zakresu praw i obowiązków wynikających z podpisania dodatkowych umów z pracodawcą, a zapewne dotrzecie do zgodnych z prawem możliwości ich rozwiązania – Tomku, zapraszam do lektury.

PS.
Podsumowując.
Jeśli nie liczycie na długoletnie zatrudnienie i uwzględniacie wiążące się z tym zagrożenia, to może warto podjąć zatrudnienie – ale zróbcie to świadomie.

Uwzględnijcie, że w przypadku dochodzenia swoich praw spotkacie się z zastraszaniem przez spółkę euroterm: policją, prokuratorem, prawnikiem, sądem – co tylko im przyjdzie do głowy. Ich decyzje nie będą uzależnione od czynnika ekonomicznego, a tym bardziej zdroworozsądkowego – ważne będzie jedynie zaspokojenie ego spółki i zgnębienie pracownika. Dodatkowe koszty kancelarii prawnej są nieistotne, bo spółka odpisze je od dochodu, a „przygoda” musi trwać.

PS. 2
Wierzę, że tego rodzaju portale jak GoWork pomogą doprowadzić do normalności i skutecznie pozwolą demaskować nienormalność – tego się trzymam.


Poniżej cytat z @Tomasz Hofman 2017-02-02 11:03:
„@Sponsor.Sticha - 2016-12-19 01:20
Drogi J.,
zostałeś zwolniony za brak wyników i słabą pracę. Byłeś o takiej ewentualności informowany.
To my byliśmy Twoim sponsorem, bo nie byłeś w stanie zarobić nawet na swoje koszty.
Gdybyś odbierał pocztę, to byś wiedział, że zwolniliśmy Cię z umowy o zakazie konkurencji.
Przytaczam tylko fakty.

Zatrudnienie Ciebie odbieram jako swoją osobistą pomyłkę, a ten wpis i umieszczenie mojego imienia i nazwiska jest tylko tego najlepszym dowodem. W szczególności, że wiesz, iż już nie pracuję w Eurotermie.

W przeciwieństwie do Ciebie mam o tej firmie doskonałą opinię. Dla mnie były to ponad trzy lata fantastycznej zawodowej przygody z wymagającym szefem oraz ambitnym i utalentowanym zespołem. Liczę, że pozostawiłem po sobie równie ciepłe wspomnienia.

Życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale sugeruję skoncentrować się na przyszłości. Wyjdzie Ci to na zdrowie. Znieważanie publicznie osoby opisuje art. 216 KK. Ja jestem dość odporny, za innych nie odpowiadam.”
4
Sebastian Stich 2017-02-18 21:41
Szanowny Panie Januszu Czuprzyński
Sprawa jest prosta i banalna.
Prosiliśmy Pana, aby odpowiedział Pan tylko na jedno pytanie " czy powstrzymał się Pan od pracy dla konkurencji" co było wymogiem w umowie o zakazie. Odpowiedź "tak powstrzymałem się" uruchomiłaby przelew. Wybrał Pan jednak oczernianie zarządu i obwinianie spółki jako formę komunikacji.
Od października jak Pan słusznie zauważył nie udało się otrzymać od Pana odpowiedzi. Już w dniu rozstania domagał się Pan stanowczo ( i tutaj nic więcej nie napiszę w trosce o dalsze losy sprawy) rozwiązania umowy o zakazie konkurencji, gdyż jasno Pan przedstawił takie właśnie ma plany.
Jeśli po wymianie kilkunastu (lub nawet kilkudziesięciu) maili, których publikował nie będę, nie udało się tego rozstrzygnąć, może zdecyduje się Pan na odpowiedź na tym forum. Logicznym jest, że przyznanie się do podjęcia pracy u konkurencji dla pracownika może wywołać kosztowne konsekwencje lub powstrzymać pracodawcę o wypłaty świadczenia.. Więc pojawia się pytanie dlaczego tak trudno jest napisać jedno zdanie a tak łatwo Panu przychodzi oczernianie w kilkudziesięciu mailach, że o forum nie wspomnę?
W trosce o wszystkich zainteresowanych, o których dobro obaj dbamy. Gwarantuję, że odpowiedź załatwi sprawę. Proszę o podpisanie się pod odpowiedzią i przesłanie kopi do osoby kontaktowej, tak dla formalności. Kopia to formalność ale potwierdzi Pana tożsamość.

Do tej pory powstrzymywałem się od komentarzy, ale jest to forum, które może kształtować opinię a czytający łatwo wyciągnąć pochopne wnioski. Dbam o dobry wizerunek firmy, który Pan próbuje nadszarpnąć.

Firmie bardzo zależy na pomysłowych, pracowitych a przede wszystkim skutecznych pracownikach dlatego w naszym zespole pracują osoby z kilku a nawet kilkunastoletnim stażem. Zapewniam, iż nie zdażyło się w historii firmy zwolnienie z powodu osiągania bardzo dobrych wyników w pracy. Przyznaję byłby to ewenement a na wyróżnianiu się w ten sposób nam nie zależy.
Powstrzymam się od opisu i oceny Pana osoby jako pracownika, ale jak Pan już zauważył pisać umiem...

Życzę Panu, aby wkładał Pany tyle samo energii w kolejne wyzwania zawodowe co w pisanie i oczernianie byłych pracodawców, zapewne bilans będzie korzystniejszy.

Powodzenia w dalszej karierze zawodowej.




4
...... 2017-02-19 02:28
Tak, tez jestem zdania ze szkoda spowodowana przez pracownika w wyskokosci 24 tys nie powinna byc rozdrapywana ... a jak ktoś chce cos lizać to powinien lizać swoje, rany...
2
Zostaw swoją opinię o EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA - Osielsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROTERM TECHNIKI KLEJENIA