brak logo

Grill-Pol

Lubieniec

Opinie o Grill-Pol

prawda 2015-05-19 21:24:41
powiem co o was wszystkich myslę bo już mnie ch%%%uj strzela, jesteście wszyscy żałośni i tak odważni że jedyne co potraficie to obrabiać du%%%pę za plecami i w oczy nic nikomu nie powiecie- bohaterzy internetu! Pracujecie wszyscy w jednej firmie - plus inna firma bo widać od razu kto się tu wypowiada, pier%%%%olicie na firmę, właściciela, górę, produkcję, na siebie nawzajem, każdy lubi ponażekać bo wiadomo, że nie jest kolorowo, ale to już jest chore co się tu dzieję. Zastanówcie się co jest problemem firma czy Wy?
a skoro już jest tak źle to ZMIEŃCIE PRACE! kto Was tam trzyma? po co się tak męczycie skoro jest tak źle? łańcuchami wiążą? szantażują?, dajcie żyć a nie plujecie jadem, kopiecie leżącego i tylko jątrzycie afery i problemy. Pozdrawiam koledzy i koleżaneczki z pracy miło będzie mi zobaczyć wasze fałszywe twarze :-*
1
:) 2015-05-20 08:38:41
co do kręcenia filmu i obsadzenia głównej roli to by się znalazła para
1
nick 2015-05-21 21:09:19
Ludzie dajcie już spokój.Tacy jesteście mądrzy i bardzo wylewni w słowach to piszcie książki albo filmy nagrywajcie.Fakt jest taki,że nikt was nie zmusza do pracy to nie obozy.Mamy wolny kraj.Zróbcie coś sami i zobaczycie jak to jest być ocenianym anie tylko głupia krytyka.Opamiętujcie się.
1
nikodem dyzma 2015-05-25 09:44:43
o a jaka to para powiedz bardzo jestem ciekawy czy o tym samym myslimy hehe
nikodem dyzma 2015-05-25 10:20:44
podaj inicjały imion
:) 2015-05-25 11:58:16
a ty o jakich myślisz?
nick 2015-05-25 23:07:10
W niedzielę były wybory szkoda,że taka duża rzesza się ludzi marnuje-mam na myśli osoby wypowiadające się w tak bardzo bogatym języku o Grillu.Pokażcie się matoły.Tacy jesteście odważni anonimowo.Skoro jesteście tacy mądrzy to wy się tam marnujecie.Ja też tam kiedyś pracowałem ale nie mogę patrzeć jak się pluję na firmę,która kiedyś WAS i WASZE rodziny karmiła.Wstyd.Żadnego honoru.Źle wam tak to do pośredniaka w kolejkę i po sprawie albo zacznijcie coś robić.
pimpek 2015-06-01 20:45:36
mnie nie karmiła ani nie wykształciła
do nick 2015-06-01 20:47:22
PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI
cicha lipa 2015-06-01 20:52:27
mówisz o tej jedynej kobiecie w grill pol co może otwierac usta.podaj mi jej adres hehe
nikodem dyzma 2015-06-22 10:50:29
a w jakim celu ta jedna kobieta otwiera usta i do kogo lub czego heheheheheh chętnie bym ją poznał
nikodem dyzma 2015-06-26 09:31:14
czyżby to była pani i
xyx 2015-06-30 19:56:35
A Pan? Bo miała być para do filmu:)
demon 2015-07-01 15:54:02
moze pan p ale która pani i
konrad Walenrod 2015-07-14 16:12:15
nie myślcie o paniach i panach bo żadne nie nadaje się do filmu oprócz tej jednej ale żebyście zjedli wagon soli i pieprzu to i tak nie załapiecie kto to jest.Jedno mogę podpowiedzieć jest w swojej prostocie po prostu PIĘKNA wspaniała w swoim stylu zachowania wyglądu w stylu bycia i wysławiania się . Można ją porównać do samotnej ośnieżonej góry na tle błękitu nieba. ąle wy niczym te kołki z państwowego lasu na dodatek nieciosane nigdy tego nie zrozumiecie więc bierzcie się za robotę inie bójajcie w romantycznych obłokach
nolte 2015-07-19 12:08:09
Popieram pani wypowiedzi.Tylko skąd pani wie że inna firma wtrybia się w waszą segregację społeczną.Ludzie nie potrafią dostrzec piękna otaczającego ich.Każda by tylko chciała kasę i kasę,nieważne za jaką cenę.Wartość człowieka nie liczy się.
