brak logo

ES Media

Bielsko-Biała

Opinie o ES Media

sebastian 2012-01-26 12:36:42
ja już 7 lat żyje w tej firmie. od dawna jako menager. dementuje: da się przeżyć. "każda profesjonalna firma ma własną domenę"- z takimi tekstami to się nadajesz.
kara 2012-02-16 00:57:10
serio? :) a po moim poście pojawiło się nagle to http://esmedia.pl/
no popatrz :D aż jestem ciekawa tej odsłony. mam wielką nadzieję na ciekawy webdesign :p
julian 2012-03-22 10:36:22
Jak ktoś nie umie sobie w życiu poradzi to pózniej siedzi w domu i wypisuje głupoty na internecie, ale sprzątaczki też są w polsce potrzebne więc życzę powodzenia kara, ja jestem w tej firmie juz od ponad 2 lat ,a od 3 miesięcy jestem menagerem więc nie chrzań że się nie da wyżyc bo przez pól roku nie zarobisz tego co ja mam miesięcznie. pozdrawiam wszystkich juicemanow :) juice
Arek 2012-07-03 14:37:37
Teraz ta firma sie nazywa KLIM-AT a powiedzcie mi co w tej firmie sie robi i czy to do konca legalna firma bo od 1 marca jest zarejestrowana
kamila 2012-07-24 14:54:32
Jesli mowimy o tej samej firmie na elizy orzeszkowej 38 to tam otwieraja chyba cyfre + bo bylam na rozmowie i widzialam tam pelno reklam i pudel z cyfry
hell 2013-02-04 21:17:35
własnie jutro miałem iść na rozmowę fajnie ze to zobaczylem. akwizycji mowie STOP. a oferta dla pracowników na 4 proponowane działy..kłamstwem ogłoszenia pracy ogłasza się tez firma Powermend z Bielska inna oferta w ogłoszeniu a tu akwizycja
yellow 2013-02-05 15:53:54
"Firma kogucik, wcisł i ucichł" pracowałem tam
edon 2013-02-08 13:12:25
i znowu się ogłaszają. ale teraz już piszą ze poszukują przedstawicieli powinni odrazo pisać poszukujemy młodych ludzi którzy potrafią naciągać.
pozdrówki dla es media czy jak to teraz się zwie KLIMAT Z BIELSKA.B
anonim_w 2013-06-26 20:48:06
banda [usunięte przez moderatora] zgadzam się z wszystkimi opiniami [usunięte przez moderatora] i ta jego sekretareczka dopóki tam pracowałem to wszytko ok a jak coś potrzebowałem dokumenty to tak jak by mnie nie znali. a [usunięte przez moderatora] to tak jak mówicie [usunięte przez moderatora]
Oszukany 2013-08-14 20:33:21
"123" Kiedy tam pracowałeś, jeśli można wiedzieć?

Co do sekretarki to panienka tego [usunięte przez moderatora] także ma powiązania w rodzinie - RODZINNY BIZNES, naciąganie zdesperowanych oraz wciskanie potencjalnym klientom szajsu za drogie pieniądze.
mandarynka 2014-12-30 13:25:12
ja również tak jak poprzedniczka z ostatniego wpisu szanowna pani fewa jestem bardzo zainteresowana zatrudnieniem w es media. konkretnie interesują mnie praktyki zawodowe na jakichś dobrych stanowiskach biurowych, oczywiście mówimy tutaj o praktykach albo stazach płatnych które w jakimś sensie mnie rozwiną, da się tak?
Stabuej 2015-01-30 14:44:12
Na pewno nie pomogła im sytuacja z NC+ z 2013 roku. Jak jest teraz mogą chyba tylko powiedzieć obecni pracownicy, bo firma nie udostępnia żadnych informacji o sobie, swojej ofercie. Uważam jednak, że mają spory potencjał i o ile zatrudniają umiejętnie pracowników to sukces przy sprzedaży abonamentów satelitarnych mają pewny.
benek 2015-03-31 20:52:01
nie wiem o chodzi zupełnie z jakąś tam sytuacją z 20913 roku i powiem szczerze że nic na ten temat nie mogę znaleźć w internewcie. także proszę Stabuje szanowny jeśli możesz to wyjaśnij co za zdarzenie miało miejsce i czy ewentualnie rzutuje to teraz jakkolwiek na losy pracowników firmy, pozdrawionka
mai 2016-05-12 19:21:01
@niki no wiesz nigdy nie bedzie tak ze kazdemu sie dogodzi sa rozne sytuacje i zawsze w sumie przyczepic sie do czegos mozna jednak..bylby nie sczegolow
Zostaw swoją opinię o ES Media - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES Media