logo Omega Ochrona

Omega Ochrona

Warszawa

Opinie o Omega Ochrona

zigi 2015-11-09 19:34
Większość pozytywnych opinii to akcja wizerunkowa i pisanie bzdur przez pracowników biurowych. Panie prezesie, trzeba zacząć zmiany od środka firmy, bo kto jest ogarnięty nie da się nabrać na te nieudolne pijarowske próby zmiany fatalnej opinii o firmie.
10
kajtek36 2015-11-12 01:02
Może jesteś beznadziejny i wypisujesz bzdury już Prezes zabrał za leni i ich zwolnił to było mądra decyzja i nie pisz że opinie wypisują tylko ludzie z biur może pracowałeś w Omedze byłeś cienki i leń tak to się kończy kariera cwaniaka
ati 2015-11-13 09:55
jak ktoś chce być wyzyskiwany za 3,96 netto za godzinne i mieć umowę śmieciową z wynagrodzeniem 201 zł.to niech się u nich zatrudni? to nie agencja to wyzyskiwacze "najlepiej jakbyś u nich pracował i jeszcze im za to płacił" jednym słowem chcesz być WYZYSKIWANY ZATRUDNIJ SIE W OMEDZE.
6
zigi 2015-11-14 18:59
moja kariera zaczęła się po opuszczeniu tej firmy. Taki jestem beznadziejny, że zarządzam całym działem w ogólnopolskiej firmie. I wiem co to znaczy biznes z wizją i przede wszystkim szacunek dla człowieka. Takie firmy jak Omega powinny w naturalny sposób znikać z rynku, jakość i zaangażowanie zawsze wygra z bylejakością i wyzyskiwaniem. Kajtek36- a czemu tak bronisz tej pseudo firmy, nie uwierzę w to, że siedzisz za 3,50 za godzinę w budce z dykty na mrozie bez ogrzewania pilnując koparki po 12 godzin.
3
arek 2015-11-15 19:12
wiesz co kolego,ja nie wiem skąd ty bierzesz takie głupoty,jak stawka 3,96 zł za godzinę bo długo pracuję w tej firmie i nie spotkałem się z taką stawką,a jeśli chodzi mi o umowę to pokaż mi agencję ochrony która zatrudnia każdego od ręki na umowę o pracę,bo wiem że mnóstwo agencji zatrudnia na zlecenie i do tego nie płacą,albo płacą z opóźnieniem dwumiesięcznym, tu chociaż pensja jest zawsze na czas i o to nie trzeba się martwić.
lan30 2015-11-16 00:10
Jak masz problem z pracą to idź do lekarza likwidować to możesz ciotki gospodarstwo rolne a nie firmę która jest wypłacalna piszesz bzdury ale takich mądrali należy zatrudniać w firmach gdzie są częste kontrole... po rozum do głowy....
koko 2016-02-01 10:10
Witam czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest termin wypłat w omedze chodzi mi o zlecenia.Z góry dzięki
koko 2016-02-01 17:55
Pracownik patrolu
jaś 30 2016-03-04 09:04
Na terenie śląska poszukują kobiet jako przedstawicieli handlowych 1500zł na rękę 300/500 na paliwo i 15% od zysków prowizji jak dobrze idzie to idzie wyciągnąć 3/4 tysiące
janek 2016-03-22 15:33
Do emerytury lub renty można naprawdę ładny grosz dorobić. Polecam.
oleksy 2016-05-04 11:52
pracuje za około250 do 300 godzin miesiecznie, a mój sąsiad który jest lekarzem też pracuje ok 250 do 300 godzinmiesiecznie.
TenNR1 2016-07-25 12:45
Sort bardzo ją w omedze pracuje już dwa lata i jest w porządku. Ludzie z którymi mam zaszczyt pracować to naprawdę świetni ludzie. Byłeś tam kiedyś? Pracowałeś? Prezes to gość z którym można naprawdę dużo załatwić a nie wydaje mi się żeby tak narzekał bądź co bądź pracuje dłużej odemnie. Tak więc bądź uprzejmy człowieku nie pisać bzdur dobrze?
lulu 2016-09-02 16:25
Ta firma funkcjonowała jakoś do 2012roku, kiedy to była stara ekipa (administracja, koordynatorzy)
Z tego co wiem to ok 2012 roku zaczeli odchodzić pracownicy na potęge - kadry uciekly cale, a szkoda !
