logo Omega Ochrona

Omega Ochrona

Warszawa

Opinie o Omega Ochrona

fikus4041@wp.pl 2015-02-03 12:21:59
Firma Omega bardzo dobrze sie pracuje a Andrzej koordynator wspaniały człowiek drugiego takiego nie spotkałem tylko ma za dużo obowiązków pozdrawiam Cie Andrzeju też Andrzej
przemek 2015-02-05 20:01:44
witam ja pracuje juz rok i nie narzekam ,mam kasę na czas wiadomo mało płaca na godz ale płacą co miesiąc
sylwek44 2015-02-14 20:54:00
Ja pracuję kilka miesięcy w OMEDZE zawsze kasa w terminie a koordynator dobry chłop lubi często kontrolować obiekty. Ten facet to tylko robi czy on ma kiedyś wolne. Trudno uwierzyć że taki porządny gość robi w OMEDZE!!!
och..... 2015-02-23 17:54:59
omega chociaż wam płaci .a spróbujcie pracy ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ,,SAT-GUARD'' tam z kasą za prace jest tragedia nie płacą po trzy miesiące i do sądu trzeba iść a za co żyć. panie i panowie przestrzegam z dala od tych oszustów,sam tego doświadczyłem ,,UWAŻAJCIE NA SAT-GUARD
walek37! 2015-03-01 21:13:40
Ja pracuje już 9 miesięcy w Omedze ale nigdy nie było problemu z wypłatą teraz gdy jest nowy koordynator to kasa jest wypłacana w terminie facet się stara i jest ok. Ja też miałem problemy z wypłatą w innych agencjach czekało się po kilka miesięcy. Teraz to Omega ma lepsze obiekty i stawka za godzinę jest większa też miałem obawy czy zapłacą ale się myliłem można spokojnie pracować.
Cypnik 2015-03-18 21:10:47
Matko, te wszystkie dobre opinie to jeden wielki stek bzdur!!! Ta firma to masakra, wystarczy podjechać do biura i zapytać ile kto pracuje.nikt kto sie szanuje nie pracuje tam dlugo-tak mawial jeden z prezesów
wili77 2015-03-19 10:39:39
Ty nawet nigdy nie byleś w biurze OMEGI piszesz bzdury widocznie jesteś leń i masz problemy. Może udaj się do poradni i zbadaj się a nie wypisuj głupot i nie obrażaj ludzi co pracują w OMEDZE kilka lat.
michal 2015-03-31 09:14:32
A ja tam jestem zadowolony z pracy w Omega Ochrona, bo pieniądze zawsze są na czas, gdy coś potrzeba z zaświadczeń to Panie w biurze też pomogą i prześlą,koordynator też w porządku.
matek 2015-04-01 22:10:35
Wie ktoś może jakie mają obiekty w warszawie i jakie stawki za godzinę pracy bo jestem zainteresowany pracą u nich ale najpierw chciał bym zrobic rozeznanie w terenie.
tedi 2015-04-14 13:36:37
witam panowie sa jakies nowe obiekty okolice Dabrowy Gorn
1
czarny 60 2015-04-19 23:41:00
Ja pracuje w Omedze krótko ale w moich stronach jest ciężko o pracę jak się ukazało ogłoszenie to zadzwoniłem Wcześniej pracowałem na autostradzie Rzeszów to był dopiero wyzysk człowieka szok! Pierwszy raz się spotkałem z takim koordynatorem konkretny bez ściemy i mówi prawdę zawsze uśmiechnięty ale ważne jest że płacą i to w terminie
jonek 35 2015-05-11 08:32:25
Dopiero po czasie dowiadujemy się że nasz koordynator pan Andrzej został dyrektorem na rejon Katowice skromny facet uczciwy porządny gość to dobrze bo teraz może rozmawiać z wszystkimi a i pracy może będzie więcej w okolicach Katowic gratuluje panie Andrzeju
volvo34 2015-05-15 09:27:18
Robią z faceta dyrektora ale jak nie posmarują to gość ich oleje tak się dzieje zawsze i odejdzie a po drodze będzie zabierał ludzi i będzie po Omedze tak było w firmie w której pracowałem (obiekty zostały bez ludzi)i był szok koordynatorzy pilnowali obiektów i pracownicy grup interwencyjnych było wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Kamil 2015-05-21 13:49:19
Bardzo porządna firma, polecam wszystkim!
