brak logo

piramida kebab

Olsztyn

Opinie o piramida kebab

Nie polecam 2010-01-08 19:38:00
Przestrzegam nie idzcie tam do pracy nie da się zarobić a mozna duzo stracić. Właściciel nie szanuje pracowników więc nie bedzie ich miał. ąle to jego wybór. Pozdrawiam
pracowniczka byla 2010-01-28 22:14:28
zgadzam sie calkowicie...pracowalam tam przez miesiac jakis rok temu...warunki straszne do dzis nie odzyskalam czesci pieniedzy
ewa3ap 2010-02-09 11:37:32
Proszę uważać, nie polecam warunki karygodne, do dzis nie oddali mi 600 zł, poza tym niemiła atmosfera, a jedzenie robione w totalnym syfie. Szefowa zabrania wyrzucania zepsutych produktów i karze je dalej wykorzystywać do kebabów i innych potraw!!!! Makabra co sie tam dzieje, szkoda że Urząd skarbowy i Sanepid nie chcą się nimi zająć. Nie polecam w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
była pracownica 2010-05-27 21:06:47
Pracowałam w piramidzie jakiś rok temu. Szefowa, która JEDYNIE za taką się miała, nie potrafiła nic konkretnego wyjaśnić na jakikolwiek temat. Traktowanie ją z wielkim dystansem zdaje egzamin:) Jeśli chodzi o szefa był całkiem w porządku. Co do kasy to stawka za godzinę, wg mnie, jak na Olsztyn, całkiem niezła, jedynym defektem były manka, które wynikały ze złego liczenia towaru. Ogólnie atmosferę wspominam bardzo miło. Pracowała ze mną super ekipa, to pewnie dlatego :)
Piramida 2010-10-13 20:54:17
Witam serdecznie.
Kebab Piramida zmienił właśnie właściciela. Obecnie prowadzony jest remont generalny lokalu, ponieważ korzystanie z lokalu w jego obecnym stanie (w stanie jaki pozostawił poprzedni właściciel) grozi zdrowiu i życiu.
Obecnie prowadzone są prace porządkowe - wyrzucamy wszystko co można jeszcze odkleić od ścian i podłóg, to co niepotrzebne itp. Od piątku ruszamy pełną parą z remontem. Przy odrobinie szczęścia lokal zacznie funkcjonować pod koniec następnego tygodnia.
Otwieramy z nową ekipą, nowym menu (powiększonym), nowym wystrojem i nowym logo. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą w naszym lokalu to zapraszamy do odwiedzenia nas i pozostawienia swojego CV.
Jacek 2011-07-06 13:52:22
Ogolnie jedzenie dobre ale nie polecam bo to zlodzieje i oszusci kierowca zawsze oszukuje z reszta i to nie o mala reszte przywlaszcza sobie napiwki w wysokosci 10 zl... gdy przychodza 2 kebaby mowi ze 42 zl ;] szok kanciarz oszust uwazajcie na kierowce w okularach
anonim 2011-08-20 12:52:57
Witamy. Dziękujemy za informacje o powyższej sytuacji. Proszę wszystkie osoby które mają wątpliwości co do kosztów transportu i usług dostawców o kontakt.
Od dnia dzisiejszego kierowcy nie pracują już na własny rachunek tylko na umowę-zlecenie w związku z czym rozliczani są również z kosztów dowozów, które przez nas zostały ustalone i pozwalają ja pokrycie kosztów zużytego paliwa (ok. 1 zł za kilmetr dojazdu - czyli dojazd do Jarot to około 7-8 zł (lącznie około 15km w dwie strony)). Ceny dowozów są wyszczególnione na paragonie.
zawiedziona97 2012-05-03 23:15:58
Bardzo niemiła obsługa. Pani sie do nmnie niemilo zwracała.
ja 2012-09-27 23:21:03