to jest masakra
pablo 2016-09-12 21:46
W każdej firmie zachodzą zmiany i w tej też,więc nie wiem o co tyle hałasu,skoro firma funkcjonuje i ma się dobrze.
ccc 2016-09-28 15:11
najgorszym płatnikiem wyłacają wypłatę za lipiec we wrzeniu i za 5złotych na godzinę kto pisał te komentarze
klejnot w koronie 2016-10-04 13:47
Pracuję w Omedze od roku i muszę szczerze przyznać, że jest tu suuuper. Dobre warunki pracy, na zarobki nie narzekam. Doskonała atmosfera, przyjaźni ludzie, ekstra socjal. Polecam każdemu kto nie jest leniem i chce czuć się potrzebny. Praca w tej firmie doskonale rozwija człowieka zawodowo, można w szybki sposób podnieść swoje kwalifikacje. Będę tu pracował do końca życia jak sie oczywiście da.
dario 33 2016-10-05 21:24
Dobrze się pracuje na śląsku dyrektor Andrzej równy gość ale jak długo jeszcze wytrzyma!!!
Jak wraca z warszawy to zawsze jest wściekły tak tam jest dobrze, nigdy nic nie załatwi tylko telefony!!!
Sądzę że już długo nie wytrzyma i się zwolni !!!
Ale jak będzie w innej firmie to ludzie pójdą za nim i omega zostanie na lodzie!!!
WALDI 40 2016-10-18 22:52
Mylisz się, za takim człowiekiem jak dyr. Andrzej to duża grupa ludzi odejdzie, z nim można pracować to jest porządny człowiek który rozumie innych ludzi. Zawsze szanuje ludzi.
J 2016-10-18 23:15
Omega Ochrona jest w porządku i nie spsób powiedzieć o nich niczego złego firma porządna, z tradycjami
czesers22 2016-10-30 02:37
Bzdura pracuje w omedze 6 miesięcy z początku wypłaty były ok.na czas 27 albo 30 i przyjeżdża szef ochrony i wypłaca do ręki nie ma kokosów bo 4 zł na godzine a teraz jest 29 pażdziernik i jeszcze kasiory nie ma w ubiegłym miesiącu potrafił sie spóźnić z wypłatą o 8 dni powiem tak krótko i zwięźle odradzam tą firme ale jak sie przyjołem to już zostane do końca budowy czyli termin ma być do 31 grudzień ale budowlañcy nie wyrobią sie ciekawe co oni zrobią od nowego jak ma być na godzine 13 zł brutto tak sama praca jest ok. idzie wytrzymać z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 12 godzin ludzie z budowlanki ok.tylko 4 zł na godzine to jest troche za mało a w miesiącu jest ich 253 lub 288 godzin zobaczymy co zrobią od nowego roku jak będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wa to pójde gdzie indziej pozdrawiam Marian chciałbym zaznaczyć że pracuję w ochronie omega balcerak katowice
3
czaki44 2016-11-01 00:25
Nie 13 a 12zł to daje na rękę ok. 8.5zł i piszesz bzdury na południu wypłaty były już 28 i zawsze są na czas
Piszesz bzdury jeżeli ci nie odpowiada praca to co jeszcze robisz w Omedze szkoda że nie jesteś ze śląska
myślę że dyr. Andrzej szybko by się poznał na tobie i już szukać byś musiał pracy a o dużą ilość godzin to ty się nie martw zatrudnią następną osobę
sarna50 2016-11-01 00:33
Gościu mylisz firmy Omega Ochrona Warszawa z Omega Balcerak to są dwie różne firmy robisz w firmie za 4zł i oczerniasz Omegę z Warszawy wali ci przestań pić alkohol to tępi mózg
boni47 2016-11-03 23:05
To już po Omedze na Śląsku dyr. Andrzej odchodzi ! zobaczycie jak szybko to wszystko padnie i zrobi się dno i nikt nawet nie zadzwoni , prezes Omegi już się nażarł tego dobrobytu trzeba mieć wielki problem ze swoją osobowością, taki człowiek odchodzi wiem że Andrzej ma różne propozycje zobaczymy gdzie będzie pracował!!! zaczną się kary wyzwiska tak jak to było wcześniej szkoda takiego dobrego szefa. Życzę panie Andrzeju sukcesów w nowej pracy
czesers22 2016-11-07 08:01
13 a nie 12 kolego
OBWIESZCZENIE
PREZESA RADY MINISTRÓW
z dnia 21 września 2016 r.
w sprawie wysokości minimalnej stawki godzinowej w 2017 r.