junior 2015-07-23 09:21:17
Fakt;jeżeli komuś nie odpowiada praca to niech po prostu się zwolni.Trzeba być wdzięcznym człowiekowi który zatrudnia tyle ludzi w tak trudnych czasach.Jeżeli dostaniecie parę dni póżniej kasę głupie i niedorozwinięte BABY to wam nic nie zaszkodzi.Gorzej w100% dla was by było gdyby to padło co byście wtedy robiły.Za bardzo atrakcyjne nie jesteście żeby zatrudnić się w agencji Moja rada ;mordy w kubeł brać się ostro za robotę i śmigać z prędkością światła na wysokości lamperii.Teraz jak wchodzi nowa ustawa zatrjdniając nowych dostanie jeszcze kasę od państwa.Jeżeli was zatrzyma to tylko z litości.Jeszcze raz powtarzam żeby BABY nie dziamały swoimi swoimi paskudnymi ryjami tylko robiły co do nich należy bo wiadomo jaka jest rola każdej baby odkąd świat istnieje.Jak mnie tompnie to wszystkie baby w GRIL-POLu będą bę pracować z niemiecką dokładnością i szwajcarską precyzją za jedyne 800zł miesięcznie na czele z główną księgową.
Nikodem dyzma 2015-07-23 15:34:15
Junior a chcesz mi Kolbe opierdolić
bydle 2015-07-26 17:56:26
junior za 800 zl to mozesz sam zap... razem z Panem Ko... na czele. Myslisz ze ludzie sa glupi i nie ma inej pracy tylko Grill.Jak bys byl madrzejszy to bys wiedzial ze podstawa to jest wieksza troche niz 800zl, al4e majac mozg 2 zwoje wiekszy od kory to takich rzeczy sie nie wie,tylko to jak wypisac bzdury tutaj na forum
Juniorek 2015-07-28 15:02:42
PO prostu nie ma z wami dyskusji,jesteście wszyscy na hama od pługa oderwani.Mój mózg mi w zupełności wystarczy i tak jest dużo leprzy niż wasze wszystkie razem wzięte.Widząc te wasze głupawe miny nie dziwię się że robią zwami takie szopki.NIC wam baranki się nie stanie jeżeli 1 miesiąc lub 2 popracujecie za pół pensji.Ja będąc waszym BOSSEM przegoniłbym wszystkich na cztery wiatry nie mógłbym patrzeć na tylu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i debilek w jednym miejscu,wybrałbym ludzi z zespołem DAUNA i miałbym leprzy znich pożytek niż z was wszystkich.
Dyzma 2015-07-28 17:12:43
Juniorek do szkoły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiejski ty chyba z 7 klas podstawówki skończyłeś to masz zajebista łeb ale to nie rozum to jest wodogłowie
Juniorek 2015-07-28 20:04:49
Dlaczego denerwójesz się grajku spod Hrubieszowa.Ja do szkoły nie musiałem chodzić gdyż większość tych niby uczytieli mają zmutowane mózgi tak jak wy wszyscy wGRILL-POLu .Dlatego twoja psychika już siada.Lepiej się zwolnij;bo za2 miechy będzie z ciebie wrak człowieka fizyczny i psychiczny.Ja teraz jadę do Nałęczowa.W willi WOHYŃ są super dancingi będę się bawił aty TOŁDI będziesz myślał jak zadowolić szefuńcia bezmózgowcu
Emini 2015-07-29 15:51:42
Ja tu pracuję już parę lat.Żle nie jest.to co tam wypisują to głupota.Każdy młody chciałby nic nie robić a zarobić albo na chorobowym siedzieć.Po prostu trzeba robotę lubić.Da się wytrzymać i zarobić.Mówię szczerze;ZAPRASZAM.