Bartek 2015-06-16 10:19:50
Jeśli ktoś pracy się nie boi to szczerze mogę polecić tą firmę,pracy jest dużo do roboty ale ma to odzwierciedlenie na płacę,a stawki też są normalne jak na ochronę i co najważniejsze wypłata jest zawsze w terminie.Polecam.
Adam 2015-06-29 09:17:48
Mam pytanie. Czy praca w Omedze polega na patrolowaniu Terenu czy też/lub obserwacji monitoringu przykładowo obiekt medyczny /1 osoba na zmianie/
Robert 2015-07-01 11:55:35
Naprawdę porządna firmą,godna polecenia!
1
adam78 2015-07-01 11:58:43
Pracuje w Omega ochrona od niedawna i jest ok. Pieniążki za pracę dostałem o czasie :-)
Pracownik_Łódź 2015-08-24 17:00:26
Nie polecam tej firmy.Miałem okazję pracować przez nich na magazynie sortowanie przesyłem. Nie dość, że nie dostałem umowy to jeszcze nie wypłacili wynagrodzenia. Wysłałem do nich pismo które zostało olane. Po tym złym doświadczeniu ostrzegam każdego przed tą firmą!!!
magazynier 2015-08-31 20:23:01
Nie zgadzam się z tą opinię,pracowałem w tej firmie i byłem zadowolony,umowę dostałem od razu,kasę zawsze na czas miałem,więc naprawdę nie było źle. I każdemu mogę polecić takiego pracodawcę.
gonzo 24 2015-09-02 21:41:39
tobie się coś synku pomyliło masuj dalej ale tu się pisze o ochronie może ci dali parę groszy i opisujesz bzdury
WITEK 2015-09-16 09:47:55
Pracuję w ochronie 10 lat teraz w OMEDZE i jestem bardzo zadowolony dyr.Andrzej to bardzo dobry człowiek wszystko załatwi i pomoże a i kasa jest wypłacana w terminie gdy jest kontrola na obiekcie to dyr.Andrzej zawsze ma czas posiedzieć i pogadać tam gdzie pracowałem to tylko wpadali i kara.
Stolec 2015-09-29 16:19:59
Byłem tam kiedyś na przeszkoleniu to jak inspektor wpadł na kontrolę to ochroniarze musieli mu jeść zrobić i kawy, a że nie mieli swojej to jeden poszedł do sprzątaczek pożyczyć, zjadł z sześć kanapek z kiełbasą i pomidorem i zobaczył że mają brokuła to mu musieli ugotować. Wnioskuję że tym inspektorom płacą mniej niż ochroniarzom.To było ze dwa lata temu. Pracy nie podjąłem bo mi nie pasowało, ale ci co tam byli na obiekcie to nie narzekali na nogi i że godzin można sobie dorobić, byli dojeżdżający z dala to chcieli więcej robić za jednym przyjazdem i to im umożliwiali, także widać że można się dogadać i jak co to pójdą na rękę aby tylko nie pić.
fredi 2015-10-02 22:31:03
To ty byłeś głodny i burczało ci w bebechach Piszesz bzdury podejrzewam że kazali ci pisać z innej firmy ale jesteś p.....
Radzio 2015-10-18 17:49:14
Zatrudniają również przy sortowaniu przesyłek. miałem z nimi złe doświadczenie nie otrzymałem wynagrodzenia.
1
zigi 2015-11-09 19:34:59
Większość pozytywnych opinii to akcja wizerunkowa i pisanie bzdur przez pracowników biurowych. Panie prezesie, trzeba zacząć zmiany od środka firmy, bo kto jest ogarnięty nie da się nabrać na te nieudolne pijarowske próby zmiany fatalnej opinii o firmie.
6
kajtek36 2015-11-12 01:02:50
Może jesteś beznadziejny i wypisujesz bzdury już Prezes zabrał za leni i ich zwolnił to było mądra decyzja i nie pisz że opinie wypisują tylko ludzie z biur może pracowałeś w Omedze byłeś cienki i leń tak to się kończy kariera cwaniaka
ati 2015-11-13 09:55:57
jak ktoś chce być wyzyskiwany za 3,96 netto za godzinne i mieć umowę śmieciową z wynagrodzeniem 201 zł.to niech się u nich zatrudni? to nie agencja to wyzyskiwacze "najlepiej jakbyś u nich pracował i jeszcze im za to płacił" jednym słowem chcesz być WYZYSKIWANY ZATRUDNIJ SIE W OMEDZE.