Był to nasz ulubiony kebab ze względu na to, że podają kebaby z baraniną, innych właściwie nie jadaliśmy. Każdemu polecaliśmy piramidę i kebaby z baraniną, niestety chyba przechwaliliśmy ich, bo po tym co odstawili ostatnio nie mam ochoty już u nich zamawiać. Jak zwykle zamawialiśmy kebaby z baraniną, przyjechały natomiast z kurczakiem, co zauważyliśmy dopiero po zapłaceniu kierowcy, kiedy ten już poszedł - fakt, nasze przeoczenie, że nikt nie spojrzał przy nim na paragon. Byliśmy głodni więc jemy z tym nieszczęsnym kurczakiem i okazało się, że kebaby są zupełnie zimne, chociaż przyjechały jakieś 20-25 minut po złożeniu przez nas zamówienia. Dzwonimy więc do lokalu i mówimy, że zamawialiśmy kebaby z baraniną a dostaliśmy drobiowe i do tego całkiem zimne, a kobieta, która odebrała telefon, ta sama zresztą, która przyjmowała wcześniej zamówienie, wmawia, że zamawialiśmy jeden drobiowy i jeden z baraniną. Tłumaczymy, że miały być dwa z baraniną, a ona swoje, pytam więc, skoro jej zdaniem miał być jeden drobiowy i jeden z baraniną to dlaczego są dwa drobiowe - w słuchawce cisza. Pytam dlaczego są zimne - wmawia, że od razu prosto pod wskazany adres pojechały. Żadnego przepraszam ani nic, tylko od początku wmawia, że zamówiliśmy jeden taki i jeden taki kebab, więc mówię jej, że to jest niemożliwe, bo zamawiamy u nich od dawna i zawsze z baraniną, właśnie dlatego, że tylko oni mają baraninę w kebabach ale do babki nic nie dociera, tylko dalej mi wmawia swoje. Gadka jak do ściany. Moim zdaniem babsko wcisnęło nam jakieś nieświeże kebaby drobiowe, bo oboje się po nich pochorowaliśmy następnego dnia. Więcej tam już nie zamawiamy i tak samo jak wcześniej polecaliśmy i chwaliliśmy to miejsce, tak teraz będziemy każdemu odradzać. Ja rozumiem, że pomyłki się zdarzają, ale należy przyznać się do błędu, powiedzieć przepraszam i sprawa załatwiona, a nie c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko wmawiać klientowi, że zamówił co innego i do tego jeszcze wciskać nieświeże jedzenie.
Maciej 2014-04-15 15:34:46
@robokop, a możesz napisac jak się wiedzie w piramida kebab na dowozie, bo coś takiego by mnie interesowało, w ogóle klientela daje napiwki?
Piramida 2014-11-18 19:07:32
Żadna EWA nie pracowała u obecnego właściciela PIRAMIDY. Zapewne chodzi o poprzedniego właściciela.
Piramida 2014-11-18 19:12:17
ROK od 27 maja 2010 w tył..... opinia dotyczy byłych włascicieli Piramidy. Od 1 października 2010 roku Kebab-Piramida jest w rękach nowych właścicieli. DO dziś.
PIRAMIDA 2014-11-18 19:18:32
Witamy serdecznie.
Przypominamy że od dnia 1 października 2010 roku PIRAMIDA zmieniła właściciela. Opinie dotyczące manka, braku wypłaconego wynagrodzenia dotyczy byłych właścicieli PIRAMIDY.
Jako obecni właściciele zapewniamy że wynagrodzenie u nas wypłacane jest na bieżąco. Pracownicy mają wpływ na swój grafik, dzięki temu pracują u nas i studenci i osoby z małymi dziećmi, które gdzie indziej mają kłopoty z dostosowaniem się do warunków pracy. Zapewniamy pracę w miłej atmosferze, zgranym zespole. Cały czas się uczymy, doskonalimy. Dlatego opinie o byłym właścicielu są dla nas wskazówkami jak również opinie o jakości obsługi.
Zapraszamy do składania CV.
marta 2015-02-17 15:05:02
a gdzie teraz praca należy do łatwych? wszędzie trzeba pracować i dobrze jak jest w ogóle gdzie, ja pracowałam przy kebebach, jest ciężko nie powiem ale napiwki były i można zjeść w międzyczasie wiec są plusy i minusy takiej pracy a jeśli ktos nie ma innej możliwości to taka praca powinna choc troche spełniać potrzeby pod wzg.finansowym
maja 2016-05-12 11:06:30
Mają dużą konkurencje, ale w sumie jedzenia załego tam nie mają, ceny są przystepne raczej takie standardowe, jest nawet duży wybór jedzenia, jeszcze niegdy nie zamawialam nic u nich na dowoz czy tez dowożą?
Hela 2016-11-26 15:18:05
Najgorsza pizza jaką jadłam w całym życiu. Tanie i niedobre składniki, ciasta nawet nie da się chwycić w rękę, ogólnie porażka. Obsługa też niemiła, jakby pracowała za karę.
Zostaw swoją opinię o piramida kebab - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piramida kebab