brak logo

Dan Cake Polonia

Chrzanów

Opinie o Dan Cake Polonia

ziom 2010-01-10 15:24:32
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma ,omijac z daleka
1
kozak 2010-04-24 11:23:19
POnoc całkiem niezle moj znajomy kilka lat temu pracował na myjce i na palecie , ogolnie zadowolony, Wiec w jego umieniu polecam , i dobre ciastka :)
2
cake 2014-08-06 15:04:43
Praca jak wszędzie na produkcji. Przez pośredników. Pracy dużo a wypłata w okolicy minimalnej, chyba że się robi 7 dni/tyg. na 3 zmiany to zawsze kilka stówek jest więcej(spora część osób tak pracuje). Co do warunków to da się przywyknąć do hałasu maszyn, ciepła... Jak ktoś szuka lekkiej i przyjemnej roboty to nie w tym miejscu.
1
adam 2015-01-15 22:52:25
witam czy sa jakies przyjecia do Dan Cake?
2
a 2015-01-19 00:54:17
Czy jest praca w systemie czterobrygadowym?
toster 2015-02-07 12:04:57
nie ma pracy w systemie czterobrygadowym. Jest na trzy zmiany, zatrudnienie przez pośrednika 7 pln na godzinę. Nie trzeba przechodzić żadnych rozmów kwalifikacyjnych dzwonisz podjeżdża gość autem z gotową umową dla ciebie - pracujesz (niczym się nie przejmuj gościowi bardziej zależy żeby cię zatrudnić niż tobie "ma z tego kasę" jak tylko jesteś człowiekiem masz pracę - jedyne kryterium zatrudnienia :)
toster 2015-02-07 12:07:25
Nie mam zdania. Jest i tyle
xxx 2015-02-26 09:41:48
Chce tam pracowac. Do kogo mam zadzwonic? Albp gdzie zaniesc cv? Z gory dzieki
bercik 2015-02-27 17:15:04
witam, chciałbym się dowiedzieć jakie firmy pośredniczące przyjmują pracowników do Dan Cake ?
dzony 2015-03-17 20:25:32
Jak wygląda sprawa z przyjęciami ?
1
driver 2015-03-19 23:27:00
Nie pracuje tam juz 12 lat moze wiecej a pracowalem przez 10 lat i uwazam ze kazdy rok to strata zycia i pieniedzy nie zaluje ani jednego dnia kiedy oposcilem ten oboz pracy jestem juz szczesliwy Nie Polecam chyba ze dla desperatow!!!!!!
1
lolek471 2015-05-26 20:43:25
Witam o jakim pośredniku mowa jeśli mogę wiedzieć.Są aktualnie jakieś przyjęcia czy nie bardzo?
1
Atrex 2015-05-28 13:05:21
chyba nawet nie wiesz jak się produkuje te wyroby,smacznie wyglądają ale jakbyś wiedziała co się do nich dodaje to już byś nie jadła,a jeżeli już zjadłaś no to sama chemia z zakazanymi dodatkami,gluten też jest dodawany
1
Mela 2015-06-12 21:02:19
Sory ale gadasz głupoty skonczylam studia chemiczne i z calym szacunkiem ale nie wiesz co mowisz Po 1: Dan cake w swoich produktach nie stosuje konserwantow do swoich wypieków( ciasta muffinki chleby bułeczki ect) Poaztym chyba musze cie uswiadomic bo jesli uwazasz gluten za jakis zakazany dodatek to naprawde wez poczytaj sobie informacje bo glupoty pisac kazdy moze ale nie KOMPROMITUJ sie na BOGA. W produktach firmy Dan Cake nie ma żadnych innych substancji których byś tez nie spotkała w Czekoladzie ( Milka/Wedel) i innych produktach które zapewne zjadasz.
Chcoiaz sadzac po twojej wypoiwedzi pewnie jesz same warzywa z wlasnego ogrodu zero chemii popijasz tylko zwykla woda :)