Na podstawie art. 7 ust. 2 ustawy z dnia 22 lipca 2016 r. o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę
oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. poz. 1265) ogłasza się, że wysokość minimalnej stawki godzinowej, o której mowa
w art. 1 pkt 1a ustawy z dnia 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 2015 r. poz. 2008
oraz z 2016 r. poz. 1265), od dnia 1 stycznia 2017 r. wynosi 13 zł.
3
Jarek 2016-12-05 11:03
Witam
Potwierdzam wypłaty na czas.
Pozdrawiamy koordynatora P Ryszarda S
Bardzo pozytywna osoba
Buli 2016-12-06 16:01
Stawka dla niekwalifikowanych rozumiem. Po co było robić licencję jeszcze przed zmianami. Płacić za badania by teraz mieć stawkę taką samą jak Heniu,który na parkingu łańcuch do drzewa na fajrant przypina
2
Buli 2016-12-06 16:05
Tak na czas po 2 miesiącach. Patologia
1
edek 2016-12-06 19:51
Firma Krzak
1
Buli 2016-12-06 23:32
Zgadzam się,ale bardziej to banda drobnych opryszków . Jakie konwoje, jaki patrol interwencyjny. Kurdupel ledwo wystający zza kierownicy. Parodia normalne chichot losu.
2
Wojtek 2016-12-09 22:23
Firma krzak
2
kawa 30 2016-12-12 23:26
Na śląsku zrezygnował z pracy dyr. Andrzej to już po Omedze szkoda bo to super gość tylko czekać gdzie będzie pracował olał prezesa i tę zgraje ciemniaków i cwaniaków z Warszawy teraz to omega leci na pysk nikt już nie pomoże a i ludzie zostaną na lodzie
karol 2016-12-14 10:15
Ty to chyba krzaka nie widziałeś, więc się nie wymądrzaj. Firma jest porządna tak samo jak ludzie tam ciężko pracujący.
czarny30 2016-12-18 03:08
Wszystko co piszą o Omedze negatywnie to czysta prawda oszukują i kłamią przyjmują ludzi i cisną ciemnotę pracowałem na śląsku parę miesięcy aż mi się żal robiło jak dyr. Andrzej przyjmował ludzi do pracy porządny gość aż go wkurzało jak dawał stawkę godzinową pracownikowi cała ta banda z Warszawy co cyganie i tylko mydlą ludziom oczy myślę że długo się nie utrzyma na południu Andrzej zabierze wszystkich ludzi i zostanie tylko wspomnienie
waldi 2017-01-08 20:36
Ja tam pracuje w Omedze i jestem zadowolony.
Cyrol 2017-01-15 18:38
Nie powinno się tak uogólniać oceny. Ja jestem bardzo zadowolony i polecam pracę w Omega. Chyba że ktoś nie lubi tego rodzaju pracy to zupełnie inny temat. Często jest tak, że ludzie pracują gdzieś tylko dlatego że muszą i potem jest takie niezadowolenie.
kawa 30 2017-01-23 13:25
I stało się!!! dyr. Andrzej wrócił ile to prezes kasy dał nikt się nie dowie. Dobrze bo teraz wszystko powinno się ruszyć i Omega będzie w górze. Dobrze że taka osoba reprezentuje Omegę i pracownicy się cieszą i na śląsku będzie więcej pracy
Cyrol 2017-01-25 08:51
Super perspektywy przed Omegą. Dobry manager to połowa sukcesu a druga połowa to pracownicy. Firma jest naprawdę ok.