2
zigi 2015-11-14 18:59:12
moja kariera zaczęła się po opuszczeniu tej firmy. Taki jestem beznadziejny, że zarządzam całym działem w ogólnopolskiej firmie. I wiem co to znaczy biznes z wizją i przede wszystkim szacunek dla człowieka. Takie firmy jak Omega powinny w naturalny sposób znikać z rynku, jakość i zaangażowanie zawsze wygra z bylejakością i wyzyskiwaniem. Kajtek36- a czemu tak bronisz tej pseudo firmy, nie uwierzę w to, że siedzisz za 3,50 za godzinę w budce z dykty na mrozie bez ogrzewania pilnując koparki po 12 godzin.
arek 2015-11-15 19:12:17
wiesz co kolego,ja nie wiem skąd ty bierzesz takie głupoty,jak stawka 3,96 zł za godzinę bo długo pracuję w tej firmie i nie spotkałem się z taką stawką,a jeśli chodzi mi o umowę to pokaż mi agencję ochrony która zatrudnia każdego od ręki na umowę o pracę,bo wiem że mnóstwo agencji zatrudnia na zlecenie i do tego nie płacą,albo płacą z opóźnieniem dwumiesięcznym, tu chociaż pensja jest zawsze na czas i o to nie trzeba się martwić.
lan30 2015-11-16 00:10:51
Jak masz problem z pracą to idź do lekarza likwidować to możesz ciotki gospodarstwo rolne a nie firmę która jest wypłacalna piszesz bzdury ale takich mądrali należy zatrudniać w firmach gdzie są częste kontrole... po rozum do głowy....
koko 2016-02-01 10:10:19
Witam czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest termin wypłat w omedze chodzi mi o zlecenia.Z góry dzięki
koko 2016-02-01 17:55:18
Pracownik patrolu
jaś 30 2016-03-04 09:04:52
Na terenie śląska poszukują kobiet jako przedstawicieli handlowych 1500zł na rękę 300/500 na paliwo i 15% od zysków prowizji jak dobrze idzie to idzie wyciągnąć 3/4 tysiące
janek 2016-03-22 15:33:35
Do emerytury lub renty można naprawdę ładny grosz dorobić. Polecam.
oleksy 2016-05-04 11:52:24
pracuje za około250 do 300 godzin miesiecznie, a mój sąsiad który jest lekarzem też pracuje ok 250 do 300 godzinmiesiecznie.
TenNR1 2016-07-25 12:45:34
Sort bardzo ją w omedze pracuje już dwa lata i jest w porządku. Ludzie z którymi mam zaszczyt pracować to naprawdę świetni ludzie. Byłeś tam kiedyś? Pracowałeś? Prezes to gość z którym można naprawdę dużo załatwić a nie wydaje mi się żeby tak narzekał bądź co bądź pracuje dłużej odemnie. Tak więc bądź uprzejmy człowieku nie pisać bzdur dobrze?
lulu 2016-09-02 16:25:56
Ta firma funkcjonowała jakoś do 2012roku, kiedy to była stara ekipa (administracja, koordynatorzy)
Z tego co wiem to ok 2012 roku zaczeli odchodzić pracownicy na potęge - kadry uciekly cale, a szkoda !
to jest masakra
pablo 2016-09-12 21:46:26
W każdej firmie zachodzą zmiany i w tej też,więc nie wiem o co tyle hałasu,skoro firma funkcjonuje i ma się dobrze.
ccc 2016-09-28 15:11:20
najgorszym płatnikiem wyłacają wypłatę za lipiec we wrzeniu i za 5złotych na godzinę kto pisał te komentarze
klejnot w koronie 2016-10-04 13:47:49
Pracuję w Omedze od roku i muszę szczerze przyznać, że jest tu suuuper. Dobre warunki pracy, na zarobki nie narzekam. Doskonała atmosfera, przyjaźni ludzie, ekstra socjal. Polecam każdemu kto nie jest leniem i chce czuć się potrzebny. Praca w tej firmie doskonale rozwija człowieka zawodowo, można w szybki sposób podnieść swoje kwalifikacje. Będę tu pracował do końca życia jak sie oczywiście da.
dario 33 2016-10-05 21:24:42
Dobrze się pracuje na śląsku dyrektor Andrzej równy gość ale jak długo jeszcze wytrzyma!!!