1
kobra 2015-06-12 21:06:17
Praca jest spoko czasami w lecie jest cieplo na linni ale jak juz ktos pracowal w spozywce wie jak jest swoje trzeba zrobic.
zaklad sie mocno rozwija, atmosfera zalezy od zmiany sa osoby z ktorymi latwiej sie pracuje z innymi gorzej ale to tez jak w kazdej pracy.Ja pracuje kilka lat i sobie bardzo chwale kasa normalna szaleństwa nie ma ale spoko da sie zyc.
Atrex 2015-06-30 18:02:29
Kobra ale piszesz głupoty ,czasami w lecie jest ciepło,puknij się w głowe czasami a tak to jest zimno ?mocno się rozwija chyba tobie w głowie,atmosfera chyba z tobą się zle pracuje
Velvet 2015-07-08 21:48:06
Gluten nie jest trucizną, jest w mące, nie musisz obżerać się ciastkami jak nie lubisz. W domu też dajesz proszek do pieczenia i co masz jakiś nie chemiczny? Nikt nikogo nie zmusza, ale te produkty są OK. I przynajmniej w Polsce je produkują i mąka do nich też jest polska.
lolek 2015-08-10 18:06:59
A powiedzcie ile tam zarabiaja magazynierzy? Operatorzy wozkow wysokiego skladu? Moze byc brutto, netto, ale podajcie na jakiej umowie, bardzo mnie to ciekawi bo ponoc od jakiegos czasu posiadaja magazyn wysokiego skladu, pozdr!
Ber 2015-08-17 18:53:16
skąd masz takie głupie informacje?oferowali umowe?chyba na zlecenie,ludzi niewinnych zwolnili bez żadnego powodu.
malami 2015-09-04 10:53:37
W dan cake umowy na czas nieokreślony nie dostaniesz. Przyjmują ludzi pod firmę z Krakowa na umowę zlecenie. Kasa - 7 zł na godzine dzień, w nocy 8.50 zł. Ogólnie przyjmujac sie na zlecenie całe życie podprzadkowujesz tej firmie, ponieważ zdarza się że w ciągu 5 dni pracuje się na trzy zmiany. Zero szacunku dla ludzi na zleceniu, traktowani są jak zwykle robole.
aa 2015-09-23 20:21:30
Witam pracowałem w tej firmie i bardzo się ciesze że juz mnie tam niema. Firma jest beznadziejna, Pani powyżej pisze o dobrej atmosferze, chyba jak się pójdzie na kibel to wtedy jest najmilsza atmosfera, rozwój zawodowy?chyba Pani chciała napisać niedorozwój psyhiczny...Pracują tam albo Ci którzy maja umowy na stałe albo Ci którzy nie mają wyjścia. Możliwość rozwoju jest szczególnie dla osób pracujących na zlecenie, którym mydli się oczy że umowa bedzie za pół roku a po pół roku że za kolejne półroku i tak dalej. Ludzie pracują tam nieraz siedem dni w tygodniu cały miesiąc i nikogo nie obchodzi twoje życie prywatne. Co do samej pracy to wymagania niemieckie a płaca Polska. Praca w gorącu i pod presją. Co do samych produktów. To jeżeli coś ma miesięczną datę ważnosci to chyba nie jest wyprodukowane na samej mace i jajkach. Ja już nigdy nie kupie nic z tej firmy.
paula 2015-11-19 15:26:32

witam, chciałabym się dowiedzieć jakie firmy pośredniczące przyjmują pracowników do Dan Cake ? sa przyjecia do pracy
2
Hektor 2016-03-12 10:19:30
Puknij się w głowe perinn żeby tutaj kierowca tyle zarobił,bzdur nie pisz
allahAkbar 2016-03-14 20:01:46
w jakim systemie pracują kierowcy międzynarodowi? Co ile w domu? diety czy jakiś inny system naliczania?
malami 2016-04-08 14:03:04
Szaleństwo! Wszyscy nowo przyjęci pracują na zleceniu, a na normalną umowę możesz sobie czekać do usran*j śmierci.Atmosfera nie do wytrzymania, a w szczególności stare wredne babska, którym się wydaje że pozjadały rozumy, za nic mają nowych pracowników. Pomijam fakt że nie ma szkoleń, więc musisz sama domyślić się na którym stanowisku 'dzisiaj' pracujesz i co wogole robić, bo nikt nie jest skóry do pomocy. Żenada!!! Nie wiem co by się musiało wydarzyć żebym wróciła do tej firmy.
Były pracownik 2016-05-18 11:34:54
JAkie umowy o prace?jak chcesz zyc złudzeniami że ją dostaniesz to zapraszam do Dan Cake. Najczęstsze słowo u nich to za pół roku..Atmosfera we firmie jest bardzo zła. Ktoś tam napisał o dobrych zarobkach, jak się pracuje we wszystkie weekend to może i są dobre ale chyba nie oto chodzi...omijać z daleka
Byla pracownica 2016-09-15 08:35:48
Pracując 30 dni w miesiącu na umowę -zlecenie ,można zarobić prawie 1500 zl.Napewno utrzymacie za to rodzine. Poprostu w Dancake panuje wyzysk, zła atmosfera.Dam cake też nie stosuje się do kodeksu pracy .
Byla pracownica 2016-09-15 08:36:32
Pracując 30 dni w miesiącu na umowę -zlecenie ,można zarobić prawie 1500 zl.Napewno utrzymacie za to rodzine. Poprostu w Dancake panuje wyzysk, zła atmosfera.Dam cake też nie stosuje się do kodeksu pracy .
romek 2016-10-09 22:07:13
Dla mnie najbardziej istotne jest to, żeby atmosfera opierała się na przyjacielskich relacjach. Ale jakie są stawki dla początkujących? Dzięki za odpowiedź
rafaello56 2016-10-30 23:43:21
Pracowałem tam kiedyś na zleceniu rzenada obiecanki cacanki ze dadzą umowę o prace robilem na magazynie u kierownika Michala szkoda slow gość bez honoru i ambicji brak szacunku do pracowników jego podopieczni ludzie to lenie obiboki mam na myśli jego magazynierow i nie roby cza było na nich robić a ci podpierali ściany albo spali w pracy bądź dlubali w nosie fakt byli tam nie którzy w porządku morze z 3 bym policzyl na palcach u reki ogółem jest tam ciężko cza robić 8 godzin kierownicy zmianowi w porządku szczególnie Marcin zajebisty gość Marta tesz w porządku najgorszy jest ten w okolurkach wiecznie spał i grafiki wystawiał pozostali dwaj kierownicy w tym jeden Niemiec starszy chłop zajebisty gość lubialem go super człowiek.Powiem krótko omijajcie Dancake szerokim lukiem nochyba żeby teraz się cos zmieniło tam pracownicy ma zleceniu mieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byli nadgminnie wykorzystywani przez pracowników na umowie dotyczy się to magazynierow o których wspominalem .
W kolejce 2016-11-25 04:27:05
N Moje zapytanie dotyczy działu technicznego. Czy tam również bez umowy o pracę i i przez agencję? Może wypowie się jakiś były pracownik utrzymania ruchu.
Zostaw swoją opinię o Dan Cake Polonia - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan Cake Polonia