koordynator 2017-02-22 12:17
problemem w firmie Omega jest komunikacja oraz relacje pomiędzy pracownikami; wartościowi ludzie, widząc jak jest atmosfera w firmie po prostu odchodzą. Zostają tylko miernoty, które nie maja ambicji, aby kreować własną ścieżkę rozwoju zawodowego - są po prostu przyspawani do stołka. Jedna z najdłużej pracujących osób - wymiarami przypominająca hipopotama, a charakterem ....aż żal pisać inwektywy - ma takie wahania nastroju, że trudno z nią współpracować. Sama o sobie mówi, że jest wredna i że z "kobietami nikt nie wygra", dlatego facetów tam pracujących rozstawia po kontach i knuje, knuje, knuje. Podburza inne pracownice i namawia je do świadczenia nieprawdy na rzecz facetów, którzy mają swoje zdanie lub są odrobinę asertywni. Ogólnie mówiąc, jak ktos ma odrobine oleju w głowie, albo sie szkoli, rozwija to z zasady jest dyskryminowany. Zatrudnili tam dziewczynę po znajomości, która umie płakać na zawołanie, wchodzi w d... swojej szefowej, a jej najwiekszą przyjemnością są seriale, kotlety i obrabianie tyłka najbliższym. ma takiego kolegę zza buirka, który ją wszystkiego nauczył, ale jak mi mówił dostał zapłatę...doniosła na niego, że uczy się w godzinach pracy. Z tego co wiem, nie rozmawiaja ze sobą. jak sie wchodzi do tego pokoju to panuje tam grobowa atmosfera. ten gostek z pokoju był na początku miły, ale tera zrobił sie oprysklwy i nieprzyjemny, tak jak reszta osób w firmie. Myslę, że zrozumiał, że bycie miłym, uprzejmym i pomocnym nie opłaca się.
Henry 2017-02-25 13:19
Czy Omega potrzebuje przedstawiciela handlowego, może ktoś wie? Ile tu można dostać pensji na początek? Jakie dodatki, może cos socjalnego? Słyszałem wcześniej dobre opinie o firmie i dlatego chcę się coś dowiedzieć
Janka 2017-02-26 21:46
ale czego chcesz się dowiedzieć? co najmniej telefonicznie, przez internet nic nie ugrasz.najlepiej pojechać do biura..ale nie wiadomo na ile kompetentna jest osoba,która mozże z tobą rozmawiać.
1
Zuzanna 2017-02-27 14:31
Firma Omega Ochrona obecnie poszukuje osób do pracy na stanowisko Koordynatorów ds. Ochrony, Przedstawicieli Handlowych, Pracowników Ochrony oraz Pracowników Magazynowych. Jesteście zainteresowani aplikacją na któreś ze stanowisk? Co myślicie o oferowanych warunkach?
2
Konstancja 2017-03-01 16:28
To co napisałeś brzmi co najmniej jak byś osiem razy próbował się zabić albo skoczyć z mostu... Wszystko ok? Może ty porozmawiaj z pracownikami jeśi nadal tam pracujesz i masz z tym wielki problem.
Zuzanna 2017-03-02 08:35
@koordynator mógłbyś opowiedzieć coś więcej o firmie Omega Ochrona jako pracodawcy?
Zwolniłem się sam. 2017-03-05 08:43
Panowe odradzam wszystkim obiekt Michałów -Grabina.Uważajcie szczególnie na Bartosza Antosiewicza,facet donosi i oczernia kolegów.Zachowuje się jak prezes firmy Omega.Nie dadzą wam umowy,pieniądze tylko do ręki z miesięcznym lub dwu miesięcznym opóźnieniem. Za drobne błędy surowe kary pieniężne,brak wyposażenia i umundurowania. Za normalne złużycie sprzętu (np. rower) który używacie w pracy obciążają finansowo.
Zuzanna 2017-03-06 09:46
@Zwolniłem się sam. pracujesz w Omega Ochrona? Chętnie poznamy Twoje wrażenia z pracy w firmie.
zleceniobiorca 2017-03-07 08:11
Odradzam wszystkim pracę w tej firmie.
Zuzanna 2017-03-07 09:51
@zleceniobiorca dlaczego tak twierdzisz? Chętnie poznamy Twoją opinię.
jaś45 2017-03-07 23:45
Piszesz bzdury i myślisz że ludzie się nabiorą może czas na dobrego lekarza i tabletki na głowe
jaś45 2017-03-07 23:50
A na śląsku ludzie nie mają problemu z umowami dr. Andrzej wszystko załatwi gdy ktoś potrzebuje jakieś zaświadczenie to wszystko załatwia się od ręki taki człowiek to skarb
Zuzanna 2017-03-08 09:02
@jaś45 jesteś pracownikiem Omega Ochrona? Chętnie bliżej poznamy również Twoją opinię o warunkach pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Omega Ochrona - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Ochrona