Jak wraca z warszawy to zawsze jest wściekły tak tam jest dobrze, nigdy nic nie załatwi tylko telefony!!!
Sądzę że już długo nie wytrzyma i się zwolni !!!
Ale jak będzie w innej firmie to ludzie pójdą za nim i omega zostanie na lodzie!!!
WALDI 40 2016-10-18 22:52:51
Mylisz się, za takim człowiekiem jak dyr. Andrzej to duża grupa ludzi odejdzie, z nim można pracować to jest porządny człowiek który rozumie innych ludzi. Zawsze szanuje ludzi.
J 2016-10-18 23:15:16
Omega Ochrona jest w porządku i nie spsób powiedzieć o nich niczego złego firma porządna, z tradycjami
czesers22 2016-10-30 02:37:05
Bzdura pracuje w omedze 6 miesięcy z początku wypłaty były ok.na czas 27 albo 30 i przyjeżdża szef ochrony i wypłaca do ręki nie ma kokosów bo 4 zł na godzine a teraz jest 29 pażdziernik i jeszcze kasiory nie ma w ubiegłym miesiącu potrafił sie spóźnić z wypłatą o 8 dni powiem tak krótko i zwięźle odradzam tą firme ale jak sie przyjołem to już zostane do końca budowy czyli termin ma być do 31 grudzień ale budowlañcy nie wyrobią sie ciekawe co oni zrobią od nowego jak ma być na godzine 13 zł brutto tak sama praca jest ok. idzie wytrzymać z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 12 godzin ludzie z budowlanki ok.tylko 4 zł na godzine to jest troche za mało a w miesiącu jest ich 253 lub 288 godzin zobaczymy co zrobią od nowego roku jak będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wa to pójde gdzie indziej pozdrawiam Marian chciałbym zaznaczyć że pracuję w ochronie omega balcerak katowice
2
czaki44 2016-11-01 00:25:00
Nie 13 a 12zł to daje na rękę ok. 8.5zł i piszesz bzdury na południu wypłaty były już 28 i zawsze są na czas
Piszesz bzdury jeżeli ci nie odpowiada praca to co jeszcze robisz w Omedze szkoda że nie jesteś ze śląska
myślę że dyr. Andrzej szybko by się poznał na tobie i już szukać byś musiał pracy a o dużą ilość godzin to ty się nie martw zatrudnią następną osobę
sarna50 2016-11-01 00:33:43
Gościu mylisz firmy Omega Ochrona Warszawa z Omega Balcerak to są dwie różne firmy robisz w firmie za 4zł i oczerniasz Omegę z Warszawy wali ci przestań pić alkohol to tępi mózg
boni47 2016-11-03 23:05:07
To już po Omedze na Śląsku dyr. Andrzej odchodzi ! zobaczycie jak szybko to wszystko padnie i zrobi się dno i nikt nawet nie zadzwoni , prezes Omegi już się nażarł tego dobrobytu trzeba mieć wielki problem ze swoją osobowością, taki człowiek odchodzi wiem że Andrzej ma różne propozycje zobaczymy gdzie będzie pracował!!! zaczną się kary wyzwiska tak jak to było wcześniej szkoda takiego dobrego szefa. Życzę panie Andrzeju sukcesów w nowej pracy
czesers22 2016-11-07 08:01:16
13 a nie 12 kolego
OBWIESZCZENIE
PREZESA RADY MINISTRÓW
z dnia 21 września 2016 r.
w sprawie wysokości minimalnej stawki godzinowej w 2017 r.
Na podstawie art. 7 ust. 2 ustawy z dnia 22 lipca 2016 r. o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę
oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. poz. 1265) ogłasza się, że wysokość minimalnej stawki godzinowej, o której mowa
w art. 1 pkt 1a ustawy z dnia 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 2015 r. poz. 2008
oraz z 2016 r. poz. 1265), od dnia 1 stycznia 2017 r. wynosi 13 zł.
1
Jarek 2016-12-05 11:03:53
Witam
Potwierdzam wypłaty na czas.
Pozdrawiamy koordynatora P Ryszarda S
Bardzo pozytywna osoba
Zostaw swoją opinię o Omega Ochrona - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Ochrona