brak logo

Agencja Handlowa Dariusz Kaźmierski

Olsztyn

Opinie o Agencja Handlowa Dariusz Kaźmierski

Marta 2011-11-22 22:11:07
Jakiś miesiąc temu byłam na rozmowie w tej firmie. Stawka godzinowa jest koszmarnie niska . Po wyposażeniu firmy widać,że nie jest tam za ciekawie. Rozmowa była przeprowadzona nie profesjonalnie, a szkolenie to masakra. Na szczęście dostałam inną pracę.
anonim 2011-11-24 17:16:15
a to bardzo ciekawe, ja odnioslem zupelnie inne wrazenie. Rozmowa w sprawie pracy bardzo sympatyczna,szkolenie w porzadku - krotko jasno na temat bez tygodniowych sciem . Fakt wyposazenie może i ubogie ale atmosfera i ludzie tam pracujacy sa w porzadku. A pracuje tam juz prawie od poł roku więc wiem o czym mówię. Chyba nie wiesz jak pracuje sie w innych firmach i za jakie stawki. pozdrawiam
Asia 2011-11-24 18:05:39
a tam gadanie....spokoooo było.... Fajni ludzie. Firma nowa więc dopiero co stają na nogi. Z góry wiedzałam że to praca dodatkowa i mi to odpowiadało bo takiej szukałam. niestety już nie pracuję:) ale miło wspominam . Nigdy nie bylo spóźnień w wypłatach a to się chwali
byly pracownik 2011-11-24 19:26:24
pracowalam w czasie wakacji i nie mozna złego slowa powiedzieć!! wyplata tak jak mowia na czas nigdy nie bylo problemu z wczesniejszym wyjsciem do domu. marta mysle ze jesli nie odpowiadaly Ci warunki powinnas byla tam nie pracowac...nikt cie nie zmuszal
:D 2011-11-24 20:11:09
Ja też byłam na rozmowie w sprawie pracy i za takie pieniądze to Oni sami mogą sobie pracować. Pewnie ktoś z pracowników pisał te opinie w tak krótkim czasie. Ciekawe skoro jest tyle od nich ogłoszeniem to czemu tam pracowały 3 dziewczyny? Może nikt nie spełnia ich "wysokich" wymagań? w innych firmach stawka jest o ponad 2 zł brutto więcej. Jak ktoś chce pracować za marne pieniądze to odpowiednia firma.
anonim 2011-11-24 20:16:40
Byłam jeden dzień na szkoleniu i nie pracowałam więce! za taką stawkę to niech oni sami pracują.Praca dodatkowa? W innych call center nie ma tak niskiej stawki. Lepiej jest pracować przez Agencję Pracy Tymczasowej niż ich dorabiać, a sami nie potrafią zaproponować większej stawki!!!!!!
Marta do anonima 2011-11-24 20:24:55
„ja odnioslem zupelnie inne wrazenie” można wywnioskować, ze pisał to jakiś mężczyzna? Jak możesz pracować tam pół roku jak pracują tam same dziewczyny. No chyba, że jest Pan Kierownikiem heheh
anonim 2011-11-25 10:16:23
pracowalem tam marto jako handlowiec, nie jako telemarketer i nie bylo zadnych problemow ani z kasa ani z innymi rzeczami. Nie pracuję bo zaczalem szkole od wrzesnia ale na pewno bym dalej pracowal - nigdy nie bylo nawet dnia spoznienia z wyplata a to jest bardzo pozytywna cecha firmy.A piszą komentarze negatywne te które sie nie sprawdzily zapewne. Stawki jak juz bylo napisane...jesli komus nie pasuje to po co tam pracowal.
G. 2011-11-25 11:22:25
jak się jest przedstawicielem to ma się kasę za umowy jak telemarketerem to za umowienie spotkan - więc trzeba pracować a nie walić w chu..a. Pracuje już dość długo aby stwierdzić że moja przedmówczyni chciałaby kasę w prezencie chyba dostać za siedzenie na dupie, a pracodawca jest wypłacalny i rzetelny dla rzetelnych pracowników.
telemarketerki jak pracują i się nie op....... to też mają kasę ja mam zawsze około 1500zł a jestem przedstawicielem. A jak ktoś pisze że dostał grosze albo marne pieniadze to znaczy że nie pracował w tej firmie nawet miesiąca - za co ma więc dostać więcej? G.
hahaha 2011-11-25 14:25:19
anonim
„ja odnioslem zupelnie inne wrazenie, A pracuje tam juz prawie od poł roku więc wiem o czym mówię” „pracowalem tam marto jako handlowiec”
hehe


Jeżeli umiem liczyć to jakim sposobem wyszło 1500???? najpierw trzeba pomnożyć liczbę godzin x tę super niską stawkę godzinową + za każdą umowę powyżej 20umowy. Tak powiedziała koordynatorka, że za każdą ponad 20 umowę mam prowizję :D Wystarczy pochodzić po innych call ceter w Olsztynie by wiedzieć, że wiele firm ma tak, że stawka jest wyższa i za KAŻDĄ podpisaną umowę płacą ok 10 zł jak nie więcej . Więc w tej super firmie trzeba mieć podpisanych 102+ 20 tych gratisowych by mieć 1500 na rękę. Dziwię się tylko, że te dziewczyny pracują za taką kasę. POWODZENIA!!
. 2011-11-25 20:07:03
tak tak oczywiście :) Każdy ma prawo do wyrażania swojej opini!
Olsztyn 2015-02-04 01:57:45
Firma pewnie skupia licznych studentów z Olsztyna - czy jest w firmie od kogo się uczyć podstaw dobrego handlu, lub jak inni wolą telemarketingu? Zależy mi na rozwoju bardziej niż na pieniądzach dlatego ciekawi nie, czy uczą tam technik sprzedaży, dobrego handlu, wartościowego przedstawiania produktu itp. czy po szkoleniu wstępnym pozostawiają człowieka samego sobie ?
antek 2016-05-19 18:54:04
Szukaj informacji u źródła raczej @Tym bo tutaj raczej niewiele osób wchodzi
Zostaw swoją opinię o Agencja Handlowa Dariusz Kaźmierski - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Handlowa Dariusz Kaźmierski