Juniorek 2015-07-30 01:59:24
Młody człowieku;który wchodzisz w dorosłe życie-podstawa to jest PRACA na2 miejscu coś dobrego wypić i zjeść;na 3 miejscu jest dobrze sobie poru---ć;na4 miejscu jest dobrze się wyspać ; to jest motto całego życia a gdzie będziesz pracował to już twoja sprawa;możesz w Grill-Polu tylko trzeba mieć łeb na swoim miejscu.
mamusia 2015-08-03 16:05:33
Miłe panie,pracownice biurowi macie na dole kuchenkę gdzie sobie robicie herbatę lub kawę i same utrzymujecie ją w czystości nawet jest lista osób które kiedy to robią około 10 osób i macie też tam lustro w którym się pewno przeglądacie jakie to jesteście ładne ale przez cały lipiec żadna ztych mądrych kobiet nie zadała sobie trudu żeby wokół tego lustra wytrzeć ten brud.Chciałabym zobaczyć czy te osoby mają tak też w domu,w kórniku jest czyściej niż u was w tej kuchence moje ładne panie,które macie rodziny jesteście matkami i żonami,czy taki chlew daje wam przyjemność.Jak wam smakuje w takich warunkach,wstyd was ogarnie czy nie bo to też ma znaczenie.
ala 2015-08-03 20:09:36
Zatrudnili jakiegoś Józia to będzie sprzątał za nich bo nasze panie są bardzo zajęte.
1
Ewa 2015-08-03 23:44:50
Stara ten Józio to ma chyba ważyć razem z Jarkiem bo on ma jakieś wykształcenie związane z wagą czy coś w tym stylu.Zresztą z gęby to jakiś niemilec ale jak będzie z nami to my mu umilimy żywot staruszka.
Olakhk9 2015-08-16 13:42:16
gadacie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie maryni, a wypłat jak nie było tak nie ma. A czy nie po to się zapiernicza by zarabiać?
kaczor 2015-08-16 20:37:06
może trzeba kolbę komus obrobić żeby dostać wypłatę bo widzę że na szanowne panie wylewane jest wiadereczko z gówienkiem.szambo wybiło czy co???będzie gówniana rewolucja jak zwykle:)piss
lola 2015-08-16 20:39:34
proszę!!!!same paszczakoszczury z kompleksami w tym grillu.supermeni!!!!
zofia 2015-08-17 21:25:42
Ludzie.Jak to czytam to trudno uwierzyć,takie słownictwo ubogie no cóż jak się nie chciało uczyć to teraz trzeba skrzyneczki za sobą włóczyć.Tyle jadu w was młodzi ludzie a kawał życia przed wami jeszcze może traficie na gorszego pracodawcę.Bardzo łatwo jest kogoś oceniać i osądzać ale kur.....samemu ni hu.. nic się nie robi tylko zrzędzicie i marudzicie.Po prosty żenua.
alicja 2015-08-20 13:43:53
Dzis mamy 20 na umowie jest zapisane ze wynagrodzenie do 10 kazdego miesiaca, ja sie pytam gdzie jest wynagrodzenie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
zofia 2015-08-25 10:11:46
Kiedyś to było nie do pomyślenia.
AGA MICHALAK 2015-08-30 14:01:51
WITAM.DOWIEDZIAŁAM SIĘ O MOJEJ OPINII W GOOGLE NA TEMAT GRILLPOL.INFORMUJE OSOBĘ KTÓRA PODSZYWA SIĘ POD MOJE IMIĘ I NAZWISKO ŻE POWIADOMIŁAM ADMINISTRATORA O NARUSZENIU.PO NAMIERZENIU IP WYCIĄGNIĘTE ZOSTANĄ KONSEKWENCJE.POZDRAWIAM
klops 2015-09-05 18:42:30
czytałem tą opinie niezły miodzio.aż tak dobrze to tam nie ma.pewnie w desperacji jakis piękny lub piękna pracownica firmy chciała się podlizać szefowi.współczuje czytania takich opinii pod cudzym nazwiskiem.
