brak logo

M-CARS Anna Kus Dealer BMW

Kraków

Opinie o M-CARS Anna Kus Dealer BMW

Pracownik 2016-01-04 18:26
Niby prestiżowa marka a po roku pracy w M-Cars uważam że prezesi powinni zająć się Dacią albo sprzedażą rowerów. Zarobki porównując do innych mniej prestiżowych marek śmieszne, oczekiwania przełożonych olbrzymie. Pracownicy którzy zaczynali pracę razem ze mną zaczęli palić papierosy, nie śpią w nocy, cały czas nerwówka.
22
kiwka67 2016-03-07 09:54
Witam Cie serdeczne. Bardzo prosił bym Cie o kontakt mailowy na s.brotaj@emesipartnerzy.pl Chce się o coś zapytać na temat M-Cars. Pozdrawiam Sławek
1
Piotr 2016-09-24 23:02
Dramat nie polecam. Opinia powyżej jak najbardziej słuszna.
8
Tomasz 2016-09-25 20:16
Ja uważam ,że jak ktoś potrafi pracować rzetelnie to jest ok. i zarobki również ok .
Tomasz
5
Krzysztof 2016-10-17 21:11
Kto kolwiek miał coś do czynienia z tą firmą to doskonale wie i może potwierdzić, że ile by się nie zrobiło dla dobra firmy i jej rozwojowi to szef nigdy nie potrafi podziękować, wręcz przeciwnie ciągle narzeka. Jak też można zauważyć ciągle kogoś szukają do pracy, więc o czymś to musi świadczyć. Kto kolwiek pozna trochę tą firmę i od razu się zwalnia- każdy szuka dla siebie dobrego miejsca a tu na pewno nie znajdzie. Ileż można pracować w złej atmosferze, którą powoduje szef. Same wypłaty są w terminie, ale często obcinane nie wiadomo z jakiego powodu. Zbliża się okres zimowy, więc i zimno na salonie. W sobotę pracuje się za darmo co z godnie z przepisami prawa pracy powinien być dzień wolny.

Nie polecam, chyba że ktoś ma nóź na gardle, więc na chwile może się tu zahaczyć.
7
Lord 2017-02-07 15:58
Proszę o informację jak się pracuje w M- Cars. Jest ok?
Szuka 2017-03-24 20:53
Wystarczy zaobserwować, że oferty pracy od tego pracodawcy pojawiają się często, więc można wywnioskować, że coś tam jest nie tak. Opinia Krzysztofa nie poleca a wręcz przestrzega. Znający środowisko motoryzacyjne zapewne wiedzą, więc jeśli ktoś może niech coś napisze...
Misio 2017-03-29 05:37
Jest ok? bo różne opinie słychać? Pilne
Janusz 2017-04-09 14:16
Jak wygląda praca w serwisie? Mechanicy mają zapieprz czy jest dobry klimat?
Ktoś 2017-04-13 22:05
Żaden szanujący i znający się na fachu mechanik tu nie pracuje. Serwis w M-CARS składa się z większej ilości praktykantów, którzy dopiero się uczą. Sytuacja ta świadczy tylko o tej firmie, więc lepiej omijać szerokim łukiem te miejsce, tą firmę.
1
Tomek 2017-05-13 00:07
Coś musi być na rzeczy. Ja akurat patrzę z punktu widzenia kupującego i ich podejście do klienta jest takie sobie. Jak powszechnie wiadomo, pracownik słabo zmotywowany i niedoceniony raczej nie odnajdzie pasji w wykonywanej pracy, więc teraz nie dziwi mnie, że nikt nie zabiega o to, żebym coś u nich kupił. Mają tam teraz G30 za 374 tysiące i niby bardzo chcą go sprzedać, bo ogłoszenie na otomoto jest wyróżnione. Poprosiłem o ofertę i ją dostałem, ale po drugim mailu już cisza. Nikt się nie odezwał, a pytałem czy mają jakiś ciekawy leasing oraz czy w dobie odchodzenia od silników Diesla ich benzyniak 540i jest godny zaufania.
Zobaczymy, co przyniesie następny tydzień. Wypełniłem też formularz z wnioskiem na jazdę próbną, ale i tu cisza. Co ciekawe, pani z Lexusa (po głosie bardzo miła) zareagowała na analogiczny formularz już po godzinie i w przyszłym tygodniu testuję GS-a. Dam znać, jak poszło ;)
Zostaw swoją opinię o M-CARS Anna Kus Dealer BMW - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M-CARS Anna Kus Dealer BMW