brak logo

Tyszkiewicz Nieruchomości

Gdańsk

Opinie o Tyszkiewicz Nieruchomości

koko 2014-09-07 08:55:20
nie polecam
4
spoko 2014-09-24 14:27:52
ja polecam. jedno z fajniejszych biur. jak wszedzie walczysz o prowizje. slabi wszedzie odpadaja. ja pracuje juz kilka lat.
3
tox 2015-02-23 19:50:55
Bardzo fajne miejsce pracy. Atmosfera jest pozytywna, płaca ujdzie, nie ma stresu jak w niektórych biurach nieruchomości. Jeśli ma się jakiś problem zawsze można porozmawiać, bo traktują ludzi jak podmiot, nie przedmiot. Więc ogólnie polecam :)
3
lemon 2015-07-31 15:11:41
Jest bardzo ok, ja wcześniej nie miałam żadnego doświadczenia w temacie, przeszłam w firmie różne szkolenia uczące zawodu, takich szkoleń jest bardzo dużo. Potem w pracy pomaga kierownik.
W pracy jest sympatycznie. Mimo pracy na prowizj, jak to w nieruchomościach, nie ma jakoś szczególnie dużo stresu.
No i firma organizuje dużo wydarzeń dla pracowników, cały czas są jakieś akcje.
1
gghjkkj 2015-09-29 12:54:43
Żałuję, że moja niezbyt pochlebna, jednak szczera opinia została usunięta z tej strony.
3
xxx 2015-11-08 21:34:44
Około trzy tygodnie temu byłam u nich na rozmowie, chodziło o stanowisko Asystentki Biura/ Sekretarki w biurze na Przymorzu. Bardzo prosiłam rekruterkę o informację zwrotną w sprawie mojej kandydatury, nawet jeżeli będzie to zła dla mnie informacja. Pani zarzekała się, że zawsze informują o przebiegu rekrutacji i że dostanę odpowiedź telefonicznie lub mailowo w przeciągu czterech najbliższych dni. Minęły trzy tygodnie, odpowiedzi nie dostałam do dnia dzisiejszego. Brak profesjonalizmu i brak poszanowania kandydatów i ich czasu oraz pieniędzy. Mogę tylko podejrzewać jak traktują swoich pracowników, jak nie szanują nawet kandydatów... Nie polecam.
6
Małgorzata Kubera 2015-11-12 08:31:30
Droga Pani xxx, najmocniej Panią przepraszam za zaistniałą sytuację, najprawdopodobniej to właśnie ja jestem odpowiedzialna za brak informacji o wynikach rekrutacji. Wydawało mi się, że każda kandydatka otrzymała ode mnie wiadomość, jeżeli jednak tak nie było raz jeszcze Panią