mikron 2015-09-22 16:22:59
ALLLLLicjo jesteś po drugiej stronie lustra.Jest mi brak twojego widoku.Bardzo.
do witka 2015-09-27 19:06:05
człowieku czy ty jestes przytomny czy udajesz głupiego.masz tu kilka stron na temat tego co oferuje grillpol wiec na litosc boska czego udajesz turystę???
pipi 2015-09-27 19:09:15
widzę tu dużo komentarzy pisanych w godzinach pracy.gratuluje.oraz tych z nocnej zmiany lub lunatyków obgryzających paznokcie ze zgryzoty o 2 w nocy.
pirania 2015-11-08 19:55:46
no wreszcie żyrafa zeszła tam gdzie jej miejsce.ciężko nawalić w handlowym gdyż odbierać telefony to przeciętny człek potrafi.tylko żółtego sweterka mi brakuje i P Ł O W Y......eh
wąsaty rumcajs 2015-11-08 20:03:21
no tak.do kariery w modelingu to trzeba pryszcze wyleczyć i ryło zoperować bo sam żyrafi wzrost nie wystarczy zwłaszcza jak ma się tyle gracji co metr szescienny drzewa opałowego.
do wąsaty rumcajs 2015-11-10 21:46:02
Jesteś BUR.KIEM, BUC.M I PRYMITYWEM! Jak można napisać tak o Kobiecie??!! To świadczy o twoim wychowaniu. Z domu to wyniosłeś? Pewnie ojciec tak mówi(ł) do matki? Albo może Ty tak mówisz do swojej kobiety? Szczerzę gratuluję.
Rozumiem że masz żal do firmy i do ludzi którzy nią kierują, ale żeby tak pisać o Kobiecie? Mogłeś wyrazić swoje zdanie buraku (tzn. wąsaty Chu.jasie) , jak jeszcze pracowałeś w firmie... ale chyba komuś jaj zabrakło.
wąsaty rumcajs 2015-11-11 21:41:41
hmmmm jaja posiadam w dalszym ciągu bo ta firma nie potrafi jeszcze kastrować.a ta kostucha sporo skrzydeł podcięła.dziwne ze wiesz o kogo chodzi?po czym poznałes?nie obrażaj mojej matki grajku lubieniecki bo to kobiet mam szacunek,powtarzam do kobiet!!!!!
do wąsatego 2015-11-11 21:46:32
no urodą nie zgrzeszyła ale przesadzasz kolego.troche szacunku sie nalezy
xyz 2015-11-11 21:55:30
Kto nie pracował w tej firmie niech się nie wypowiada na temat szacunku bo tam góra niejednej osobie zabrała godność i wiarę w ludzi.Żal.pl Wcale mi ich nie szkoda a obrońcy to podejrzewam są lizodupami.
do wąsaty rumcajs 2015-11-11 22:00:27
Podziwiam twoją klasyfikację kobiet...
Z tego co piszesz wynika że twoi rodzice to fajne chłopaki,więc nie można wymagać od ciebie szacunku dla kobiet.
wasaty rumcajs 2015-11-11 22:32:49
juz daj sobie spokój.nie szanuje kobiet która nie szanuja nikogo kto teoretycznie jest niżej od niech.skoro ja mam dwóch tatusiów to czemu ona ma wąsy?
k 2015-11-12 18:52:03
tu nie chodzi chyba o klasyfikacje a może jednak tak.bo są ładne i brzydkie kobiety.
1
mietek rutkowski 2015-11-27 20:24:11
wielu się zastanawia dlaczego pan S wlecze ją za sobą choć pożytku z tego zero.co ona na niego ma hm,m,?
aaaaaaa 2016-09-11 11:41:26
A cenzura jak za komuny działa i wycina posty... Firma Grill Pol jest w postępowaniu sanacyjnym a to ozmacza że ma problemy natury finansowej....
2wer 2016-09-12 15:35:36
@heheh no nie ma nie ma bo akurat od dawna w tej firmie to nie pojawily się żadne oferty pracy w sumie
Zostaw swoją opinię o Grill-Pol - Lubieniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grill-Pol