logo Omega Ochrona

Omega Ochrona

Katowice

Opinie o Omega Ochrona

MAREK 2010-05-18 15:53:50
PRACOWAŁEM I UWAŻAM, ŻE PRZESADZASZ. PO PROSTU SPORO WYMAGAJĄ A TRAFIA SIĘ TAKI A NIE INNY GARNITUR LUDZI... ROZLICZAJA SIĘ WŁAŚCIWIE I NA CZAS. ODNIOSŁEM MIŁE WRAŻENIA. NIE MAM ZŁYCH UWAG.
MAREK 2011-03-09 00:23:50
Właśnie zostałem zwolniony , bezpodstawnie!! Firma z która chciałem współpracować. Moja poprzednia wypowiedz miała na celu rozwój firmy i nie jest prawdziwa za co wszystkich przepraszam. Firma nie wypłaca i oszukała mnie na duże pieniądze, obiecując wypłatę i do tej pory jej nie otrzymałem. Odradzam.
3
Pracuś 2011-09-26 12:23:06
Marku, nie ma co wzmacniać opinii o firmie czy jej wizerunku na rynku zwłaszcza gdy bazuje ona na przychodzie nie licząc się z opiniami załogi i zdrowym rozsądkiem. Żałuję, że "prezesiki" tego typu jak istnieją. Nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzmi. Odradzam
Krzysztof 2012-10-23 23:02:47
pracowałem jako przedstawiciel to nie jest sprzedaż bułek żeby kontrakty szły natychmiast potrzeba czasu firma płaci z obsuwami kilku dniowymi wszyscy kopią pod sobą dołki praca za minimalną na umowie zleceniu o żadnych prowizjach za pozyskanie klienta zapomnijcie zwrot za paliwo hmm śmieszna kwota fluktuacja pracowników w firmie daje pod rozwagę. Prezes powinien się ogarnąć i z taką polityką kadrową jaką stosuje daleko nie zajedzie, dlatego zastanów się zanim podejmiesz pracę
smok 2014-06-03 18:52:18
Witam, jestem pracownikiem Omegi, czytam te posty i nie ze wszystkimi się zgadzam, jeśli chodzi o stawki to są różne albo się zgadzasz na daną stawkę albo nie, na pewno dużym atutem firmy są terminowe wypłaty dzisiaj to bardzo duży atut, pracuję już dłuższy czas i nie zdarzyło się jeszcze żeby wypłata się przeciągnęła. Ponadto firma daje możliwość zostawania po godzinach i dorobienia sobie, mnie się dobrze pracuje więc nie wiem skąd się biorą takie dziwne sytuacje na które narzekacie.
jaa 2014-07-19 19:45:47
Tak 5-7,marzenie ! 4 zł i jeszcze z całość biorą 9 zł,tak sobie.
3
Olek 2015-06-16 10:23:09
Firma godna polecenia,wypłata na czas,koordynator w porządku i zmiany też człowiek może sobie dopasować,bo praca jest.
Basia 2015-07-01 12:12:21
Bardzo solidna firma, stawki za godzinę pracy dla agenta ochrony chyba jedne z lepszych w kraju!
bodzio 2016-03-22 15:30:39
Spoko firma,można zarobić przyzwoite pieniądze i atmosfera też nie należy do najgorszych,nie ma wyzysku człowieka jak w innych firmach.
luis33 2016-05-18 13:22:56
Piszesz bzdury, pracuje w Omedze 2 lata i jeszcze mnie nie oszukali stawki są takie jak wszędzie umowa zlecenie jestem emerytem i cz 3 miesiące dostaje pismo do ZUS i płaca 201 a nie jak to w innych Agencjach 59 wyplata zawsze na czas
apollo 2016-06-09 09:07:01
Co tu niektórzy wypisują to śmiechu warte ja pracuję w tej firmie ochroniarskiej jako pracownik ochrony na budowie w Katowice Brynów i dobrze mi się pracuje cisza i spokój firma budowlana spoko idzie z nimi się zawsze dogadać wypłaty na czas zawsze po 26 a co najlepsze to dziennie jest katering obiad z dwóch dań kosztuje 12 zł tanio i smacznie kierownictwo w ochronie spoko a wszczegulności pań Antek S
1
iwa04 2016-08-23 15:37:27
Tylko za wynagrodzenie (za miesiąc lipiec)trzeba czekać nie do 10go każdego miesiąca tylko do 31-go sierpnia lub
1-go września
marian 2016-09-12 21:14:11
To fakt wypłata jest tak późno,ale tylko pierwsza bo każda kolejna jest już normalnie za poprzedni przepracowany miesiąc i najważniejsze,że jest i jest na raz cała a nie jak nie w niektórych agencjach na raty albo widzisz ją za trzy miesiące albo wcale.
An 2016-10-19 22:57:52
No ja Wam powiem, że praca jest dość dobra, generalnie
Zostaw swoją opinię o Omega Ochrona - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Ochrona