przepraszam.
bd 2015-11-18 03:08:33
UCIEKAJCIE STAMTAD!!! Praca tam to zmarnowany czas, jedyne co dobre, to fakt, ze mozna wpisac w CV (jak sie wytrzyma pare miesiecy) jakies znane biuro, dzieki czemu ewentualnie przyszlemu pracodawcy mozna pokazac, ze nie idzie sie do niego z niczym. Ta firma nie daje rozwoju, nie ma w niej ani jednego profesjonalisty( usunięte przez administratora )Jesli choc troche zalezy ci na dobrej pracy, to daruj sobie te biuro. Wystarczy zobaczyc na stronie jaka jest rotacja, pracownicy po prostu uciekaja, nawet ci z dluzszym stazem. Wystarczy dotrzec do kogos, kto pracowal, kazda opinia bylego pracownika bedzie taka jak moja. A wszystkie pozytywne opinie sa na 100% pisane przez marketing albo pracownikow, bo takie akcje nieraz mialy miejsce w biurze. Propaganda na maxa!!
3
haha 2015-11-24 11:50:34
Hahahaha nigdy w życiu nikt w tym biurze nie miał takiej prowizji, bo większość szef bierze do kieszeni, wiec nie pisz tu bzdur i nie mydl ludziom oczu :) to prawda co ktoś pisał ponizej, że firma sama o sobie pisze pozytywne komentarze, tak samo jest ze zbieraniem lajkow na fejsie wśród znajomych i rodziny a potem fejm, że najlepsze biuro, a brudu i syfu jest tam dużo więcej. Ci co odeszli mogą powiedzieć najwięcej. Z resztą skoro taka super praca i dobre zarobki, to czemu jedna agentka zwolniła się żeby iść na kasę do biedronki?? a szlo jej całkiem nieźle. i było to całkiem niedawno! zaraz te negatywne komentarze i tak usuna!
4
bdfgu 2016-01-04 18:28:22
dopisuję sie do negatywnych opinii. Na papierach pół etatu pracujesz na cały, wiekszość pieiędzy wypłacana "pod stołem" O innych stawkach mowa na rozmowie kwalifikacyjnej a w przy wypłacie słyszysz że istnieje możliwość wypłacenia jedynie połowy ustalonej stawki ( bo na prowzje nie ma umowy) Na kwalifikacyjnej padają tez pytania o wasz status mieszkaniowy i nie tylko ( własne? wynajęte? jakie stanowisko pracy ma twój partner?) Zalecam dokładne przemyślenie podjęcia pracy w tej firmie. Tu niestety są usuwane negatywne opinie, ta też wkrótce zniknie
2
Koelżanki i Koledzy 2016-01-11 09:02:03
Nie usuniemy. Niech ta konkretna opinia uzmysłowi innym, z jaką kulturą i poziomem osób (niestety) spotykamy się na etapie rekrutacji, i co do których pokładamy nadzieję, oferując im pracę. Oferując, nie zmuszając do niej. Pani, która wróciła do pracy "na kasie" podjęła taką decyzję sama, i może lepiej tego nie komentować. Szef jest tu od początku Szefem i każdemu życzymy takiego przełożonego (nie z przypadku, a takiego, którego firma jest ciężko wypracowanym sukcesem). Jeżeli widzisz problem w tym, że Twój Szef (Właściciel firmy) zarabia dużo więcej od Ciebie - to powodzenia w życiu zawodowym - polecamy założyć Własną Działalność. Tak na marginesie, zarobki Szefa i Twoje układają się tu proporcjonalnie. A zarobić można tu bardzo dużo pieniędzy. Za krótko pracowałaś, by się o tym dowiedzieć. Jeśli Ty dużo zarobisz, to tym bardziej zarobi odpowiednio dużo Twój Szef - prosta zasada pracy na prowizji od sprzedaży. Popytaj doświadczonym kolegów, którzy pracują tutaj kilka lat i nie obrażaj ich takimi komentarzami. Rotacja, owszem, jest - szybko rozstajemy się z ludźmi niedojrzałymi, którzy przyszli do biura posiedzieć na facebook'u. Takie czasy, że młode pokolenie niestety zaczyna od oczekiwań, nie oferując nic w zamian. Ewidentnie nie dostrzegamy też w naszej pracy brudu i syfu. Takie zdania obrażają każdego, który poważnie traktuje swoje zawodowe zajęcie i sumiennie pracuje w oddziałach Tyszkiewicz Nieruchomości.

Koleżanki i Koledzy z pracy
3
Przemek 2016-02-03 22:50:52
Jest proponowana umowa o pracę (po okresie próbnym), część stała i prowizja ze sprzedaży/wynajmu. Niewiele firm pośrednictwa w obrocie nieruchomościami proponuje umowę o pracę.
Jak w każdej sprzedaży dużo zależy ode mnie, od mojego zaangażowania tez trochę od szczęścia.
1
asi 2016-05-17 19:08:11
ale to na wszystkich stanowiskach dają taką umowę?
gość 2016-11-25 07:34:34
Pośrednik w obrocie nieruchomościami to bardzo specyficzna praca. Trzeba wykazać się zdolnościami w tym kierunku tzn . umiejętnością w pozyskiwaniu klientów, umiejętnością sprzedaży i wiedzą. W tej pracy trudno jest określić czas pracy. Z tego też powodu najlepszą formą dla osób chcących pracować jako pośrednik jest własna działalność. Nie ma innej formy, która mogłaby być prawidłowa. To nie jest budżetówka. Nie jest to też produkcja. Zarabiasz jak się wykażesz. To, że Pan Tyszkiewicz podpisywał umowy o pracę, z tak dużym zespołem to cud. Utrzymanie firmy to duży wydatek. Spróbuj i zatrudnij na pełny etat. Po roku możemy podyskutować na forum.
Wiem, że firma Tyszkiewicz to firma zorganizowana, prowadzi szkolenia i szkoli w SPPON. Szef bardzo dobry. Na czas wypłaca wynagrodzenie.
W dużej grupie zawsze są konflikty.
Pani Magda jest oddanym pracownikiem i słusznie zajmuje stanowisko dyrektora.
Firmie życzę udanych rekrutacji
Zostaw swoją opinię o Tyszkiewicz Nieruchomości - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tyszkiewicz Nieruchomości