hej czy zakład już upadł bo podobno na wypłaty nie mają ????
Zakład Wędliniarski w Lichawie już nie istnieje. Zamkli go spadkobiercy
Narzędzie pracy kalosze...
Zakład niestety już nie funkcjonuje. Dobrze zarabiali tam tylko swoi ludzie, reszta najniższa krajowa. Ale teraz to już wydaje się mało istotne.
W internecie trudno znaleźć informacje i firmie. Czy wiecie co się dzieje?
Zależy mi na pracy w firmie i miałem nadzieję na opinie od pracowników. Czy jest tak dobrze? Podpowiedzcie coś nowemu chętnemu.
No wiecie co, nie ma co się zniesmaczać od razu, wiele czytałem o tej firmie i osobiście uważam, , że mogło być gorzej,a chyba wszyscy wiemy, że nie jest, że zmienia się cała formułą i jest tylko lepiej i lepiej, mało która praca tak się rozwija nie?
Witam mieszkam w okolicy i mam pytanie Czy są przyjęcia do firmy i jakie zarobki obecnie są.
zakład wędliniarski w lichawie to jak obóz koncentracyjny masz tak długo robić dopóki wytrzymasz
Złoż podanie, powiedz ze chcesz zarabiac 1600 na reke i cie przyjmą. P.S.Dodaj ze jestes ekspertem w dziedzinie produkcji kielbas i wedzonek a u nich chcialbys zobaczyc jak to wyglada od podstaw. Zaproponuj im szybkie i bezkonkurencujne wdrazanie towaru na rynek z wielkimi sukcesami a premie miesieczną (ok.1500zł-2000zł koperta) masz gwarantowaną. Tam potrzebny jest taki człowiek i to od zaraz. Chcesz wiecej? Pisz,napewno pomoge.
jakby Bonus BGC mógłby podać więcej szczegółów dotyczacych zatrudnienia byłbym bardzo wdzieczny. A jak się ma sprawa z rekrutacja, gdzie mam szukac ofert pracy, może lepiej wysłac cv i czekać na odzew, jak myslicie? szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną?
Polecam prace w tym zakladzie.Zarobki nie sa wygurawane ale atmosfera jest ok
Kupowałem tam towar, ale jak zaczęły rosnąc ceny a spadać, jakość przeniosłem się do Czestkowa – przynajmniej w kaszance gryczanej nie ma kaszy jęczmiennej jak w Lichawie. I jeszcze coś słynny[usunięte przez admina] to taki pracownik dbający o mienie zakładu, że można przy nim kraść towar i nawet tego nie zauważy albo jest po prostu jest ….. ze tego nie widzi.
Jak siedzisz cicho to jest ok , a jak za dużo gadasz to aut >
A na sklepach wcale nie jest lepiej. Robią nas na wadze jak się da ą manko płacą ekspedientki . Towar nieraz przemetkowany i po dobie do niczego się nie nadaje , a żeby na firmę oddać to już wielki problem.
Zarobki teraz właściciel pozmniejszał nawet kierowcy już odchodzą. Kasa rzędu 1300-1500zł nie licząc przydupasów. Wejdź na stronę napisz to Ci odpiszą że super zarobki to były Oni tam toną. Nawet na szkolenia już ich nie zapraszają - nie mają kogo
Pracowałem ponad 10 lat i odszedłem bo praca tam straciła dla mnie sens a nie chciałem się zrazić do przetwórstwa mięsa. Popieram przedmówce słaba kasa wymagania na maxa i nie szanują nikogo. Ponoć wypuścili mega fachowca który znał się w zakładzie prawie na wszystkim a na koniec go zgnoili
Bylejakie zarobki, kasa żedu 1400-1800zł Nie szanuja pracowników wielu bardzo dobrych odeszło takich którzy pracowali ponad 10lat